IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Eee, Съни, предаде се.
    Ама като питбул те беше захапал и се чудех за какво толкова.

Това, част от Джихада ли е?

...схващам...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      ..............

Та, това е фонът, за който съм писала, фонът на - приказките за децата и възпитанието им днес
      А шокът ми идва от факта, че смъртта на едно дете, било то и на партиен функционер може да служи за злорадстване...
      още повече, знам историята и какви проблеми е имал бащата със сина си, за да стигне до там, че 2 години по-рано се отказва официално от сина си
      Една истинска трагедия...

Това съм и написала накратко и съвсем на място, като съм вмъкнала поста на Проди, който имаше същата позиция по въпроса.

Това е истината, ти ако искаш я приемай
      Ама, как няма да приема истината, Съни! Благодаря ти за нея! Просто си великолепна /не се майтапя/ с непримиримостта си към отвратителните прояви…, за съжаление – постфактум /но не зависи от теб!/… Да изразиш позиция - е нещо, дори е много!

Да изкажеш гражданската си позиция, да заклеймиш тъпунгерско деяние…, да застанеш срещу арогантното поведение на хората, които пред нищо не се спират, за да сипят обиди, да псуват, да се зъбят с побоища…

…, какво е според теб такава пасивност /включително твоята/ в един форум – в темата, създадена от теб?

Отново ли очакваш нещата да се случат, за да съжалиш постфактум за лошият шанс и да заключиш, за пореден път: “Една истинска трагедия”…

И това – ти не правиш, за да не развалиш “авторитета” на човек, който личи, че има специално отношение към теб?

Та, коя истина да приема, Съни: тая, че си така ангажирана постфактум, или оная, че като коментираш постове в темата “30+…” – виждаш само най-приятното, което, разбира се – са мекиците?...

Та, кой точно изкривява истината, Съни – няма ли да ни кажеш нещо и за твоЯТА “Марандичка”? Обясни ми - неговото поведение как се тълкува от твоята толкова жалостива личност? А, как би се тълкувало, след като – под негова диктовка и с активното му участие - се случи фаталното?

Вероятно си прочела ругатните на Маранди/чката/ към Djoro, за това, че първо ще го е…/???/, после – ще го бие /???/ и тем подобни в тая последователност…, за псувните и побоят, който той обещаваше в твоята тема.

Кое тук ти харесва и е примерът за това, което пишеш горе за “възпитанието на децата”? Нещо не схващам?

Не вярвам да искаш и твоите деца да попадат в капани /тип мутренски/ - по подобен начин...

Та, Съни – щом имаш активна гражданска позиция /нали така се казва?/ - защо толерираш /С МЪЛЧАНИЕ/ арогантност и неприязън? Или – на теб ти стига само неговото обръщение – Слънчевичко? А – другите да се спасяват, кой-както може?

Значи – редно е да докажеш, че си непримирима към подобни прояви, последователна в мненията си, за да си кажем и ние, че има нещо в тая жена /пардон – момиче…/…

Такива ми ти работи…

Ще завърша като теб: “Това е истината, ти ако искаш я приемай!” /но, аз няма да пробвам като теб за последен път.../
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Eee, Съни, предаде се.
        Ама като питбул те беше захапал и се чудех за какво толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Съни, все пак реших да си припомня нещата, които ми посочи тук /никак не ми се искаше да губя време, но пожелах да разбера, кои са все пак основанията ти - да преиначиш смисълът на думите СИ/:

http://www.investor.bg/forum/showthr...12634&page=201

Времето, за което става въпрос тук:
          "А аз съжалих, че погледнах темата...
          Скапа ми се настроението
          И това на фона на коментари за децата ни и възпитание...морал
          пфу"

...е 22:18, т.е. - около 10 чАса, след поста ми /12:15/, т.е. - когато си "погледнала темата". Снимката, разбира се - е изтрита от твоите приятели /или колеги/ в сайта, а между постовете не виждам нищо друго, което би ти скапало настроението, свързано с "КОМЕНТАРИ ЗА ДЕЦАТА НИ И ВЪЗПИТАНИЕ...МОРАЛ ПФУ"

Т.е. - КОМЕНТАРИ /по снимката, която вече НЕ СЪЩЕСТВУВА/ - за децата ни - съм правил САМО И ЕДИНСТВЕНО АЗ, с моя МОРАЛ,... пфу!

