If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Правилно: „Барабар с фотоапарата“... Не се разделям с него – всеки харесва да прави нещо в свободните минути...За мен търсенето на интересни обекти е на второ място по значение..., разбира се преди еденьето, но решително – след „третото от тия три неща“..., ами то за пиеньето съвсем не остана място в челната тройка...
Иначе, не веднъж съм отбелязвал, че не си падам по силиконки.../противоестествено ми е някак/...
Но пък – ако бих помогнал на някого, за да е с дамата на сърДцето си, то бих разкарал силиконките..., но не бих си хабил с тях лентата на фотоапарата...., чай сЯ, че то пък сегашните нямаха ленти..., май...
Иначе, не сФащам Що тия жени се имат за добри психолози /?!?/, ако аз – като виден НЕпсихолог – усещам някои неща, които те пропускат..., та да обЕсня: Арти тръгнала да вдига цели тълпи от хора..., ми как така не схваща, че и тя би била достатъчна на „събирането“, пък и Серго не би се разсейвал встрани..., тогава и силиконки няма да са необходими, нито „фотограф-любители“... Ама Що така не схващат тънката нишка на мислЪта тия жени – за мен си остава тайна..., а може би това е част от „играта“...
Понеже няма да снимам силиконки, то ви изпращам няколко снимки от Созопол. Не са най-добре подбраните, но на мен ми харесва обстановката, въпреки и смесените стилове – малко запазени стари къщи... , човек сам усеща къде се чувства освободен и може да релаксира.... Поздрави и бъдете здрави!
Че аз яко съм се ограничил на 200-300 мл концентрат и 10 бири - хихи
П.П. И никакъв кекс, ако бащата на момата не е шофьор на хладилен камион.
Кво къркане, бре
Изпих зеления чай на целия китайски народ /и част от виетнамския и камбоджанския/. И пак бера душа. А съм ударила едно питие, а съм влязла в реанимацията
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не, нямам предвид фалшива позиция.
Виж, мечо, няма да бъда Раймонда Диен, не е и на 30+ и Слава Богу!
Малко са нещата, идеите и хората, които могат да ме накарат да заема такава крайна позиция..... вече.
Добре,
Навит съм!
Всяка, дори и малка помощ ще ме спаси от крушение.
.................................................. .........................................
Двама- трима от подкварталните зевзеци....и поне двамата бойни другари с които на младини са играли на кльона като прескочи кобила.Трите силиконки не ги броя.
Обаче-е-е...
С последното автоматично губим Зарко като кадър.Барабар с фотоапарата.
Цък Сим/л/и/к/онке на понтрет.И то по-най гротескния начин, защото не той, а те ще го придърпат.......
Правилно: „Барабар с фотоапарата“... Не се разделям с него – всеки харесва да прави нещо в свободните минути...За мен търсенето на интересни обекти е на второ място по значение..., разбира се преди еденьето, но решително – след „третото от тия три неща“..., ами то за пиеньето съвсем не остана място в челната тройка...
Иначе, не веднъж съм отбелязвал, че не си падам по силиконки.../противоестествено ми е някак/...
Но пък – ако бих помогнал на някого, за да е с дамата на сърДцето си, то бих разкарал силиконките..., но не бих си хабил с тях лентата на фотоапарата...., чай сЯ, че то пък сегашните нямаха ленти..., май...
Иначе, не сФащам Що тия жени се имат за добри психолози /?!?/, ако аз – като виден НЕпсихолог – усещам някои неща, които те пропускат..., та да обЕсня: Арти тръгнала да вдига цели тълпи от хора..., ми как така не схваща, че и тя би била достатъчна на „събирането“, пък и Серго не би се разсейвал встрани..., тогава и силиконки няма да са необходими, нито „фотограф-любители“... Ама Що така не схващат тънката нишка на мислЪта тия жени – за мен си остава тайна..., а може би това е част от „играта“...
Понеже няма да снимам силиконки, то ви изпращам няколко снимки от Созопол. Не са най-добре подбраните, но на мен ми харесва обстановката, въпреки и смесените стилове – малко запазени стари къщи... , човек сам усеща къде се чувства освободен и може да релаксира.... Поздрави и бъдете здрави!
Малко са нещата, идеите и хората, които могат да ме накарат да заема такава крайна позиция..... вече.
Вал/Ши, що с такъв едър шрифт е сайтът http://www.ivremena.com/ ?
На пенсионери ли ще се обиждаме?
Заемането на позиция е едно, а това да действаш като камикадзе- друго. Второто единствено по отношение на най-близките 2-3 човека. Първото- по всякакви въпроси.
Това не ми влезе в дървената тиква. Нали самото заемане на позиция те белязва. Или имаш предвид фалшива позиция.
Заемането на позиция е едно, а това да действаш като камикадзе- друго. Второто единствено по отношение на най-близките 2-3 човека. Първото- по всякакви въпроси.
+1!
Аз точно поради тази причина си мисля, че не всеки е готов да стане политик , истински политик...
Коментар