IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се карайте.

Елвис:
    http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Защо очакваш от мен да правя нещо, което самият ти не правиш?
      Няма да те извиня, категорично няма

Ти обичаш цитатите, отиди и открий този ми пост от миналата година и ти ми докажи, че не казвам истината - копирай го заедно с вмъкнатия пост/цитат в него!
      И вземи, че ми се извини ти...вместо да ме плюеш толкова време!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Защо непрекъснато ме вкарваш в някакви сапунки...
        На съня ти ли преча
        И колко пъти реагира, когато мен са ме псували тук във форума?
        За половината неща, нямам идея какво пишеш, нито кога Маранди е искал да чупи нечии пръсти...
        И не бъркай менторството с това да изкажеш лична позиция и мнение.

Ще ти отговоря на подчертаното - става точно преди година, средата на август ) същата сутрин пътувах и преди тръгване ме шокира поста ти с твърде личните нападки и отговорих, опитвайки се да не ти влизам в тона.
        По-късно, може и месец по-късно да е било видях, че отново започна да ме нападаш за "онзи" ми пост и замеси други хора... И тогава ти отговорих и мислех, че случая е изяснен...

Та, щом продължаваш, върни се назад в темата и открий точния ми пост и в отговор на кое мнение е!
        Беше по конкретен случай за една катастрофа, в която загина сина на Ф.Боков и след това злорадството в темата, че така му се падало.
        Изразих моето мнение, като подкрепих това на Проди и с негов цитат!

За никаква снимка не става въпрос, нито за нудизъм...нещо, което беше писал после.Аз самата харесвам натурализма и съм нудистка...кво възмущение, кви....истории...кви дрязги...
        Спри се
        Вече не искам да коментирам и добрите ти неща, щото после не знам в какъв филм ще ме вкараш
        Хайде, лека нощ

Разбира се, че ще се измъкнеш, възможно най-леко, Съни - не съм и очаквал друг начин на реагиране от твоя страна.

Много по-лесно щеше да бъде, ако беше казала едно съвсем елементарно "извинявай", защото нещата са точно такива, каквито ги описвам, но ти тогава не каза нищо по въпроса, сега намесваш разни други - нищо не подозиращи хора.

Нямам никакво отношение към нудизма, още повече пък - към твоят нудизъм. Не зная това по какъв повод го казваш.

Извън горното, не казваш, дали ти харесва темата, която съм открил? Заповядай със свои мнения тук: аз не закусвам с нудистки!

/ако има нещо, с което съм те засегнал, моля да бъда извинен!/...извинението - според мен, не е проява на слабост, а точно обратно!
        Last edited by zarco; 03.09.2012, 00:38.
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          И какво? Почва да вилнее някакъв из форума, дошъл вчера: да ограничава територии за участие на определени никове, които били създатели…

И как реагират дамите? По принцип, ако нещо ги касае лично – светкавично търсят “разплата”. Някакъв почва да отправя открити заплахи, след като изчерпи доводите си в спора. Какво правите вие, дамите? Стоите отстрани и в определен момент излизате, за да покажете, че същият може и да има някакви “грешчици”, но това си е в реда на нещата…

Значи – нашият, когато се оказа, че нещо не е донаучил и се включих в спора, почна да заплашва – как той лично чупел кокалчетата на пръстите – едно по едно, за да му доставя по-голямо удоволствие…/още тогава ми беше наум да потърся, що за застраховател представлява въпросният индивид/…

ЗА КАКВИ ВЕНДЕТИ СТАВА ДУМА???

ЗА ЧИИ ВЕНДЕТИ СТАВА ДУМА???

На следващият ден са появи Съни, която почна с умалителното “Марандичка…” и по някаква тема – кой-знае защо, решила, че някакви тъпотии са по-важни от това – в “нейната” тема нещата да отиват към откритите заплахи… И, в тоя стил – никоя от вас – не се намеси… Защо пък ще е необходимо да се намесвате, ли? Точно затова, защото вие сте, които имате влияние над него: Вал и Съни. Ясно е, че си примира по Вал, а Съни не мога да схвана къде е в схемата, но имам определени предположения…Та днес Съни отново видя НАЙ-ЗНАЧИТЕЛНОТО в “нейната” темичка: ме-ки-ци-те!!!

И кВо толкова е станало: оная вечер се е появил един човек /Djoro/, който наистина е един много добър психолог и за кратко се е справил с “бабаитЧЕТО”.

Интересно, че суперлативите на дамите не са отправени към победителя във виртуалният двубой, нито – към Анон, който малко по-рано прави не по-малко сериозен диспут с точни аргументи, докато самозабравилият се тъпунгер – скача да обижда /човек, който го отваря в много тънкости на форекса, предполагам – безвъзмездно, защото тоя – все му се мазнеше с едно обръщение “Анончи”…/, та – за благодарност – оня почна да се репчи на учителя си…

Та, пак питам – къде е позицията на дамското общество, което единствено има що-годе влияние над тоя тъпанарин? Стоите и гледате отстрани сеир…, най-много да кажете нещо от рода на: “Маранди, приятелски, отдалечи се малко от нещата край теб.
          Зациклил си.”…

Аз тълкувам думите така: “отдалечи се малко”, а когато нещата се поуталожат, ти си знаеш…

Така де, не ти се меся в методите за въздействие – нито към хората във форума, нито към децата ти, нито към когото и да било. Моето мнение е, че аршините, с които мериш, са – определено – повече от един…

Но пък ти си жената – ти си знаеш какво искаш от околните /не ми е работа да ти се меся/…

Все пак, аз съм впечатлен от похватите, които има Djoro във виртуалния спор: появи се от нищото – и за 24 часа създаде супер-авторитет. Ти впечатлена ли си – и ако “да” – защо не го изрази, например, а “съветваш” някакъв арогантен тип да се отдалечал МАЛКО?

И – защо трябва да се отдалечава, ако НЯКОЙ СИ, ако има много стройно изработени тези и методи за “печелене” на спорове: чрез заплахи, обиди и цинизми? Значи ли, че последните не ви правят впечатление /на дамите/, а за вас има значение как да потулите нещата, когато арогантен пич се е провалил?

Сещам се, че дългите постове те карат да губиш кондиция, а също и те изморяват…

Все пак, за да приключа – ще се спра на цитат от твояТ пост: “Не ми харесва зависимостта от чужди оценки. Да, хваля децата си, но умерено. Доброто справяне трябва да е норма, а не спорадичен успех. ”

Не вярвам да не си схванала смисълът на похвалата ми към Серго, а тя е: Маранди хвали Съни и Космо – като създателка и като поддържащ темата. Лично аз влизам там, за да се опитам да анализирам какво опитва да каже Серго. Т.е. – той също трябва да бъде споменат от Маранди /според мен/ - акцентът ми е именно върху това: пропускът обижда някого...

В тоя смисъл – аз също не сипя хвалби наляво и надясно…

Фактът, че ти направи впечатление, че съм похвалил някого и веднага реагира, още повече контрастира с пасивността – с месеци, за да се стигне до един диалог, след който ти “съветваш”… Не беше ли по-добре, ако съветите бяха навременни /твоите и на Съни, която пък изобщо и не си прави труда да съветва/ … А, не – щях да сбъркам…

Още при създаване на темата “30+…”, една дама от форума пусна снимка – ще я видите назад, на която малко дете посягаше към бикините на дамата от снимката. Повтарям: дама от форума пусна снимка на дупето на някаква си… Аз, цитирайки тоя пост, си позволих да вметна шега. Тогава се появи “вездесъщата” Съни, която беше толкова унизена от арогантното ми мнение, че дори направи сравнение, как АДЖЕБА – хора като мен влияят на децата й… , с някакво много силно отвращение, изразено с “ПФУЙ!”…

Интересно, откакто аз спрях да пиша там, пък и преди – тя беше ли доволна /доволна ли е и сега/ от начините на изразяване на всички? Вероятно всички изразни средства са точно в целта и никой от тях “не развращава децата й”? Затова и не прави забележки, де…

Но аз отнесох неприязънта за 2-3 изречения, поднесени на шега…

Бъдете здрави и се усмихнете на човека до вас: вие си ги имате критериите, за да оцените най-добре нечии думи…

п.п.Ако двамата с теб харесваме стилът на Серго, защо трябваше да ми се сопваш, че не е нормално да го хваля? Да не би да имате определени взаимоотношения с него /риторично/, които да предизвикват вид ревност у теб? Извини ме, ако е така, моля! Все пак - никога не съм преставал да бъда хетеро, затова не мога да съм конкуренция пред него...
          Защо непрекъснато ме вкарваш в някакви сапунки...
          На съня ти ли преча
          И колко пъти реагира, когато мен са ме псували тук във форума?
          За половината неща, нямам идея какво пишеш, нито кога Маранди е искал да чупи нечии пръсти...
          И не бъркай менторството с това да изкажеш лична позиция и мнение.

