IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега да ви се оплачааа как ме ядосаха днес... От три години не съм абонат на евроком, вече blizoo и след три години, след като съм прекратила договорните си отношения с тях, и съм взела документ, че не дължа нищо за ВТОРИ път идват вкъщи да заплашват понеже имало задължения! Първия птъ беше преди две години (тъкмо бе минала една година, в която вече нямах нищо общо с тях) , отидох чино и почтено, представих им документа и се приключи. Сега след още две отново някой е решил, че имам задължения. Вече започвам да се ядосвам с тях. Не за друго ами време да разровя къде точно съм го сложила документа, тъй щото сл;ед толкова време не ми е на най-лесното възможно място, второ нерви да се занимавам с излишни глупости. Такова поведение следва да бъде санкционирано си мисля, и смятам да измисля по какъв начин да се случи
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Кой ме вика, кой ме търси?

Тнм за теб Lara Fabian - Amel Bent - Mistrale Gagnante - http://www.youtube.com/watch?v=3VJg9...feature=fvwrel
      Благодаря, Арти!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Мдааа... Понякога това, което търсиш, тихо и кротко стои на прага ти и чака да отвориш вратата си.

П.П. Кво става тука!? Ни Арти, ни ВМанков ... много е тихо във форума.
        Кой ме вика, кой ме търси?

Тнм за теб Lara Fabian - Amel Bent - Mistrale Gagnante - http://www.youtube.com/watch?v=3VJg9...feature=fvwrel

Коментар

• Здравейте големи момчета и хубави момичета Как сте днес, само на мен ли ми е топло или и на вас?

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Aрти, стига си радвала дъртофелниците....
          Отивай да разказваш тази история.....
          http://www.youtube.com/watch?v=gnXQD...eature=related
          и утре да споделиш...
          Благодаря Чиче бях "в един друг филм" - Avantasia - Lost In Space - http://www.youtube.com/watch?v=o26Sl...ayer_embedded#!, но все пак мило пожелание...поне вчера си взех едни сандалки, ама точно като от клипчето значи оставЪ да го измислимИ за танцитИ Тази терапия действа удивително добре, за изтормозени душици

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            "– Смея се, защото през целия си живот пътешествах, за да търся поне ручей да утоли жаждата ми. А без да знам съм тръгнал от брега на огромна река. Велик е Аллах в иронията, с която чертае съдбите ни. И е велика милостта Му, когато ни позволява да я проумеем."
            Мдааа... Понякога това, което търсиш, тихо и кротко стои на прага ти и чака да отвориш вратата си.

П.П. Кво става тука!? Ни Арти, ни ВМанков ... много е тихо във форума.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Водата винаги заема празното пространство....
              Дръж я на слънце - ще се изпари....
              Даа, с празна глава ми беше леко на сърцето. И на главата.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Днес почивам. Нещо ми се е напълнила главата с вода и съм настинал. Тъкмо да почистят плажа.

Водата винаги заема празното пространство....
                Дръж я на слънце - ще се изпари....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Мечо, днес да внимаваш къде постилаш хавлията, че ето какво ми попадна преди малко:

http://www.dnes.bg/stranata/2012/07/...pilovci.162911

Днес почивам. Нещо ми се е напълнила главата с вода и съм настинал. Тъкмо да почистят плажа.
                  tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Ето нещо за пътя и съмненията:
                    ...
                    – Ами ти, старче, не се ли страхуваш да си толкова мъдър, не ти ли е самотно в знанието ти, не са ли на свършек силите ти по тоя път, дето няма край, но е видял края на много пътници? – В гласа на бея се разсипа дълго таената му болка, опари думите му, жигоса ги.

– Страх ме е, ага, как да не ме е страх. Щом съм жив, значи се страхувам. Който е над живота и смъртта, защото ги е сътворил, който е над всичко, защото е всичко – само Той няма страх от нищо. Кой съм аз, че да се меря с Твореца?! Страшно е да нямаш път, непосилно е да се съмняваш в пътя, но кой съм аз, че да не се съмнявам?!
                    ...

"– Смея се, защото през целия си живот пътешествах, за да търся поне ручей да утоли жаждата ми. А без да знам съм тръгнал от брега на огромна река. Велик е Аллах в иронията, с която чертае съдбите ни. И е велика милостта Му, когато ни позволява да я проумеем."
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Мечо, днес да внимаваш къде постилаш хавлията, че ето какво ми попадна преди малко:

То и аз имам 1 Мечо у дома ( старчокът ) и го дебна изкъсо, че боза, баклава и локум ги няма за нищо. Нагъва ги с километри.

Ако му застеля Екватора с баклава и боза и ще обиколи света за 3 дни. Жулн Верн пасти да яде с неговите 80 дни в романа си
                      Last edited by marandi; 04.07.2012, 10:27.

Коментар

• Мечо, днес да внимаваш къде постилаш хавлията, че ето какво ми попадна преди малко:

Коментар

Мъдри стихове, като коан.

Ето за Алиса
                          - Червени Котако - започна Алиса доста боязливо - би ли ми казал
                          кой път да хвана оттук?
                          - Зависи на къде отиваш - отвърна Котака.
                          - Все едно на къде... - каза Алиса.
                          - Тогава е все едно кой път ще хванеш - рече Котака.
                          Подарявам ти авторските си права, щом са ти харесали тогава - хихи

П.П. За Алиса го знам - много секси етюдче

Коментар

...
                            По пътеката извита
                            идва Мечо с шал увит
                            Охка, пъшка, разпъхтян ...
                            - Оле, боже! Що ми стана!?
                            Костенурката попита:
                            - Имам билка лековита
                            и медец от медна пита.
                            - Мечо, от кое да дам?
                            - Дай медеца да изям!
                            И Мечо взе буркана
                            вътре нищо не остана ...

П.П. В оригиналът Мечо е Мецана
                            Весело....
                            Приятен ден !!!

Коментар

Добро утро tnm
                              Добро утро красавици и юнаци

Отдавна не съм ял мед. Поправям пропуска.
                              ...
                              По пътеката извита
                              идва Мечо с шал увит
                              Охка, пъшка, разпъхтян ...
                              - Оле, боже! Що ми стана!?
                              Костенурката попита:
                              - Имам билка лековита
                              и медец от медна пита.
                              - Мечо, от кое да дам?
                              - Дай медеца да изям!
                              И Мечо взе буркана
                              вътре нищо не остана ...

П.П. В оригиналът Мечо е Мецана
                              Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Ето нещо за пътя и съмненията:
                                ...
                                – Ами ти, старче, не се ли страхуваш да си толкова мъдър, не ти ли е самотно в знанието ти, не са ли на свършек силите ти по тоя път, дето няма край, но е видял края на много пътници? – В гласа на бея се разсипа дълго таената му болка, опари думите му, жигоса ги.

– Страх ме е, ага, как да не ме е страх. Щом съм жив, значи се страхувам. Който е над живота и смъртта, защото ги е сътворил, който е над всичко, защото е всичко – само Той няма страх от нищо. Кой съм аз, че да се меря с Твореца?! Страшно е да нямаш път, непосилно е да се съмняваш в пътя, но кой съм аз, че да не се съмнявам?!
                                ...
                                Last edited by tnm; 04.07.2012, 08:41.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X