IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Аз пък си мисля че думата, а и самото понятие "шеф" са много неправилно използвани и експлоатирани, особено в икономики като нашата Ако шефът ти (ако имаш такъв) не те уважава, не се отнася с теб като равен, не общувате нормално по въпроси извън работата, не оценява ползите които носиш на него и на фирмата, няма подход или пък се държи грубо и надменно, то той заслужава само едно - дясна наклонена и на Любо Пенев лафа от 96-та!
    Границата между това да управляваш и да се окажеш зависим е много тънка, и това много от хората които в момента са от позицията на първите трябва да го осъзнаят и да се съобразяват с него!
    Пак едно мое прозрение от преди година в "оня сайт". Знам че не ви досаждам, но и не искам да се натрапвам :

"Така е, всеки трябва сам да разбере и осъзнае нещата и да намери правилният път! Иначе заприличваме малко на някаква секта, в която един диктува догмите, а другите сляпо се доверяват и следват нещо, което дори те не знаят какво е. Бях писал преди, че трябва повече личен опит и практическа насоченост, но сега се като се замисля стигам до извода колко безсмислено е това! Какво, примерно, ме интересува мен как Иван или Драган са си решили личните емоционални и психологически проблеми, като моите са все още на лице и продължават да ме обременяват!? Прави сте, че промяната трябва да дойде отвътре и че засяга всеки от нас персонално, защото ние сме различни и имаме различни убеждения! Май ще се окаже че няма универсална формула за щастието ;-) Истината е в това да си осъзнат, т.е. да се чувстваш здрав, пълноценен, можещ и независим, от там нататък всичко зависи от твоята воля и желания и никой не би могъл да те спре или разколебае по твоят Път, защото няма да има човек пред който да се прекланяш и да коленичиш, твоят Бог ще си самият Ти!!!"

Бъдете здрави!
    Много ми харесват мислите ти Кев, и мисля, че това се дължи на факта, че и моите се припокриват с твоите, същото важи и когато чета и много други красиви неща.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Хмм...

Освен въпросът ми за високите токчета, с които ходят жени, възниква тук още един въпрос у мен - защо няма отговор на този въпрос от жени - или поне, ако не жени, то двукраки от женски пол, мислещи се за жени?

Щото малко от нас, двукраките от мъжки пол, ходим на високи токчета.
      Та затова най-елементарно питах: защо някой ходи на високи токчета?
      Е-хо?
      Опааа, не си задал правилен въпрос, не очаквай правилни отговори!
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
        хахаха
        Яко ме разсмя!
        Благодаря ти!
        Моля удоволствието е мое!

п.п. подсетих се за една статия, която четох тези дни не помня в кой вестник (защото чета доста всеки ден). Казвам го във връзка с "превъзходството". А именно ставаше дума за секса и колко се е променило отношението на мъжете през последните 20 години. И ако досега мъжете са изпитвали нужда да бъдат доминиращи, поставяйки жената в неблагоприятно за нея положение (има се предвид извършването на орална любов, тъй щото не е от любимите неща, които прави една жена, ако въобще я прави), то сега с оглед на това, че са успешни в живота си и за да има някакъв баланс, според учените изследвали тези данни, се оказва, че мъжката половина на населението предпочита да се чувства по-уязвима (само в компанията на партньорката си, разбира се), поставяйки се в положението, в което са поставяни много жени Изследването било проведено сред интелигентни и образовани мъже и жени между 25-65 години. Нещо такова си спомням И в тази връзка дори, силният пол взимал пример и съвети от жени, имащи сексуални отношения с жени, с оглед на това да разберат как да доставят максимално удоволствие на партньорката си

Айде, че имам да пиша нещо. До после!

http://www.youtube.com/watch?v=87ouz...eature=related
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Онези, които сме от женски пол, ходим на високи токчета поради следните причини:

1) да се харесаме на "онези от мъжки пол"

2) да се чувстваме по-дългокраки, респ. по-красиви - това , за да имаме по-голямо самочувствие

3) хаха щото нЕкои панталони са ни дълги и не са минали през корекция (храбрият шивач го няма да ги поправи )

4) За да имаме някакво превъзходство, гледайки "отгоре"

5) За да изглеждаме по-елегантни, защото сме суетни

6) Защото има повече модели с високи точкета и са по-хубави от останалите

7) Защото работата ни го изисква

8) И накрая, за да създаваме комплекси на ниските мъже и да се стараят повече, с оглед на това, че повечето от тях харесват високи жени

хахаха
          Яко ме разсмя!
          Благодаря ти!

Коментар

• Добро утро, скучаещи другарчета

Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Хмм...

Та затова най-елементарно питах: защо някой ходи на високи токчета?
            Е-хо?
            Онези, които сме от женски пол, ходим на високи токчета поради следните причини:

1) да се харесаме на "онези от мъжки пол"

2) да се чувстваме по-дългокраки, респ. по-красиви - това , за да имаме по-голямо самочувствие

3) хаха щото нЕкои панталони са ни дълги и не са минали през корекция (храбрият шивач го няма да ги поправи )

4) За да имаме някакво превъзходство, гледайки "отгоре"

5) За да изглеждаме по-елегантни, защото сме суетни

6) Защото има повече модели с високи точкета и са по-хубави от останалите

7) Защото работата ни го изисква

8) И накрая, за да създаваме комплекси на ниските мъже и да се стараят повече, с оглед на това, че повечето от тях харесват високи жени

Това удовлетворително ли беше като отговор?

Nouvelle Vague - Don't Go - http://www.youtube.com/watch?v=nz6MR...ature=youtu.be

п.п. от две седмици съм си купила едни мокасинки, кожени кафевички , чудно беше първите два дни като слязах от високите токчета. Направо се "родих", обаче от третия ден та до сега ме боли всичко. Отвикнала съм да ходя на ниско, равна подметка и ме боли цялото тяло не само краката. Явно напрягат повече мускули...пък и съм свикнала да ходя доста пеша
            Last edited by artemida_sofyanska; 13.09.2012, 10:26.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Временните работи са най дълговечни
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Вчера като си говорехме за отношенията началници/подчинени, и не се сетих да заостря вниманието ви върху една важна аксиома (аксиома = догма = клише = истина = лъжа).

"Началника е началник за да гълчи. Подчинения е подчинен за да мълчи."

Това е аксиомата. Ся дали е истина или лъжа, няма значение (виж горните скоби), но съм твърдо убеден, че тези, които я използват като база за извеждане на житейските си теореми, имат много по голям шанс да достигнат върховете на йерархията, от тези, които не я използват.
                tnm

Коментар

• Ето за жените в форума да видят какво е това любовта.

http://www.youtube.com/watch?v=VpRqjvSWG4Q

http://www.youtube.com/watch?v=ct4bF...eature=related
                  Last edited by СоколовВвВ; 13.09.2012, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Зарко не е изчезнал. Дращи в ОНАЯ тема (за голия цар).
                    Ха!
                    Чак сега я погледнах. Там здраво се пише.

Нещо като Pepsi се явява онази тема, ако приемем, че тази е Coca-Cola.

П.П. И "любимките" ми Съни(тя) и Коки се подвизават там.
                    Някой път ще взема да я оспамя, както аз си знам....
                    Last edited by anon6706; 12.09.2012, 23:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Като каза Серго, та се сетих и за Зарко.

Къде изчезнаха тези колоритни личности?
                      Зарко не е изчезнал. Дращи в ОНАЯ тема (за голия цар).
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Серго сигурно най разбира от шеф и кройка
                        Като каза Серго, та се сетих и за Зарко.

Къде изчезнаха тези колоритни личности?

Коментар

• Серго сигурно най разбира от шеф и кройка
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            за да си истински мъж не е нужно да си красив,висок и т.н.
                            нужно е да си МЪЖ
                            жените с вродените си "локатори" ги усещат
                            и мъркат като котенца около тях
                            Усещат те....

Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.

Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.

Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.

Коментар

Абе, жените защо ходят на високи токчета?
                              защото походката им ставала като на ранено животно, а мъжете били като хишници
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

tnm не знае разликата между педерас и гей, по народному...

Синът казва на баща си:
                                - Тате... знаеш ли... аз съм гей...
                                - Ммм... А имаш ли пари, сине?
                                - Е, от твоите 5 лева не ми остана нищо
                                - А имаш ли кола, скъпа кола, ходиш ли на почивка с твоя приятел на Бермудите, да кажем?
                                - Е, тате... какви ги говориш сега...
                                - Ма къф гей си бе, смотльо?! Ти си прост педерас!!!
                                ВМанков, аз затова обичам да чета написаното в тази тема. Винаги има за научаване нещо, което е ново за мен
                                Last edited by tnm; 12.09.2012, 22:58.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X