Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Да отговорА първо на ЧичАта......, значи - форумът се подчинява на определени правила /колко се спазват - това е дискусионен въпрос/... Именно, тия правила - дават на всеки възможност да си "пъха гагата" - ТОЧНО, където не му е работата /и мястото/... До тук е ясно. Що се отнася до това, че темата била моя - е - НЕ Е моя. АКО бих я припознал като моя - тя щеше да бъде поддържана по-различно. "Моя" е една друга тема, на която отделям време напоследък, но с която няма да ви ангажирам, НИТО ПЪК ще й правя реклама тук, защото тя не се нуждае от реклама... Човек трябва да прави всичко със сърцето си... /някои могат да открият връзка и с други подобни разсъждения в тая посока/...
Не съм модератор на форума..., нещо повече - не съм модератор и на темата..., нямам никакви амбиции да съм такъв /за разлика от други участници тук.../
Значи - и на kev ми се ще да кажа няколко думи, имайки предвид цитата горе..., та: разсъждавайки върху тезата "пари се печелят....", бих казал, че доверие и приятели - СЪЩО СЕ ПЕЧЕЛЯТ! Нещо повече: доверие и приятели СЕ ПЕЧЕЛЯТ, много по-трудно от парите... /нека всеки, който влиза тук да поразсъждава и над моята теза/. Може би ще намерите смисъл И в нея..., но това не е налагане на мнение - всеки има глава на раменете си /или резервна - на едно друго място.../
Накрая - нещо не мога да направя връзката с послеписа: "П.П. А и явно френската любов ръжда не хваща " Говореше се за мъжко приятелство с човек, чиято страст е свързана с ремонта на двигатели..., после "скочи" на френската любов... /с намигане към форума/...
Така, де - не всичко става ясно в един форум. Нещата се разбират само от краен брой хора, които са посветени в тайнството /в конкретния случай - на френската любов..., все пак - аз я разграничавам от френската целувка, независимо, че често двете понятия взаимно се допълват..., едва ли не - те са и синоними/ ...
Така, де: дали има смисъл поста ми, или - не, отново да напомня, че не съм модератор на темата, а правилата тук ми дават възможност за включване..., но аз не търся обяснения, въпреки че имам някои неясноти, предвид двусмислието в нечий пост...
Що се отнася до мен - имам достатъчно ангажименти, за да е възможно денонощно да следя форума, но едно включване не ми е проблем... Хубава вечер!
Коментар