Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПовярвай ми "тежката" артилерия въобще не съм я почнал и какво съм приел и какво не съм приел в подобен казус ( смигам ).
Лафчета от типа "безрезервно", "нападам" и прочие си ги задръж за собствена консумация, че ми идат много ангажиращи и само ти виждаш "драми" или поне ти се иска и то между хора, където им се включваш в "техен" разговор и целиш да им скапеш отношенията ли? ( втори път те питам тоя въпрос )
Демек, не ми пука за "точките", ама ти за к'во се бориш в момента като нагло лъжеш и преправяш постове? Ще ти дам всичките си точки и ще се спреш ли?
П.П. По принцип винаги пазя достойнството на другите и не тръгвам селската колко много "знам" или съм "чел".
Т.е. недей си проси сам някои неща и то по тъп начин като ми манипулираш постоянно "Русото какво бил казал."
Прочети ги и никъде няма такова нещо, а ти се опитваш да пробуташ тоя номер вече за 3-ти път.
Ще те "грабна" и ще ми станеш на Мечо по темата. Осъзнай се малко, защото те харесвам
Интересно ми е кога ли ще дойде времето, когато ще кажеш (в писмен вид) по някоя тема: "Не знам" или "Сгреших".
Времето е пред нас.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБраво! Ти направо сложи точка на спора.
П.П. Аз написах "според преданието", а не според Библията, ама няма значение.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз леко се подразних, че снощи "нападна" тнм, но тогава все още я мислех за ботаник. Днес ми се каза в прав текст, че е биолог и това промени настроенията ми за нея.
Ти започваш до оборваш от средата едно твърдение. Т.е. ти снощи прие безрезервно, че Юда се е обесил на дърво и спореше защо точно на еди-кое си дърво, като аргументите ти бяха, че в Библията не е описан вида на дървото. А фактите са, че в Библията не се казва изобщо на какво се е обесил Юда.
Не съм "обрал точките", ти ми ги даде "служебно".
Лафчета от типа "безрезервно", "нападам" и прочие си ги задръж за собствена консумация, че ми идат много ангажиращи и само ти виждаш "драми" или поне ти се иска и то между хора, където им се включваш в "техен" разговор и целиш да им скапеш отношенията ли? ( втори път те питам тоя въпрос )
Демек, не ми пука за "точките", ама ти за к'во се бориш в момента като нагло лъжеш и преправяш постове? Ще ти дам всичките си точки и ще се спреш ли?
П.П. По принцип винаги пазя достойнството на другите и не тръгвам селската колко много "знам" или съм "чел".
Т.е. недей си проси сам някои неща и то по тъп начин като ми манипулираш постоянно "Русото какво бил казал."
Прочети ги и никъде няма такова нещо, а ти се опитваш да пробуташ тоя номер вече за 3-ти път.
Ще те "грабна" и ще ми станеш на Мечо по темата. Осъзнай се малко, защото те харесвамLast edited by marandi; 31.08.2012, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Или се е обесил на дърво
2. Или се е обесил на желязо
3. Най вероятно се е обесил на дърво, щот по онези древни времена не е имало много много стърчащи железа удобни за бесене.
4.
Оказва се,плюс това, че той бил чернокож...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=h1xL6vtLM9ULast edited by vmаnkov; 31.08.2012, 16:24.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз много много не и вярвам на библията
Все пак еврейчета са я писали
П.П. Аз написах "според преданието", а не според Библията, ама няма значение.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМъчим се с една бира ама няма ефект... Сега ми се обадиха че отложили сделката за вторник... Тия моите идиоти са решили на момчето довечера да му викнат една миска за 3 бона... Аз им обяснявам че ще вземе да се окаже някой влюбен в жена си (златната путка) духач и само ще хвърлим 3 бона, като ако е сериозен (с баща муу сме от деца, и малко да е взел от него ще е играч) ще му свалим от пилона някое момиченце за 100 - 200 лева... Ама тия не та не.. На времто дедо им все корици на Плебой е чукал... То на пияна глава какво значение има... Е такива разходи не обичам.. Дето мяташ едни пари и после никой няма да ги оцени.. Като бижутата от бяло злато дето са убийствено скъпи, а всеки си мисли че си със "сребърна верижка"....
Не всеки има такова и да пори мацки за по 3 бона.
Ти си врял и кипял и ги озаптявай "твоите" идео-съзидатели. Външна мотивация ( като в случая може да "убие" вътрешната мотивация на момчето ). Редовно допускана грешка при много мениджъри и добронамерени приятели.
П.П. Има там една басня на Крилов за Човекът и неговата сянка, ще ти я потърся след малко да ти дам линк, ама големи глупости при мен в момента 3 пъти излизах и 2 часа дрънкам по телефони - само ме прекъсват.