Няма да те карам да ми се извиняваш, защото вече ти споменах, че НЕ ТИ ВЯРВАМ: оставям те, за да преценят характера ти - хората, които са най-близо до теб /или в бъдеще ще бъдат до теб!/. Пожелавам им - никога да не се издънваш така, както в момента, след което - да завърташ нещата и да не признаваш грешките си, нещо повече - да искаш от потърпевшият да ти се извинява...

При такива ситуации има една много поучителна приказка "Болен - здрав носи" - преговори си я, защото може да попаднеш отново в ролята на "хваната натясно"..., но пък кой съм аз, за да ти давам съвети - ти си знаеш кое-как...

http://http<br /> www.worldstory.ne...l_healthy.html

Котка по гръб не падала, нали
          Караш ме да се оправдавам, че написаното от мен и мисълта ми, не съвпада с това, което ти искаш и смяташ и мислиш, че трябва аз да съм мислила,.... абсурдно, нали
          Пробвам за последен път, щот си специален )

В 2та дни, преди поста ми, коментарите в темата са свързани с децата, днешното поколение, колко по-разхайтено от нас било и т.н. Видях, че и поста на Коки, конкретно след твоя, който си цитираш от 12:15, нейния е от 12:21 говори точно за това - децата и защо е нормално днес да са по-различни
          http://www.investor.bg/forum/showthr...12634&page=202
          и моя от 2 дни преди това в 20:57
          http://www.investor.bg/forum/showthr...12634&page=205
          а те са следствие от една дискусия по темата - децата, днешният морал и т.н

Прочетох ти и твоя пост от 12:25 и не виждам нищо провокативно или нещо което не си писал и друг път...не виждам какво би могло да ме смути, да не говоря за възмущение

Та, това е фонът, за който съм писала, фонът на - приказките за децата и възпитанието им днес
          А шокът ми идва от факта, че смъртта на едно дете, било то и на партиен функционер може да служи за злорадстване...
          още повече, знам историята и какви проблеми е имал бащата със сина си, за да стигне до там, че 2 години по-рано се отказва официално от сина си
          Една истинска трагедия...

Това съм и написала накратко и съвсем на място, като съм вмъкнала поста на Проди, който имаше същата позиция по въпроса.

Това е истината, ти ако искаш я приемай
          Last edited by съни(тя); 03.09.2012, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Коментара на Съни, който цитираш, изобщо не е свързан с твой пост бре. Съвземи се малко. Не си ти центъра на вселената. Прочети постовете на колегите преди поста на Съни. За тях става въпрос. За малоумни ли ни мислиш. Ти не беше причината за коментара, разбери го най сетне. Просто трябва да се върнеш назад, да прочетеш, да установиш истината и да се извиниш. Главата ти е от БЕТОН.
            zarco-Истината, преди всичко!
            Сори ,че се намесвам и аз, но в случая mechobikov е прав.Изкаванията ПРЕДИ визираното от zarcoвкл.и моите касаха ей тая новина> http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-a...vtobus-9284085 И се чудя защо уважаемият от мен градски реши да се върне толкова назад във времето и да заформи лафмоабет,че видите ли коментарът на Съни касаел конкретно постът му ?

пп.Между другото намерих снимката http://www.deteto.bg/userfiles/image/2009/09-18ha.jpg която бях постнала .А кой и защо на по -късен етап я е премахнал ,си няма на идея.
            Last edited by коки; 03.09.2012, 17:23.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Не му се караме. Той не мирясва и сам рови. Бях побеснял тогава. Колко му е да си признае грешката и да се извини. Пък даже и да не се извини. Просто да покаже, че не е еврейче и истината за него има значение.

Очевидно има и приятни хора, които защитават дамите /на всяка цена/!

Но те не са така слаби - и сами това си го могат! Пък и - за сексизъм тук не става въпрос!

Много размисли!

За какво конкретно става въпрос: мненията са пред вас, четете, разсъждавайте.

Има две гледни точки: обобщаващата всички мнения, която твърди, че нещо е било казано, но Съни не посочва, конкретно кой пост фиксира: не е на zarco, но друг с подобно съдържание няма. Т.е. - Съни ни казва: четете, ако друга работа си нямате!

В другото мнение - zarco казва, че снимката на детенцето, което опъва врязяните дълбоко прашки на дамата /снимката липсва/ - е плод на нечия шега, но тя не е възприета като шега от Съни. Разбира се - там имам и друга описана случка.

Все пак твърдя, че - с всичкото уважение към натуристите, не всеки от тях би се снимал именно в такава позиция, след което да направи достояние снимката на много хора... В тоя смисъл - коментарът ми не засяга натуризма. Но Съни отива в тая плоскост..., както и в разни други, т.е. - мята се като риба на сухо...