Ще ти отговоря на подчертаното - става точно преди година, средата на август ) същата сутрин пътувах и преди тръгване ме шокира поста ти с твърде личните нападки и отговорих, опитвайки се да не ти влизам в тона.
          По-късно, може и месец по-късно да е било видях, че отново започна да ме нападаш за "онзи" ми пост и замеси други хора... И тогава ти отговорих и мислех, че случая е изяснен...

Та, щом продължаваш, върни се назад в темата и открий точния ми пост и в отговор на кое мнение е!
          Беше по конкретен случай за една катастрофа, в която загина сина на Ф.Боков и след това злорадството в темата, че така му се падало.
          Изразих моето мнение, като подкрепих това на Проди и с негов цитат!

За никаква снимка не става въпрос, нито за нудизъм...нещо, което беше писал после.Аз самата харесвам натурализма и съм нудистка...кво възмущение, кви....истории...кви дрязги...
          Спри се
          Вече не искам да коментирам и добрите ти неща, щото после не знам в какъв филм ще ме вкараш
          Хайде, лека нощ

Коментар

• ... и Боянската църква през зимата:

http://snimki.be//store/1/131346617440.JPG
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              [/B]

Разкошни са. И освен всичко друго, листа покриват земята "с шумящ килим".
              Аз харесвам зимата - бяла, загадъчно притихнала...

Щом обичаш зимата, ето ти една зимна от 2009, ако познаваш парковете на София - тя е от Южен парк...

http://snimki.be//store/1/261346616564.jpg

Мислех да ти пратя от лифта в Драгалевци от 23.01.2009, но ми дожаля, че ако твоят пич вече е заспал - няма да има кой да те стопли... /За сведение: лифтът в Драгалевци е открит - с по 2 седалки, за разлика от кабинковият в Симеоново./

Коментар

... до днес не си давах сметка, че сме септември, а днес - по едно време - зацепих: утре трябва да честитя на рожденик!

Много хубави снимки имам от тия дни: на места - сериозно показват, че цветовете почват да се сменят..., но все още е рано за ония хубави багри на есента. По принцип - предпочитам лятото, но цветовете през есента са разкошни!

Разкошни са. И освен всичко друго, листа покриват земята "с шумящ килим".
                Аз харесвам зимата - бяла, загадъчно притихнала...
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Кото бръмбар на трънка?
                  Нещо такова, но тъкмо насочих обектива на юг - и един като мен - застана точно там и поради това не отразих събитието.../не успях да направя пълен кръг/, защото колегата се просна да прави слънчеви бани, гол до кръста...

Ми, да си призная, ако беше дама, нямаше да се поколебая да ми влезе в кадъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Бата мата! Кога стана октомври месец!?
                    А бе, Зарко - ти ли избързваш, аз ли изоставам
                    ... до днес не си давах сметка, че сме септември, а днес - по едно време - зацепих: утре трябва да честитя на рожденик!

Много хубави снимки имам от тия дни: на места - сериозно показват, че цветовете почват да се сменят..., но все още е рано за ония хубави багри на есента. По принцип - предпочитам лятото, но цветовете през есента са разкошни!

Коментар

Кацнал” съм на едни скалички на Черни връх,
                      Кото бръмбар на трънка?
                      Свободен във виелицата.

Коментар

Мнооооого впечатления, винаги различни, но друг път ще ги споделям, а сега да пусна клипчето за лека нощ деца: късичко е и бързо /знаете вече защо/:

“Кацнал” съм на едни скалички на Черни връх, като въртях, последователно – от Владая – София – Малък Резен – Голям Резен – Метеорологичната станция /с чайната!/ на Черни връх…, после – обратно…

http://vbox7.com/play:2528f33c48

Приятна вечер, а аз ще спя със съзнанието за Джихад, озъртайки се на всички страни /опасно е!/… Важно е да живеем със съзнанието, че не сме длъжни никому… Сещам се за оная сентенция: не прави /на хората/ онова, което не искаш да ти се случи на теб…/оптимистично за някои, но дали и за мен?/…

Ще мислим, мнооооого ще мислим /какви казуси, само!/, т.е. – три пъти ще мислим, преди да отрежем… Вярно, бе, къде е шивача, толкова ми харесват пълните му със скрит смисъл постове! На мен ми харесват! И съм сигурен, че той МОЖЕ ДА ОТРЕЖЕ правилно…От друга страна – съм хетеро!

Ха, наздраве и успешна седмица – за всички, без изключение /също и за корабостроителите – които, интересно – и двамЦАТА ми били обявили Джихад…, ми кВо друго може да очаква човек от корабостроители.../

Радвам се за тях: има нещо, което да ги сплотява, а това винаги е за предпочитане: току-виж – нещата стигнали до там – и двамата да смъкнат Джихад-а и да ми благодарят...

Амин!
                        Бата мата! Кога стана октомври месец!?
                        А бе, Зарко - ти ли избързваш, аз ли изоставам
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Мнооооого впечатления, винаги различни, но друг път ще ги споделям, а сега да пусна клипчето за лека нощ деца: късичко е и бързо /знаете вече защо/:

“Кацнал” съм на едни скалички на Черни връх, като въртях, последователно – от Владая – София – Малък Резен – Голям Резен – Метеорологичната станция /с чайната!/ на Черни връх…, после – обратно…

http://vbox7.com/play:2528f33c48

Приятна вечер, а аз ще спя със съзнанието за Джихад, озъртайки се на всички страни /опасно е!/… Важно е да живеем със съзнанието, че не сме длъжни никому… Сещам се за оная сентенция: не прави /на хората/ онова, което не искаш да ти се случи на теб…/оптимистично за някои, но дали и за мен?/…

Ще мислим, мнооооого ще мислим /какви казуси, само!/, т.е. – три пъти ще мислим, преди да отрежем… Вярно, бе, къде е шивача, толкова ми харесват пълните му със скрит смисъл постове! На мен ми харесват! И съм сигурен, че той МОЖЕ ДА ОТРЕЖЕ правилно…От друга страна – съм хетеро!

Ха, наздраве и успешна седмица – за всички, без изключение /също и за корабостроителите – които, интересно – и двамЦАТА ми били обявили Джихад…, ми кВо друго може да очаква човек от корабостроители.../

Радвам се за тях: има нещо, което да ги сплотява, а това винаги е за предпочитане: току-виж – нещата стигнали до там – и двамата да смъкнат Джихад-а и да ми благодарят...

Амин!
                          Last edited by zarco; 02.09.2012, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Давам го като пример за общество, където все още вендетата е норма в по-забутаните части.
                            Остави по-изостаналите двукраки.

Но защо не се сети за италианците, за корсиканците, сицилианците, американците, ... за балканджи Йово, накрая?
                            Брайвик?

Те не са ли хора?
                            Албанците доколко са хора?

Тук обсъждам от гледна точка на кръвната мъст, и то - на бели европейци.

Добре е да има кръвна мъст - така хората стават джентълмени.
                            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              "выше головы не прыгнешь" , но го приемам като лична обида и ще взема да то обявя Джихад.
                              Може би си допуснала неволна грешка и искаш да кажеш "ще взема да ТИ обявя Джихад"?

Моля, за мен е чест!

Ако имаш повече подробности, можеш да ги формулираш, ако не го направиш - все ще схвана смисълът на Джихад-а...

/всъщност, дано не пренесеш "битката" в домашни условия, защото именно там Джихадът е опасен..., наистина ще съжалявам за мъжа до теб/...

Ще ти отговарям с целувки - да видим, дали ще ме изтърпяваш - олиготена отвсякъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Може би ти се губи това, че не знаеш какво е албанец, а пък го даваш като пример за джентълмен (понятие на хора европейци, каквито сме и ние)?
                                Давам го като пример за общество, където все още вендетата е норма в по-забутаните части.

Коментар

Working...
                                X