Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+1!
...и да зачиташ и приемаш чуждите гледни точки, каквито и да са те!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе е краят. Ставаш просветлен и продължаваш като преди да носиш вода и да цепиш дърва.
...и да зачиташ и приемаш чуждите гледни точки, каквито и да са те!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, а какво следва след това? Т.е. след като разбереш смисъла и осъзнаеш че си на прав път, бил той среден или какъвто и да е друг, но знаеш че каквото и да мислиш и да правиш е едновременно и правилно и грешно, но това няма никакво значение... А какво следва по нататък, или си стигнал до едно положение в което, с каквото и да се сблъскаш и с каквито и хора да се срещнеш ти просто не можеш да бъдеш изненадан, впечатлен или научил нещо, което не си предполагал че съществува... Това ли е краят... или пък може би е някакво ново начало...!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩото това дето го каза е точно средния път едно към едно, но много хора не могат да го схванат, включително и мастити философи и теолози !!!
Коментар
-
Върнах се за малко, Мечо, понеже пак си спомних легендата за Диоген (оня в бъчвата) и Ал. Македонски.
Тя ми говори нещо, та искам да я говоря и аз.
То било сутринта, понеже Александър е бил зает човек вече, макар и младеж все още, но пък възпитан от... вие ше кажете. и дошъл да види мъдреца в бъчвата.
Та отишъл великият властен младеж да види и говори с мъдреца Диоген, все още на линия тогава.
Въпроси - отговори, въпроси - отговори, квото Сашо разбрал - разбрал (ама май не много е разбрал, поради големите разлики) - но в края Сашо пита Диоген:
- Мъдрецо, аз сега съм почти всесилен. Искай нещо от мен и ще ти го изпълня.
Диоген отговорил:
- Александър, би ли се помръднал настрани, че ме засенчваш от слънцето? А то ми грее старите кости рано сутрин. Друго не ми требе, жив и здрав да си и сполай ти, че дойде да ме видиш!Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеМи асъм.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВерно си много умен.
Да не си чел Нагарджуна и да се спотайваш ???
Лека ти, Мечо, лека и на всички - фтювам да се преживявам кат асъм
Беден духовно си търса чикия, да го ебаLast edited by vmankov; 21.02.2014, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеДа!
И "Фсичко е относително" е също
Да не си чел Нагарджуна и да се спотайваш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФсичко е относително
И "Фсичко е относително" е също
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа 3 секунди не може нищо да напрайш бре, най много да докажеш аксиомите
Да де! Ама! Ама, ти не знаИш КАК точно "се доказва аксиома"!!!
Един съфорумник е стигнал до истината! Великата и недостижимата /за нас - простосмъртнЕте/...
Та, ОН казва, че аксиома се доказвала само /и ЕДИНСТВЕНО!/ с.... ПРОКУРОРСКО РЕШЕНИЕ!!!
Така, значи - според предишни негови "разработки" - просто си пускаш "сигналчето" /разбирай ДОНОСЧЕТО/ - в съответната институция - и само глЕЙ КО стаА...
Аааа, забраИх и другото "важно" - който пише с женски никове - 100% е педал, а - освен това е и педофил, а освен това...., абе - генезисът на всичките му неудачи и злини на някого - точно от тук започват!
Еми ето - остана толкова малко време до излизането на "изводите" му, в които ЩЕ ПРОЧЕТА, как трябва да живея и как да се нося в публичното пространство, за да съм българин......., ЗАЩОТО точно това ТРЯБВАШЕ да бъде ПРЕДМЕТ НА ДИСКУСИЯТА ПРЕДИ ПОЧЕЧЕ ОТ 25 години! Сега вече може само да се препишат нещата, които БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЛУЧАТ ПРИ - РАЗЛИЧНИ ОТ ДНЕШНИТЕ УСЛОВИЯ...
ПредстаЯш лЕ си - как ли съм живял до сега, как ли съм оцелявал, как ли съм подминавал подобни тъпунгери, които да се хвалят с другите, а да не могат да посочат /пред себе си/ - какво точно са постигнали в ТОЯ живот...
Та - ще поживеем - и ще видим - що е то НОВ донос и - аджеба - що е то аксиомата: яде ли се, пие ли се, доказва ли се аксиома - или нещо съвсем друго ще да е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФсичко е относително
/х/АБСеЛЮТЕН пример, в подкрепа на моята теза – са хората с преждевременна еякулация в рамките на 3-те секунди /днес научих от един сайт, че сексологът – д-р Бостанджиев – ще пише труд по темата на повече от цели 1000 хАБСелютни страници... Ама – те пък тоА – гоУЕм бързак, Вееее – 3 секунди...
Сега, обаче – 3-те секунди преждевременна еякулация, оказва се – не са единственото /х/АБСеЛЮТНО НЕЩО в тоя живот, защото – характерно за тоя индивид било, че – хем пишел във виртуален форум, хем пък настоявал, че бил /х/АБСеЛЮТНО „публична” личност, хем твърдял, че е /х/АБСеЛЮТНО „юридическо лице”, хем пък знаел нещата - колкото най-обикновен /НЕюридически/ задник, хем пишел /х/АБСеЛЮТНИ доноси, хем пък ги наричал с ласкавото – „нищо и никакви „сигналЧЕТА””...
Та той - хем ти показва /х/АБСеЛЮТНО сигурният и /х/АБСеЛЮТНО правилният, и - /х/АБСеЛЮТНО ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ, за да „сЪ опраИШ” – хем пък ти му викаш, че тоя "път" /дето си го е измислил някой/ - работи нахалост и няма да те оправи, защото АБСОЛЮТНО не вярваш на нечии преписани оттук-оттам тъпотии, независимо, дали ще ги приемеш като „АНАЛизи”, защото – ако „легнеш” – за да чакаш някой да те „оправи”, то със сигурност ще се намери такъв /безработен, пълен с идеи/ - ЮНАК... /с АНАЛиз/, па - и ще те „оправи”, разбира се – в следващите 3 секунди – без съмнение!
АВе, къде си тръгнал с „твоите” твърдения, че всичко било относително – я погледни, колко АБСОЛЮТНИ неща има изредени горе, а колко още могат да се изредят – свят да МУ се завие на човек – на 3-тата секунда още, разбира се..., та – те така......, а Нагарджуна - в дън земята ще потъне от срам, че не е виждал толкова явни неща...
Коментар
Коментар