If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Ха наздраве.. Днес нещо не ми тръгва глътка.. В офиса върлува някакъв коремен вирус и всички повръщат и дефекират (къде ли отиде Ринчето?????)... И аз се притесних защото утре целият ден съм на път. в други ден също и все съм по разни срещи и ако се усера ще стане голям цирк...
днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.
Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи
Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите
Поздравление за въображението!
Чиърс
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.
Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи
Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите
Не, бря - голяма душичка е и не се впечатлявай от килограмите.
Русото с моите скромни 72 кг ми трябват 20 сек. за нокаут на подобни индивиди, ако не е профи биткаджия по ринговете за кинти, понеже се познавам с 10-15 юнака и наистина кат' ходят да си дават здраве за пари - бият в чужбина, т.е. нашите наистина са много добри. Та, такъв, ако ме хване може и да ме бие, щот' Русото вече няма гъвкавост и сила кат' навремето
Но вече отдавна не се бия - само разтървам и охлаждам страсти. "Омекнах" и аз с времето, да се таковам в пенсията
П.П. От 2 години го навивам да си купи колело, че се притеснявам за него щот' както я подкарал ще пукне под 50 години, но и той е упорита офцъ и все не слуша - хихи
Коментар