Дами какво ще кажете за такъв подарък ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя се върнах от гората. Пет дена не бях ходил. Вече мирише на застудяване. Формата е още голи до кръста ама само за мене. Днес видях самодива с яке и качулка.
http://youtu.be/M5mjsWcxWEQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, гората започна да пъстрее. В нощите се промъкна хлад и във върхарите затрептя мъгла ... унил бакърен цвят свежестта смени:
http://www.youtube.com/watch?v=CwXYJVgsNQY
http://youtu.be/M5mjsWcxWEQБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, гората започна да пъстрее. В нощите се промъкна хлад и във върхарите затрептя мъгла ... унил бакърен цвят свежестта смени:
http://www.youtube.com/watch?v=CwXYJVgsNQYПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТук съм , наблюдавам ви .
Те това как го постигаш ???
Аз дойда ли да наблюдавам и веднага всички разбират !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Баф ма'а,
разпускам с ЮЕс опупън и преди малко Тим Клайстерс сложи край на кариерата си. Страхотен мач с едно 18 годишно англичанче ( Лора ) - 7-6 и 7-6.
То хем да целунеш едната - хем да прегърнеш другата. Много се раздадоха и двете.
П.П. Да пожелаем успех на Ким нататък, рядко се среща такъв характер, беше номер 1, после се контузи, после стана майка, пак се върна на високо ниво на корта и т.н.
Предполагам, че на тия години вече е "начупена" от травми, предвид тениса, който играеше. Т.е. вземане на топка с китка от бекхенд и плъзгане на шпагат с краката - убийствена комбинация, водеща до постоянни контузии.
Подобен тенис играят Рафаел Надал и наш Григор - самоубийство е това и Тим показа, че все пак някои го умеят, но се раздават докрай, въпреки болката.
Поклон и благодарско! Чиърс!Last edited by marandi; 30.08.2012, 03:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТака да е . Девойка съм на 40 + .Какво толкова .
П.П. Технологиите се развиват бързичко засега и днешното поколение към фаза Англия ( ЮКей ) вече животозастрахователите го залагат средна възраст 130 години, че ще се достигнат в следващите 30-40 години. Русото затова рядко коментира, а па с докторите, колкото и да се обичаме с половината - с другата половина не мо'е се траем, щот' то там при тях, който и да стъпи "здрав" НЯМА как да е ( все ще му "намерят" нещо ) .... по техни приказки и аз се т'варя, щот' иде реч за мои клиенти. Но има и много готини доктори/докторки - даже Русото е благодарен, че една му сподели 3 години от живота му.
---------------------------------------------
Смятай си сама 40 години на 130 обща база дали си "ученичка" още или много ли са малко ли са .... ( смигам ).Last edited by marandi; 30.08.2012, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеХм..., бати ти Маранди каза, че си девойка - значи си такава! Помисли си върху самоопределението си. Русото е ПИЧ та дрънка и не може да греши. Абсурд!!! Това е невъзможно...Last edited by rinaa; 30.08.2012, 01:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЗдравей Маранди !Само дето не съм девойка , ама карай .... Така е , той не обича философстващи женоря ........Голям разказвач !
Както и всички останали в тая тема на форумО
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЗдравей Маранди !Само дето не съм девойка , ама карай .... Така е , той не обича философстващи женоря ........Голям разказвач !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБраво, Ринчи!
Бат' Космо има нужда точно от такава девойка кат' тИбя до него, дет' само да му хортува: "Браво, можеш, ще се справиш." и нищо повече
Оттам насетне той ще е изорал асфалта, заедно с римската мозайка под него на 15 м отдолу от 5-ти век преди Новата ера
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА да те тресна зад врата .....утре по обед да си нареден на масата и с подкана "Айде дай да ти кусам свинското,егоист такъв,стига се стиска",да проявиш прикрито уважение към старанието на възрастните
И занапред си го направи весело и се учете заедно ....има,има какво да научиш още от него .Пък и научиш ли го,ще ти е отмяна за тази занимавка
Успех
прав си и тоя "фокус" Русото може да отиграе кат' по филмите, просто за това съм обучен кат' кил машин.
