IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    кажи нещо друго, скучно така да го ева
    Мдааа, темата заприлича на хъшовско кафене.
    Всичкото много умно и революционно настроено.

Коментар

• Накратко, че не ми се поправят пропуските в познанията на някого, но разгледано като процес от т.нар. елинска епоха до наши дни, с която се свързва математикаТА и до наши дни
      --------------------------------------------------------------
      Тогава са съществували 2 вида понятия аксиоми и постулати ( с различни значения ).

С развитието на математикаТА ( както казва моя приятел ), то тия 2 понятия се сливат на по-късен етап във Времето няколко века по-късно, въпреки, че преди това са били различни и се появява понятиеТО в наши дни за аксиомиТЕ в уики-педия.

П.П. Русото може и да разшири темата, като т.нар. "гърци", които са крали на воля от египетската култура с пълни шепи ( включително и от математикаТА ), а днес си я приписват математикаТА за тяхна ( смигам ).

Но, най-общо казано Питагоровата теорема, която днес се изучава по букварите в 3-ти клас е била поставена математическа задача на Питагор, при престоя му в Египет, който хич не е малък, за който има представа за какво говоря и той там е бил в качеството си на ученик.

Т.е. бил е на "обучение" - но на Русото му е досадно кат' вземе да се сблъсква с догми и догматици.
      ------------------------------------------------------------------
      Давам шанс на всеки - да се представи, в каквато "светлина" реши, че ТОЙ е и каквато си мисли, че заслужава ( смигам ).

Демек, Русото е пълно либерте отвсякъде

Не, че не мога да слизам в по-ниски нива и т.н. - затова вероятно поведението ми изглежда "просташко" в немалко очи.

Разбирам ги напълно и са прави!
      -------------------------------------------------------------------
      Демек, с 2 думи: Това, което се изучава като "светата" Истина ДНЕС, не е онова, което се е изучавало преди хилиди години.

И със сигурност "днешната" ви Истина, няма да е това, което ще се изучава след хиляди години.

Но Русото е много отегчено вече и умореничко
      -------------------------------------------------------------------
      Чиърс!
      Last edited by marandi; 12.09.2012, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        1. Точно така да, не се доказват. Приемат се на доверие. Затова им се вика аксиоми.
        2. От това, че не се доказват, не следва, че действат навсякъде и за всичко. Дори може да не действат за нищо.
        3. Това, което пише в Уикито по случая е ИСТИНАТА !!!
        4. Седни, прочети "Математическа логика". Учил си я. Просто си я забравил.
        5. Ако не можеш да си намериш лекциите, прочети от Уикито, вярно е това, което са написали.
        6. Поста ми не си го разбрал въобще. Прочети си това, което ти казах. Личи си, че си го забравил. Ама много си личи. Айде нашите финансисти не я разбират много математиката, ама има и инженери тука. Излагаш се.
        7.И кдп завършили МГ.

Коментар

• Life is a wonderfull think!

http://www.youtube.com/watch?v=dTFVjjg9ge4

http://www.youtube.com/watch?v=adsRjr_tnxU
          Last edited by artemida_sofyanska; 12.09.2012, 15:21.
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Недай си Боже паркета да е бил дъбов Дървесина на дъба е изключително трудно смилаена и най-вероятно твоите дървояди са получили колики. В следствие на това коремите им са издавали специфичен звук и заедно с тракането на зъбите звуковия фон в дома ти ще е бил много неприятен
            Бау-бау, добри 'орица!

Демек, вомотирали са и са правели яка дефекация ли? ( както казва Ринчето )

Не съм специалист и може да не съм разбрал правилно нещо.

Ай, за Империята - Дзън!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Короядите от ОНАЯ тема не ги разбирам. Нооо в къщи бяхме завъдили по едно време дървояди. Ядяха паркета. Уж червеи, червеи, ама се чуваше зъбите им как тракат като ядат дърво !!!
              Недай си Боже паркета да е бил дъбов Дървесина на дъба е изключително трудно смилаена и най-вероятно твоите дървояди са получили колики. В следствие на това коремите им са издавали специфичен звук и заедно с тракането на зъбите звуковия фон в дома ти ще е бил много неприятен
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро, банда

http://www.youtube.com/watch?feature...nbRpag19I&NR=1
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Мечок Добро утро от нашата грипа на вашата...с пожелания за успешен ден
                  Добро утро. Успешен ден и на вашата група. И хубави печалби !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Мечок Добро утро от нашата грипа на вашата...с пожелания за успешен ден
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Добро утро tnm
                      Добро утро красавици и юнаци

Короядите от ОНАЯ тема не ги разбирам. Нооо в къщи бяхме завъдили по едно време дървояди. Ядяха паркета. Уж червеи, червеи, ама се чуваше зъбите им как тракат като ядат дърво !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

В момента наблюдавам невероятен изгрев - на изток небето пламти в златисто и прелива в розово на запад. Почти целия видим небосвод е оцветен. А луната се е свряла между пурпурните облаци.
                        Хубав ден!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ПОЗНАААААХ КОЛКО ЛИЩЯХ ДА СПЕЧЕЛЯ ЗА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ
                          Труден мач!

Не подценявам противника, но нашите бяха като мърди, спрямо предния мач. Не знам какво липсва в подготовката им по психология и т.н.

Бе, срещу силните - силно, а срещу отбори от нашата черга се мърльосват.

П.П. Любо добре го докарва на приказки, ама да се правиш на мениджър и на лийдършип едновременно си е меко казано ..... идиотско. Затова и отборът ни няма лидер в момента, а се върти една лента за камуфлаж.

Русото не претендира, че го умее т'ва, въпреки, че при всички колективни спортове в училище ми даваха капитанската лента по дефолт, без да съм я искал.

То спорта много дава, но и много взема - сега пак съм на крем от див кестен и анопирин за разреждане на кръвта. Ако до 2-3 дена не се оправя ще ходя си взема лавандулов спирт и риванол за компреси и пак ще съм кат' Пипи дългото чорапче.

Да е еВа и травмите му от спорта 7 години ме ритаха във футбола, щот' няма как да те спрат иначе и после 5 години в самбо/джудо и т.н.

И през няколко месеца - хоп ... кракът ми цъфне кат' поничка с поредните тромби в кръвта - хихии

Ай, за победата все пак! Победата си е победа винаги и браво
                          Last edited by marandi; 12.09.2012, 01:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ПОЗНАААААХ КОЛКО ЛИЩЯХ ДА СПЕЧЕЛЯ ЗА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ
                            Май ще минеш само с една похвала пред строя: БРАВО!!!!
                            Last edited by tnm; 12.09.2012, 00:39.
                            Мечо

Коментар

• ПОЗНАААААХ КОЛКО ЛИЩЯХ ДА СПЕЧЕЛЯ ЗА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ

Коментар

• Мечо кажи нещо друго, скучно така да го ева

Коментар

Working...
                                X