Майната му за лапето, гледай ти да си ОК. Ако ти си ОК и то ще бъде винаги ОК.
Ако то не може да я опъне - я опъни ти, да не бастисате подаръка
-----------------------------------------------------------------------
Намерих я баснята, че тя ми е в 1 сайтовете, дет' правя като хоби.
-----------------------------------------------------------------------
Басня от Иван Крилов: Човекът и неговата сянка
Имало едно време един чудак, който се опитвал да улови сянката си, но все не успявал. Щом пристъпвал една-две крачки, тя веднага се отмествала още по-напред. Тогава ускорявал крачките си, ала пак не успявал да настигне своята вечно изплъзваща се сянка. Накрая се вбесил и се затичал с все сили, само че, колкото по-бързо бягал, толкова по-бързо се отмествала сянката му – явно била решила да му избяга и никога да не попадне в ръцете му, като че ли била безценно съкровище.
Но ето, виж! Тази неразделна спътница на чудатия преследвач, която само допреди миг го следвала предано по петите, сега изведнъж се озовала пред него.
Читателю любезни, лично аз неведнъж съм наблюдавал Фортуна как се отнася към нас. Един човек може да върши какво ли не, само и само да привлече вниманието на капризната богиня, ала накрая да се окаже не само, че си е губел напразно времето, но дори сам си е навлякъл на главата куп неприятности. Докато друг, както по всичко си личи, бяга от нея като дявол от тамян, а на нея като че ли й доставя наслада да го преследва, за да го дари с щастие.
http://anekdoti-basni.blogspot.com/2...g-post_10.html
----------------------------------------------------------
Имах предвид това в черничкото, което съм болднал
Ще се справиш страхотно, спокич, както винаги!Last edited by marandi; 31.08.2012, 16:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
П.П. За протокола само, ако прегледаш нещата написани досега, ще видиш, че Русото твърдеше точно това, че никъде в Библията не се твърди на кое дърво се е овесил Юда ( което ти си приписваш в момента като теория ) и че накрая тръгна да обираш "точките".
Ти започваш до оборваш от средата едно твърдение. Т.е. ти снощи прие безрезервно, че Юда се е обесил на дърво и спореше защо точно на еди-кое си дърво, като аргументите ти бяха, че в Библията не е описан вида на дървото. А фактите са, че в Библията не се казва изобщо на какво се е обесил Юда.
Не съм "обрал точките", ти ми ги даде "служебно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеУникално е при теб винаги, батка - хохохо
И не забравяй, че ние сами ще решим кога да гушкаме букета - т.е. няма "граници" за нищо.
Психолозите го наричат собствената "червена" линия, която всеки си поставял като ограничение ( смигам )
П.П. Пфу ... пий 3 пъти по 1 аналгин/аспирин ( заедно ) през 2 часа да "светнеш" за довечера, че може и малко да си настинал и да не е само от махмурлука. Не повече, става и на гладно, но само толкоз, ако не си хапвал днес.
Няма да ти навреди тази комбинация, може само да помогне.
Мъчим се с една бира ама няма ефект... Сега ми се обадиха че отложили сделката за вторник... Тия моите идиоти са решили на момчето довечера да му викнат една миска за 3 бона... Аз им обяснявам че ще вземе да се окаже някой влюбен в жена си (златната путка) духач и само ще хвърлим 3 бона, като ако е сериозен (с баща муу сме от деца, и малко да е взел от него ще е играч) ще му свалим от пилона някое момиченце за 100 - 200 лева... Ама тия не та не.. На времто дедо им все корици на Плебой е чукал... То на пияна глава какво значение има... Е такива разходи не обичам.. Дето мяташ едни пари и после никой няма да ги оцени.. Като бижутата от бяло злато дето са убийствено скъпи, а всеки си мисли че си със "сребърна верижка"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБиблията подлежи на тълкувание. Прочети Евангелието на Матея 27:5 и ще видиш, че там се казва единствено "че Юда се е обесил". Не се споменава дали на дърво, на греда в къщата си или където и да било другаде.
Спирам дотук. Нататък сам трябва да разбереш какво искам да ти кажа.
П.П. Ето цитат от БГ превод на Библията:
"И като хвърли сребърниците в храма, излезе и отиде и се обеси."
Кажи ми къде пише, че се е обесил на дърво? Но ти смяташ, че се е обесил на дърво, нали?
кефиш ме браточка, т.е. гъвкав и адаптивен си
П.П. За протокола само, ако прегледаш нещата написани досега, ще видиш, че Русото твърдеше точно това, че никъде в Библията не се твърди на кое дърво се е овесил Юда ( което ти си приписваш в момента като теория ) и че накрая тръгна да обираш "точките".
