If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
След новините са турските сериалки. Или други некви.
Аз отдавна съм отебал талавизията, даже от години немам талавизор вкъщи.
И ми не требе, ше знаеш
Аз не гледам турски сериали, а и други, но не упреквам тези, които го правят.
Моите вкусове на тях пък може да им се сторят странни и неприемливи.
Сериалите, които съм гледала са "Лост", "Зайнфелд", "Офисът"..., но не съм страдала ако пропусна епизод или по-скоро не съм ги следила със затаен дъх.
Ти сега няма как да го разбереш "Зайнфелд" защото ще го игнорираш заради името.
Само поправих дума в заглавието, за което намекваш
И като казах "копеле", нали си спомняш, че това беше нашето, на младите софиянци, нормално обръщение на времето.
Даже и в казармата ни наричаха я "кестени", я "копеленца"
Аз те разбирам.
П.С. Чак пък нищо общо. Аз от Пърсиг за първи път чух за Дзен.И ми беше тъпо, че нямаше нещо издадено по въпроса.За това награбих Конфуций.
Още си спомням книгата, издадена 36-та година, издателство - "Златни зърна".
Цялата стая облепих с картончета от мисли, които не разбирах но усещах мъдри.
После ги слагах в джоба и си ги вадех я в трамвая, я на работа.
И си блъсках главата ко ще рече това:
"Ако имаш врата и можеш да не влезеш през нея, не я отваряй!Защото не знаеш какво има зад нея."
"Когато си сам се дръж така, сякаш около теб е пълно с хора"
Още си спомням за особените усилия, които полагах да не си бъркам скришом в носа.
Еее Спарт, има такава песен. В дискотеката на "Калинински проспект" съм я чула няколко пъти и в една малко ъндърграунд- в близост до студентските общежития -" Чародейка" май се казваше.
....
В началото на 90-те, из московските дискотеки се дънеше, наред с"Депеш мод" и едно местно парче, в чийто припев се пееше нещо от сорта на:
"Дядя Вася смотрит из окна.
Ах, туман, туман-
спрятал атаман. "
(Песента е дискотечна)
Не съм я нашла в яндекса.
Няма такава песен - или текста ти не е верен (казваш нещо от сорта на....).В противен случай щеше да излезе понеже яндекса може да търси по подразбиране и не разводнява резултата за разлика от гугъл
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
С теЗ мицели на печурки и манатарки, съвсем се отплеснах
Мирси и целувдки!
Колегите като влизат в офиса остават приятно изненадата от промяната в музикалните ми предпочитания. Преди - само жица или Шопен, Чайковски, Григ и разни други от групата. Разбира се и Каста Дива на комшийката
Охо-о-о-хо-хоо!
Ма вия там и музичка си слушате, А?!!
Това ми напомни виц:
В концлагера, охраната:
- Ей, ти там! Не се крий зад лопатата! ... О-о-о!, ма вие сте били цяла група?!!
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
С теЗ мицели на печурки и манатарки, съвсем се отплеснах
Мирси и целувдки!
Колегите като влизат в офиса остават приятно изненадата от промяната в музикалните ми предпочитания. Преди - само жица или Шопен, Чайковски, Григ и разни други от групата. Разбира се и Каста Дива на комшийката
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар