IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Ако си достигнал до това прозрение по емпиричен път......никак не ти завиждам..

Много са нещата, за които... никак не си завиждаме...

Сега, в обяснителен режим ли да минавам?

1. видях картинка, която ми се стори смешна,
    2. пуснах смешната /според мен!/ картинка тук,
    3. оказа се, че съм предизвикал негативни впечатления у дама,
    4. тя ме съжалява за неща, които са типични за НЯКОИ от дамите, които НЕ са представени в тоя форум, СМЕЯ ДА СЕ НАДЯВАМ!

ЗА ДОЛНАТА КАРТИНКА предварително заявявам, че до това прозрение НЕ СЪМ достигнал по емпиричен /нито по какъвто и да е друг/ път!

http://alfa.kachi-snimka.info/images...464471087e.jpg

В тия картинки няма никакви задни, предни или други мисли. Те са предназначени, за да предизвикат единствено нашата усмивка!

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
      Ако си достигнал до това прозрение по емпиричен път......никак не ти завиждам..
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• http://alfa.kachi-snimka.info/images...464381506p.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
          Впрочем цар Симеон 2 пак се появи по телевизията с ПР-ско интервю по Босфор ТВ и уж без да искат го питаха дали няма да се кандидатира и за президент?!
          хахах този въпрос скоро ще го зададат и на Местан, но разбира се по погрешка

Коментар

• Впрочем цар Симеон 2 пак се появи по телевизията с ПР-ско интервю по Босфор ТВ и уж без да искат го питаха дали няма да се кандидатира и за президент?!

Коментар

• На това аз му казвам НЕДОСТОВЕРНА и ПОДВЕЖДАЩА информация!

Не се касае толкова до релефа на формите, колкото на ГРУБО подвеждащата информация от надписите. Хеле пък, от последният лозунг - не вЕрвам да има нЕкоя дама, която да не се възползва /понякога - не винаги! - да не скочи сега някоя да ме опровергава, а преди това да размисли хубаво/...

Зная, че - като всяка невинна птичка, ние, мъжете - сме длъжни да проверим информацията, но винаги, неизменно резултатът е един и същ - хлътваме с двата крака... Досущ както животинките, примамени с лакомство влизат в капана - и едва после установяват, колко ги боли или пък може би - да не ги боли точно главата...

http://alfa.kachi-snimka.info/images...464260976i.jpg

Коментар

• http://alfa.kachi-snimka.info/images...464192858z.jpg

Коментар

• Жена отива на работа... Щастлива, усмихната..., пърха от щастие. Колежките я питат:

-К'о стаа ма? Да нямаш любовник?

- Неее, правих секс с мъжа си! - отговаря тя, с приповдигнато настроение.

- Е, луда ли си? От двадесет години сте женени... к'о толкоз правихте?

Жената обяснява:

- Все едно бяхме гаджета:

1. един час любовна игра,

2. два часа здрав секс,

3. накрая - четири часа се гушкахме!

Мъжът й отива на работа... С черни кръгове около очите! Колегите го питат:

- Ко стана ве, дън си махмурлия?

- Не бе, просто... правих секс с жена си:

1. един час не мога да го вдигна,

2. 2 часа не мога да свърша,

3. накрая, така се разсъних... Четири часа не можах да заспя!

Коментар

• Та, като ви казвам, че написаното от лясковската.... е на ниво - децата от детската градина в Лясковец, вие ми не вЕрвате...

Кажете сега, кой нормален мъж би използвал думички като "Конституция" и "Страсбург", ако не знае за какво точно става дума? Всяко дете от детската градина би прочело въпросните думички, но ако не знае за какво точно става въпрос - ще попита.

Това, тук - се рее в нета и мисли, че знае.

Хайде, отговорете ми дами и господа:

1. Ако една институция /сайт/ - има писани правила, които, преди да влезеш ти си декларирал, че ще спазваш, НО НЕ ГИ СПАЗВАШ - дали, налагането на ограничения може да се счита за "НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА"???

