Цитат: "Здравей тишина, моя стара приятелко,
аз идвам да поговорим отново."
Прочетох в съседна тема горните размишления на една поетеса..., а на мен - само да ми дадат тема - и се оливам...
Та, реших да напиша и аз нещо по темата "Здравей тишина, моя стара приятелко..." и ми се щеше да ударя няколко куплета..., хем - защото, след първият куплет - стигнах до много впечатления от тесните, павирани улички /например – в Созопол, Пловдив и другаде/...
..., все пак, реших да не ви мъча по вечерно време с /НА/мерена реч, пък и реших, че няма да е добре за храносмилането ми - та се ограничих само до тук:
Тишина и самота - дълбоко понякога вдишвам.
За пореден път хвърлям всичко и към тях се стремя.
Видение, колкото необозримо – така и излишно -
разцепи стената на невъзможните страсти... и онемя...
Такива неща /под липсващото слънце/...
аз идвам да поговорим отново."
Прочетох в съседна тема горните размишления на една поетеса..., а на мен - само да ми дадат тема - и се оливам...
Та, реших да напиша и аз нещо по темата "Здравей тишина, моя стара приятелко..." и ми се щеше да ударя няколко куплета..., хем - защото, след първият куплет - стигнах до много впечатления от тесните, павирани улички /например – в Созопол, Пловдив и другаде/...
..., все пак, реших да не ви мъча по вечерно време с /НА/мерена реч, пък и реших, че няма да е добре за храносмилането ми - та се ограничих само до тук:
Тишина и самота - дълбоко понякога вдишвам.
За пореден път хвърлям всичко и към тях се стремя.
Видение, колкото необозримо – така и излишно -
разцепи стената на невъзможните страсти... и онемя...
Такива неща /под липсващото слънце/...
Коментар