Няма лошо - харесвам такива хора! Т.е. съвсем добронамерен съм и би станал готин мениджър от тИбя.
При тях се иска светкавично признаване за допусната грешка и корекция, както го правиш. Ако се кандитираш за публична длъжност, само ми дзънни да ти пусна 1 бюлетина за тИбя.
Съвсем сериозен съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКордело Руса, знаеш ли колко време се чудих по кой предмет съм го учила това нещо!? Цяла сутрин ровя по учебници и лекции
Семенцата тежат 0,18 гр. като разликите между тях са до 0,5%. Ако професорът ми преди години ме е излъгал - много се извинявам, че и аз съм направила същото с теб
Принципно няма значение 0.5% дивиация - т.е. това отхвърля автоматично твърдение за тъждественост и еднакваст чисто математически.
П.П. Иначе химиците имат един готин лаф, беше нещо от типа: "За мен 0.5% грешка, а за другият 100% смърт." - ако объркат нещо в рецепта Х.
Радвам се, че ми заговори на Кордело руса - т.е. разбрала си, че се майтапяLast edited by marandi; 31.08.2012, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБиблията подлежи на тълкувание. Прочети Евангелието на Матея 27:5 и ще видиш, че там се казва единствено "че Юда се е обесил". Не се споменава дали на дърво, на греда в къщата си или където и да било другаде.
Спирам дотук. Нататък сам трябва да разбереш какво искам да ти кажа.
П.П. Ето цитат от БГ превод на Библията:
"И като хвърли сребърниците в храма, излезе и отиде и се обеси."
Кажи ми къде пише, че се е обесил на дърво? Но ти смяташ, че се е обесил на дърво, нали?
2. Или се е обесил на желязо
3. Най вероятно се е обесил на дърво, щот по онези древни времена не е имало много много стърчащи железа удобни за бесене.
4.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале вчера как се изпонапих... Днеска цял ден пия едни сокове и ред були и се оригвам на ракия и луканка.... С гаджето нищо не стана... Тръгна си по средата на вечерта щото май се уплаши че сме много пияни и се състезавахме с два мотора кой е по бърз.... Аба нали ги знаете автоджамбазките мерения на пишки - един идиот ме ядоса с една Хонда глупава и аз взех едно Кавазки и го разцепих - вдигнах 195 км в час..... (Естествено както винаги правим на обезопасени места, специално пригодени за състезания с МПС).....Да я таковам и стриптизьорката и секс машината дето се опика от страх от малко алкохол и скорости и живот на ръба.... Гледат бързи и яростни и се кефят, ама на живо са мишки... Как и да е.. Днес изпуснах една сделка за продажба на имот, ама просто в 10.00 не успях изобщо да стана от кревата па камо ли да ида до нотариуса.... Колегите пак са ми сърдити... Ама днес не ми е до никой... Страшен махмурлук ме гони, а тая вечер съм на ергенско парти, на сина на един мой партньор в един стиптийз бар...
И не забравяй, че ние сами ще решим кога да гушкаме букета - т.е. няма "граници" за нищо.
Психолозите го наричат собствената "червена" линия, която всеки си поставял като ограничение ( смигам )
П.П. Пфу ... пий 3 пъти по 1 аналгин/аспирин ( заедно ) през 2 часа да "светнеш" за довечера, че може и малко да си настинал и да не е само от махмурлука. Не повече, става и на гладно, но само толкоз, ако не си хапвал днес.
Няма да ти навреди тази комбинация, може само да помогне.Last edited by marandi; 31.08.2012, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение"И ти ли, Бруте?" ....
Ай, стига се мъчихте да вкарвате интрига, дет' няма да ви се отвори парашута.
ТНМ-чева си я харесвам и само й болднах 2-те изречения в тъмничко, които ги е копирала от някъде, т.е. предоверила се е.
Следващото й изречение вече е нейн текст. Нищо повече и тя ме е схванала перфектно какво съм имал предвид, че с копи/паста тряя се внимава, понеже веднага излиза от стила си.
П.П. Ай, кат' искаш да "денсим" на дребно - кажи в коя глава и от кое евангелие се споменава, че точно на това дърво се увесил Юда.
Махни ги лафчетата какво и как уж било станало, щот' замазваш фронта. Посочи цитат, че Юда се е пернал на точно такова дърво от този източник.
Тенк ю съм предварително!
Семенцата тежат 0,18 гр. като разликите между тях са до 0,5%. Ако професорът ми преди години ме е излъгал - много се извинявам, че и аз съм направила същото с тебПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар