Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?
Collapse
X
-
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение1.Защо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.
2.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените
3.Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.
2. Кой се е лекувал на запад - дай пример!
3. Остави избора на мен - на кого да вярвам и на кого не , може би аз самият съм такъв човекLast edited by първи стъпки; 03.08.2012, 02:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗащо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените, но тогава Москва беше запада и се смяташе , че там е много добре. Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.
Все за доноси говориш, а там проверките бяха по-сериозни точно за партийците. Я кажи имаш ли червена книжка ?Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВ такъв случай просто се мори да имаш късмет със здравето, защото ако го нямаш - умирате цялото ви семейство в кофите! През комунизма не е така!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Защо да е тъп комшията- те просто не са го допускали даже до изпит заради баща му.На запад се лекуваше само висшия ешалон и много приближените, но тогава Москва беше запада и се смяташе , че там е много добре. Тези които ти казват , че са учили в Москва без връзки не им вярваи- не си признават. Когато аз кандидатствах имаше свободно само едно място за Улан Батор, а задължително всички кандидати за чужбина по списък одобрен от ОК на БКП получаваха характеристики от там за да заминат. Партията решаваше всичко, а там активните имаха привилегии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе съм богат - работя от 30 години икономика, а от 20 инвестиции и преподавам по- малко:). Всичко съм постигнал сам като през 1991-92 започнах да купувам акции със 100 лева.Защо трябва да си богат за да смяташ соца за по- лош- за мен сега е по добре- всичко зависи от това колко си предприемчив, а неравенство винаги е имало
Това, че "всичко съм постигнал сам" е мнооого изтъркано клише, характерно за снобите, изкарващи 2000 - 3000 лв.Last edited by първи стъпки; 03.08.2012, 02:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА задаваш ли си въпроса защо дядо ти не го е харесал- проблем ли ти е самочувствието ми. Аз не си спомням да съм определял твоето поведение- затова смятам, че си клонинг на протежето ти. Тя така безцеремонно определя и съди хората, а когато Ви се отговори се сърдите. Ти това ли искаш..
Относно становището ти за хората - с впечатление съм че от погледа на високото си самочувствие ти си човекът, който си даваш мнението какви са хората, кой бил мачкан от пазара, кой бил клониг и редица простотии. И само това тр. да е меродавно.
Не трябваше изобщо да ти се хващам на приказка, не само че си неадекватен, но с простовати хора е и глупаво да се влиза в по-сериозна полемика. Загуба на време. Оставям те да покажеш най-доброто от себе си.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Не съм богат - работя от 30 години икономика, а от 20 инвестиции и преподавам по- малко. Всичко съм постигнал сам като през 1991-92 започнах да купувам акции със 100 лева.Защо трябва да си богат за да смяташ соца за по- лош- за мен сега е по добре- всичко зависи от това колко си предприемчив, а неравенство винаги е имало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа какво да ти дам пример- имам комшия на които не са му разрешили да учи и да пътува в чужбина, защото баща му е бил Поп в Армията- още е жив- сега е пенсиониран строителен работник.Имам съученик лежа 5 г. в затвора за опит за бягсво на границата- преди да избяга го наклепали- мога да те срещна с него. Завърши гимназия след 10,11. За какво още искаш примери- не съм фен на капитала но беше гадно наистина..Всеки имаше досие до 9то коляно и то за наи- малко петно - легионери роднини , браници, военни- царски чиновници го спираше цял живот- децата отговаряха за предците си- гадно нали..
Исках да ми дадеш пример за човек през комунизма, лекувал се на запад!
За твоя комшия - извинявай за откровеността, но е бил тъп, и на мен ми отказаха стипендия в Иейл - да обвинавам Бойко ли сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеБогатия на бедния не вярва. На Киро за какво да му пука за бедните, нали той си е достатъчно богат сега, а в соца щеше да е като другите
Наистина не му го пожелавам.
Коментар
Коментар