Първоначално изпратено от zapalkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение---------------------
Картинката щеше да е завършена, ако от колежката беше лепнал СПИН
Макар и да не използвам предпазни средства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУсещат те....
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.
Картинката щеше да е завършена, ако от колежката беше лепнал СПИН
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаивник, сега е ваш ред да позабавлявате дамите от форума
Чорапите, които носите с пръсти ли са или без!?
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениехехех, е как - с пръсти , важно е всеки да си знае мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУсещат те....
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.
Искал си и си го направил. Това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Наивник, сега е ваш ред да позабавлявате дамите от форума
Чорапите, които носите с пръсти ли са или без!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеБаба ви Тина е на високи токчета, а и подскача на сцената. Разбира ги нещата. Естествено, че ако има сняг по улиците, няма да се кукнеш в/у 10 см, нито ще тръгнеш да катериш върхове ..така..поизвисила се.
Миа, права си, но мачовците във форума се опитвт да вкарат Кев в "правата вяра" .Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Благодаря Ви, момичета!
Но не претендирам за някакво авторско право, дори напротив. Много от идеите, както Миа казва, просто се припокриват и доста често прочитайки нещо с изумление откриваш, че по сходен начин си мислил и ти, но просто до сега не си излагал мислите си в писмена или говорима форма.
А дали нечии мисли и идеи биха станали наше кредо си зависи много от това какви са вътрешните ни нагласи и интуицията ни за нещата. Понякога дори едно изречение може да отключи нещо, което до сега не се е проявявало, и това да промени отношението ни към света и нашата гледна точка.
При всички случаи обаче, най-важното е да се научим да се чувстваме добре!
Хубав ден!Last edited by kev; 13.09.2012, 14:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМного ми харесват мислите ти Кев, и мисля, че това се дължи на факта, че и моите се припокриват с твоите, същото важи и когато чета и много други красиви неща.
Защо хората харесваме нещо в другия/другите?! Защото това, което харесваме е част от нас, от мирогледа ни, от характера ни, от възприятието ни за живота, от позитивите или негативите, от които сме изградени. При тези случаи сме склонни да помагаме на "непознати", на приятели, да се обвързваме, абе от най-елементарните неща, та до по-съществените. Такива са ми наблюденията. Необходимо е да има някакво припокриване с нас самите, за да може да дадем нещо от себе си на някого.
la differenza tra me e te - http://www.youtube.com/watch?v=_KN_nyGehek
p.p. Просто наблюдения хаха трябваше да стана един психоаналитик, и без туй съм добър слушател, можех и пари да вадя от тази работаLast edited by artemida_sofyanska; 13.09.2012, 14:08.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар