IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    А и без мен нема да се мине.
    Кой ще прави кимоната?
    И банските?
    Не предеш, копеле!

Виж там, че царят бил гол ... задължително.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      И знам начини за оправяне на мотоциклет.
      Груви.
      По-добре да кажеш за начините на поддържане на мотосюклет. Например БМВ.

Само че това няма нищо общо със "Зен".
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        M и М, предлагам да си организирате нова тема :"Дзен-дзън или изкуството на кеча". Спокойно може да се млатите там , a Aрти, ако благоволи, ще минава м/у рундовете по бански с табела в ръце с написано поредно номерче.

Не ги подсещай, щото ще ни искат билетчета!
        После и сайт ще направят.

А и без мен нема да се мине.
        Кой ще прави кимоната?
        И банските?
        А кой ща кърпи сцепените вежди?

И знам начини за оправяне на мотоциклет.
        Груви.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Къде го видя това!? Аз просто написах нещо, за което не всеки е чувал и което сметнах че ще ти е интересно да прочетеш.
          Мярна ми се някаква "обща" теория за мицела, но вероятно съм се заблудил.

Интересно е да те чете чиляк винаги, ако не си разбрала

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Добре де, ето.
            http://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY
            http://www.youtube.com/watch?v=WtLnz...eature=related

Текст, музика и изпълнение - Карла Бруни.
            tnm,
            кажи ино "мирси" мъ-ъ-ъ!
            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              ТНМ-чева,

аз не коментирам феноменалната ти обща култура. Но да казваш, че "изтръгване" на гъбите, помага на мицела е меко казано несериозно.

Манатарка може да я направиш отровна дори и в домашни условия, а какво остава в естествени, но рязане/изтръгване от корен не е основна причина.

Демек, въобще не е причина дали ще стане отровна догодина примерно. Капиш?

А, ти го извеждаш кат' основен фактор
              .
              Къде го видя това!? Аз просто написах нещо, за което не всеки е чувал и което сметнах че ще ти е интересно да прочетеш.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                ПС. Ние ги режехме гъбите с едни специални ножчета. Такива едни като нож сза белене на плодове но по остър...
                Разбирали сте му, батка.

Рязането с ножче е първия тест дали е отровна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Aз знам, че по обичайните способи -Тц. Пробвала съм.

http://www.youtube.com/watch?v=gbRKfieMsdQ
                  http://www.youtube.com/watch?v=ctnmBrEwnKM
                  http://www.youtube.com/watch?v=TlJecRRBoig

Хващаш един смартфон без значение операционната система.Теглиш си програмка за търсене на песни.Безплатни са.Има поне три, които ти я намират само като изсвирукаш припева.Вероятността се увеличава, ако изломотиш няколко думи от текста.
                  Например, ако чакаш трамвая и ти хареса чалга парчето от минаващия пернишки голф, пускаш програмчето и то ти изтъпанчва на екрана името на групата, текста на песента, ако има превод, годината, обложка на албума, и........самата песен.

Играл съм си преди повече от година, но ако щеш ще ги изровя.

Коментар

• ПС. Ние ги режехме гъбите с едни специални ножчета. Такива едни като нож сза белене на плодове но по остър...

Коментар

Другият проучи къде бере гъби и инжектира почвата със стрихнин.
                      Американски филми за американски дечковци.

Да развия ли тезата или сама ще се сетиш, защо казвам така?
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Ха наздраве... Ей като Ви чета как ми се доядоха диви гъбки.. На времето ходехме с един колега и беряхме и булки и манатарки и пачи крак, сърнели, масловки, печурки (два вида), челядинки.. После вечерта съпругите ни ги готвеха и пиехме до зири и мезехме гъби.. И много интересно ги пробвахме дали са отровни... Като ги варят жените и ние изпивахме водата.. Ако има отровна би трябвало веднага да ни се догади... Големи идиоти сме били... Района дето беряхме беше около едно врачанско диво село, с много дъбови гори (там излизат булките и манатарките и сърнелите), ливади и обори (там са малките печурки и челядинките), папрати (там са големите печурки (магарешници им викат), долчини (там е пачи кракът).. Минавахме по 30 км на ден и пиехме по два литра ракия на човек за 48 часа... Този ми приятел сега е в затвор в Испания до 2015 та (най раноп) но като го пуснат веднага подновяваме традицията... Ха наздраве пак... Сипах си една водна чаша водка с един стар ред бул.. Мезето днес ми е слабо.. Някакъв сух гаден салам и един боб с лютеница на кенар и разни други открити в хладилника гадории...

Коментар

Русото, преди години са тровели вълците със стрихнин. Минават и залагат заразени стървища /месо с отрова/. Вълците разнасяли месото, стрихнина попадал в почвата и там се поемал от печурки, манатарки, булка - каквото имало наблизо.
                          В една година до тези стървища имало много случаи на отровени хора. Това продължило, докато на един млад лекар не му направило впечатление, че симптомите на отравяне с гъби напомняли много на симптомите на отравяне със стрихнини. А не би трябвало да е така.
                          При следващия "отровен с гъби" направили анализ на гозбата и установили наличие на стрихнин. Последвала забрана за разхвърляне на отрова и смъртните случаи спрели.
                          Имаше дори разказ - за двама, които деляха нещо. Единият беше гъбар. Другият проучи къде бере гъби и инжектира почвата със стрихнин.
                          ТНМ-чева,

аз не коментирам феноменалната ти обща култура. Но да казваш, че "изтръгване" на гъбите, помага на мицела е меко казано несериозно.

Манатарка може да я направиш отровна дори и в домашни условия, а какво остава в естествени, но рязане/изтръгване от корен не е основна причина.

Демек, въобще не е причина дали ще стане отровна догодина примерно. Капиш?

А, ти го извеждаш кат' основен фактор.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Аха, правилно си чела
                            Русото, преди години са тровели вълците със стрихнин. Минават и залагат заразени стървища /месо с отрова/. Вълците разнасяли месото, стрихнина попадал в почвата и там се поемал от печурки, манатарки, булка - каквото имало наблизо.
                            В една година до тези стървища имало много случаи на отровени хора. Това продължило, докато на един млад лекар не му направило впечатление, че симптомите на отравяне с гъби напомняли много на симптомите на отравяне със стрихнини. А не би трябвало да е така.
                            При следващия "отровен с гъби" направили анализ на гозбата и установили наличие на стрихнин. Последвала забрана за разхвърляне на отрова и смъртните случаи спрели.
                            Имаше дори разказ - за двама, които деляха нещо. Единият беше гъбар. Другият проучи къде бере гъби и инжектира почвата със стрихнин.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Умираш да даваш съвети.....
                              Къде съм писал, че не познавам гъбите, които бера...
                              Писах, че ВЪПРЕКИ ЯДЛИВОСТТА НА ТЕЗИ ГЪБИ, ПОРАДИ ВЪНШНИ УСЛОВИЯ, МОЖЕ ДА СА ОТРОВНИ...
                              И аз този риск покривам......ЗАСТРАХОВАТЕЛЮ.!!!!
                              Да ти изглеждам на "умиращ"?

Казах ти, че е по-безопасно е да ги тестваш ( прави се и с култивираните гъби по фермите същото ), вместо да си рискуваш здравето, защото някой ден всеки си намира "майстора".

П.П. Ако не го знаеш как се прави, може човешки да попиташ и тъкмо ще научиш нещо ново и полезно. Но явно Мечовщината е заразителна вече и освен да се изхрачиш на тоя, който тръгва да ти помага, за друго въображението не достига

Добрем, тествай си ги по начина, по който си знаеш.

Коментар

Чиче гъбта е междинен вид - нито растене, нито жиутно.
                                И-и-и,
                                фучилище ни казваха, че не е нито лишей, нито водорасло.
                                А сюмбюоза на.

Но ако гъбата е полуживотно
                                Требе да разкажем на Стивън Кинг, докато е още жив, че да напише още един качествен разказ.
                                С намигащи и скачащи згъби

Довечера ще сънувам гъбени кошемари заради теб!!!
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X