Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
И аз така - в студентските си години - не съм обръщал това внимание на природата, пък и тогава дамите не бяха така ранобудни, за да ме измушкат в областта на ребрата...
Иначе - взех повод от думите ти за "розовият изгрев", минавайки по диагонал в няколко теми, но не мисля, че акцентът на списващите ще е ново отлюспване с пълна забрана - дори да чета темите...
Важно е темите да бъдат посещавани, а аз живея със съзнанието, че допринасям за интереса и на хора, които не пишат в някоя от темите на сайта .../обяснявам подробно, за да отпаднат въпроси от рода: "ние-вие", защото "една тема пролет не прави"..., т.е. - сайтът е нещото, което ни привлича, а не някакви си две теми с неочертани контури на инвеститорските мнения и близост до развлекателната тематика..., разбира се - кой-както си ги разбира - отдихът и развлеченията - големи хора сме и можем да вземаме сами решенията си... Между другото /!/ - мисля, че доста по-натам във времето ще намеря много сериозен повод, за да "рекламирам" връзката между природата и инвеститорският дух на човека..., но - много по-натам.../
... иначе - това, дето някой ще бъде събуден, за да се любуваЛ на изгрева: щом не съм способен аз да направя такава гадост някому - значи и друг не би трябвало да ми го причини..., най-малко, защото ще му прибера инструкцията на пищова за вечни времена и да се чуди - от коя страна точно се хващаше - дали не беше откъм дулото........
Коментар