Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
-
За какво да ти дам пример- имам комшия на които не са му разрешили да учи и да пътува в чужбина, защото баща му е бил Поп в Армията- още е жив- сега е пенсиониран строителен работник.Имам съученик лежа 5 г. в затвора за опит за бягсво на границата- преди да избяга го наклепали- мога да те срещна с него. Завърши гимназия след 10,11. За какво още искаш примери- не съм фен на капитала но беше гадно наистина..Всеки имаше досие до 9то коляно и то за наи- малко петно - легионери роднини , браници, военни- царски чиновници го спираше цял живот- децата отговаряха за предците си- гадно нали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДай пример, моля те! Един поне!!!!!!!
Повярвай ми - през капитализма % от хората ходят по-малко на където и да било!
Какво имаха властимащите за 45 г. и какво имат властимащите за 20г? Кои според теб са по-богати????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе си по възрастен след като говориш за дядо ти и нищо не помниш- аз на 10.11 бях женен с дете и над 33г. Не вярвам да си живял в Бояна за да не видиш дефицита на стоки. Просто не са ти разказали всичко дядо ти, а и миналото се разкрасява- човек обича младостта си
Извади 100 лв. разходи, сметни колко е хляба, лекарствата и т.н.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДай пример, моля те! Един поне!!!!!!!
Какво имаха властимащите за 45 г. и какво имат властимащите за 20г? Кои според теб са по-богати????????Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛека нощ- за желаещите пожелавам да отидат да поживеят в КНДР и Куба за да видят предимствата на СоциализмаРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛекуваха се където си поискат активните и пътуваха и имаха всичко, а имаше хора които никога не можеха да отидат на запад и да имат свястна работа работа и бъдеще заради биографиите на дядовците си. Наистина имаше желязна завеса и диктатура на пролетарията. За глупости можеше да лежиш и отидеш на лагер- за вицове например- или това ВИ СЕ ВИЖДА ШЕГА.Не харесвам и капитализма, но Ви казвам , че в соца имаше ежедневен страх и нищо не зависеше от тебе освен ако не си от Активните
Какво имаха властимащите за 45 г. и какво имат властимащите за 20г? Кои според теб са по-богати????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ баща ми е сменил 4 коли, но за всяка е чакал с години и с вноски- даже имаше черен пазар на вноски за коли. Стана ми ясно, че не си свидетел- спора е безпредметен
Първи стъпки загатна нещо интересно - колко ли хора са били толкова недоволни от тогавашния "недостиг" на стоки първа необходимост и колко ли са недоволни сега, че не могат да си ги позволят. А и колко ли тънат в доволство като Киро, ползвайки се от това, че са влезли безплатно обучени, охранени и отгледани от соца и набутани с трамплин в дивия капитализъм, имайки късмета да закачат от хищническите приватизации, разкулачвания, прехвърляние на имоти и активи и т.н.. ... С една дума - пий и забравиhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа качествените неща се чака, Кире. Явно скоро не си купувал Ферари, Мазерати, Майбах, Порше?! И за тях се чака по половин година и повече. Тогава вноските са били преди да си купиш колата, а сега вноските са след като си я купиш.. някои му казват лизинг.
Кире, така между другото да те питам. колко литра бензин можеше тогава да се купи с една средна заплата... или колко хляба?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от metala Разгледай мнениети как ги измери половината ? говори с всички ли ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от metala Разгледай мнение1.така и правя ! да , знам , струва цената си !
2.говори , де ! имаш възможност , медии и няма да те арестуват за това или да те прострелят като онзи фотограф за графита тодор берия живков
3.общото благо ? ти ходил ли си на зъболекар при соца ? който искаше да си оправи зъбите ходеше на частно , защото безплатната услуга хич я нямаше,,,,
2. Как да говоря бе човек, ти чуваш ли се какво говориш??? С какво се занимаваш, от къде падаш??? Ако хората, знаещи нещо се разговорят, мечтата би им била да ги аретсуват!!!
3. Ходил съм, и то безплатно!!! "Капиталистическите" пломби ми падат на 5-6 г., а имам още от детските си години - здрави!!!
Коментар
-
Лекуваха се където си поискат активните и пътуваха и имаха всичко, а имаше хора които никога не можеха да отидат на запад и да имат свястна работа работа и бъдеще заради биографиите на дядовците си. Наистина имаше желязна завеса и диктатура на пролетарията. За глупости можеше да лежиш и отидеш на лагер- за вицове например- или това ВИ СЕ ВИЖДА ШЕГА.Не харесвам и капитализма, но Ви казвам , че в соца имаше ежедневен страх и нищо не зависеше от тебе освен ако не си от Активните
Коментар
Коментар