IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ха наздраве.. Днес нещо не ми тръгва глътка.. В офиса върлува някакъв коремен вирус и всички повръщат и дефекират (къде ли отиде Ринчето?????)... И аз се притесних защото утре целият ден съм на път. в други ден също и все съм по разни срещи и ако се усера ще стане голям цирк...
    Тук съм , наблюдавам ви .

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Поздравление за въображението!
      Чиърс
      "Въображението е по-силно от Знанието." - както шпреха моя приятел Айнщайн

П.П. Мани, ама нямам енергия за нищо - иде ми да се забия на майната си нейде и фонда и аз съм чиляк и само да го местя от крачол в крачол.

Днес отсвирих всичко, после се смях щот' старчокът си правил свинско с картофи и бамя. Поощрих го, че е на прав път и 90% се е справил

На практика беше пълна катастрофа, но Русото е голям манипулатор и понеже аз не ям - той сега ще се напъва да си го яде сам.

Хем ми е смешно - хем ми е тъжно, но няма как. Даже не полях и 54 саксии с цветя - а т'ва го правя за 4-5 мин. - толкова съм скапан - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Пфу ...

днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.

Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи

Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите
        Поздравление за въображението!
        Чиърс
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Пфу ...

днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.

Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи

Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Какви са тези 140 оки? Да не е сумо борец?
            Не, бря - голяма душичка е и не се впечатлявай от килограмите.

Русото с моите скромни 72 кг ми трябват 20 сек. за нокаут на подобни индивиди, ако не е профи биткаджия по ринговете за кинти, понеже се познавам с 10-15 юнака и наистина кат' ходят да си дават здраве за пари - бият в чужбина, т.е. нашите наистина са много добри. Та, такъв, ако ме хване може и да ме бие, щот' Русото вече няма гъвкавост и сила кат' навремето

Но вече отдавна не се бия - само разтървам и охлаждам страсти. "Омекнах" и аз с времето, да се таковам в пенсията

П.П. От 2 години го навивам да си купи колело, че се притеснявам за него щот' както я подкарал ще пукне под 50 години, но и той е упорита офцъ и все не слуша - хихи
            Last edited by marandi; 29.08.2012, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Ами, ето - прилагаш двойни стандарти по отношение на тъщата и котката

Тази година не си споделял нищо за тенекията с мед!?
              Имам нова тенекия - 25 кила и 10 буркана от старата

Коментар

Вицове Милооом, вицове.
                за теб вицове,за мен истина
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  с годините дъщерята все повече заприличва на майка си
                  до превръщането и в тъща
                  Вицове Милооом, вицове.

Коментар

Много нежно е това:"Малко по-слабичък е - около 120 кг".
                    Неговото държание предполага към такова отношение, Вал.
                    Мечо

Коментар

Аааа Наивник, не може жена ти да е готина, а тъщата звяр. Интелигентни хора сте, не робувайте на анекдоти.
                      с годините дъщерята все повече заприличва на майка си
                      до превръщането и в тъща
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Аз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник
                        Ами, ето - прилагаш двойни стандарти по отношение на тъщата и котката

Тази година не си споделял нищо за тенекията с мед!?
                        Мечо

Коментар

• Това с пералнята и сишилната е верно...всичките ми дрехи се свиха...жена ми ме оби....после ас сам си измислял...ето и човека се оплаква
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Кеv, това е твърде балканско.
                            ...и грубо и тъпо!
                            Сори!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              "Тате тате, защо баба бяга на зиг-заг по двора!? "
                              ...
                              Кеv, това е твърде балканско.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Аз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник
                                "Тате тате, защо баба бяга на зиг-заг по двора!? "
                                ...

Коментар

Working...
                                X