Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеМадам ШЪ, не е необходимо да ми се оправдавате: никой не може да надскочи собственият си ръст..., освен една Стефка Костадинова...
Не се притеснявай, ножът е дървен..., поне за теб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение"Нерде - ЯмбУл, нерде - Стамбул!"...
..., че и Албания намесихме...
/така е, когато хората имат определени пристрастия/...
...а моята дилема е много по-елементарна и се люшка около счупени кокалчета на пръстите ми и нечие работно място на човек, който не си знае интересите, което не е толкова важно, но той НЕ ЗНАЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОЯТ РАБОТОДАТЕЛ, а това е всичко днес...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗарко, в какви филми ме вкарваш. Влияние? Сериозно ли го мислиш? Едва ли.
Над теб някой има ли влияние? Не.
Не гледам сеир и не чета постове, в които виждам негативизъм.
Ако ме питаш дали одобрявам подобно поведение. Отговарям ти: НЕ, не го одобрявам.
Мадам ШЪ, не е необходимо да ми се оправдавате: никой не може да надскочи собственият си ръст..., освен една Стефка Костадинова...
Не се притеснявай, ножът е дървен..., поне за теб..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТе в Албания джентълмен до джентълмена.
"Нерде - ЯмбУл, нерде - Стамбул!"...
..., че и Албания намесихме...
/така е, когато хората имат определени пристрастия/...
...а моята дилема е много по-елементарна и се люшка около счупени кокалчета на пръстите ми и нечие работно място на човек, който не си знае интересите, което не е толкова важно, но той НЕ ЗНАЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОЯТ РАБОТОДАТЕЛ, а това е всичко днес..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе е така, приятелю, не е така. Не ми е в характера.
До това, което призоваваш стигам в много крайни случаи, но съзнавам, че не трябва да е така...
/още утре ще направя справката и за сега ще съм до тук/
Но какво е джентълмен, според теб? Некакво нежно създание, по случайност роден мъж?
За мен първото условие за джентълмен е да може да защити на дело своето.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТе в Албания джентълмен до джентълмена.
-------------
Албанците са диваците на Европа, защо ми ги даваш в пример?
Да си чувала от дядо/прадядо за такива истории като кръвна мъст, особено към турци?
Аз съм чувал, и съм доволен, че такава ми е родата.
А твоята рода си е налягала парцалките, а?Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеКръвната мъст (вал/ши - вендета) е много добро решение.
Така хората стават джентълмени, искат-не искат
Аз съм за кръвната мъст.
Ако вал/ши иска да има джентълмени, требе да се присъедини към моята теза.
А ако отказва кръвната мъст, отказва и джентълмена.
Не е така, приятелю, не е така. Не ми е в характера.
До това, което призоваваш стигам в много крайни случаи, но съзнавам, че не трябва да е така...
/още утре ще направя справката и за сега ще съм до тук/"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеКръвната мъст (вал/ши - вендета) е много добро решение.
Аз съм за кръвната мъст.
А ако отказва кръвната мъст, отказва и джентълмена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе бъди дребнав.
Вендетите не са добро решение.
Хубава вечер!
http://www.youtube.com/watch?v=tffzY...eature=related
И какво? Почва да вилнее някакъв из форума, дошъл вчера: да ограничава територии за участие на определени никове, които били създатели…
И как реагират дамите? По принцип, ако нещо ги касае лично – светкавично търсят “разплата”. Някакъв почва да отправя открити заплахи, след като изчерпи доводите си в спора. Какво правите вие, дамите? Стоите отстрани и в определен момент излизате, за да покажете, че същият може и да има някакви “грешчици”, но това си е в реда на нещата…
Значи – нашият, когато се оказа, че нещо не е донаучил и се включих в спора, почна да заплашва – как той лично чупел кокалчетата на пръстите – едно по едно, за да му доставя по-голямо удоволствие…/още тогава ми беше наум да потърся, що за застраховател представлява въпросният индивид/…
ЗА КАКВИ ВЕНДЕТИ СТАВА ДУМА???
ЗА ЧИИ ВЕНДЕТИ СТАВА ДУМА???
На следващият ден са появи Съни, която почна с умалителното “Марандичка…” и по някаква тема – кой-знае защо, решила, че някакви тъпотии са по-важни от това – в “нейната” тема нещата да отиват към откритите заплахи… И, в тоя стил – никоя от вас – не се намеси… Защо пък ще е необходимо да се намесвате, ли? Точно затова, защото вие сте, които имате влияние над него: Вал и Съни. Ясно е, че си примира по Вал, а Съни не мога да схвана къде е в схемата, но имам определени предположения…Та днес Съни отново видя НАЙ-ЗНАЧИТЕЛНОТО в “нейната” темичка: ме-ки-ци-те!!!
И кВо толкова е станало: оная вечер се е появил един човек /Djoro/, който наистина е един много добър психолог и за кратко се е справил с “бабаитЧЕТО”.
Интересно, че суперлативите на дамите не са отправени към победителя във виртуалният двубой, нито – към Анон, който малко по-рано прави не по-малко сериозен диспут с точни аргументи, докато самозабравилият се тъпунгер – скача да обижда /човек, който го отваря в много тънкости на форекса, предполагам – безвъзмездно, защото тоя – все му се мазнеше с едно обръщение “Анончи”…/, та – за благодарност – оня почна да се репчи на учителя си…
Та, пак питам – къде е позицията на дамското общество, което единствено има що-годе влияние над тоя тъпанарин? Стоите и гледате отстрани сеир…, най-много да кажете нещо от рода на: “Маранди, приятелски, отдалечи се малко от нещата край теб.
Зациклил си.”…
Аз тълкувам думите така: “отдалечи се малко”, а когато нещата се поуталожат, ти си знаеш…
Така де, не ти се меся в методите за въздействие – нито към хората във форума, нито към децата ти, нито към когото и да било. Моето мнение е, че аршините, с които мериш, са – определено – повече от един…
Но пък ти си жената – ти си знаеш какво искаш от околните /не ми е работа да ти се меся/…
Все пак, аз съм впечатлен от похватите, които има Djoro във виртуалния спор: появи се от нищото – и за 24 часа създаде супер-авторитет. Ти впечатлена ли си – и ако “да” – защо не го изрази, например, а “съветваш” някакъв арогантен тип да се отдалечал МАЛКО?
И – защо трябва да се отдалечава, ако НЯКОЙ СИ, ако има много стройно изработени тези и методи за “печелене” на спорове: чрез заплахи, обиди и цинизми? Значи ли, че последните не ви правят впечатление /на дамите/, а за вас има значение как да потулите нещата, когато арогантен пич се е провалил?
Сещам се, че дългите постове те карат да губиш кондиция, а също и те изморяват…
Все пак, за да приключа – ще се спра на цитат от твояТ пост: “Не ми харесва зависимостта от чужди оценки. Да, хваля децата си, но умерено. Доброто справяне трябва да е норма, а не спорадичен успех. ”
Не вярвам да не си схванала смисълът на похвалата ми към Серго, а тя е: Маранди хвали Съни и Космо – като създателка и като поддържащ темата. Лично аз влизам там, за да се опитам да анализирам какво опитва да каже Серго. Т.е. – той също трябва да бъде споменат от Маранди /според мен/ - акцентът ми е именно върху това: пропускът обижда някого...
В тоя смисъл – аз също не сипя хвалби наляво и надясно…
Фактът, че ти направи впечатление, че съм похвалил някого и веднага реагира, още повече контрастира с пасивността – с месеци, за да се стигне до един диалог, след който ти “съветваш”… Не беше ли по-добре, ако съветите бяха навременни /твоите и на Съни, която пък изобщо и не си прави труда да съветва/ … А, не – щях да сбъркам…
Още при създаване на темата “30+…”, една дама от форума пусна снимка – ще я видите назад, на която малко дете посягаше към бикините на дамата от снимката. Повтарям: дама от форума пусна снимка на дупето на някаква си… Аз, цитирайки тоя пост, си позволих да вметна шега. Тогава се появи “вездесъщата” Съни, която беше толкова унизена от арогантното ми мнение, че дори направи сравнение, как АДЖЕБА – хора като мен влияят на децата й… , с някакво много силно отвращение, изразено с “ПФУЙ!”…
Интересно, откакто аз спрях да пиша там, пък и преди – тя беше ли доволна /доволна ли е и сега/ от начините на изразяване на всички? Вероятно всички изразни средства са точно в целта и никой от тях “не развращава децата й”? Затова и не прави забележки, де…
Но аз отнесох неприязънта за 2-3 изречения, поднесени на шега…
Бъдете здрави и се усмихнете на човека до вас: вие си ги имате критериите, за да оцените най-добре нечии думи…
п.п.Ако двамата с теб харесваме стилът на Серго, защо трябваше да ми се сопваш, че не е нормално да го хваля? Да не би да имате определени взаимоотношения с него /риторично/, които да предизвикват вид ревност у теб? Извини ме, ако е така, моля! Все пак - никога не съм преставал да бъда хетеро, затова не мога да съм конкуренция пред него..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Кръвната мъст (вал/ши - вендета) е много добро решение.
Аз съм за кръвната мъст.
А ако отказва кръвната мъст, отказва и джентълмена.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЯсно.
Вендетите не са добро решение.
Хубава вечер!
http://www.youtube.com/watch?v=tffzY...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа Серго."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНикак не си конкретна, а въпросът ми беше конкретен, за Djoro ли говориш?
Коментар
Коментар