IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    ...кютай си под полата на майка ти или жена ти.

Мдааа, ще бъда сериозно прикрит, имайки предвид ръста ми.

П.П. Чудя се дали под потурите на баща ми няма да е по-уютно?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Манкоооов, войните вече се водят по друг начин. Няма фаланги, щитове, байонети-майонети и сбор под знамена. Гъвкавост или "по моему"- флексибилност е нужна, но не в смисъл на приведен гръб, рамене и други части.
      Аз съм много начетен. Изчел съм ги всичките художествени произведения, полуисторически и исторически трудове за това как Анри IV е взел властта !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Манкоооов, войните вече се водят по друг начин. Няма фаланги, щитове, байонети-майонети и сбор под знамена. Гъвкавост или "по моему"- флексибилност е нужна, но не в смисъл на приведен гръб, рамене и други части.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Споделям.
          Антисемитизмът и неговото преекспониране, подхранват властта на евреите, доколкото я има.

Чувал съм, че доста не-евреи си сменят фамилията с такава, която да има еврейско звучене.

Нещо като безобидните червено-черни неотровни змии.
          Мимикрия му е майката и.... понякога бащата.
          Да-да!

Леж на тая кълка, така е по-спокойно и удобно.
          Спи спокойно, не се ядосвай, не вземай страна, кютай си под полата на майка ти или жена ти. Там е топличко и безопасно.

---------------------------
          Вал, нали виждаш, за какво говоря?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Споделям.
            Антисемитизмът и неговото преекспониране, подхранват властта на евреите, доколкото я има.

Чувал съм, че доста не-евреи си сменят фамилията с такава, която да има еврейско звучене.

Така е, за да забиеш нож в гърба на врага, трябва в един момент да се окажеш жив и здрав, с нож в ръка, зад гърба му !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              От всичко най много мразя антисемитизма и евреите
              Споделям.

Коментар

• От всичко най много мразя антисемитизма и евреите
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ухаааа, ще ти правя берберско кафе с гюлова вода.
                  "За две слова, от мене вдъхновени,
                  най-хубавите думи бих редил.
                  За две сълзи, изплакани за мене,
                  аз всички океани бих изпил."

Евтим Евтимов
                  tnm

Коментар

• Има мъже разбира се, но вероятно бройката им е на санитарния минимум.
                    Смяната на системата води до дълбоки фрустрации, а и имаме загуба на хора в активна възраст.
                    Когато се завърнат мъжките професии и мъжете ще станат налични.

Коментар

Каква?

Не си прав относно света.
                      За света не знам, знам за западния свят.

Реакцията на този "мъж" е твоята, женската реакция.

Липсват ли ти мъжете в тоя свят, вал? Има ли мъже в тоя свят, според теб?

Коментар

• Каква?

Не си прав относно света.

Коментар

vmankov, трябва да поработиш малко над антисемитизма си- да го изшлайфаш, че да не личи, че е баш това.
                          Добър съвет, вал, благодаря.

Но съм го пробвал, хе-хе.
                          Един вид изтънко.

Ма, вал, нашия българин, а и всичкото останало мъж в западния свят, си прави оглушки: и с топ да гръмнеш до ухото му, той "не чува".
                          Виж, ако му зашлевиш як шамар, нема къде да мърда, ше требе да покаже реакция.
                          И показва.

Знаеш ли, вал, каква реакция показва този "мъж"?

Коментар

• vmankov, трябва да поработиш малко над антисемитизма си- да го изшлайфаш, че да не личи, че е баш това.

Коментар

• Ни нам кво ви пречи дъжда Особено па и през лятото.

-----------------------------
                              mechobikof,

в спора (за истината може би), доводът "ad hominem" или, на прост език - "от човека" (насреща в спора), е напълно възможен.

То ест ако споря с японец за българските неща, съвсем коректно за спора ще е да кажа: "този е японец и поради това не разбира и няма право да влиза в този спор".

Но много често този довод в спора - "от човека" - се използва некоректно.
                              Заради това еврейчетата, които са първият обект на коректно използване на довода "ad hominem" (защото евреите не са хора, не са homini) - та те най-некоректно обявиха този годен довод за негоден по начало.

От тук нататък ти е ясно, какво още мога да кажа
                              Last edited by vmankov; 11.07.2012, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Серго ако е толкова зле положението ни викни и бригадата за бързо реагиране ей сега ще дойде нали момчета и момичета бригада в нужда се познава
                                Добре,
                                Навит съм!
                                Всяка, дори и малка помощ ще ме спаси от крушение.
                                В петък изпращам клиент за .....и аз не знам в коя точка на Европа, но и не държа да знам. Защото, той е от тези, дето колкото по-малко знам, толкова по малко ще ме питат службите, ако стане сакатлък.

Но хайде да направим списък?
                                Помагай?

Да речем,
                                Смонафта!
                                Ще ми дойде!
                                Ама с една трета Била и половин Кенар.Двама- трима от подкварталните зевзеци....и поне двамата бойни другари с които на младини са играли на кльона като прескочи кобила.Трите силиконки не ги броя.
                                Обаче-е-е...
                                С последното автоматично губим Зарко като кадър.Барабар с фотоапарата.
                                Цък Сим/л/и/к/онке на понтрет.И то по-най гротескния начин, защото не той, а те ще го придърпат.......

Коментар

Working...
                                X