IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По коя от точките ми отговори, че не разбрах? Нали ти ги формулирах точно и разбираемо в няколко пункта?

Мноооого инфо ти се губи: мелеш си онова, което знаеш, а то е вън от дискусията /характерни прийоми на некомпетентните/

Оффф, съвсем забравих, че ти моите постове И не ги четеше...

Коментар

• Нали ти казвам, че си зле. ( което нормално за щатен служител с опит в една компания ).

Виж прегледай си ипотечните кредити, при които задължително има имуществена застраховка към ипотеката.

Мога да те замярям с реални случаи до утре, че ЗК със слаба клонова мрежа директно уполномощяват потърпевшия сам да им снима щетите си и още няколко хартии + банкова сметка и привеждат обезщетение.

П.П. По-евтино им излиза, отколкото да разкарват вещо лице на 100-200 км за едни пикливи снимки и щета като на ТНМ-чева за около 100-200 лв.

Айде Чао - достатъчно фнимание ти обърнах

Коментар

• Е, поне е ясно за какво са те оритали. Имаш Кодекс за застраховане и там са упоменати сроковете.

Някои от застрахователите по Общо нямат клонова мрежа във всички градове и приемат да си снимаш щетите и ти плащат по цените за СМР по региони, които са приели.

Ако е по-мощна компанията й - вика вещо лице да снима то.

Само това е разликата. Ама, ти откъде да ги знаеш тия неща
        ------------------------------

По живото па не ме тествай хич, че там се строяват мирно всички институции като има засегнат живот/здраве на някого и хартиите ги събираме по служебен път. Затова се нарича Обща ГО за юридечески лица.

Разбирам, че ти е интересна материята, ама вземи малко да попрочетеш и да попрактикуваш. Отдел ликидации при всяка компания различно процедира, щото са на щат и разбира се, че гледат да изпържат клиента със сладки приказки като твоите.

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet
          Няма да отварям нова тема, но още много видове цветя не се виждат по жЛЪтите павета... Как са създадени тия растения, така и не проумявам...

За тоз бурен, въобще не се сещам какво е. Пък ме мързи да ровна в определителя

П.П. Женското любопитство не ми даде мира
          Зарата, на плевелът му викат кандилколистно обичниче. Хубаво именце има
          Last edited by tnm; 08.07.2014, 00:24.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение

На това - горе - си му казват Витошко лале, но то няма общо с оранДЖАвите тичинки...
            Това на снимката си е Планински божурНеподходящо и неправилно е названието „витошко лале“, което често се употребява за този вид. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B6%D1%83%D1%80
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение

На това - горе - си му казват Витошко лале, но то няма общо с оранДЖАвите тичинки...
              Верно бре Тва беше

Коментар

• На това - горе - си му казват Витошко лале, но то няма общо с оранДЖАвите тичинки...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Аз туй животно го имам на вилата....
                  Мама ми даде грудки и се хвана....Не съм сигурен дали гамата на цветовете е същият , но листата и формата на цвета е на 100%.
                  Още не е цъфнало, но другата седмица и аз ще изтипосам 2-3 снимки....
                  Има много декоративни форми, селекционирани в годините като градински цветя.
                  В дивата природа се срещат най-различни. Първото, за което се сещам е петров кръст - много красив представител на семейството. Среща се в Родопите.
                  Мечо

Коментар

• Аз туй животно го имам на вилата....
                    Мама ми даде грудки и се хвана....Не съм сигурен дали гамата на цветовете е същият , но листата и формата на цвета е на 100%.
                    Още не е цъфнало, но другата седмица и аз ще изтипосам 2-3 снимки....

Коментар

... до сега ми беше чудно, как може да се съсредоточи толкова красота в едно цвете...

Сега /съвсем сериозно!/ - си отговарям: това се дължи на факта, че жълтурката с оранжеви тичинки расте и избуява в цялата си красота, която получава от уриниращите край нея красиви дами, които са се намерили в нужда в определен момент от деня...

