IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Не съм бил никога в партията Ви и никога нямаше да бъда приет- Ти си бил голям гении- щом си се обидил от учене в Москва- и после къде завърши
    Че в Москва ходеха едни от най-напомпаните измекяри бе, човек. Ти се радвай, че не са те пуснали. Макар, че ми е чудно защо. Не са спирали хора да ходят и да учат. Май и Костов ходеше на някаква дообучение с цел да прилапа червен билет, сега се оправдават, че такива били времената, било престижно да стискаш червения билет.
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

    Коментар


    • Ами наи -добрите от допуснатите до изпит за Москва.Всичко беше с връзки и ВУЗ по изкуствата също. За мен това са спомени, а за Вас само разкази

      Коментар


      • Не съм бил никога в партията Ви и никога нямаше да бъда приет- Ти си бил голям гении- щом си се обидил от учене в Москва- и после къде завърши

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          1.Защо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.
          2.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените
          3.Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.
          1. Това просто не е вярно и имам доказателства! Ако си навит, нека да се обзаложим и ще ти го докажа!! Просто са допускали най-добрите, а оправдания дал Господ.
          2. Кой се е лекувал на запад - дай пример!
          3. Остави избора на мен - на кого да вярвам и на кого не , може би аз самият съм такъв човек
          Last edited by първи стъпки; 03.08.2012, 01:56.

          Коментар


          • Сега ми кажете Вие къде работите и на какво сте си обърнали работите- нали всеки може да изкара другия лош.Това не го разбирам- не разчитам на заплата от преподаването - аз съм на хонорар. Да види В по каво е експерт и дали и аз не мога да кажа нещо за професията му

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Защо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените, но тогава Москва беше запада и се смяташе , че там е много добре. Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.
              Киро стига бе. За мен беше обидно да ида да уча в Москва. Ти да не си бил кандидат-партиец, я си признай, те май бяха най-недоволни от соца, особено неприетите в партията.
              Все за доноси говориш, а там проверките бяха по-сериозни точно за партийците. Я кажи имаш ли червена книжка ?
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

              Коментар


              • Ами умния човек в цял свят прави инвестиции и резерви, а иначе всички се молим да сме живи и здрави.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  В такъв случай просто се мори да имаш късмет със здравето, защото ако го нямаш - умирате цялото ви семейство в кофите! През комунизма не е така!
                  Не се чуди, че е доволен. Обърнаха университетите на акционерни дружества, а всички знаем при какво качество и ефективност. Интересно по кой предмет преподава човека и къде го преподава.
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

                  Коментар


                  • Защо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените, но тогава Москва беше запада и се смяташе , че там е много добре. Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Не съм богат - работя от 30 години икономика, а от 20 инвестиции и преподавам по- малко:). Всичко съм постигнал сам като през 1991-92 започнах да купувам акции със 100 лева.Защо трябва да си богат за да смяташ соца за по- лош- за мен сега е по добре- всичко зависи от това колко си предприемчив, а неравенство винаги е имало
                      В такъв случай просто се моли да имаш късмет със здравето, защото ако го нямаш - умирате цялото семейство в кофите! През комунизма не е така!
                      Това, че "всичко съм постигнал сам" е мнооого изтъркано клише, характерно за снобите, изкарващи 2000 - 3000 лв.
                      Last edited by първи стъпки; 03.08.2012, 01:49.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        А задаваш ли си въпроса защо дядо ти не го е харесал- проблем ли ти е самочувствието ми. Аз не си спомням да съм определял твоето поведение- затова смятам, че си клонинг на протежето ти. Тя така безцеремонно определя и съди хората, а когато Ви се отговори се сърдите. Ти това ли искаш..
                        Да, говорил съм с него по този въпрос. Не харесваше това, че доста по-прости и глупави хора управляваха доста по-умни и интелигентни. Но всъщност и сега не се е променило.
                        Относно становището ти за хората - с впечатление съм че от погледа на високото си самочувствие ти си човекът, който си даваш мнението какви са хората, кой бил мачкан от пазара, кой бил клониг и редица простотии. И само това тр. да е меродавно.
                        Не трябваше изобщо да ти се хващам на приказка, не само че си неадекватен, но с простовати хора е и глупаво да се влиза в по-сериозна полемика. Загуба на време. Оставям те да покажеш най-доброто от себе си.
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

                        Коментар


                        • Не съм богат - работя от 30 години икономика, а от 20 инвестиции и преподавам по- малко. Всичко съм постигнал сам като през 1991-92 започнах да купувам акции със 100 лева.Защо трябва да си богат за да смяташ соца за по- лош- за мен сега е по добре- всичко зависи от това колко си предприемчив, а неравенство винаги е имало

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            За какво да ти дам пример- имам комшия на които не са му разрешили да учи и да пътува в чужбина, защото баща му е бил Поп в Армията- още е жив- сега е пенсиониран строителен работник.Имам съученик лежа 5 г. в затвора за опит за бягсво на границата- преди да избяга го наклепали- мога да те срещна с него. Завърши гимназия след 10,11. За какво още искаш примери- не съм фен на капитала но беше гадно наистина..Всеки имаше досие до 9то коляно и то за наи- малко петно - легионери роднини , браници, военни- царски чиновници го спираше цял живот- децата отговаряха за предците си- гадно нали..
                            Еми и аз имам десетки примери, които са ходили в Москва да учат, защото са били доста развити /без никаква протекция/. След това са им предлагали работа в "градчетата"! Ако искаш, аз също мога да ти споделя за тях!
                            Исках да ми дадеш пример за човек през комунизма, лекувал се на запад!
                            За твоя комшия - извинявай за откровеността, но е бил тъп, и на мен ми отказаха стипендия в Иейл - да обвинавам Бойко ли сега?

                            Коментар


                            • А задаваш ли си въпроса защо дядо ти не го е харесал- проблем ли ти е самочувствието ми. Аз не си спомням да съм определял твоето поведение- затова смятам, че си клонинг на протежето ти. Тя така безцеремонно определя и съди хората, а когато Ви се отговори се сърдите. Ти това ли искаш..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                                Богатия на бедния не вярва. На Киро за какво да му пука за бедните, нали той си е достатъчно богат сега, а в соца щеше да е като другите
                                Само той си е повярвал, че е богат /гледайки БГ стандартите/, дано не му се налага да КАТАСТРОФИРА с реалността, всъщност какво значи да си богат при тази печатница на капитализма!
                                Наистина не му го пожелавам.

                                Коментар

                                Working...
                                X