IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ъмм, хмм. Те това определение не го знаех.
    Имам колега, който е гей. Поведението му в повечето ситуации е в пъти по-мъжкарско от онзи с колата, вилата и апартамента.
    tnm не знае разликата между педерас и гей, по народному...

Синът казва на баща си:
    - Тате... знаеш ли... аз съм гей...
    - Ммм... А имаш ли пари, сине?
    - Е, от твоите 5 лева не ми остана нищо
    - А имаш ли кола, скъпа кола, ходиш ли на почивка с твоя приятел на Бермудите, да кажем?
    - Е, тате... какви ги говориш сега...
    - Ма къф гей си бе, смотльо?! Ти си прост педерас!!!
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Имам колега, който е гей. Поведението му в повечето ситуации е в пъти по-мъжкарско от онзи с колата, вилата и апартамента.
      А бе, има хора дето не стават за началници. Ама те най много се подмазват. И тях най много ги правят шефове. И после като станат началници, искат както те са се подмазвали, така и на тях да им се подмазват.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Аз пък си мисля че думата, а и самото понятие "шеф" са много неправилно използвани и експлоатирани, особено в икономики като нашата Ако шефът ти (ако имаш такъв) не те уважава, не се отнася с теб като равен, не общувате нормално по въпроси извън работата, не оценява ползите които носиш на него и на фирмата, няма подход или пък се държи грубо и надменно, то той заслужава само едно - дясна наклонена и на Любо Пенев лафа от 96-та!
        Границата между това да управляваш и да се окажеш зависим е много тънка, и това много от хората които в момента са от позицията на първите трябва да го осъзнаят и да се съобразяват с него!
        Пак едно мое прозрение от преди година в "оня сайт". Знам че не ви досаждам, но и не искам да се натрапвам :

"Така е, всеки трябва сам да разбере и осъзнае нещата и да намери правилният път! Иначе заприличваме малко на някаква секта, в която един диктува догмите, а другите сляпо се доверяват и следват нещо, което дори те не знаят какво е. Бях писал преди, че трябва повече личен опит и практическа насоченост, но сега се като се замисля стигам до извода колко безсмислено е това! Какво, примерно, ме интересува мен как Иван или Драган са си решили личните емоционални и психологически проблеми, като моите са все още на лице и продължават да ме обременяват!? Прави сте, че промяната трябва да дойде отвътре и че засяга всеки от нас персонално, защото ние сме различни и имаме различни убеждения! Май ще се окаже че няма универсална формула за щастието ;-) Истината е в това да си осъзнат, т.е. да се чувстваш здрав, пълноценен, можещ и независим, от там нататък всичко зависи от твоята воля и желания и никой не би могъл да те спре или разколебае по твоят Път, защото няма да има човек пред който да се прекланяш и да коленичиш, твоят Бог ще си самият Ти!!!"

Бъдете здрави!
        Last edited by kev; 12.09.2012, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Искаш да кажеш педерас. Но по определение, педерас, който има кола и вила е гей
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Не мисля, че е гей. Просто е човек, които не застава зад решенията си, винаги търси вината в другите и е безгрешен според собствените си разбирания. Доставя му удоволствие да унижава подчинените си, особено в присъствието на странични хора.
            Затова и написах "шеф-проклетник".
            Искаш да кажеш педерас. Но по определение, педерас, който има кола и вила е гей
            tnm

Коментар

Значи е бил гей
              Не мисля, че е гей. Просто е човек, които не застава зад решенията си, винаги търси вината в другите и е безгрешен според собствените си разбирания. Доставя му удоволствие да унижава подчинените си, особено в присъствието на странични хора.
              Затова и написах "шеф-проклетник".
              Мечо

Коментар

Имаше кола, вила и апартамент. Но това далеч не беше достатъчно да компенсира множеството комплекси, които го тресяха.
                Значи е бил гей
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Ба, ще се мъча заради другите.
                  Ходя така- както на мен ми харесва и както ми е удобно в случая.

Да бе, даа...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Тц....
                    Защото НИ харесва на нас, мъжете.....
                    И заради стегнатите дупета си разбивате ходилата.........
                    Ба, ще се мъча заради другите.
                    Ходя така- както на мен ми харесва и както ми е удобно в случая.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Продължавам да готвя, излезе по-богато, отколкото имах предвид.

Аз съм висок лев и деветдесет, имах шеф лев и шестдесет.
                      Не му пукаше, че е нисък - беше истински мъж, та жени като теб много се ядосваха, че темата ръст просто не го интересува особено.
                      за да си истински мъж не е нужно да си красив,висок и т.н.
                      нужно е да си МЪЖ
                      жените с вродените си "локатори" ги усещат
                      и мъркат като котенца около тях
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

Защото ни/ми харесва.
                        Тц....
                        Защото НИ харесва на нас, мъжете.....
                        И заради стегнатите дупета си разбивате ходилата.........

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Надай се....

Каквито са корабите....

.....такава ще е и бурята.
                          В чаша вода?

Търсите си спаринг партньори за заяждане на различни теми.

Коментар

Телешко варено "носи" и целина.
                            И то многооо целина - и на "глава" и на листа

П.П. Аз пък обичам да ходя с ниски обувки. Голяма мъка ми е когато облека костюм и се налага да обуя обувки с ток.
                            Мечо

Коментар

• Телешко варено "носи" и целина.

Коментар

Имаше ли кола и вила ???
                                Имаше кола, вила и апартамент. Но това далеч не беше достатъчно да компенсира множеството комплекси, които го тресяха.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X