IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Ай, кат' искаш да "денсим" на дребно - кажи в коя глава и от кое евангелие се споменава, че точно на това дърво се увесил Юда.

Махни ги лафчетата какво и как уж било станало, щот' замазваш фронта. Посочи цитат, че Юда се е пернал на точно такова дърво от този източник.

Тенк ю съм предварително!
    Библията подлежи на тълкувание. Прочети Евангелието на Матея 27:5 и ще видиш, че там се казва единствено "че Юда се е обесил". Не се споменава дали на дърво, на греда в къщата си или където и да било другаде.

Спирам дотук. Нататък сам трябва да разбереш какво искам да ти кажа.

П.П. Ето цитат от БГ превод на Библията:

"И като хвърли сребърниците в храма, излезе и отиде и се обеси."

Кажи ми къде пише, че се е обесил на дърво? Но ти смяташ, че се е обесил на дърво, нали?
    Last edited by anon6706; 31.08.2012, 15:33.

Коментар

• Мале вчера как се изпонапих... Днеска цял ден пия едни сокове и ред були и се оригвам на ракия и луканка.... С гаджето нищо не стана... Тръгна си по средата на вечерта щото май се уплаши че сме много пияни и се състезавахме с два мотора кой е по бърз.... Аба нали ги знаете автоджамбазките мерения на пишки - един идиот ме ядоса с една Хонда глупава и аз взех едно Кавазки и го разцепих - вдигнах 195 км в час..... (Естествено както винаги правим на обезопасени места, специално пригодени за състезания с МПС).....Да я таковам и стриптизьорката и секс машината дето се опика от страх от малко алкохол и скорости и живот на ръба.... Гледат бързи и яростни и се кефят, ама на живо са мишки... Как и да е.. Днес изпуснах една сделка за продажба на имот, ама просто в 10.00 не успях изобщо да стана от кревата па камо ли да ида до нотариуса.... Колегите пак са ми сърдити... Ама днес не ми е до никой... Страшен махмурлук ме гони, а тая вечер съм на ергенско парти, на сина на един мой партньор в един стиптийз бар...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Между другото, вчера Маранди не беше прав да те напада така за Дървото на Юда (Cercis siliquastrum). Аз попрочетох за него и се твърди, че това е едно от растенията, които се визират в Библията (Матей 27:5, където се казва накратко, че Юда се е обесил след връщането на сребърниците). Освен това, дървото стига над 10 метра и все си става за бесене.

Но прочетох и това, че може би има грешка (спекулации) при тълкуването на Библейските източници. Не става дума за Дървото на което Юда се е обесил, а Дървото, което расте по юдейските земи (Юдея).

Историята за семената му като мерна единица ми е непозната.
        "И ти ли, Бруте?" ....

Ай, стига се мъчихте да вкарвате интрига, дет' няма да ви се отвори парашута.

ТНМ-чева си я харесвам и само й болднах 2-те изречения в тъмничко, които ги е копирала от някъде, т.е. предоверила се е.

Следващото й изречение вече е нейн текст. Нищо повече и тя ме е схванала перфектно какво съм имал предвид, че с копи/паста тряя се внимава, понеже веднага излиза от стила си.

П.П. Ай, кат' искаш да "денсим" на дребно - кажи в коя глава и от кое евангелие се споменава, че точно на това дърво се увесил Юда.

Махни ги лафчетата какво и как уж било станало, щот' замазваш фронта. Посочи цитат, че Юда се е пернал на точно такова дърво от този източник.

Тенк ю съм предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Мечо, ти сега недей да ни "хвърляш по върбите и тополите", че бягаш за здраве.
          Самодивите без качулките и с качулките, къде ги забрави!?
          Добре, че ти четем постовете и между редовете, та за знаем за какво става на дума
          А, те и те някои вървят, други бягат. Радват очите.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

П.П.П. Тази седмица май да спирам да пиша, че к'вот' да напиша и все някой съм "обидил" без да разбера.
            Напротив, постът ми беше добронамерен.
            Имаш да коригираш още една картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Биолог, ако може! Щот освен с тревички се занимавам и с птички и пчелички.

П.П Сутринта по новините казаха, че днес ще има Синя луна /две пълнолуния за месец/
              http://www.youtube.com/watch?v=AFJt_aaCVYA
              Между другото, вчера Маранди не беше прав да те напада така за Дървото на Юда (Cercis siliquastrum). Аз попрочетох за него и се твърди, че това е едно от растенията, които се визират в Библията (Матей 27:5, където се казва накратко, че Юда се е обесил след връщането на сребърниците). Освен това, дървото стига над 10 метра и все си става за бесене.

Но прочетох и това, че може би има грешка (спекулации) при тълкуването на Библейските източници. Не става дума за Дървото на което Юда се е обесил, а Дървото, което расте по юдейските земи (Юдея).

Историята за семената му като мерна единица ми е непозната.
              Last edited by anon6706; 31.08.2012, 14:44.

Коментар

Маранди, когато пишеш постове за Форекс (с приложени картинки) - 7 пъти натисни "Преглед", после 7 пъти помисли и чак тогава натисни "Публикувай".

Че тук не сме само ботаници, филолози и моряци.
                Офф ....

бе, аз нямам какво да "крия". Всеки, който ми чукне ник-нейм-а ще му изляза в гугъл на първа страница с телефони и адрес.

П.П. Ако съм схванал правилно, въпроса на Жорката беше от дневен трейдинг могат ли да се правят по 150% печалба на транзакция и казах, че могат понякога без проблем. Всеки ден не е "Велик" ден, но понякога се случват секси-движения.

П.П.П. Тази седмица май да спирам да пиша, че к'вот' да напиша и все някой съм "обидил" без да разбера.

Коментар

Маранди, когато пишеш постове за Форекс (с приложени картинки) - 7 пъти натисни "Преглед", после 7 пъти помисли и чак тогава натисни "Публикувай".

Биолог, ако може! Щот освен с тревички се занимавам и с птички и пчелички.

П.П Сутринта по новините казаха, че днес ще има Синя луна /две пълнолуния за месец/
                  http://www.youtube.com/watch?v=AFJt_aaCVYA
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Добро утро, "дъртофелници"

Тия петъци хич не ги харесвам - яхам Русата метла по навик.

П.П. Ето на Жорката пак снимка от комп-а ми, че докато ми се "изходи" тази нощ отгоре и ме накара да отворя веднага 1 позиция, там ще види +96% нет профит, но от бързане не съм преместил стопа нагоре и я е затворил автоматично.

Т.е. исках 150% да стане, ама не ми е само това на главата и не съм преместил стопа, другата седмица, ако не ме домързи ще го замярам с такива "снимки".

Та, ето му пак пример как се правят 100% за няколко часа.

Ай, чиърс!

Коментар

• Добро утро, "дъртофелници"

Тия петъци хич не ги харесвам - яхам Русата метла по навик.

П.П. Ето на Жорката пак снимка от комп-а ми, че докато ми се "изходи" тази нощ отгоре и ме накара да отворя веднага 1 позиция, там ще види +96% нет профит, но от бързане не съм преместил стопа нагоре и я е затворил автоматично.

Т.е. исках 150% да стане, ама не ми е само това на главата и не съм преместил стопа, другата седмица, ако не ме домързи ще го замярам с такива "снимки".

Та, ето му пак пример как се правят 100% за няколко часа.

Ай, чиърс!
                      Attached Files

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Мечо, ти сега недей да ни "хвърляш по върбите и тополите", че бягаш за здраве.
                        Самодивите без качулките и с качулките, къде ги забрави!?
                        Добре, че ти четем постовете и между редовете, та за знаем за какво става на дума
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Къде го търсиш mIRANDI, след 5 кофи изпита бира очаквай включване към 15.00

Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Ннам, там май пишеше, че дървото е било смокиня.

Казват, че семената, за които говори tnm, са доста еднакви при всички дръвчета, така че 20 (или 200 ли беха?) от което и да е дръвче винаги дават едно и също тегло, с голяма точност. Така че навсякъде по света, където има таково дъврво, има и една общосветовна теглилна мярка.

Коментар

-----------------------------------------------------------
                            Наскоро пак я преглеждах Библията ( 3 пъти, че много бавно се чете ) и там не пише такова нещо в нито едно от четирите евангелия ( за това дърво ), ама ако Юда се е обесил на него е бил баси садо-мазото, щот' бая се е напъвал да се обеси на такова дръвче.
                            Ннам, там май пишеше, че дървото е било смокиня.

Казват, че семената, за които говори tnm, са доста еднакви при всички дръвчета, така че 20 (или 200 ли беха?) от което и да е дръвче винаги дават едно и също тегло, с голяма точност. Така че навсякъде по света, където има таково дъврво, има и една общосветовна теглилна мярка.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Има и такива политици! http://www.vbox7.com/play:7d7072b5
                              Да!

Ей така трябва всеки европеец да говори с мазните двулични турски пратеници на ислямизма и пантюркизма.

В последните 10-ина години само крайните, радикално настроени партии се осмеляват да произнасят очевидните истини.
                              Last edited by vmаnkov; 31.08.2012, 10:52.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Добрютро дами и господа.

Бе мечобиков ама много закъсня тази сутрин бе!
                                Притесних се даже. Тъкмо щях да питам случило ли се е нещо.

Коментар

Working...
                                X