IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    Да пусна на уважаемите съфорумци няколко пресни снимки за сутрешното ни кафе......., стига сте се плюнчили с "политика"...

Боянският водопад – за забравилите как изглежда зимно време:

http://pics.data.bg/categories/1/%D0...b6bfe/dsc02402

От горния ръб на Боянския водопад картинката е следната - с езерцето, което образува Боянската река, преди да се втурне надолу:

http://pics.data.bg/categories/1/%d0...d6cf6/dsc02374

..., на хоризонта – знаем си го – Старопланинският масив, вижда се, дори отвъд него...

За дамите, които преди време търсеха мъжка папрат – на снимката... Според мен е „мъжка”, защото вирее при всякакви условия, вкл. студ и сняг..., защото /мислА си - ДАМСКАТА папрат е на топло, можете да я откриете, най-вероятно - в близката околност на.... камината.../

http://pics.data.bg/categories/1/%d0...bb5db/dsc02367
    Ся, може доста да се поспори кой и при какви условия вирее.
    От снимката ти не е ясен хабитуса на растението, а освен него, при папратите е важно разположението и формата на спорите. При мъжката папрат са бъбрековидни Другият път да снимаш листата и от долната страна
    Пък най-добре е да направиш снимка на "волски език". Грешките при определянето ще се избегнат
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Да пусна на уважаемите съфорумци няколко пресни снимки за сутрешното ни кафе......., стига сте се плюнчили с "политика"...

Боянският водопад – за забравилите как изглежда зимно време:

http://pics.data.bg/categories/1/%D0...b6bfe/dsc02402

От горния ръб на Боянския водопад картинката е следната - с езерцето, което образува Боянската река, преди да се втурне надолу:

http://pics.data.bg/categories/1/%d0...d6cf6/dsc02374

..., на хоризонта – знаем си го – Старопланинският масив, вижда се, дори отвъд него...

За дамите, които преди време търсеха мъжка папрат – на снимката... Според мен е „мъжка”, защото вирее при всякакви условия, вкл. студ и сняг..., защото /мислА си - ДАМСКАТА папрат е на топло, можете да я откриете, най-вероятно - в близката околност на.... камината.../

http://pics.data.bg/categories/1/%d0...bb5db/dsc02367
      Last edited by mikomikov; 10.01.2016, 11:49.

Коментар

• Божествена риба е лавракът... Имам /НА/ предвид тоя - на скарата... Бреййй – тия гърчета – са си паднали на онаА работа с тВа Бяло море, дето по нашенски си му викаме Егейско... Вероятно оттам ни го пласират. А ниЯ – си им го купуваме тук - далавера да има: един – лОви – пАра взема, друг продава на „наши” търговци – печели, нашите търговци – и те печелАт, а клиента – в края на веригата – най-доволен... КВо му плащаш – парчето – под две евра излиза, а не моЕш го изяде...

Скаричката – за десет минути – горееещо, мммм..., с винцЕто, или с АмстелчЕто....

Пуска 15 – 20 капки мазнина. Не повече! Страхотен вкус! Вкус на Тасос!

Интересно, свикнал съм около опашката на рибЕто – да са най-малките и опасни костички... ТаА няма една костичка в областта. Средната кост и малко около гръбните и коремните перки...

Предстоят почивни дни. Не искам да ви занимавам със сериозна тематика, затова реших да потърся нещо забавно. Ето го – ТОЧЕН ЦИТАТ ОТ НАПИСАНОТО:

„В спалнята имаше декоративни етажерки, наредени в кръг около леглото. Бяха обкичени с безброй саксии с мушкато. Когато си легнахме с Джойс за първи път там и се заловихме за работа, аз забелязах как рафтовете се залюляха и затрепериха.

После трясък.

- Оу, оу! – казах аз.
        - Какво има сега? – попита Джойс. – Не спирай! Не спирай!
        - Бейби, една саксия с мушкато току-що падна на задника ми.
        - Не спирай! Продължавай!
        - Добре, добре!

Аз се напънах отново, представях се доста добре, и...

- О, мамка му!
        - Какво има? Какво има?
        - Още една саксия с мушкато, бейби, ме фрасна по опашката, търкулна се по задника ми и после падна долу.
        - По дяволите с мушкатото! Давай! Давай!
        - О, добре...

До края на чукането онези саксии продължаваха да падат по мен. Като да се мъчиш да ебеш по време на въздушна атака. Най-накрая все пак успях.
        По-късно казах: - Виж, бейби, трябва да направим нещо за тези мушката.

- Не, няма да ги пипаш оттам!
        - Защо, бейби, защо?
        - И те помагат.
        - Помагат?
        - Да.

Тя само се изхили. Обаче саксиите си останаха там горе...”

А кажете сЯ – не са ли гадни – дамите? Издевателстват над наЗЕ и ни работАт, като злоупотребяват с повика на природата и с мъжката ни природа, кодирана толкова сложно и трудно справяща се – особено в условията на самолетна атака... , а те – не спирай! Не са ли егоиЗКи? Само за себе си мислАт!

Вярвам сте се сетили за "Поща"-та на Буковски...

Приятно изкарване на празниците!
        Last edited by mikomikov; 08.01.2016, 23:11.

Коментар

Реших, че - между ангажиментите ми - мога да пускам тук някои интересни мисли, които са ми направили впечатление от прочетеното... /НЕ СА ПРЕПОРЪКА за немислещите!/...

"Човек, който не се бои да се самоанализира и да се саморазпъва на кръст, винаги ще успява да изпълнява това, което желае сърцето му....
          Дори, единствената цел на човека да е придобиването на богатство, той отново трябва да извърши огромни саможертви, преди да постигне тази цел. Представете си, колко ПОВЕЧЕ саможертви трябва да извърши човек, който желае да постигне силен и пълноценен живот..."

/вероятно познахте стила на Джеймс Алън и нещо, което той е писал в годината - 1903, когато Форд, с 5-6 ентусиасти създават компанията "Форд Мотър Къмпани", с капитал - смешните, не и за условията по онова време - 28 хиляди долара.../
          Добри са! Благодаря.

Коментар

• Реших, че - между ангажиментите ми - мога да пускам тук някои интересни мисли, които са ми направили впечатление от прочетеното... /НЕ СА ПРЕПОРЪКА за немислещите!/...

"Човек, който не се бои да се самоанализира и да се саморазпъва на кръст, винаги ще успява да изпълнява това, което желае сърцето му....
            Дори, единствената цел на човека да е придобиването на богатство, той отново трябва да извърши огромни саможертви, преди да постигне тази цел. Представете си, колко ПОВЕЧЕ саможертви трябва да извърши човек, който желае да постигне силен и пълноценен живот..."

/вероятно познахте стила на Джеймс Алън и нещо, което той е писал в годината - 1903, когато Форд, с 5-6 ентусиасти създават компанията "Форд Мотър Къмпани", с капитал - смешните, не и за условията по онова време - 28 хиляди долара.../

Коментар

Зная, че има хора, които внимават какво казват другите, но сме така ангажирани, че не можем да огреем навсякъде /и това е вярно/. Не е и необходимо да сме навсякъде, за да се пилеем безразборно...

Все ми е едно, дали някой споделя НЯКОИ мои виждания, които имам тук.

Все пак - само за ония, които са пропуснали нещо, което е по-долу, но са ми били и опоненти /само преди няколко поста/

Човек греши, ако дели ангажиментите на приятни и неприятни. ЛИЧНО МНЕНИЕ!

Ангажиментите са всичко, което ни следва в тоя живот. Като такива - те СА ПРИЯТНИ!

Пауза, за да се осмисли казаното.....

Конкретно: приятни са и секса, и работата, както и времето, отделено за усъвършенстването ни, времето, за да създадем условия за съществуването си, за спортуване и т.н...................

Защо почнах със секса? Така ги разбирам нещата. Все пак всичко това, което споменавам горе /също и доста други неща!/ - са взаимно преплетени ангажименти, които определят живота ни като цяло.

Това е, да не се разпростирам повече, НО това тук - НЕ Е ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ, каквото отчитам, че може да бъде в други теми...

Поздрави!

п.п. Апропо, вероятно - широко скроена /в мисленето си/ като теб - елегантна дама - би се досетила /евентуално - споделила, АКО ЖЕЛАЕ, разбира се/, дали снощи най-после се появи този, така издайнически "СЧУПЕН НИ" - НЯКАК ОТ НИЩОТО, или от силната енергия на обсебващият поглед на ВСЯКА ДАМА - термометър?/

Ако не се е явил, този крехък уред /наречен от някои - термометър/, значи, че все още не си избрана..., но лично аз вярвам, че това не е така...

Поздрави за всички Именици и пожелания за хубав ден на всички!

А ..., покрай мен пълно с термометри в кожени калъфи, ама тяхното предназначение не е да мерят температурата на греяната ракия Тях си ги кътам за по-специфични дейности
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Дай Боже всекиму. Силно се надявам ангажиментите да са приятни

Зная, че има хора, които внимават какво казват другите, но сме така ангажирани, че не можем да огреем навсякъде /и това е вярно/. Не е и необходимо да сме навсякъде, за да се пилеем безразборно...

Все ми е едно, дали някой споделя НЯКОИ мои виждания, които имам тук.

Все пак - само за ония, които са пропуснали нещо, което е по-долу, но са ми били и опоненти /само преди няколко поста/

Човек греши, ако дели ангажиментите на приятни и неприятни. ЛИЧНО МНЕНИЕ!

Ангажиментите са всичко, което ни следва в тоя живот. Като такива - те СА ПРИЯТНИ!

Пауза, за да се осмисли казаното.....

Конкретно: приятни са и секса, и работата, както и времето, отделено за усъвършенстването ни, времето, за да създадем условия за съществуването си, за спортуване и т.н...................

Защо почнах със секса? Така ги разбирам нещата. Все пак всичко това, което споменавам горе /също и доста други неща!/ - са взаимно преплетени ангажименти, които определят живота ни като цяло.

Това е, да не се разпростирам повече, НО това тук - НЕ Е ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ, каквото отчитам, че може да бъде в други теми...

Поздрави!

п.п. Апропо, вероятно - широко скроена /в мисленето си/ като теб - елегантна дама - би се досетила /евентуално - споделила, АКО ЖЕЛАЕ, разбира се/, дали снощи най-после се появи този, така издайнически "СЧУПЕН НИ" - НЯКАК ОТ НИЩОТО, или от силната енергия на обсебващият поглед на ВСЯКА ДАМА - термометър?/

Ако не се е явил, този крехък уред /наречен от някои - термометър/, значи, че все още не си избрана..., но лично аз вярвам, че това не е така...

Поздрави за всички Именици и пожелания за хубав ден на всички!

Коментар

Съжалявам, дами и господа....

На празни думи не се ловя повече да отговарям.

Имам достатъчно ангажименти, за да ми се плюнчат някакви насреща...

Потърсете и прочетете нещо от автора на следната мисъл: „Ти си това, което мислиш.“

Много неща ще си обясните в живота - от тук трябва да почнете.

Има мноооого неща още да учите. Казвам го, но без ирония. Вярвам да се справите скоро и да наваксате пропуснатото до сега.

Поздрави!

Дай Боже всекиму. Силно се надявам ангажиментите да са приятни
                  Мечо

Коментар

Гледам, че в съседната тема имате някакви спорове...

Светкавично, според моите разбирания /почти, де - след само няколко часа, когато отворих друга тема/ - съобразих, че в "Чарът..." може да се говори и на медицински теми, т.е. - термометрите също са част от глабалният чар на нещата...

Закъде сме, без термометъра, добре запазен в защитната си кутийка, измит и чист за употреба /за мерене на температури - по Целзий, по Келвин - което си изберем...това - разбира се - са мои виждания, които не е необходимо да споделяте...

Все пак, едно измиване с топла вода и сапун /добре е да бъде, най-обикновен Palmolive - който ви хареса: with Olive, Milk&Honey, Green Tea&Cucumber....../ - прави чудеса, след като сте завършили работата си с термометъра, преди да го приберете отново в калъфа му...

Т.е. - самоцензурирането, или както си я казваме между нас, по народному - автоцензурата - ще стане факт на по-късен етап от историческото ни развитие...

Пускам поста си тук, за да облекча работата на модераторите! Поздрави!

http://snimki.be/store/1/251452020068.jpg
                    Малииий, добре, че не попитах на какво ще я правим греяната ракия - пиролизен котел, камина на пелети, печка на дърва ...
                    Бедна ми е фантазията какъв трактат щеше да напишеш за горивната камера или фурната
                    Мечо

Коментар

• Съжалявам, дами и господа....

На празни думи не се ловя повече да отговарям.

Имам достатъчно ангажименти, за да ми се плюнчат някакви насреща...

Потърсете и прочетете нещо от автора на следната мисъл: „Ти си това, което мислиш.“

Много неща ще си обясните в живота - от тук трябва да почнете.

Има мноооого неща още да учите. Казвам го, но без ирония. Вярвам да се справите скоро и да наваксате пропуснатото до сега.

Поздрави!

Коментар

• Гледам, че в съседната тема имате някакви спорове...

Светкавично, според моите разбирания /почти, де - след само няколко часа, когато отворих друга тема/ - съобразих, че в "Чарът..." може да се говори и на медицински теми, т.е. - термометрите също са част от глабалният чар на нещата...

Закъде сме, без термометъра, добре запазен в защитната си кутийка, измит и чист за употреба /за мерене на температури - по Целзий, по Келвин - което си изберем...това - разбира се - са мои виждания, които не е необходимо да споделяте...

