Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПоздравление за въображението!
Чиърс
П.П. Мани, ама нямам енергия за нищо - иде ми да се забия на майната си нейде и фонда и аз съм чиляк и само да го местя от крачол в крачол.
Днес отсвирих всичко, после се смях щот' старчокът си правил свинско с картофи и бамя. Поощрих го, че е на прав път и 90% се е справил
На практика беше пълна катастрофа, но Русото е голям манипулатор и понеже аз не ям - той сега ще се напъва да си го яде сам.
Хем ми е смешно - хем ми е тъжно, но няма как. Даже не полях и 54 саксии с цветя - а т'ва го правя за 4-5 мин. - толкова съм скапан - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПфу ...
днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.
Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи
Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите
ЧиърсПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пфу ...
днес от бързане закрих еврото на 23% плюс и златото на 8.7% и преди да изляза открих 1 новозелнадец, обърнах в злато да купя и малко петрол и сега до петък ще се хиля, докато излязат на +.
Че и бирата свърши, ще се ходи до магазинЯ - хихи
Ай, чиърс, че меся бленда с бира и виски-то със сладолед, а па бирата с маслини. Да се таковам в комбинациите
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКакви са тези 140 оки? Да не е сумо борец?
Русото с моите скромни 72 кг ми трябват 20 сек. за нокаут на подобни индивиди, ако не е профи биткаджия по ринговете за кинти, понеже се познавам с 10-15 юнака и наистина кат' ходят да си дават здраве за пари - бият в чужбина, т.е. нашите наистина са много добри. Та, такъв, ако ме хване може и да ме бие, щот' Русото вече няма гъвкавост и сила кат' навремето
Но вече отдавна не се бия - само разтървам и охлаждам страсти. "Омекнах" и аз с времето, да се таковам в пенсията
П.П. От 2 години го навивам да си купи колело, че се притеснявам за него щот' както я подкарал ще пукне под 50 години, но и той е упорита офцъ и все не слуша - хихиLast edited by marandi; 29.08.2012, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми, ето - прилагаш двойни стандарти по отношение на тъщата и котката
Тази година не си споделял нищо за тенекията с мед!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВицове Милооом, вицове.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениес годините дъщерята все повече заприличва на майка си
до превръщането и в тъща
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМного нежно е това:"Малко по-слабичък е - около 120 кг".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАааа Наивник, не може жена ти да е готина, а тъщата звяр. Интелигентни хора сте, не робувайте на анекдоти.
до превръщането и в тъщаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник
Тази година не си споделял нищо за тенекията с мед!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКеv, това е твърде балканско.
Сори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение"Тате тате, защо баба бяга на зиг-заг по двора!? "
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник
...
Коментар
Коментар