Първоначално изпратено от dimka_1981
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХасане, пак си спал отвит... Това определено е най-мрачния период от съществуването на Третата българска държава. За периода 1918 г. до 1939 г. в България има само преврат след преврат с безчет политически убийства включително на народни представители, на министър-председатели и министри. Били са разстрелвани по софийските улици като кучета. Затваряни са по затворите и избивани цели групи от интелигенцията и след това телата им са изгаряни в пещи за да няма никакви улики. Има буквално хиляди безследно изчезнали особено по време на фашиския терор след антифашисткото възстание от 1923 г.
Разграбването на България и избиването на българската интелигенция са започнали след 1944 година, по волята на КРАСТАВИТЕ СВИНСКИ РУСКИ КОМУНИСТИ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение...
Майната им на тези разговори - сериозно съм притеснен след днешното бездействие на ЕЦБ. Очаквам срив на Дакс и т.н. и се притеснявам за акциите на БФБ - кажете неща за това, моля.
Предпочитам ТА и форекса. Там поне стойноста е по-реална, а и пазара е по-прогнозируем и ликвиден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениевероятно има в предвид годините 1934-44 г . но поради някакви си военни съображения го е разделил периода....
През периода от 1944 г. до 1989 г. България се превърна от една изостанала аграрна държава в развита икономика с модерна промишленост и селско стопанство. Факт е, че за обикновения българин тогава бе хиляди пъти по-добре отколкото сега!
Разни издънки на реститути се напъват да го убеждават, че сега е по-свободен... Каква свобода имаш като получаваш 180 лева пенсия, а само режийните са ти над 100 лева? Каква свобода имаш като нямаш работа? Имаш "свободата" да идеш гастарбайтер във фалиралите държави на ЕС да береш маслини и портокали...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХасане, пак си спал отвит... Това определено е най-мрачния период от съществуването на Третата българска държава. За периода 1918 г. до 1939 г. в България има само преврат след преврат с безчет политически убийства включително на народни представители, на министър-председатели и министри. Били са разстрелвани по софийските улици като кучета. Затваряни са по затворите и избивани цели групи от интелигенцията и след това телата им са изгаряни в пещи за да няма никакви улики. Има буквално хиляди безследно изчезнали особено по време на фашиския терор след антифашисткото възстание от 1923 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение2. 1939 преди войната - България е една от най добрите за живеене държави в ЕвропаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Киро е прав
2. 1939 преди войната - България е една от най добрите за живеене държави в Европа
3. 1944 до окупацията от КРАСТАВАТА СВИНСКА червена армия - България е най добрата за живеене държава в Европа
4. От 1944 до 1989 краставите комунисти ограбиха България и я направиха една от най лошите за живеене държави в Европа
5. От 1989 до 2012 техните крастави комунистически деца и внуци продължават да ни ограбват добре обучени от бащите и дядовците си.
6. Ама на вас като ви харесва да ги защищавате краставите комунистически, седесарски и гербаджийски свини - защищавайте си ги
Коментар
-
1. Киро е прав
2. 1939 преди войната - България е една от най добрите за живеене държави в Европа
3. 1944 до окупацията от КРАСТАВАТА СВИНСКА червена армия - България е най добрата за живеене държава в Европа
4. От 1944 до 1989 краставите комунисти ограбиха България и я направиха една от най лошите за живеене държави в Европа
5. От 1989 до 2012 техните крастави комунистически деца и внуци продължават да ни ограбват добре обучени от бащите и дядовците си.
6. Ама на вас като ви харесва да ги защищавате краставите комунистически, седесарски и гербаджийски свини - защищавайте си гиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНикога нямаше да ме приемат заради не благонадежност и лоша характеристика- заради родата ми. Не са фашисти разбира се,Не са ме допуснали даже до изпит за Москва както и милиони като мен.Приет и съм завършил в БГ както милиони като мен. Всеки строи има недостатъци, но за мен свободата наистина е важна. Сега същите комунисти завзеха икономическата власт и затова сме на този хал
Не казвам, че всичко е зле там, имат и добри и в Москва и Ленинград, бил съм до Москва в последствие, затова ти казвам да не съжаляваш чак толкова много - не си изпуснал кой знае какво уникално.
Вярно, е че си имат и големите имена, като един Матиясевич се сещам, който на изпита доказва хипотеза на Хилберт, без да се усети, и не само той де, казвам го на прима виста, за мен са голяма школа, но имаха и доста по-слаби от нашите университети, а точно в по-слабите се бутаха с червените книжки, че да минават по-лесно.
Това си е мое мнение, може и да не съвпада с общоприетото.
Когато бях 2ри за 3ти курс, са ми предлагали да продължа в Русия, в Чехия или в ГДР, (и не само на мен са ми предлагали, но и на други състуденти). Само руски знаех от изброените, но както ти казах изобщо не исках да ходя там. Както искаш го тълкувай, но това си е истината. Една колежка се реши и отиде. Оттогава не съм я чувал и виждал. Дано е добре милата.
Исках само да кажа - не се дръж като обидено дете в детската градина, че не са ти давали нещо, а напротив бъди благодарен на съдбата, защото всъщност си минал по по-добрия за теб път.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми наи -добрите от допуснатите до изпит за Москва.Всичко беше с връзки и ВУЗ по изкуствата също. За мен това са спомени, а за Вас само разкази
A Сега им гледам пак тази година "теста" по математика на нашите университети - нивото надолу. Паживьом увидем, дано наваксат после зайците, да се надяваме извън стената на плача
Гърч трябва, за да има качество, а не количество, но нали няма доходност ако има гърч, какво да ти разправямРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Никога нямаше да ме приемат заради не благонадежност и лоша характеристика- заради родата ми. Не са фашисти разбира се,Не са ме допуснали даже до изпит за Москва както и милиони като мен.Приет и съм завършил в БГ както милиони като мен. Всеки строи има недостатъци, но за мен свободата наистина е важна. Сега същите комунисти завзеха икономическата власт и затова сме на този хал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе съм бил никога в партията Ви и никога нямаше да бъда приет- Ти си бил голям гении- щом си се обидил от учене в Москва- и после къде завършиРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми наи -добрите от допуснатите до изпит за Москва.Всичко беше с връзки и ВУЗ по изкуствата също. За мен това са спомени, а за Вас само разкази
Между другото "Вие" се пише с главно "В" само в случай, че говориш на 1 човек - знак за уважение, може би това е била причина да те приемат?
Майната им на тези разговори - сериозно съм притеснен след днешното бездействие на ЕЦБ. Очаквам срив на Дакс и т.н. и се притеснявам за акциите на БФБ - кажете неща за това, моля.Last edited by първи стъпки; 03.08.2012, 03:08.
Коментар
Коментар