IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Е те специалните затуй са специални, щото да не ги правят / обличат/ всички. Ами да радват окото само на нЕкои - специални хора, налЕ! Няма да си издаваме скритите карти я, после Сички ще изглеждат по един и същи начин

да изплакнете окото

точно - пускаш малко и бягаш

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
      ehee - разбули мъжкото въображение За харесват ми, но да си и призная са ми лееко тривиални
      като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи
      Е те специалните затуй са специални, щото да не ги правят / обличат/ всички. Ами да радват окото само на нЕкои - специални хора, налЕ! Няма да си издаваме скритите карти я, после Сички ще изглеждат по един и същи начин

да изплакнете окото

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Оставих Ве тука за кратко, а Вий ше се издавите от хормониЙ ...
        (някои де)
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Ах,то щото женките мислят за друго!
          край, разкрити сме

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Усещат те....

Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.

Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.

Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.
            Ах,то щото женките мислят за друго!
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Не, на асистентката ми са
              На моята асистентка краката й са целите в разширени вени!А и крачетата на твоята, сигурно ще са до на моята асистентка сливиците т.е. малко е нисичка.

Коментар

А пък за чорапите тези ми изглеждат по-хубави Как мислите девойки?

a от кога си мисля за едни такива...червени, да не ви разправям

ehee - разбули мъжкото въображение За харесват ми, но да си и призная са ми лееко тривиални
                като се замисля в "онези" специалните магазинчета какви неща придават ехеееее - само за спец случаи

PS сега съм с високи беж. чорапчлета на нисък ток и без пръстчета

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                  Арти, тези краченца, които си снимала да не са твойте?
                  Не, на асистентката ми са сериозни хора сме няма да си вадим чорапите я, при това на публични места
                  Last edited by artemida_sofyanska; 13.09.2012, 17:02.

Коментар

• Арти, тези краченца, които си снимала да не са твойте?

Коментар

• Правилната форма на чорапа е тази-без пръсти.Снимах си чорапа, специално да Ви покажа правилният модел!
                      -------------------
                      Пръстите, които го държат не са мой, а на асистентката!
                      Last edited by zapalkata; 13.09.2012, 16:51.

Коментар

• А пък за чорапите тези ми изглеждат по-хубави Как мислите девойки?

a от кога си мисля за едни такива...червени, да не ви разправям

Коментар

Сега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.
                          Някой знае ли къде в София се намира тази статуя на Ян Бибиян и дяволчето Фют?

Коментар

Досега Господ ме е запазил от венерически и политически болести.
                            Макар и да не използвам предпазни средства.
                            -------
                            Секса и политиката са си другарчета, затова при тях едни и същи болести се срещат, макар те(болестите) да се лекуват в различни медицински заведения.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Ма верно ли си "жертва" на инсинуации?
                              Искал си и си го направил. Това е.
                              Напротив. Послушах лоши хора.

Сега се сещам, че от много време съм се наканил да прочета отново Ян Бибиян. Вече на зряла възраст.

Коментар

• Малко жица за следобедно ободряване

Kings Of Leon Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=vTlar...ature=youtu.be

п.п. тези чорапчета с пръсти са тъкмо за джапанки инак видите ли колко е трудно

Коментар

Working...
                                X