Все пак ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че полемиката касае едни други отношения - на самозабравило се бабаитче, за което никой не споменава нищо... Добре че то, милото /бабаитчето/ - има поне тая подкрепа - тук, а тя - уверявам ви - ще му е необходима в следващите дни. Никой работодател /особено днес/ не толерира загубата на пари! Наистина, не парите са важни! Не и за хората, които ни наемат в бизнеса си.

Днес е хубав ден! Страхотна свежест блика отвсякъде!

Честит празник на рождениците!

Истината, преди всичко!

Поздрав от мен: успешна седмица!

http://www.youtube.com/watch?v=RcZn2-bGXqQ

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Не се карайте.

Елвис:
                http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY
                Не му се караме. Той не мирясва и сам рови. Бях побеснял тогава. Колко му е да си признае грешката и да се извини. Пък даже и да не се извини. Просто да покаже, че не е еврейче и истината за него има значение.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Защо непрекъснато ме вкарваш в някакви сапунки...
                  На съня ти ли преча
                  И колко пъти реагира, когато мен са ме псували тук във форума?
                  За половината неща, нямам идея какво пишеш, нито кога Маранди е искал да чупи нечии пръсти...
                  И не бъркай менторството с това да изкажеш лична позиция и мнение.

Ще ти отговоря на подчертаното - става точно преди година, средата на август ) същата сутрин пътувах и преди тръгване ме шокира поста ти с твърде личните нападки и отговорих, опитвайки се да не ти влизам в тона.
                  По-късно, може и месец по-късно да е било видях, че отново започна да ме нападаш за "онзи" ми пост и замеси други хора... И тогава ти отговорих и мислех, че случая е изяснен...

Та, щом продължаваш, върни се назад в темата и открий точния ми пост и в отговор на кое мнение е!
                  Беше по конкретен случай за една катастрофа, в която загина сина на Ф.Боков и след това злорадството в темата, че така му се падало.
                  Изразих моето мнение, като подкрепих това на Проди и с негов цитат!

За никаква снимка не става въпрос, нито за нудизъм...нещо, което беше писал после.Аз самата харесвам натурализма и съм нудистка...кво възмущение, кви....истории...кви дрязги...
                  Спри се
                  Вече не искам да коментирам и добрите ти неща, щото после не знам в какъв филм ще ме вкараш
                  Хайде, лека нощ
                  Това е ИСТИНАТА. Истината е важна. Истината винаги е важна !!!
                  tnm

Коментар

Съни, все пак реших да си припомня нещата, които ми посочи тук /никак не ми се искаше да губя време, но пожелах да разбера, кои са все пак основанията ти - да преиначиш смисълът на думите СИ/:

Скапа ми се настроението
                    пфу"

...е 22:18, т.е. - около 10 чАса, след поста ми /12:15/, т.е. - когато си "погледнала темата". Снимката, разбира се - е изтрита от твоите приятели /или колеги/ в сайта, а между постовете не виждам нищо друго, което би ти скапало настроението, свързано с "КОМЕНТАРИ ЗА ДЕЦАТА НИ И ВЪЗПИТАНИЕ...МОРАЛ ПФУ"

Т.е. - КОМЕНТАРИ /по снимката, която вече НЕ СЪЩЕСТВУВА/ - за децата ни - съм правил САМО И ЕДИНСТВЕНО АЗ, с моя МОРАЛ,... пфу!

Няма да те карам да ми се извиняваш, защото вече ти споменах, че НЕ ТИ ВЯРВАМ: оставям те, за да преценят характера ти - хората, които са най-близо до теб /или в бъдеще ще бъдат до теб!/. Пожелавам им - никога да не се издънваш така, както в момента, след което - да завърташ нещата и да не признаваш грешките си, нещо повече - да искаш от потърпевшият да ти се извинява...

При такива ситуации има една много поучителна приказка "Болен - здрав носи" - преговори си я, защото може да попаднеш отново в ролята на "хваната натясно"..., но пък кой съм аз, за да ти давам съвети - ти си знаеш кое-как...

http://www.worldstory.net/bg/stories/ill_healthy.html

Коментара на Съни, който цитираш, изобщо не е свързан с твой пост бре. Съвземи се малко. Не си ти центъра на вселената. Прочети постовете на колегите преди поста на Съни. За тях става въпрос. За малоумни ли ни мислиш. Ти не беше причината за коментара, разбери го най сетне. Просто трябва да се върнеш назад, да прочетеш, да установиш истината и да се извиниш. Главата ти е от БЕТОН.
                    Last edited by mechobikov; 03.09.2012, 05:56.
                    tnm

Коментар

Ти ли си ми обявил джихад?
                      щото ти мен нападаш, не обратното

Ето я и страницата с коментарите тогава, не беше трудно откриването й, защото знам, че беше в самото начало на темата и когато коментарите тръгнаха с това каква е днешната младеж и за децата ни, изобщо

а ето го и мнението ми, за което не спираш да ме плюеш и морализаторстваш на мой гръб...погледни си и твоя пост, който си сътворил в отговор на това ми мнение

Извинение ще има ли
                      Няма да има вероятно. Не знам защо го прави. Запъва се като магаре на мост и не си признава грешките. Не може да разбере, че това е инфантилно и се излага по този начин.

Зарко, ако си бил пиян в момента и не си разбрал за какво става въпрос - добре. Но това пак не те оправдава, защото след това можеше, като виждаш, че те плюем, да се върнеш, да прочетеш пак написаното и да се извиниш на Съни. Постъпката ти беше много грозна.

Просто се върни. Прочети внимателно за какво става дума и след това се извини на Съни. Лесно е. Нищо няма да ти стане.

Сега като продължаваш да ровиш без да си прочел внимателно, продължаваш да се излагаш.
                      tnm

Коментар

• Съни, все пак реших да си припомня нещата, които ми посочи тук /никак не ми се искаше да губя време, но пожелах да разбера, кои са все пак основанията ти - да преиначиш смисълът на думите СИ/:

Скапа ми се настроението
                        пфу"

http://www.worldstory.net/bg/stories/ill_healthy.html

Коментар

Ето я и страницата с коментарите тогава, не беше трудно откриването й, защото знам, че беше в самото начало на темата и когато коментарите тръгнаха с това каква е днешната младеж и за децата ни, изобщо

а ето го и мнението ми, за което не спираш да ме плюеш и морализаторстваш на мой гръб...погледни си и твоя пост, който си сътворил в отговор на това ми мнение

Извинение ще има ли

Извадени от контекста, думите звучат точно така, като че - аз греша. Казах, че няма да ровя, кой-какво е казал.

Та, въпросът ми , който е съществен, но не си болднала - така стриктно реагираща тогава, не ти ли е на дневен ред ВЕЧЕ:

Скапа ми се настроението
                          пфу"

Не ти ли се случва вече - по същите причини /поглеждайки темата/ - настроението ти да се скапва... и все така, както тогава - на фона на коментари ....морал"???

Значи нещата - според теб са "цветя и рози"?

Пак ще се върна на въпроса за Марандичката /ти/ - много негови постове очевАдно пропускаш... Зная, че е неволно!

Но попадаш винаги на оптимизма... и на мекиците... НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО!

Коментар

Мииии, кво да ти кажа? Нищо! Един Джихад в повече - ми е през не зная коя точно от многото работи...

Нямам намерение да търся назад, защото тезата ми е доказана в моето съзнание - напълно изчерпателно. Дори вече имам някаква "имунизация" и мога да твърдя, че имам достатъчно опит, когато НЯКОИ ЖЕНИ ми кажат "добро утро" - в каква точно посока да се взирам... /подсказка: на запад/

Бъди здрава!

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            По надолу видях мнения, които дори и на оптимист като мен, могат да хвърлят сянка на съмнение за човешкото в човека
                            А аз съжалих, че погледнах темата...
                            Скапа ми се настроението
                            пфу
                            Извинение ще има ли
                            Last edited by съни(тя); 03.09.2012, 01:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Не се карайте.

Елвис:
                              http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY

...ти пА - не си ли чувАл за единство и борба на противоположностите?...

... млади-зелени...

Мерси за поздравчето!

Коментар

Защо очакваш от мен да правя нещо, което самият ти не правиш?
                                Няма да те извиня, категорично няма

Ти обичаш цитатите, отиди и открий този ми пост от миналата година и ти ми докажи, че не казвам истината - копирай го заедно с вмъкнатия пост/цитат в него!
                                И вземи, че ми се извини ти...вместо да ме плюеш толкова време!

Мииии, кво да ти кажа? Нищо! Един Джихад в повече - ми е през не зная коя точно от многото работи...

Нямам намерение да търся назад, защото тезата ми е доказана в моето съзнание - напълно изчерпателно. Дори вече имам някаква "имунизация" и мога да твърдя, че имам достатъчно опит, когато НЯКОИ ЖЕНИ ми кажат "добро утро" - в каква точно посока да се взирам... /подсказка: на запад/

Бъди здрава!

Коментар

Working...
                                X