Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеehee - разбули мъжкото въображение За харесват ми, но да си и призная са ми лееко тривиални
като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи
да изплакнете окото
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАх,то щото женките мислят за друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУсещат те....
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНе, на асистентката ми са
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеА пък за чорапите тези ми изглеждат по-хубави Как мислите девойки?
a от кога си мисля за едни такива...червени, да не ви разправям
като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи
PS сега съм с високи беж. чорапчлета на нисък ток и без пръстчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеАрти, тези краченца, които си снимала да не са твойте?Last edited by artemida_sofyanska; 13.09.2012, 17:02.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДосега Господ ме е запазил от венерически и политически болести.
Макар и да не използвам предпазни средства.
Секса и политиката са си другарчета, затова при тях едни и същи болести се срещат, макар те(болестите) да се лекуват в различни медицински заведения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМа верно ли си "жертва" на инсинуации?
Искал си и си го направил. Това е.
Сега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.
Коментар
-
Малко жица за следобедно ободряване
Kings Of Leon Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=vTlar...ature=youtu.be
п.п. тези чорапчета с пръсти са тъкмо за джапанки инак видите ли колко е трудноThere is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар