IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Един човек, мой приятел, за когото това е един от смислите в живота и който прави това преди всичко с огромно удоволствие, а след това за останалото! Нямаше как да го лиша от първото, а второто е логичен завършек на всяка сделка пък каквото и да стане след това. Пари се печелят, доверието и приятелите обаче са много по-важни! Та така...

П.П. А и явно френската любов ръжда не хваща

Да отговорА първо на ЧичАта......, значи - форумът се подчинява на определени правила /колко се спазват - това е дискусионен въпрос/... Именно, тия правила - дават на всеки възможност да си "пъха гагата" - ТОЧНО, където не му е работата /и мястото/... До тук е ясно. Що се отнася до това, че темата била моя - е - НЕ Е моя. АКО бих я припознал като моя - тя щеше да бъде поддържана по-различно. "Моя" е една друга тема, на която отделям време напоследък, но с която няма да ви ангажирам, НИТО ПЪК ще й правя реклама тук, защото тя не се нуждае от реклама... Човек трябва да прави всичко със сърцето си... /някои могат да открият връзка и с други подобни разсъждения в тая посока/...

Не съм модератор на форума..., нещо повече - не съм модератор и на темата..., нямам никакви амбиции да съм такъв /за разлика от други участници тук.../

Значи - и на kev ми се ще да кажа няколко думи, имайки предвид цитата горе..., та: разсъждавайки върху тезата "пари се печелят....", бих казал, че доверие и приятели - СЪЩО СЕ ПЕЧЕЛЯТ! Нещо повече: доверие и приятели СЕ ПЕЧЕЛЯТ, много по-трудно от парите... /нека всеки, който влиза тук да поразсъждава и над моята теза/. Може би ще намерите смисъл И в нея..., но това не е налагане на мнение - всеки има глава на раменете си /или резервна - на едно друго място.../

Накрая - нещо не мога да направя връзката с послеписа: "П.П. А и явно френската любов ръжда не хваща " Говореше се за мъжко приятелство с човек, чиято страст е свързана с ремонта на двигатели..., после "скочи" на френската любов... /с намигане към форума/...

Така, де - не всичко става ясно в един форум. Нещата се разбират само от краен брой хора, които са посветени в тайнството /в конкретния случай - на френската любов..., все пак - аз я разграничавам от френската целувка, независимо, че често двете понятия взаимно се допълват..., едва ли не - те са и синоними/ ...

Така, де: дали има смисъл поста ми, или - не, отново да напомня, че не съм модератор на темата, а правилата тук ми дават възможност за включване..., но аз не търся обяснения, въпреки че имам някои неясноти, предвид двусмислието в нечий пост...

Що се отнася до мен - имам достатъчно ангажименти, за да е възможно денонощно да следя форума, но едно включване не ми е проблем... Хубава вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Кой ремонтира двигатели в днешно време.....???
      Това беше момента за смяна на колата..
      Един човек, мой приятел, за когото това е един от смислите в живота и който прави това преди всичко с огромно удоволствие, а след това за останалото! Нямаше как да го лиша от първото, а второто е логичен завършек на всяка сделка пък каквото и да стане след това. Пари се печелят, доверието и приятелите обаче са много по-важни! Та така...

П.П. А и явно френската любов ръжда не хваща
      Last edited by kev; 16.12.2015, 22:47.

Коментар

• [QUOTE=kev;1059920525]Обещах си да не поствам повече снимки на мадами с голи дупета, та ще остане без отговор
        Шегувам, десктопа ми е нещо съвсем различно и кат се замисля не съм го сменял от месеци...

Иначе за Коледа - ремонтиран двигател!

Опс това май беше в другата тема

Наздраве! [/QUOTE
        Кажи, де! Пък тук присъстващите веднага ще ти спретнем един психологически профил
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Обещах си да не поствам повече снимки на мадами с голи дупета, та ще остане без отговор
          Шегувам, десктопа ми е нещо съвсем различно и кат се замисля не съм го сменял от месеци...

Наздраве!
          Кой ремонтира двигатели в днешно време.....???
          Това беше момента за смяна на колата..

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
            Ахааааа - ей на - веднага "разшифровахме" една рибка, която се Фана на кукичката...

Консервааааа!

Я да си припомним бай Ганя: " А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега…"

Алъш-веришът е гоУема работа)!

Консерва - син екран! Ясно: не е червеношийка...

Това - от една страна...

От друга, обаче: "рисунки на децата"... Поставя, момичето - АКЦЕНТА върху точните приоритети! На тВа му се вика изрядна майка и добра съпруга - голяма рядкост напоследък...

kev - отговорИ на момичето, защото постът й е насочен към теб, ако разбираш за кВо стаА въпрос...

Хубава вечер!
            Обещах си да не поствам повече снимки на мадами с голи дупета, та ще остане без отговор

Наздраве!

Коментар

Ахааааа - ей на - веднага "разшифровахме" една рибка, която се Фана на кукичката...

Консервааааа!

Я да си припомним бай Ганя: " А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега…"

Това - от една страна...

От друга, обаче: "рисунки на децата"... Поставя, момичето - АКЦЕНТА върху точните приоритети! На тВа му се вика изрядна майка и добра съпруга - голяма рядкост напоследък...

kev - отговорИ на момичето, защото постът й е насочен към теб, ако разбираш за кВо стаА въпрос...

Хубава вечер!

А ти що си пъхаш гагата , дето не ти е мястото...( въпреки, че темата е твоя...)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Aз съм "консервативна"- син екран. Слагала съм и рисунки на децата си.

Консервааааа!

Това - от една страна...

Хубава вечер!

Коментар

На интересна идея ме наведоха последните няколко поста в темата, а именно: какъв десктоп има всеки от нас на работния (домашния) си компютър? Това според мен е нещо което може да говори много за притежателя му, и независимо че може да бъде променяно ежедневно, си мисля че екранната картина в повечето потребители е избрана нарочно и се задържа на монитора сравнително дълго време... докато не дойде следващата, която обаче доста често е подобна, ако не буквално то поне тематично. Та... имали желаещи да споделят нагледно и реално десктопа си от близкия месец-два, че и повече!?

П.П. Сега си давам сметка че постнах това в може би не чак толкова посещавана тема, но все пак..

Best regards, Miko (Zarco)!
                  Aз съм "консервативна"- син екран. Слагала съм и рисунки на децата си.

Коментар

Ако изключим нетипичната жена в твое лице - едва ли има смисъл човек да прави усилия, за да променя "типичните"...

Малко пояснения за снимката: около1750 м.н.в, под вр. Камен дел /1862/ - с гледката над София - по тоя маршрут често ентусиастите се занимават с планинско колоездене, а по-важно е, че това е един от малките масиви с малини, които зреят около средата на август /виждат се стърчащите, над метър стебла на преден план, вдясно и около средата - вляво/...

... и сега си припомних, че бях брал сочни и едри малини тогава, които се чудех какво да правя, защото хапнах, а те бяха така презрели...., та импровизирах: в няколко шишета залях малините с Ballantine`s и добавих захар..., после почна ферментацията, та шишетата от пепси се бяха доста понапрегнали, отворих за малко и отново ги затворих... Трябва само да се прецедят преди консумация...

Експериментче..., не съм правил това друг път, но малините придават много приятен вкус /пиячите могат да пометнат, като чуят за напитката и сигурно ще кажат, че съм развалил WHISKY..., ама постът, като че стана за друга тема..../
                    +1!
                    Напълно съм съгласен с теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Е ... нали знаеш, че не съм типичната жена. От единият инат само няма да си променя мнението - независимо от подхода

П.П. За морският пейзаж - на 100%. Имам много лоши спомени свързани с морския бриз, вълните и слънцето.

Ако изключим нетипичната жена в твое лице - едва ли има смисъл човек да прави усилия, за да променя "типичните"...

Малко пояснения за снимката: около1750 м.н.в, под вр. Камен дел /1862/ - с гледката над София - по тоя маршрут често ентусиастите се занимават с планинско колоездене, а по-важно е, че това е един от малките масиви с малини, които зреят около средата на август /виждат се стърчащите, над метър стебла на преден план, вдясно и около средата - вляво/...

... и сега си припомних, че бях брал сочни и едри малини тогава, които се чудех какво да правя, защото хапнах, а те бяха така презрели...., та импровизирах: в няколко шишета залях малините с Ballantine`s и добавих захар..., после почна ферментацията, та шишетата от пепси се бяха доста понапрегнали, отворих за малко и отново ги затворих... Трябва само да се прецедят преди консумация...

Експериментче..., не съм правил това друг път, но малините придават много приятен вкус /пиячите могат да пометнат, като чуят за напитката и сигурно ще кажат, че съм развалил WHISKY..., ама постът, като че стана за друга тема..../

Коментар

Мисля, че правописът ти е на ниво, но това цвете така и ВСЕ ОЩЕ не си научила с колко буквички "р" се изписва правилно....

Не съм и опитвал да променям мисленето и приоритетите ти, НО съм сигурен, че няма жена, която да не може да бъде "накарана" да мисли по различен начин от досега избраният от нея...

Не е трудно, внимателно и съхранявайки собствената й идентичност, с разбиране и нежност...

Ейййй, наистина ме карат да напиша нещо, а аз се дърпам /все още/...
                        Е ... нали знаеш, че не съм типичната жена. От единият инат само няма да си променя мнението - независимо от подхода

П.П. За морският пейзаж - на 100%. Имам много лоши спомени свързани с морския бриз, вълните и слънцето.
                        Мечо

Коментар

На интересна идея ме наведоха последните няколко поста в темата, а именно: какъв десктоп има всеки от нас на работния (домашния) си компютър? Това според мен е нещо което може да говори много за притежателя му, и независимо че може да бъде променяно ежедневно, си мисля че екранната картина в повечето потребители е избрана нарочно и се задържа на монитора сравнително дълго време... докато не дойде следващата, която обаче доста често е подобна, ако не буквално то поне тематично. Та... имали желаещи да споделят нагледно и реално десктопа си от близкия месец-два, че и повече!?

П.П. Сега си давам сметка че постнах това в може би не чак толкова посещавана тема, но все пак..

Kev, мисля , че щом искаш да "погледнеш" в нечия територия е редно първо ти да покажеш какво има при теб
                          А аз ще покажа кои снимки съм използвала за тапети на компютъра и двата лаптопа /едната е на mikomikov с коледното настроение/
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            ................... Кукурякът се задържа бая време
                            Аз пък не съм фен на морето. Не мойш ме накара да...............

Мисля, че правописът ти е на ниво, но това цвете така и ВСЕ ОЩЕ не си научила с колко буквички "р" се изписва правилно....

Не съм и опитвал да променям мисленето и приоритетите ти, НО съм сигурен, че няма жена, която да не може да бъде "накарана" да мисли по различен начин от досега избраният от нея...

Не е трудно, внимателно и съхранявайки собствената й идентичност, с разбиране и нежност...

Ейййй, наистина ме карат да напиша нещо, а аз се дърпам /все още/...

Коментар

................. Това според мен е нещо което може да говори много за притежателя му........
                              Мисля, че хората сме в повече от случаите болезнено честолюбиви, за да разкриваме подробности, както смяташ и пишеш - за неща "от кухнята"...

Много истина има в книгата на Робин Шарма - "Открий съдбата си с Монаха, който продаде своето ферари"..., но едва ли моята истина е истината и на друг..., същото е и с онова, което закачаме /като най-значимо/ пред погледа си всеки ден и което - определено носи някакъв смисъл..., но трудно би било разбрано от НЕпсихолог..., въпреки че в тая страна - всички разбираме от всичко /в рамките на майтапа, де.../

Т.е. - не всеки би искал да покаже емоции /нещо от себе си/..., както и ти не правиш това /в рамките на шегата/......, а и ти така поставяш нещата, като че с такъв факт - хората, едва ли не биха разкрили същността си и биха останали, едва ли не - без одеждите си... Срам и позор!

Коментар

• На интересна идея ме наведоха последните няколко поста в темата, а именно: какъв десктоп има всеки от нас на работния (домашния) си компютър? Това според мен е нещо което може да говори много за притежателя му, и независимо че може да бъде променяно ежедневно, си мисля че екранната картина в повечето потребители е избрана нарочно и се задържа на монитора сравнително дълго време... докато не дойде следващата, която обаче доста често е подобна, ако не буквално то поне тематично. Та... имали желаещи да споделят нагледно и реално десктопа си от близкия месец-два, че и повече!?

Коментар

Working...
                                X