2. Собственикът на сайта /акционерите/ - според вас, дали нямат право да променят правилата за ползването му? Лясковската твърди, че трябва да изпълняват нейните правила... Коя си ти, че не ми стана ясно? Акционерка, с 50%+1 акции? Не? Ама, къде отиваш, може би?

3. Ако някой тук налага свои, регламентирани ограничения, може ли лясковската да тълкува това като нарушение на член от Конституцията? Детската градина в приказките на лясковската - е пълна, но няма толкова глупави деца, дори и в Лясковец!

Ясно е, че ПРАВИЛАТА се градят точно на Законовата база.

3. Кой ти нарушава правото на свободно изказване на мнение, лясковска? Излез на улицата - изказвай си мнението - никой няма да те ограничи.

НЕ ОТКАЗВАЙ РЕДОВНИТЕ УЧАСТНИЦИ ТУК! НЕ ПРОВАЛЯЙ САЙТА!

4. Намери си няколко десетки К и тръгвай към Страсбург. Не веднъж съм ти казвал в спорове тук, че никой НОРМАЛЕН адвокат няма да се хване на брътвежите ти, прочетени в нета, които са на ниво - "деца в детска градина" и "Петърчо ми каза в кръчмата на Лясковец".

5. Защо ли те отварям? Някой адвокат МОЖЕ да се хване и да те "защитава". Познай какво ще стане накрая, а в началото не забравяй да му платиш хонорара, защото смешното ти "дело" няма да потегли...

И така си лек, не схващаш ли колко още олекваш с такива наивни идиотизми?

И пъдиш утвърдените участници от форума! Не забравяй това! Защо го правиш, освен от завист към многото посещения ТУК? Не виждам друга причина...
                    Last edited by mikomikov; 26.01.2016, 18:51.

Коментар

• Написаното от мен са факти, писани във форума от въпросният индивид. Не виждам нито една обида в тях.

Ако моето са обиди, не зная как да тълкувам цялостното отношение на лясковската - към съфорумците тук?

Тук, дали прозират някакви обиди към нечие семейство?

Извинения за обидите към семейството! Другото е неуважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        [IMG].................................

П.П. Ся ..., аз като изискана дама, сексуалните си фантазии ги пиша само на ЛС. Загадъчност някаква трябва да има

Никога и никъде не съм подлагал на съмнение факта, че, представените тук дами са изискани и... загадъчни..., особено пък - ако те пишат в тая тема...

Всъщност - няма никакво значение, къде точно пишат - важно е ДА ГИ ИМА!

Важно е да са УСМИХНАТИ!

В интерес на истината, пак не сме се разбрали, нещо. Защо ще пишем на лични, ако на "50-" /петдесет - минус/ - при нас, мъжете - под сексуална фантазия - разбираме - да купим кило телешки език /на жаргон - волски/ - па да го ударим в масата /езика, де/ - с думите:

"Жена, днес сексуалната ти фантазия е - да ми приготвиш варен волски език, със сос - купил съм ти от любимото червено..., т.е. - сексуалната ТИ фантазия ще е пълна..."

Това, че не сме се разбрали, най-вероятно се дължи на възрастовите категории: ти си в 30+, а аз - в 50- ... Важно е, че накрая се разбрахме, че НЕ Е НЕОБХОДИМО да пишем на лични за толкова прозаични "фантазии", които най-често шепнем на нечие уше /лично/...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                          1. Аз и така си нося една права лопата с мен - все съм се чудил, за какво ли я мъкна с мен - само да ме блъска по задните части. Първо си мислех, че не ме оставя да заспя, а то, всъщност - за какво било - защото съм имал вътрешна необходимост да изследвам формата на коренаааа..., ахаааа..., най-после сФанаФ...

2. За "волския език" - не подФанаФ разговор, за да не те излагам! Представи си, мислех, че този език е някаква, прокраднала се, твоя сексуална фантазия......, ето до какво изкривяване във възприятията може да доведе понякога некомпетентността, човешка...

Когато се стопи снега и за малко ме отпусне мързела, може да направя една снимка/ударението пада върху "може"/.
                          Засега ще трябва да повярваш на това, което е поместено в нета

П.П. Ся ..., аз като изискана дама, сексуалните си фантазии ги пиша само на ЛС. Загадъчност някаква трябва да има
                          Last edited by tnm; 10.01.2016, 22:07.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Мисля, че това може да бъде добро начало за една съвместна дейност - ти ще си снимаш тревчки и птички, а аз с помощта на определител ще ти казвам какво все пак си нащракал с фотоапаратя.
                            И би трябвало да си ми благодарен - не съм те накарала да помъкнеш правата лопата по баирите, за да изкорениш растенията, а аз по формата на корена им да определям що за индивид са

П.П. Относно другите ти притеснения - нали ти написах да снимаш волски език или дори орлова папрат. Някак си по-унисекс го раздават

1. Аз и така си нося една права лопата с мен - все съм се чудил, за какво ли я мъкна с мен - само да ме блъска по задните части. Първо си мислех, че не ме оставя да заспя, а то, всъщност - за какво било - защото съм имал вътрешна необходимост да изследвам формата на коренаааа..., ахаааа..., най-после сФанаФ...

2. За "волския език" - не подФанаФ разговор, за да не те излагам! Представи си, мислех, че този език е някаква, прокраднала се, твоя сексуална фантазия......, ето до какво изкривяване във възприятията може да доведе понякога некомпетентността, човешка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                              Усещам, че се опитваш да ме работиш нещо...

Ще направя снимка от долната страна, а после? Ако е "женска" - добре..., няма лошо, ако съм Я снимал отдолу и е нямала ... спори...

... ама, ако наистина се окаже мъжка - кО праИм тогава? Ше ми излезе някое име..., после Ше ходя да доказвам, че нямам сестра...

Ама и ти - съмняваш се в очевАдното /спори искала да гледа, ей сега, на - ще й снимам и спорите, ДОЛУ - почти ме нави и вече тръгнах!.../! Кое дамско същество вирее в студа? Това си е мъжка папрат, две мнения по въпроса няма! Нищо, че е леко оклюмала, но на оня вятър - няма нещо, което да не се свие, точно като онова нещо - на рибаря, когато излиза от морето и все него дават "за пример"...
                              Мисля, че това може да бъде добро начало за една съвместна дейност - ти ще си снимаш тревчки и птички, а аз с помощта на определител ще ти казвам какво все пак си нащракал с фотоапаратя.
                              И би трябвало да си ми благодарен - не съм те накарала да помъкнеш правата лопата по баирите, за да изкорениш растенията, а аз по формата на корена им да определям що за индивид са

П.П. Относно другите ти притеснения - нали ти написах да снимаш волски език или дори орлова папрат. Някак си по-унисекс го раздават
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

...........

От снимката ти не е ясен хабитуса на растението, а освен него, при папратите е важно разположението и формата на спорите. При мъжката папрат са бъбрековидни Другият път да снимаш листата и от долната страна
                                Пък най-добре е да направиш снимка на "волски език". Грешките при определянето ще се избегнат

Усещам, че се опитваш да ме работиш нещо...

Ще направя снимка от долната страна, а после? Ако е "женска" - добре..., няма лошо, ако съм Я снимал отдолу и е нямала ... спори...

... ама, ако наистина се окаже мъжка - кО праИм тогава? Ше ми излезе някое име..., после Ше ходя да доказвам, че нямам сестра...

Ама и ти - съмняваш се в очевАдното /спори искала да гледа, ей сега, на - ще й снимам и спорите, ДОЛУ - почти ме нави и вече тръгнах!.../! Кое дамско същество вирее в студа? Това си е мъжка папрат, две мнения по въпроса няма! Нищо, че е леко оклюмала, но на оня вятър - няма нещо, което да не се свие, точно като онова нещо - на рибаря, когато излиза от морето и все него дават "за пример"...

Коментар

Working...
                                X