Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеehee - разбули мъжкото въображениеЗа харесват ми, но да си и призная са ми лееко тривиални
като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи- специални хора, налЕ!
Няма да си издаваме скритите карти я, после Сички ще изглеждат по един и същи начин
да изплакнете окото
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАх,то щото женките мислят за друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУсещат те....
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си.Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНе, на асистентката ми са
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеА пък за чорапите тези ми изглеждат по-хубавиКак мислите девойки?
a от кога си мисля за едни такива...червени, да не ви разправям
За харесват ми, но да си и призная са ми лееко тривиални
като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи
PS сега съм с високи беж. чорапчлета на нисък ток и без пръстчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеАрти, тези краченца, които си снимала да не са твойте?сериозни хора сме няма да си вадим чорапите я, при това на публични места
Last edited by artemida_sofyanska; 13.09.2012, 16:02.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДосега Господ ме е запазил от венерически и политически болести.
Макар и да не използвам предпазни средства.
Секса и политиката са си другарчета, затова при тях едни и същи болести се срещат, макар те(болестите) да се лекуват в различни медицински заведения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМа верно ли си "жертва" на инсинуации?
Искал си и си го направил. Това е.
Сега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.
Коментар
-
Малко жицаза следобедно ободряване
Kings Of Leon Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=vTlar...ature=youtu.be
п.п. тези чорапчета с пръсти са тъкмо за джапанкиинак видите ли колко е трудно
There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар