If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Ха наздраве... Днес беше един кошмарен ден. Направо се съсипахме от глупости... Сега ще дръпна някоя бира и две три водки.. Ама не съм гладен и може и без мезе да си пия...
Бъди здрав Смонафт!
И моите пръжоли изстинаха.
Прегърнал съм една бъчонка с червен етикет и само се дзверя тоя пич от същия, къде се е затърчал пък толкоз?
Ха наздраве... Днес беше един кошмарен ден. Направо се съсипахме от глупости... Сега ще дръпна някоя бира и две три водки.. Ама не съм гладен и може и без мезе да си пия...
Сменяеми банели, плюс резервни.Френски събирателен шев.В долния му край/на тазобедрената кост/ трябва да има две триъгълничета от плат.Копчетата са дебели.Има монограм/може и поръчка/.Материята е оцветена с разлчни конци/не е ситопечат/.
Ако е върхов модел - копчетата са шити ръчно.Има релефна структура.Лицевата платка е от две части и недай си боже - раетата си съвпадат.Борда отпред е надиплен с един пласт тъкан в повече.
Сменяеми банели, плюс резервни.Френски събирателен шев.В долния му край/на тазобедрената кост/ трябва да има две триъгълничета от плат.Копчетата са дебели.Има монограм/може и поръчка/.Материята е оцветена с разлчни конци/не е ситопечат/.
Ако е върхов модел - копчетата са шити ръчно.Има релефна структура.Лицевата платка е от две части и недай си боже - раетата си съвпадат.Борда отпред е надиплен с един пласт тъкан в повече.
един път отивам при приятел-а той нещо се мъчи да пробива с дрелка
ама я хванал,сякаш цица държи
като му завъртя ръката дрелката
хвръкна в мен-ризата я омазах с масло
не ти е работа
Спри да го тормозиш!
Може да му е любима?
Ма той на себе си няма да признае, камо ли на назе.
абе ризката си е убава ,ама съм голям палачор
ризи и часовници/и от тях колко съм потрошил/
но не пазя
един път отивам при приятел-а той нещо се мъчи да пробива с дрелка
ама я хванал,сякаш цица държи
като му завъртя ръката дрелката
хвръкна в мен-ризата я омазах с масло
не ти е работа
не стига ,че съм съсипал хубавата риза
ами и жената като почна една ...
сега поне я няма
ще завърти същата плоча