Първоначално изпратено от vmаnkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИменно там е разликата - моят шеф далеч не беше истински мъж.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПродължавам да готвя, излезе по-богато, отколкото имах предвид.
Аз съм висок лев и деветдесет, имах шеф лев и шестдесет.
Не му пукаше, че е нисък - беше истински мъж, та жени като теб много се ядосваха, че темата ръст просто не го интересува особено.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакво си се развикал!? И аз трябва да приготвя вечерята
Преди много години имах шеф-проклетник, който беше малко по-висок от мен. Не пропусках на фирмените купони да си обуя обувки с 10 см ток и да го каня по пет, шест пъти на танц. И съответно стърчах над него, а той много се дразнеше.
Аз съм висок лев и деветдесет, имах шеф лев и шестдесет.
Не му пукаше, че е нисък - беше истински мъж, та жени като теб много се ядосваха, че темата ръст просто не го интересува особено.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеХмм...
Освен въпросът ми за високите токчета, с които ходят жени, възниква тук още един въпрос у мен - защо няма отговор на този въпрос от жени - или поне, ако не жени, то двукраки от женски пол, мислещи се за жени?
Щото малко от нас, двукраките от мъжки пол, ходим на високи токчета.
Та затова най-елементарно питах: защо някой ходи на високи токчета?
Е-хо?
Преди много години имах шеф-проклетник, който беше малко по-висок от мен. Не пропусках на фирмените купони да си обуя обувки с 10 см ток и да го каня по пет, шест пъти на танц. И съответно стърчах над него, а той много се дразнеше.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Са отивам да си досготвя телешкото.
Вчера го обезкостих и кокалите ги изварих.
Днес месото ще запържа сериозно, за да даде вкус (щото това е детско телешко, прекалено нежно и с малко вкус, съответно), после ще го метна в силния бульон от кокалите, ще го поваря още 15 минути, през това време ще нарежа домати, един картоф на едро, и ще ги добавя, заедно с подправки.
Още 10 минути, добавка на черен пипер и магданоз.
Чакам половин час да поеме и си отдъхне - па ше си налея в чинията!
Ще ям с черен хляб, истински, намазан с горчица-дзвер, собствено производство.
Та, засега съ умълчавъмLast edited by vmаnkov; 12.09.2012, 20:33.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеДа!
Но не ти ли е странно, как замълчаха "жените" по въпроса - мълчат като бълхи в прани гащи.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеХмм...
Освен въпросът ми за високите токчета, с които ходят жени, възниква тук още един въпрос у мен - защо няма отговор на този въпрос от жени - или поне, ако не жени, то двукраки от женски пол, мислещи се за жени?
Има една детска вързанка
Въпрос:
– Коя мишка ходи на 2 крака
Като отговорят, че не знаят, им казваме верния отговор:
– Мики Маус
Следва втори въпрос:
– Коя патка ходи на 2 крака
И който отговори Доналд Дък, му се присмивамеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Хмм...
Щото малко от нас, двукраките от мъжки пол, ходим на високи токчета.
Та затова най-елементарно питах: защо някой ходи на високи токчета?
Е-хо?Last edited by vmаnkov; 12.09.2012, 20:19.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНадай се....
Каквито са корабите....
.....такава ще е и бурята.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоже пък да е затишие пред буря
Каквито са корабите....
.....такава ще е и бурята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСпоко! - Тук го няма Монти, за да ни докладва на "когото трябва" и да ни пусне "проверчица".
Може пък да е затишие пред буряБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе, и аз ги смуча от пръстите си !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ на мен ми мина през главата, но май е нещо недохранена.
Бе, и аз ги смуча от пръстите си !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар