Фсичко е относително
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AndreyRalev Разгледай мнениеЧичо, отгледа звяр. Дано му са малки финансовите загуби.
Манков, пич, мислих си, че ще разобличиш този миндил - леля, фръц, темида, а се оказа, че си много ниска топка. Майтап няма - басирах се и сега губя.:
Ннам, батка, ама не посещавам редовно Инвестора, та ннам за кво говориш.
А и не чета ЛС.
Ако си се надал на мен нещо, фанал си бас, па съм те подхлъзнал - дай да видим мога ли ти възстановя некак си нещо от баса?
Щото, иначе - да, случва се да скачам яко (е, не като "ранена в сърцето пантера", но, да кажем, като сфинкс ... не - сфинктер ... не бе - хамстер бе! Остаряф, остаряф, батка, и алцхаймер ме тресе та види ли се), ама е само га съм дошъл за малко и попрочел през 9 набърже, да го е*а.
Не, не съм меро давен вече, па камо ли миро давен.
Оставете ме вечим на моя алц.Last edited by el.t; 20.02.2014, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеAnnbet, дължа ти извинение за снисхождението, с което подхождах към прекалената ти мнителност .
Благодаря, на теб и Серго, за последните ви постове.
Другото - не мисля, че може да се степенува по някакъв начин моята "мнителност", ако изобщо имам такава, защото - никога не подхождам с някакви предубеждения към хората, нито пък ги деля по някакъв признак във виртуалния "живот".
Ако съм оставил впечатление на обиден от нечие снизхождение, няма такова нещо: водя си дискусии - там, където имам мнение и толкова..., все пак, ако ще спиш по-спокойно до силното мъжко рамо на избраника си - извинена си!
Също така, ако има и други колебаещи се дами с подобни съмнения, моля - не се раздвоявайте в напразни съмнения: усмихнете се на човека до вас, както само вие можете това и потънете смело в неговите очи, обятия и т.н...
Не разбрах само, какво общо има Серго - вероятно и той /с неговата интуиция/ някак те е оставил да се колебаеш..., раздвоена.... Ми - от мен имаш "зелената светлина" - натам - оправяйте се с него...
Коментар
-
Ега ти ограничената мисъл на някои в тоя сайт...
Представи си... Толкова са далеч от истината за НЕЩАТА от ЖИВОТА, че на човек да му призлее...
Значи – да обобщим: „ЧАРЪТ” за някои се изразява в доносите... Може ли човек да осъзнае смисълът на това изречение?
Един „сигнал” до работодател БИЛ ДОСТАТЪЧЕН, за да треперЕЛ човек за някаква служба???
Мислех, че работещите, които пишат тук НЯМАТ ПРИЧИНА да се „страхуват” от това – да намерят нова работа, ДОРИ НЕ ЕДНА, а -АКО работодателят – някак – така – вземе, че „повярва” на „някакъв сигнал”?!?... Интересно, кой работодател би наел някого, който отговаря на определени критерии, върши работата, която носи сериозна принадена стойност и – ВИДИТЕ ЛИ – изведнъж – някакъв „сериозен” СИГНАЛ..., след който – някой си отиваЛ, за да прекъсне добрата практика на работодателя – ПРИМЕРНО: да върши онова, с което се занимава ежедневно.............................., но да заложи на някакви нови усещания, ново търсене, нови средства за квалификация и обучение, които могат да се ръсят с месеци и години и всичко това – без ефект...
Питам се, дали мисленето на хората се различава по региони? Има ли все още патриархални мотиви в мисленето в някои краища на страната?
Очевидно те не са преставали! В кой век живеем, дами и господа? В кой век? Дори не питам за страната, защото съм сигурен, че това е „уникална” страна, предвид ТОЧНО ТОЯ начин на мислене на определени индивиди, разчитащи на ДОНОСИ и СИГНАЛИ..., та – ако БИ ИМАЛО такива статистически данни /на които постоянно се позовават някои участници във форума/ - вероятно не бихме слезли от „класацията” – години наред...... Ние, ЕВРОПЕЙЦИТЕ!...
Всичко това – заради „ДОНОС” и „СИГНАЛ”...
Да предположим, обаче – че има такъв работодател, който не знае интересите си, но преследва „интересите” на някакъв СУЛьО, на когото му било хоби – да подаваЛ сигнали... Е, дали ще е трудно на квалифицираният, знаещ и можещ форумен участник да намери работа? Не мисля, че е проблем за някого от тук представените никове да се реализира на трудовия пазар /проблемът е само за комплексарщината на някои тук – и – мисля, че те намират „проблем” в подаден от тях „сигнал”, именно, защото съдят по самите себе си..., т.е. – по това, че САМИ трудно биха намерили работа...
Другата ситуация – със „сигналът”, който щял да РАЗВАЛИ СЕМЕЙСТВОТО – дори не зная как да коментирам... НЯКОИ ХОРА тук, наистина нямат понятие по въпроса „що е то СЕМЕЙСТВОто?” Завистници, на които очевидно – сами неспособни да създадат нещо – им се отваря парашутът – единствено в посоката – на ОПИТИТЕ за разваляне на семейства... Нали бяхме сторонници /някакви/ - на решаване на демографските проблеми в страната???
Наистина жалка работа...
Очевидно, нещата винаги стигат до една граница, когато всичко зависи от характерите на хората, „подаващи” сигналиТЕ... Такива, не само, че трудно жънат „успехи” – за повече от една нощ..., но същите дори СИ вярват на машинациите по нарочното оклеветяване...
Е, до къде стигнахме? Някой щял да оклевети някого пред работодателя му и пред семейството му...
Жестока работа! Жалка!
Наистина – много е трудно за хората, които могат да се познаят в горното описание...
Препоръка към такива: нека постепенно опитват да намаляват злобата си към околните, защото тя вреди сериозно, ПРЕДИ ВСИЧКО - на отношенията с близките им хора /каквито, зная, че същите имат/, както и към бъдещиТЕ им близки, на които се надяват да спечелят доверието... Умишлено в случая използвам точният глагол „печеля” /доверие/, защото „налагам” /доверие/ - не е допустимо в човешките отношения... Последното изречение е малка БЕЗПЛАТНА консултация за хората, които не са така добре навлезли в дълбочината на човешките взаимоотношения...
Ето и от мен един /неангажиращ/ съвет, след като съм бил пречисляван към БГ-станците, които „не чували петела” и – още по-лошо щяло да се случва, щом не сме си слушали „вождовете” и щом не сме гледали в посоката, която ни сочат с протегнатата си /"от десетилетия"/ ръка - страдащите от вождизъм...
...вечерни размисли по зададена някъде тема...
Приятна вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеа върховете наоколо са „недостижими” /няма такива!/...
Май да.
Иначе нема как
Тръгвам си с приятно чувство, че все още има хора
Коментар
-
Днес сте се вихрили...
Държа да споделя, че мога да пиша с различни никове по едно и също време във виртуален форум.
Държа да споделя, че мога да пиша от различни PC - по едно и също време във виртуален форум.
Държа да споделя, че мога – пишейки с различни никове, от различни компове – да водя диалози със себе, да се „четкам” сам, да отправям суперлативи към себе си - пред останалите, както това се прави НЕЕДНОКРАТНО в тоя виртуален форум.
В името на какво да правя това? Ще стана ли по-знаещ, АКО постъпвам така? По-можещ? По-добър?
Ех, ако знаех, че това ще се сбъдне – наистина щях да наводня форума с различни мои никове...
Да де, ама някои сега са именно в тая фаза – експериментират, поддържайки няколко никове и пишейки по едно и също време с тях.
Препоръка е: докато ТИЯ, които пишат с много никове - губят времето си в създаване на нови никове и нови конфликти във виртуален форум, нека работят върху компетенциите, знанията и уменията си в някоя, избрана от тях – професионална област.
.................................................. .................................................. ..........................
Иначе – новорегистрираният тук ник във форума – нарича Манков „ниска топка”.
Спомням си, че преди време друг форумен участник /комплексар/ ме е наричал точно така – „ниска топка”. Е, и? ДОКАЗАЛ ЛИ СЕ Е КАТО "ВИСОКА"???
Това изисква доста труд...
Втора препоръка /във връзка с горната констатация/: доказвайте себе си като „високи топки”, БЕЗСМИСЛЕНО е да се хвърлят „обвинения” към околните, защото СА НЕОБОСНОВАНИ и показват КОМПЛЕКСАРЩИНА, която би трябвало да не е характерна за БЪЛГАРИНА... Съществено обстоятелство!...
... защото – колкото и някои да подценяват околните – те /околните/ - имат достатъчно точна преценка за личностите около себе си /конкретно - във виртуалния форум/..., едва ли ще промените с нещо критериите им на МИСЛЕЩИ, ЗНАЕЩИ и МОЖЕЩИ личности – качества, които са формирали десетилетия ...
Напомням /толкова е елементарно/: тук не са събрани ученици от малките класове, за да им налагаме: начин на мислене, критерии за оценяване на събития и характери, нито пък можем да налагаме свои методи за възпитание на нечии деца!
Наистина, можем да дадем неангажиращ съвет, АКО ни го поискат /!!!/..., и - акоооо..., например... – ако сме минали по една пътека... и – ако гледаме от съседно възвишение, а върховете наоколо са „недостижими” /няма такива!/... и пак: АКО ни поискат, едва тогава даваме мнение! Неангажиращо..., защото всички решават конфликти – почти ежедневно.
Разбира се, никога не подценявам и конфликтите, които имат хората, които вървят след мен – от най-ранната им детска възраст, та и до сега – с техните /вече/ деца... Та, сега и тук – мисля, колко е елементарен животът..., как – все така си трака по един коловоз..., а НИЕ мислим, че светът е създаден за нас..., наивник /ци/ на средна възраст...
Има ли някой да се съмнява, че сме победители? Не вярвам да има такъв!
Коментар
-
Яяя всички тролове да си знаят мястото, няма кой да ги отрази!
Мир, любов и пак лИбов
Tito and Tarantula After Dark Snakedance - http://www.youtube.com/watch?v=hvnL4dtqIY8&app=desktopPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ кобилка, и сбруя, и рози, и бонбони, и каквото си поискате...но като се зачетох до края на изречението, се подразбира , че трябва Манков да плаща......... Репликата е била към него....
Искайте !!!
ВМанков трудно поддава, а аз както знаеш, мразя усилиятаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе купуваш и сбруя ... От скъпите
Искайте !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИ даже и не учеше
Философията на средния път нито учи (нито не учи), че истината е по средата между крайностите.
И като се има предвид, че стадион Васил Левски е точно по средата на София...Last edited by mechobikov; 17.02.2014, 15:22.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не знам за какви зверове пишеш ......и как го върза с финансовите ми пасиви...!!!
Не знам какво значи миндил, но шегите ти са малко слонски .....Като за пръв пост направо просташки..( започвам да се нервирам....)
пп Извинявам се за бъзика към цитираните дами...Нищо лично....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не знам за какви зверове пишеш ......и как го върза с финансовите ми пасиви...!!!
Не знам какво значи миндил, но шегите ти са малко слонски .....Като за пръв пост направо просташки..( започвам да се нервирам....)
пп Извинявам се за бъзика към цитираните дами...Нищо лично....
Що се касае до съфорумеца AndreyRalev и изцепката му, явно не си е пил хаповете сутринта .И между другото си задавам върпоса, кому бе нужно да си регне нов профил ,а не пише със старият си ?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AndreyRalev Разгледай мнениеЧичо, отгледа звяр. Дано му са малки финансовите загуби.
Манков, пич, мислих си, че ще разобличиш този миндил - леля, фръц, темида, а се оказа, че си много ниска топка. Майтап няма - басирах се и сега губя.:
пп Извинявам се за бъзика към цитираните дами...Нищо лично....
Коментар
Коментар