Съвсем закономерно си е!
                      Аааа, ще сезирам Комисията за борба с дискриминацията.
                      Ти да не искаш да кажеш, че физиологичните нужди на мъжете не могат да създадат такава красота!?
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        И витошко лале му думат
                        Тцъ!
                        Мечо

Коментар

• И витошко лале му думат

Коментар

Много ми харесва това цвете /няма да се бъркам на ботаниците, а и няма да му търся името/, много е разпространено в тоя сезон:

..
                            Зарата, модератора изтри предишния ми коментар за цветето, защото в коментара ми имало много големи снимки. Затова ще съкратя малко твоят пост.
                            Та, цветето е самодивско лале, балкански ендемит, вписан в Червената книга на България.
                            От семейството на Лилиума е. Според легендата вид лилиум е цветето на френската монархия, а не водната лилия, като грешно е прието.

П.П. Чувство за хумор ..., химическо чистене!?
                            Last edited by tnm; 07.07.2014, 22:09.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Така като те чета, оставам с фпечатлението, че барем един катун с цигани / да не река цяло Столипиново/ са предали Богу дух тези дни
                              За мен е чест да отговоря на една дама, ако ще тя да изразява вятърничавостта на голямата част от женското съсловие... ..., както се казва - за съжаление...

Не съм впечатлен от мнението ти, което няма общо с ония НЕЩА ОТ ЖИВОТА, които пречислявам към ЧАРА му... Разбира се, че имаш СВОИ причини да пускаш подобни мнения.

Препоръка: не се тормозИ да пускаш коментари тук. Няма как да бъда променен - от голяма част от женското съсловие... ОСТАНАЛАТА ЧАСТ от него не мисли да ме променя /сигурен съм/

Здраве и щастие!

Коментар

В интерес на истината – и аз не знаех тая малка подробност, но я научих преди около 2-3 години. Откъде я научих ли? Ми – точно от вашият форум. Видях, че тая тема по това време не е съществувала, но в близка тема /за 30+ годишните/ - някакъв си zarco – беше писал, че ходил на вр. Голям резен и вятърът го бил одухал отвсякъде... Точно той беше пускал клипове и снимки, в които споменаваше, че от селата Герман и Панчарево почвала Средна гора...

И аз мислех да го засичам по същата причина – нямах понятие, откъде води началото си Средна гора..., не, че са някакви супер-знания, де /това, че не познаваме България не доказва, че не сме патриоти!/ – ама пък нещо не ми пасваше /така е: когато не знаем нещо – веднага почваме да се дракаме... Нали затова са форумЕте!/... Да де, ама като попрочетох тук-там – и си казах, че не винаги можем да сме прави. То и някой географ, с научните си степени – може да сгреши, камо ли пък аз...

... другият факт, който ми стана интересен е тоя, че преди 2-3 месеца, в „Стани богат” с водещ Н. Кънчев – имаше подобен въпрос, за началото на планината Средна гора... Не допускам, точно тоя сайт да е накарал редакторите на Ники да съставят подобен въпрос, но пък и това е възможно: какви ли не компетенции добиваме в нета.....

......., но пък трябва да кажем, че и доста дезинформация има в мрежата /откровени измислици на хора, които преследват лесни печалба и слава.../..., дезинформация, на която обикновено няма кой да се противопостави, по простата причина, че достатъчно компетентните хора в определена област не желаят да заделят от времето си, за да опровергават нечии безумни идеи и измислици на хора, които имат достъп до световната мрежа. Това – да оборваш някого в мрежата – си е кауза пердута...

Каузата е изгубена, защото, дори някой да оборва дезинформация /примерно/ тук, то в други стотици сайтове вече може да са поели и изкривили като в криво огледало някаква идея...

Та, в заключение - zarco е виновен /вероятно/ за въпроса, защото участниците в шоуто на Ники Кънчев не успяха да отговорят на въпроса... А, ако бяха чели форума? Щяха да знаят, АКО приемат, че някакъв си zarco е казал НЯКАКВА истина, разбира се!

Е, дилемата се очертава така: как да отсее човек зърното от плявата в краткия ни живот? Такава възможност не съществува. Скептично - и с едната вяра в себе си. Толкова по въпроса.

Така като те чета, оставам с фпечатлението, че барем един катун с цигани / да не река цяло Столипиново/ са предали Богу дух тези дни
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X