Все пак, едно измиване с топла вода и сапун /добре е да бъде, най-обикновен Palmolive - който ви хареса: with Olive, Milk&Honey, Green Tea&Cucumber....../ - прави чудеса, след като сте завършили работата си с термометъра, преди да го приберете отново в калъфа му...

Т.е. - самоцензурирането, или както си я казваме между нас, по народному - автоцензурата - ще стане факт на по-късен етап от историческото ни развитие...

Пускам поста си тук, за да облекча работата на модераторите! Поздрави!

http://snimki.be/store/1/251452020068.jpg

Коментар

Алоууу, габровката!

Много се обЕсняваш! Залагаш на усещанията, домашния уют и емоциите, а това не за всички е добре в тоя форум! Това не е форум за споделяне на откровения, а тук се водят люти политически битки! Тук се доказва, че трябва да бъде сразен всеки пазарен партньор, независимо от двустранните интереси на страните! Тук трябва да се отрича всичко, постигнато до вчера! Тук хората нямат чувства, а се говори механично, без да се отчитат интересите на обикновените хора...

Така де, нали съм си половин габровец, нека и аз си кажа: два късмета ми се паднаха, за единия бях сигурен, че ще е работата..., така и стана, а другият - щастието /това бленувано усещане, така и непостигнато от никого..., включително - от много форумни участници...

Работа + щастие.... Направих си компилацията: щастлива работа...., или по-скоро работа, която те прави щастлив... Всъщност, на мен всяка работа ми е доставяла удоволствие, а последните ми занимания - особено усещане!

Уверен съм, че ще получа отпор по отношение на работата, която ми доставяла удоволствие, поне от един човек тук.... /а кой ли е той?/

...мииии - мога ли да лансирам такива еретични мисли тук и да принуждавам хората да получават вътрешно гадене в тия празнични дни?..

А казват, че нямало истина в късметите от Новогодишната баница...
                          Скверни слова ... Пу, пу, да ме опази Господ и Провидението от таквиз помисли
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Честита Нова 2016 година и на теб!

Аз съм си поръчала мързел, безхаберие, леност и по-малко дразнители от всякакъв ред и порядък.

П.П. От баницата с късметите ми се падна Дебелото псе, но ... не е задължително всичко което се падне в нея да подлежи на изпълнение
                            Алоууу, габровката!

Много се обЕсняваш! Залагаш на усещанията, домашния уют и емоциите, а това не за всички е добре в тоя форум! Това не е форум за споделяне на откровения, а тук се водят люти политически битки! Тук се доказва, че трябва да бъде сразен всеки пазарен партньор, независимо от двустранните интереси на страните! Тук трябва да се отрича всичко, постигнато до вчера! Тук хората нямат чувства, а се говори механично, без да се отчитат интересите на обикновените хора...

Така де, нали съм си половин габровец, нека и аз си кажа: два късмета ми се паднаха, за единия бях сигурен, че ще е работата..., така и стана, а другият - щастието /това бленувано усещане, така и непостигнато от никого..., включително - от много форумни участници...

Работа + щастие.... Направих си компилацията: щастлива работа...., или по-скоро работа, която те прави щастлив... Всъщност, на мен всяка работа ми е доставяла удоволствие, а последните ми занимания - особено усещане!

Уверен съм, че ще получа отпор по отношение на работата, която ми доставяла удоволствие, поне от един човек тук.... /а кой ли е той?/

...мииии - мога ли да лансирам такива еретични мисли тук и да принуждавам хората да получават вътрешно гадене в тия празнични дни?..

А казват, че нямало истина в късметите от Новогодишната баница...

Коментар

Честита Новата 2016 година!

Здрава, успешна, благодатна, щастлива, чаровна..., и така нататък - кой - каквато си я е поръчал!

Единственото, което НЕ ви пожелавам през дните на Новата - да НЕ ви се получава тая фигурка от изображение в кафето ви:

http://snimki.be/store/1/801451646765.jpg

Честита Нова 2016 година и на теб!

Аз съм си поръчала мързел, безхаберие, леност и по-малко дразнители от всякакъв ред и порядък.

П.П. От баницата с късметите ми се падна Дебелото псе, но ... не е задължително всичко което се падне в нея да подлежи на изпълнение
                              Мечо

Коментар

• Честита Новата 2016 година!

Здрава, успешна, благодатна, щастлива, чаровна..., и така нататък - кой - каквато си я е поръчал!

Единственото, което НЕ ви пожелавам през дните на Новата - да НЕ ви се получава тая фигурка от изображение в кафето ви:

http://snimki.be/store/1/801451646765.jpg

Коментар

Working...
                                X