IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Авек плезир
    Уииии моля

Seal - I am Your Man - http://www.youtube.com/watch?v=mSaTu...eature=related
    Last edited by artemida_sofyanska; 04.07.2012, 16:13.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Тези по офисите за плащане нямат всечки права. Затова с търговец второ ниво трябва да разговаряш....
      Аз като минах на Дондуков бяха строени и двете търговки и гледаха с почитание една червена обувка как танцува по лаптопите им....
      Чичо, ти като един същий Хрусчов си ги ошашавил бре
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Seal - Stand By Me - http://www.youtube.com/watch?v=NADyi...eature=related

shall we dance? някой наоколо
        Авек плезир
        tnm

Коментар

• Seal - Stand By Me - http://www.youtube.com/watch?v=NADyi...eature=related

shall we dance? някой наоколо

Коментар

Тези по офисите за плащане нямат всечки права. Затова с търговец второ ниво трябва да разговаряш....
            Аз като минах на Дондуков бяха строени и двете търговки и гледаха с почитание една червена обувка как танцува по лаптопите им....
            Разсмя ме гледам да се въоража с търпение и довечера да преровя цялата документация (толкова много е, пазя дори бележките от банкомат че...) и като стигна до "заветната цел" , пф че имам и изпит утре да му се не знае, виждате ли само ме нервират.

http://www.youtube.com/watch?v=Gff_5...eature=related

Коментар

Просто ме ядосват, то аз да имах задължение да им покажа нЕкое пръстче, че са минали три години, а с тях и давността и да си правят какво искат. Ама нейсе съм коректен платец и само ме нервират...

п.п. ходих до един от офисите, който ми беше удобен днес на обяд и девойката: "аз не оспорвам казаното от вас, но трябва да ми донесете документа си..."
              Епа... да ви питам за кой път шЪ ви нося, Ъ Тоо дИкИмент трЕбе да го позлатя значи, може след пет години пак да ме потърсят

http://www.youtube.com/watch?v=1ezoH...ayer_embedded#!

Коментар

1. Драсни една жалба до комисията за защита на потребителите. Имат сайт, но те съветвам да отидеш на пл. Славейков и да я подадеш лично.....
                2. Преди това са обади на 0700 43 700 (тел. на Близу) и им обясни с тон спокоен , че ще ги обжалваш.... и ако не се задействат до три дни...следва т1...
                Просто ме ядосват, то аз да имах задължение да им "се умихна" , че са минали три години, а с тях и давността и да си правят какво искат. Ама нейсе съм коректен платец и само ме нервират...

п.п. ходих до един от офисите, който ми беше удобен днес на обяд и девойката: "аз не оспорвам казаното от вас, но трябва да ми донесете документа си..."
                Епа... да ви питам за кой път шЪ ви нося, Ъ Тоо дИкИмент трЕбе да го позлатя значи, може след пет години пак да ме потърсят

http://www.youtube.com/watch?v=1ezoH...ayer_embedded#!
                Last edited by artemida_sofyanska; 04.07.2012, 15:57.

Коментар

Сега да ви се оплачааа как ме ядосаха днес... От три години не съм абонат на евроком, вече blizoo и след три години, след като съм прекратила договорните си отношения с тях, и съм взела документ, че не дължа нищо за ВТОРИ път идват вкъщи да заплашват понеже имало задължения! Първия птъ беше преди две години (тъкмо бе минала една година, в която вече нямах нищо общо с тях) , отидох чино и почтено, представих им документа и се приключи. Сега след още две отново някой е решил, че имам задължения. Вече започвам да се ядосвам с тях. Не за друго ами време да разровя къде точно съм го сложила документа, тъй щото сл;ед толкова време не ми е на най-лесното възможно място, второ нерви да се занимавам с излишни глупости. Такова поведение следва да бъде санкционирано си мисля, и смятам да измисля по какъв начин да се случи
                  1. Драсни една жалба до комисията за защита на потребителите. Имат сайт, но те съветвам да отидеш на пл. Славейков и да я подадеш лично.....
                  2. Преди това са обади на 0700 43 700 (тел. на Близу) и им обясни с тон спокоен , че ще ги обжалваш.... и ако не се задействат до три дни...следва т1...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Липсата на сделка също е сделка Кво се пънеш днес
                    Хич не се пъна, вчера обрах всичко ( към 25% плюс ) и закрих. Ся ми се паянтят някви 1-2 позиции от предната седмица.

Ама, голяма скука и изпростях, че и утре ще е така. Бе, ще гледам волейбол, не ми се готви днес и ще поливам цветя.

П.П. Старчокът ми скъса нервите, забил се е от 8 сутринта на градината, взел и да пере килими, щот' къщата е с кладенец и помпа и още го няма. Дали не се притеснявам, щот' е топло днес и не е ял.

Бе, по-добре се платят 5 лв./килим и да отиде на автомивка да му ги операт за 5 мин. - направо издивявам кат' вземе по цял ден да груха и още не може да се оправя с Джъ-Си-Ем-а, демек сега се учим да е винаги в него. После ще се учим и как да се ползва. Пълен смях съм - хихи

Чиърс-а, че то от нерви освен алкохолно петно да се стане, друго няма да е
                    Last edited by marandi; 04.07.2012, 15:39.

Коментар

• Julio Iglesias & Natasha St-Pier Et Julie Zenatti - Il Faut - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5Q8OUzCDbD0

ии ето това с превод...

Charles Aznavour - Il Faut Savoir - http://vbox7.com/play:596b9827
                      Last edited by artemida_sofyanska; 04.07.2012, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Мхм,

мо'е да ги събере през нощта в група и да ги изнасили кат' животно. Кой бил мъжко и кой женско на сутринта ще се гледа

П.П. Днес 'ноу изпростях с тоя "празник" 4 юли, баф мама и вяла търговийка от вчера, че тия янкита май и утре ще почиват и шъ им дам едни празници и пуйки и един групов кекс накрая за бонус кат' Артемидчева на нейните - хихи
                        Липсата на сделка също е сделка Кво се пънеш днес

Коментар

• There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            През нощта, без никой да разбере, направи им някоя мизерия. Не пойман - не вор !!!
                            Мхм,

мо'е да ги събере през нощта в група и да ги изнасили кат' животно. Кой бил мъжко и кой женско на сутринта ще се гледа

П.П. Днес 'ноу изпростях с тоя "празник" 4 юли, баф мама и вяла търговийка от вчера, че тия янкита май и утре ще почиват и шъ им дам едни празници и пуйки и един групов кекс накрая за бонус кат' Артемидчева на нейните - хихи

Коментар

• Quand Aimer Ne Suffit Pas - Natasha St Pier - http://www.youtube.com/watch?v=JmSEb...ayer_embedded#!

Коментар

Сега да ви се оплачааа как ме ядосаха днес... От три години не съм абонат на евроком, вече blizoo и след три години, след като съм прекратила договорните си отношения с тях, и съм взела документ, че не дължа нищо за ВТОРИ път идват вкъщи да заплашват понеже имало задължения! Първия птъ беше преди две години (тъкмо бе минала една година, в която вече нямах нищо общо с тях) , отидох чино и почтено, представих им документа и се приключи. Сега след още две отново някой е решил, че имам задължения. Вече започвам да се ядосвам с тях. Не за друго ами време да разровя къде точно съм го сложила документа, тъй щото сл;ед толкова време не ми е на най-лесното възможно място, второ нерви да се занимавам с излишни глупости. Такова поведение следва да бъде санкционирано си мисля, и смятам да измисля по какъв начин да се случи
                                През нощта, без никой да разбере, направи им някоя мизерия. Не пойман - не вор !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X