IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дами какво ще кажете за такъв подарък ???
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ся се върнах от гората. Пет дена не бях ходил. Вече мирише на застудяване. Формата е още голи до кръста ама само за мене. Днес видях самодива с яке и качулка.

http://youtu.be/M5mjsWcxWEQ
      Не замирисва ли на работа бре? Ае стига си се шлял Аз пък реших, 3-те дни да ги пиша дъждовни другата седмица. Не съм ходил на южното БГ море тази година. Ще пробвам Бойкостралата

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Мечо, гората започна да пъстрее. В нощите се промъкна хлад и във върхарите затрептя мъгла ... унил бакърен цвят свежестта смени:
        http://www.youtube.com/watch?v=CwXYJVgsNQY
        Ся се върнах от гората. Пет дена не бях ходил. Вече мирише на застудяване. Формата е още голи до кръста ама само за мене. Днес видях самодива с яке и качулка.

http://youtu.be/M5mjsWcxWEQ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Мечо, гората започна да пъстрее. В нощите се промъкна хлад и във върхарите затрептя мъгла ... унил бакърен цвят свежестта смени:
          http://www.youtube.com/watch?v=CwXYJVgsNQY
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            Тук съм , наблюдавам ви .
            Без да те усетим ???
            Те това как го постигаш ???
            Аз дойда ли да наблюдавам и веднага всички разбират !!!
            tnm

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

http://youtu.be/GrH0sjzf-Ew
              tnm

Коментар

• Баф ма'а,

разпускам с ЮЕс опупън и преди малко Тим Клайстерс сложи край на кариерата си. Страхотен мач с едно 18 годишно англичанче ( Лора ) - 7-6 и 7-6.

То хем да целунеш едната - хем да прегърнеш другата. Много се раздадоха и двете.

П.П. Да пожелаем успех на Ким нататък, рядко се среща такъв характер, беше номер 1, после се контузи, после стана майка, пак се върна на високо ниво на корта и т.н.

Предполагам, че на тия години вече е "начупена" от травми, предвид тениса, който играеше. Т.е. вземане на топка с китка от бекхенд и плъзгане на шпагат с краката - убийствена комбинация, водеща до постоянни контузии.

Подобен тенис играят Рафаел Надал и наш Григор - самоубийство е това и Тим показа, че все пак някои го умеят, но се раздават докрай, въпреки болката.

Поклон и благодарско! Чиърс!
                Last edited by marandi; 30.08.2012, 03:06.

Коментар

Така да е . Девойка съм на 40 + .Какво толкова .
                  И Анджелина Джоли е тъдява, но все я кипрят с едни награди за сексапил

П.П. Технологиите се развиват бързичко засега и днешното поколение към фаза Англия ( ЮКей ) вече животозастрахователите го залагат средна възраст 130 години, че ще се достигнат в следващите 30-40 години. Русото затова рядко коментира, а па с докторите, колкото и да се обичаме с половината - с другата половина не мо'е се траем, щот' то там при тях, който и да стъпи "здрав" НЯМА как да е ( все ще му "намерят" нещо ) .... по техни приказки и аз се т'варя, щот' иде реч за мои клиенти. Но има и много готини доктори/докторки - даже Русото е благодарен, че една му сподели 3 години от живота му.
                  ---------------------------------------------

Смятай си сама 40 години на 130 обща база дали си "ученичка" още или много ли са малко ли са .... ( смигам ).
                  Last edited by marandi; 30.08.2012, 01:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                    Хм..., бати ти Маранди каза, че си девойка - значи си такава! Помисли си върху самоопределението си. Русото е ПИЧ та дрънка и не може да греши. Абсурд!!! Това е невъзможно...
                    Така да е . Девойка съм на 40 + .Какво толкова . Душата да е млада ...и здрава .
                    Last edited by rinaa; 30.08.2012, 01:50.

Коментар

Здравей Маранди !Само дето не съм девойка , ама карай .... Така е , той не обича философстващи женоря ........Голям разказвач !
                      Страхотен е бат' Космо!

Както и всички останали в тая тема на форумО

Коментар

Здравей Маранди !Само дето не съм девойка , ама карай .... Така е , той не обича философстващи женоря ........Голям разказвач !
                        Хм..., бати ти Маранди каза, че си девойка - значи си такава! Помисли си върху самоопределението си. Русото е ПИЧ та дрънка и не може да греши. Абсурд!!! Това е невъзможно...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Браво, Ринчи!

Бат' Космо има нужда точно от такава девойка кат' тИбя до него, дет' само да му хортува: "Браво, можеш, ще се справиш." и нищо повече

Оттам насетне той ще е изорал асфалта, заедно с римската мозайка под него на 15 м отдолу от 5-ти век преди Новата ера

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            А да те тресна зад врата .....утре по обед да си нареден на масата и с подкана "Айде дай да ти кусам свинското,егоист такъв,стига се стиска",да проявиш прикрито уважение към старанието на възрастните
                            И занапред си го направи весело и се учете заедно ....има,има какво да научиш още от него .Пък и научиш ли го,ще ти е отмяна за тази занимавка

Успех
                            Братле,

прав си и тоя "фокус" Русото може да отиграе кат' по филмите, просто за това съм обучен кат' кил машин.

Винаги пуша по 1 цигара, докато той си хапва за компания. Проблема днес беше, че вечерта се виждаме и той си беше наумил, че щом го боли главата и едва ходи, ще се "мре" и има високо кръвно.

Оставих го да си го мери 10 мин. с 2 вида апарати ( с помпа и дигитален на батерии ).

После той покани да му опитам манджата, ама първо, че Русото не яде хич, второ ми врътна тоя номер с едни класически пъшкания, дет' само кат' се видим ми ги прави - като не сме заедно не пъшка въобще и е по-здрав от мИня.

Трето - манджата му беше отврат само докато видя и пази Боже да имаш перфекционист кат' Русото под ръка.
                            --------------------------------------
                            Нищичко не му казах, даже го похвалих и докато се правя на клоун, че днес е пулнолуние и е нормално да го боли главата ( даже и мен ме заболя веднага ) и го "успокоих", че на 22 септември НАСА и матрьошките дават най-мощните слънчеви изригвания от 500 години насам, демек от времето на Галилео до наши дни и т.н. и това днес е нищо, въпреки че и мен много ме "боли" главата ..... - после па к'во ни чака, ама ще се справим ( ъъ .. смигам )

---------------------------------------
                            Та, Русото си разпилява енергията кат' с магическа пръчка щом се наложи. Иначе т.нар. "манджа":

- варил е месото ( свинското и картофите на едно ) и то заедно. Месото е станало, а на картофите не са стигнали 10 мин. още. да къкрят на 150 градуса.
                            - не извадил водата след първото кипване и горния слой се е покрил със скорбяла, т.е. ще горчи това утре.
                            - не е сложил бамя кат' хората и я е хакнал заедно - т.н. тя се слага последна и й трябват 15 мин.
                            - не е сложил никакви подправки ( а преди 3 дена Русото ряза като идиот и му напълни 4 буркана с винт с универсална подправка, само да гребва по 1 лъжица и да слага ), вместо да се купуват от магазините т.нар. химически бульони.
                            - нямаше и магданоз и черен пипер поне
                            - визия на ястието никаква, освен някакво подобие на моркови и т.нар. бамя.
                            -------------------------------------------------
                            Пак казвам нахвалих го и че се справил страхотно, защото да свиква и да се оправя сам. 100 пъти му показвах как се подрежда и организира кухня като се готви - купичките, това първо, после това, после това и т.н. - веднага да си почиства после и т.н.

П.П. Иначе е цар на земеделие, ракия и вино да прави!

За съжаление Русото няма тия дарби и не мисля, че някой ден ще ги добия.

Чиърс и Благодаря!
                            Last edited by marandi; 30.08.2012, 01:39.

Коментар

Тук съм , наблюдавам ви .
                              Браво, Ринчи!

Бат' Космо има нужда точно от такава девойка кат' тИбя до него, дет' само да му хортува: "Браво, можеш, ще се справиш." и нищо повече

Оттам насетне той ще е изорал асфалта, заедно с римската мозайка под него на 15 м отдолу от 5-ти век преди Новата ера
                              Last edited by marandi; 30.08.2012, 01:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                "Въображението е по-силно от Знанието." - както шпреха моя приятел Айнщайн

П.П. Мани, ама нямам енергия за нищо - иде ми да се забия на майната си нейде и фонда и аз съм чиляк и само да го местя от крачол в крачол.

Днес отсвирих всичко, после се смях щот' старчокът си правил свинско с картофи и бамя. Поощрих го, че е на прав път и 90% се е справил

На практика беше пълна катастрофа, но Русото е голям манипулатор и понеже аз не ям - той сега ще се напъва да си го яде сам.

Хем ми е смешно - хем ми е тъжно, но няма как. Даже не полях и 54 саксии с цветя - а т'ва го правя за 4-5 мин. - толкова съм скапан - хихи
                                А да те тресна зад врата .....утре по обед да си нареден на масата и с подкана "Айде дай да ти кусам свинското,егоист такъв,стига се стиска",да проявиш прикрито уважение към старанието на възрастните
                                И занапред си го направи весело и се учете заедно ....има,има какво да научиш още от него .Пък и научиш ли го,ще ти е отмяна за тази занимавка

Успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X