IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Приключихме, налЕ?
    Грешен въпрос !!!

Като не задаваш правилни въпроси не очаквай правилни отговори !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Както казва Тати: "И без петелът да изкукурига - Слънцето си изгрява всяка сутрин."

Приключихме, налЕ? ( щот' нещо се направи на как да кажа ... )

П.П. И без Русото корабите си плават и ще си плават. Демек предния път ти казах да не обобщаваш неща, които не разбираш. После се изцепи сам, че смятате навигацията по 3 различни формули.

Е, налЕ аксиомиТЕ са едни същи според теб - защо ги смятате по различни формули
      Last edited by marandi; 11.09.2012, 23:40.

Коментар

Къде забеляза някъде, за нещо теб да те питам?
        Грешен въпрос !!!

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Грешни въпроси !!!

Къде забеляза някъде, за нещо теб да те питам? Говоря принципно - кат' си "велик" иди и се пробвай някъде другаде. Демек т'ва дет' го ползваш всеки ден и иди им се "скарай" на тях - да сравниш реакция

Ще е нещо от типа: "Ъъ ... ти кой беше, че питаш?"

П.П. Имам приятелчета в АйТи, специализирали в чужбина и там за компоненти под 1.5% брак се водят топ в света - т.е. минават над 35 системи за контрол на качество за едни пикливи слушалки за компютър, които вероятно ползваш.

Представи си колко са системите за контрол за кораб, щом за едни слушалки с микрофон за 10 лв. се правят 35 проверки за качество

Та, споко - не си незаменим, ако си се помислил за такъв

Коментар

Сега усети ли защо си тъпичко. Щот' такива като мен ти проектират корабиТЕ - дават гаранция на корабособствениците, а ти си просто 1 пиклив изпълнител и т'ва.

П.П. Защо не отидеш да бучиш на Нокия конструкторите, щот' им ползваш телефоните, на конструкторите на ТВ-то си Сони ( плазма ), на кухненските си уреди на инженерите им и прочие по веригата.

Защо не отиваш да им се правиш на "велик" пред тях като си прост юзер ( ползвател/консуматор )? ( риторично ).

П.П. Така като гледам, ще отидеш да дириш сметка и от Бил Гейтс за незаконното ползване на операционната система Уиндоус, която ползваш, също и на всички производители, които са дали гаранция за компютъра ти за дънна платка, видео-карта, захранване, памет и т.н.

Не усещаш ли, че ставаш смешен?! ( смигам )
            Грешни въпроси !!!

tnm

Коментар

Дефинирай правилния въпрос !!!

Като нямаш правилен въпрос - не очаквай правилен отговор !!!
              Сега усети ли защо си тъпичко. Щот' такива като мен ти проектират корабиТЕ - дават гаранция на корабособствениците, а ти си просто 1 пиклив изпълнител и т'ва.

П.П. Защо не отидеш да бучиш на Нокия конструкторите, щот' им ползваш телефоните, на конструкторите на ТВ-то си Сони ( плазма ), на кухненските си уреди на инженерите им и прочие по веригата.

Защо не отиваш да им се правиш на "велик" пред тях като си прост юзер ( ползвател/консуматор )? ( риторично ).

П.П. Така като гледам, ще отидеш да дириш сметка и от Бил Гейтс за незаконното ползване на операционната система Уиндоус, която ползваш, също и на всички производители, които са дали гаранция за компютъра ти за дънна платка, видео-карта, захранване, памет и т.н.

Не усещаш ли, че ставаш смешен?! ( смигам )

П.П. Щом не си се удавил досега някъде се казва: "Благодаря!" - че се грижи някой за теб и т'ва е. Недей умува много и карай коритото бавно и на 2-ра с ръчна за пред мацките
              Last edited by marandi; 11.09.2012, 23:18.

Коментар

Би ли се обосновал? Или просто е най-лесно да кажеш т'ва? Обоснови се, ако обичаш - нали си пичът на форума и вкарай конкретика, кое, какво, къде и защо не ти хареса?

С точен цитат ще помоля! Благодаря предварително!

И аргумент/гледна точка да чуя защо?

Така и аз мога да си лафя, че си "педофил" примерно и не си добре, ама т'ва доказателство ли е за нещо? ( примерно ).
                Дефинирай правилния въпрос !!!

Като нямаш правилен въпрос - не очаквай правилен отговор !!!
                tnm

Коментар

В главата ти е каша !!!
                  Би ли се обосновал? Или просто е най-лесно да кажеш т'ва? Обоснови се, ако обичаш - нали си пичът на форума и вкарай конкретика, кое, какво, къде и защо не ти хареса?

С точен цитат ще помоля! Благодаря предварително!

И аргумент/гледна точка да чуя защо?

Така и аз мога да си лафя, че си "педофил" примерно и не си добре, ама т'ва доказателство ли е за нещо? ( примерно ).
                  Last edited by marandi; 11.09.2012, 23:04.

Коментар

При всяка координатна система Време-пространствена система - "определенияТА" са безсмислени.

При едните важат едни принципи, при другите - други. Затова се работи винаги с ограничени интеграли ( Пътят ти ), т.е. че "сметките" ще излязат може би, ама само в тези граници. Определени, за друго място и среда не важат.

Демек ти не можеш да ми дефинираш проблем ( конкретен ), а ме "плъзгаш" по принцип как било. Няма такова нещо по принцип. Викат му дай ми техническо задание и то реално, а не филмово. С общи лафчета не се работи никога ( смигам ).

П.П. Браво 1 на 0 за нашите! Ха, дано
                    В главата ти е каша !!!
                    tnm

Коментар

Може ли определение да е вярно или грешно. И защо си го сложил в кавички. Защо е невъзможно да се разговаря с теб нормално ???
                      Защото не можеш да дефинираш правилния въпрос какво точно те интересува?

П.П. Асен ти каза, като нямаш правилен въпрос - не очаквай правилен отговор

Коментар

Дай определение за аксиома !!! Това, което казваш не е определение !!!

Какво общо има определението за аксиома с вероятността да потъне кораб или да падне самолет ???
                        При всяка координатна система Време-пространствена система - "определенияТА" са безсмислени.

При едните важат едни принципи, при другите - други. Затова се работи винаги с ограничени интеграли ( Пътят ти ), т.е. че "сметките" ще излязат може би, ама само в тези граници. Определени, за друго място и среда не важат.

Демек ти не можеш да ми дефинираш проблем ( конкретен ), а ме "плъзгаш" по принцип как било. Няма такова нещо по принцип. Викат му дай ми техническо задание и то реално, а не филмово. С общи лафчета не се работи никога ( смигам ).

П.П. Браво 1 на 0 за нашите! Ха, дано

Коментар

• Може ли определение да е вярно или грешно. И защо си го сложил в кавички. Защо е невъзможно да се разговаря с теб нормално ???
                          tnm

Коментар

Ами, очевадно "определението" за аксиома не е вярно от уики-то

Караш ме да се повтарям, но последен опит спешъл фор ю:

- интеграл ти е пътят ( троен ) демек трите ти координатни оси + функция от време.
                            - дефиренциал ( разрез ) като дисекция на всяка една точка по "пътят" ти във всеки един момент.

За корабите винаги се залага и критичната вълна в сметките. Иначе сме учили и самолето-строене ( Космоса ) и нефтени платформи.

Навсякъде е различно, защото координатните системи са различни за суша, вода, въздух и Космос. Винаги се работи с % брак ( т.е. грешка и тя трябва да е около 0% за "събитие", т.е. да падне самолет, кораб и т.н. Смятаме ви със 100% запас на плавателност, дори и да наводните всички трюмове, т.е. под водолинията всичко да е във вода, в следствие Титаник и трагедията там, но ти тия неща не ги знаеш.

Другия път като се качиш и наводни под 0-ва водолиния целия кораб и няма да потъне. Демек напълни целия кораб частта под водата и ще видиш, че няма да потъне ( смигам ).

П.П. Ай, да си гледаме мача, а? Той засега си е смотан, ама па ... кой знае
                            Дай определение за аксиома !!! Това, което казваш не е определение !!!

Какво общо има определението за аксиома с вероятността да потъне кораб или да падне самолет ???
                            tnm

Коментар

Никакви дивотии за тъждественост не съм казал. За да си мислиш, за нещо подобно, следва, че под аксиома, разбираш нещо друго, различно от така определеното в Уикипедия.

Дай определение за аксиома, това, което ти имаш предвид за това понятие !!!
                              Ами, очевадно "определението" за аксиома не е вярно от уики-то

Караш ме да се повтарям, но последен опит спешъл фор ю:

- интеграл ти е пътят ( троен ) демек трите ти координатни оси + функция от време.
                              - дефиренциал ( разрез ) като дисекция на всяка една точка по "пътят" ти във всеки един момент.

За корабите винаги се залага и критичната вълна в сметките. Иначе сме учили и самолето-строене ( Космоса ) и нефтени платформи.

Навсякъде е различно, защото координатните системи са различни за суша, вода, въздух и Космос. Винаги се работи с % брак ( т.е. грешка и тя трябва да е около 0% за "събитие", т.е. да падне самолет, кораб и т.н. Смятаме ви със 100% запас на плавателност, дори и да наводните всички трюмове, т.е. под водолинията всичко да е във вода, в следствие Титаник и трагедията там, но ти тия неща не ги знаеш. Демек, споко - грижим се вас и шанс-а да стане беля с кораб клони към 0 точно. Но при пожар, сблъсък, калпаво натоварване/разтоварване, пожар и да се нацепиш нейди в камъните не носим отговорност. Но има там едни "вълни-убийци" - калкулирани са и те в сметки, дет' се появяват от "нищото" в Атлантика. Смятаме и тях кат' малшанс да се случи някога.

Другия път като се качиш и наводни под 0-ва водолиния целия кораб и няма да потъне. Демек напълни целия кораб частта под водата и ще видиш, че няма да потъне ( смигам ).

П.П. Ай, да си гледаме мача, а? Той засега си е смотан, ама па ... кой знае
                              Last edited by marandi; 11.09.2012, 22:34.

Коментар

• Хубава Ви вечер!

Коментар

Working...
                                X