Винаги пуша по 1 цигара, докато той си хапва за компания. Проблема днес беше, че вечерта се виждаме и той си беше наумил, че щом го боли главата и едва ходи, ще се "мре" и има високо кръвно.
Оставих го да си го мери 10 мин. с 2 вида апарати ( с помпа и дигитален на батерии ).
После той покани да му опитам манджата, ама първо, че Русото не яде хич, второ ми врътна тоя номер с едни класически пъшкания, дет' само кат' се видим ми ги прави - като не сме заедно не пъшка въобще и е по-здрав от мИня.
Трето - манджата му беше отврат само докато видя и пази Боже да имаш перфекционист кат' Русото под ръка.
--------------------------------------
Нищичко не му казах, даже го похвалих и докато се правя на клоун, че днес е пулнолуние и е нормално да го боли главата ( даже и мен ме заболя веднага ) и го "успокоих", че на 22 септември НАСА и матрьошките дават най-мощните слънчеви изригвания от 500 години насам, демек от времето на Галилео до наши дни и т.н. и това днес е нищо, въпреки че и мен много ме "боли" главата ..... - после па к'во ни чака, ама ще се справим ( ъъ .. смигам )
---------------------------------------
Та, Русото си разпилява енергията кат' с магическа пръчка щом се наложи. Иначе т.нар. "манджа":
- варил е месото ( свинското и картофите на едно ) и то заедно. Месото е станало, а на картофите не са стигнали 10 мин. още. да къкрят на 150 градуса.
- не извадил водата след първото кипване и горния слой се е покрил със скорбяла, т.е. ще горчи това утре.
- не е сложил бамя кат' хората и я е хакнал заедно - т.н. тя се слага последна и й трябват 15 мин.
- не е сложил никакви подправки ( а преди 3 дена Русото ряза като идиот и му напълни 4 буркана с винт с универсална подправка, само да гребва по 1 лъжица и да слага ), вместо да се купуват от магазините т.нар. химически бульони.
- нямаше и магданоз и черен пипер поне
- визия на ястието никаква, освен някакво подобие на моркови и т.нар. бамя.
-------------------------------------------------
Пак казвам нахвалих го и че се справил страхотно, защото да свиква и да се оправя сам. 100 пъти му показвах как се подрежда и организира кухня като се готви - купичките, това първо, после това, после това и т.н. - веднага да си почиства после и т.н.
П.П. Иначе е цар на земеделие, ракия и вино да прави!
За съжаление Русото няма тия дарби и не мисля, че някой ден ще ги добия.
Чиърс и Благодаря!Last edited by marandi; 30.08.2012, 01:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТук съм , наблюдавам ви .
Бат' Космо има нужда точно от такава девойка кат' тИбя до него, дет' само да му хортува: "Браво, можеш, ще се справиш." и нищо повече
Оттам насетне той ще е изорал асфалта, заедно с римската мозайка под него на 15 м отдолу от 5-ти век преди Новата ераLast edited by marandi; 30.08.2012, 01:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение"Въображението е по-силно от Знанието." - както шпреха моя приятел Айнщайн
П.П. Мани, ама нямам енергия за нищо - иде ми да се забия на майната си нейде и фонда и аз съм чиляк и само да го местя от крачол в крачол.
Днес отсвирих всичко, после се смях щот' старчокът си правил свинско с картофи и бамя. Поощрих го, че е на прав път и 90% се е справил
На практика беше пълна катастрофа, но Русото е голям манипулатор и понеже аз не ям - той сега ще се напъва да си го яде сам.
Хем ми е смешно - хем ми е тъжно, но няма как. Даже не полях и 54 саксии с цветя - а т'ва го правя за 4-5 мин. - толкова съм скапан - хихи
И занапред си го направи весело и се учете заедно ....има,има какво да научиш още от него .Пък и научиш ли го,ще ти е отмяна за тази занимавка
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар