IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Повярвай ми - в някои случаи действително е така.
    Лека нощ, Зарко!

Важно е човек да не прави трагедии от нещата, които не зависят от него...

Приятни сънища, ТНМ - прекалено персонално пожелание, но не си първата за тая нощ, която ми пожелава леката......, добре че нещата все пак се изчерпват с виртуалните пожелания..., защото аз - освен вродената ми скромност, съм и много свенлив човек, въпреки развинтеното ми понякога въображение...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Ееее, само исках да видя на какъв градус си...

Вече си декларирала във форума, че си минала "реда си"......, като че - то за тая работа се чака специален ред..., но по-добре от теб никой не може да знае тия неща... /никой не може да разполага с чужди детеродни органи..., май.../
      Повярвай ми - в някои случаи действително е така.
      Лека нощ, Зарко!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Тц, не позна

Ееее, само исках да видя на какъв градус си...

Вече си декларирала във форума, че си минала "реда си"......, като че - то за тая работа се чака специален ред..., но по-добре от теб никой не може да знае тия неща... /никой не може да разполага с чужди детеродни органи..., май.../
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...не знаех, че раждането е удоволствие за теб... Ето една майка-героиня, която ще даде пример за подмладяването на нацията със своите ентусиазъм и праволинейност...
          Тц, не позна
          Мечо

Коментар

Никакъв труд - аз съм омъжена!

...не знаех, че раждането е удоволствие за теб... Ето една майка-героиня, която ще даде пример за подмладяването на нацията със своите ентусиазъм и праволинейност...

Коментар

Ами така си е. Зарко ми пише за някакви дървета, някакви наклони и високо ... а бе не му разбирам точно, ама е свързано с работа. А това ми е противопоказно.

АВе, мацките-шефове - винаги са били на почит в мъжките колективи..., стига да не се "заиграят" с някой от подчинените, което пък често си е някакво правило...

Усещам, че знаеш това, но се правиш, че не разбираш...

Коментар

...уффф, не вдянах, че умственият труд е доста по-натоварващ от физическия...
                Никакъв труд - аз съм омъжена!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ами така си е. Зарко ми пише за някакви дървета, някакви наклони и високо ... а бе не му разбирам точно, ама е свързано с работа. А това ми е противопоказно.
                  Мечо

Коментар

Хал на хабер си нямам какво искаш да кажеш с това "високопроходима техника"

П.П. Кукуряк, корояд - измъчи се

Даммм, комбинация от буквичките: К, О, Р и У - ме стресира..., очевидно имам някакви спомени от училищната скамейка..., ахааааааааааааааа - сетих се - имаше една игра /между момчетата/ с дъъъъълго листче, което се подаваше на следващият участник, в което предходният беше написал: името на момиче, прегънал и предал на втория, който написва - с кого /от момчетата/ е било момичето, прегъва и предава на третия, който пък пише какво са правили двамата....и т.н...

И в края на играта наставаше голяма веселба, когато листчетата се разгъваха...

Така, веднъж изхвърлихме листчетата в кошчето....

Да, ама - НЕ!

На другия ден ни извика директорът и ни накара всеки от участващите да му четем НА ГЛАС това, което сме написали..., а ние се размънкахме...

Не му стига това, но и накара родителите ни да отидат в училище... Пердахът си го ядохме, като 2 и 2..., но и ни острига "нула номер", което за времето си беше най- ама най-голямото наказание!!! Ауууу, скъсаха ни от бъзици момичетата!

Та - така - тия буквички, в подходяща комбинация - са ме комплексирали и много внимавам - да не ме изпратят пак да се остригвам..

Коментар

Моля!? Аз да работя!? Ти ме обиждаш.

...уффф, не вдянах, че умственият труд е доста по-натоварващ от физическия...

Коментар

Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Ще разбереш какво съм казал, ако изгледаш това:

http://video.dir.bg/video_open.php?id=282112

Обърни внимание на "пътя" - все пак трябва да го има, нали? По същият път, по който ще се извозват трупите, би трябвало да минат и кранове и друга техника за товаро-разтоварни дейности, а също и за нарязване на трупите, за да се подредят и стегнат товарите към каросерията...

Всичко би било свързано и с много средства, вкл. и необходимите за хора и техника за окастряне и други операции...

Според мен - при толкова разходи - ще отпадне /за съжаление/ възможността кучето ти да е до теб при командировката ти в Хилтън...

Коментар

Сега пък ми дойде наум, че ние и тук си имаме учени спецове в областта...

Ето, да вземем нашата съфорумка - ТНМ - такива компетенции и идеи има, но няма кой от висшестоящите да я забележи...

Какво имам предвид - ми това, че - вместо да плащаме месечни хонорари на чужди спецове, примерно - месечно по 10 К евро, то ТНМ /според моето скромно мнение/ - би се съгласила на на едни 6 - 7 К ЛЕВА..., хайде - отгоре и едни командировъчни в Хилтън, с безплатна храна /и пиене/ "на корем"..., разбира се - срещу нейните компетенции...

п.п. Ако месечният хонорар на ТНМ - й се стори недостатъчен срещу нейната ангажираност, хонорарът - да подлежи на преразглеждане /поне и кучето й да е до нея и да има отделен човек, който да му приготвя храната и другите салтанати с къпане, ресане и т.н...., но без намирането на кучки от същата порода..., защото последното вече ще е преразход за страната.../...

/ех, как се натегнах..., може пък за един шИфИОр да ме харесат.../
                            Мечо

Коментар

По тия наклони - няма шанс за "отсичане и изнасяне", без да се направят пътища за ВИСОКОПРОХОДИМА техника...

Познай как ще се отвори "дупката" - и колко време ще продължат да изнасят - де с корояди, де - без...... /нали правилно изписвам името на това животинче - "корояд", че нещо се замислих - да не се изложа, де.../

Мечо

Коментар

Това - въпреки, че не съм от учените глави - и според мен така трябва да бъде...

...................
                                Не на последно място е и /вероятно/ отказът ни да плащаме на чужди специалисти за консултации, както и за привличането им по-продължително време..., а те вероятно са много по-напред и в изпитването на ефективни препарати /предполагам/...

Толкова сме неориентирани в такива ситуации, че спецовете предпочитат да стоят встрани като наблюдатели, за да не сгрешат и да отнесат "калая"...

Сега пък ми дойде наум, че ние и тук си имаме учени спецове в областта...

Ето, да вземем нашата съфорумка - ТНМ - такива компетенции и идеи има, но няма кой от висшестоящите да я забележи...

Какво имам предвид - ми това, че - вместо да плащаме месечни хонорари на чужди спецове, примерно - месечно по 10 К евро, то ТНМ /според моето скромно мнение/ - би се съгласила на на едни 6 - 7 К ЛЕВА..., хайде - отгоре и едни командировъчни в Хилтън, с безплатна храна /и пиене/ "на корем"..., разбира се - срещу нейните компетенции...

п.п. Ако месечният хонорар на ТНМ - й се стори недостатъчен срещу нейната ангажираност, хонорарът - да подлежи на преразглеждане /поне и кучето й да е до нея и да има отделен човек, който да му приготвя храната и другите салтанати с къпане, ресане и т.н...., но без намирането на кучки от същата порода..., защото последното вече ще е преразход за страната.../...

/ех, как се натегнах..., може пък за един шИфИОр да ме харесат.../
                                Last edited by zarco; 11.09.2012, 23:34.

Коментар

Working...
                                X