IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник
    Аааа Наивник, не може жена ти да е готина, а тъщата звяр. Интелигентни хора сте, не робувайте на анекдоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Малко по-слабичък е - около 120 кг. Бивш волейболист, ханбалист и юношески шампион по тласкане на гюле
      Много нежно е това:"Малко по-слабичък е - около 120 кг".

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        И аз обикновено нямам проблем с пералнята. Не пера. Но когато се счупи купувам нова. Те това е проблема !!!
        Ами, защо да е проблем!? Като не подлежи на поправка - естествено, че ще купиш нова.
        .
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Пералнята с тези функции се нарича "ТЪЩА", но трябва да имаш подход към този тип "електроуреди"
          Аз подход към тъщата имам. Нъл съм казвал че и котката и тъщата ме заобикалят на по 2 метра, но котката все пак отнася и по един ритник

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Какви са тези 140 оки? Да не е сумо борец?
            Малко по-слабичък е - около 120 кг. Бивш волейболист, ханбалист и юношески шампион по тласкане на гюле
            Мечо

Коментар

• Какви са тези 140 оки? Да не е сумо борец?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                С пералнята и аз проблеми нямам. Лошото е, че не мое да простира и да глади. Особено последното е много отвратителна дейност
                Пералнята с тези функции се нарича "ТЪЩА", но трябва да имаш подход към този тип "електроуреди"
                Мечо

Коментар

• Moят съпруг два пъти е оперирал с пералня и има 100% фейл.
                  Все още не мога да проумея как не се е справил с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ТМН-чева,

140 кила на 2м. с номер обувки 48 да ме мислиш, че се облича лесно, бря

Имам 1 приятел с тия габарити и той все ми се оплаква, щот' по магазините няма нищо кат' за него.

П.П. Иначе се смяхме 1 път, ходил в Софето, влязъл търговска верига Х - сестра му го изнервила и вика: "Излизам отвън да я чакам и да си запали една цигара, че тя вика ще обърше и праха под рафтовете на продавачките да разглежда к'во има - к'во няма.

И вика пафкам си цигарата и тъкмо ще я гася и се зарадвал, че сестра му излиза най-после от магазина и вика се усещам, че държа нещо в ръката си и не съм плащал в магазина, дет' бил купил някакви дребни неща за кухнята.

И се притеснил, връща се веднага на касите и продавачките и охраната: "Ама, извинявайте, Г-не - т'ва-онова, няма проблеми." Вика тия тъпаци са ме помислили за мутра и че си напазарувал и излязъл светски.

Че се смяхме, щот' той 'ноу разсеян. Ако тръгне за риба, ще забрави въдица да си вземе. Голямо ми е шмати - хихи
                    Бря, аз ли не знам!? Нали му купувам всичките ловни дрехи и обувки
                    Мечо

Коментар

Моят мъж няма проблеми с пералнята. Оплакванията му са от перилния препарат - винаги когато облече риза и "обере всички луфтове", хвърля обвиненията върху него. Защото той не е напълнял, неее в никакъв случай. Ризата се е свила от препарата и високата температура
                      И аз обикновено нямам проблем с пералнята. Не пера. Но когато се счупи купувам нова. Те това е проблема !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Моят мъж няма проблеми с пералнята.
                        С пералнята и аз проблеми нямам. Лошото е, че не мое да простира и да глади. Особено последното е много отвратителна дейност

Коментар

Моят мъж няма проблеми с пералнята. Оплакванията му са от перилния препарат - винаги когато облече риза и "обере всички луфтове", хвърля обвиненията върху него. Защото той не е напълнял, неее в никакъв случай. Ризата се е свила от препарата и високата температура
                          ТМН-чева,

140 кила на 2м. с номер обувки 48 да ме мислиш, че се облича лесно, бря

Имам 1 приятел с тия габарити и той все ми се оплаква, щот' по магазините няма нищо кат' за него.

П.П. Иначе се смяхме 1 път, ходил в Софето, влязъл търговска верига Х - сестра му го изнервила и вика: "Излизам отвън да я чакам и да си запали една цигара, че тя вика ще обърше и праха под рафтовете на продавачките да разглежда к'во има - к'во няма.

И вика пафкам си цигарата и тъкмо ще я гася и се зарадвал, че сестра му излиза най-после от магазина и вика се усещам, че държа нещо в ръката си и не съм плащал в магазина, дет' бил купил някакви дребни неща за кухнята.

И се притеснил, връща се веднага на касите и продавачките и охраната: "Ама, извинявайте, Г-не - т'ва-онова, няма проблеми." Вика тия тъпаци са ме помислили за мутра и че си напазарувал и излязъл светски.

Че се смяхме, щот' той 'ноу разсеян. Ако тръгне за риба, ще забрави въдица да си вземе. Голямо ми е шмати - хихи

Коментар

• Моят мъж няма проблеми с пералнята. Оплакванията му са от перилния препарат - винаги когато облече риза и "обере всички луфтове", хвърля обвиненията върху него. Защото той не е напълнял, неее в никакъв случай. Ризата се е свила от препарата и високата температура
                            Мечо

Коментар

• Пфуу ...,

на Русото толкова му се спи, че няма значение с коя

П.П. Нещо съм 'ноу уморен да се таковам, а Серго тръгнал да ми опъва плитката. Къде, бре - алоууу ... - хихи

Ай, че пак се подкарах - Дзън за розовите ризи!

Коментар

• Многогодишните как е има ли далавера

Коментар

Working...
                                X