IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Едни за свирка и мек секс, нема и 20 минути взимат три бона,
    Абе ти малко ни почна тук като някои други в темата за "понижението на имотите". Почвам да се съмнявам дали не "държиш" цена на тези услуги като някое АНИ в имотите.

Тия по 3 бона изчезнаха яко дим още преди 1-2 години по чужбина, а на останалите тук им разбиха "агенциите" Да не говорим, че"плащачите" на 3 хиляди лева за секс от 60 минути останаха на пръстите на едната ни ръка. Поне тези, които не ги е страх от компромати..

За много-много скъпа и уж качествена к*рва, тарифата е 1000 лева и то за цяла нощ.

Ама хайде да се спра, че ще се изпокарам и с теб днес.

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059307875]
      Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Абе аз не съм м най големия фен на провинциланите фолк курви и плеймейтки... Те на живо са си и бая грозни, явно много играе фотошопа като ги снимат...[/QUOTE
      Kосмо одъртя и акъла ти не дойде.Умението да се прави секс и външния вид са две различни неща.Хубавия външен вид не гарантира хубав секс.Като пиеш няколко ракии и угасиш лампата външния вид изчезва.......Както съм казвал и друг път красивите са за путкоразвеждачите из София.Развеждача да се фука пред приятели каква готина мацка е хванал а тя пред приятелки какъв паралия е намерила.
      Ее ... да'еВа - стига с тия "критики", бря

К'во ви е направил Космо - бърка ви хладилника, плащате му сметките всеки ден ли?

П.П. Моят старчок е същият - още с Изгрева и вече вижда Залеза - демек нещата били кофти, ама утре да видиш какви ще станат, а па за вдругиден да не говорим.

Викам му много телевизия гледаш и "новини" и Скат - поспри ги малко и ще се почувстваш по-добре, дет' разни треторазрядни лелички четат на АйКю-то "убедително" и са спец по всичко.

Сега от 1 месец почти не гледа телевизия

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059307875][QUOTE=Kosmonavta;1059307874]Абе аз не съм м най големия фен на провинциланите фолк курви и плеймейтки... Те на живо са си и бая грозни, явно много играе фотошопа като ги снимат...[/QUOTE
        Kосмо одъртя и акъла ти не дойде.Умението да се прави секс и външния вид са две различни неща.Хубавия външен вид не гарантира хубав секс.Като пиеш няколко ракии и угасиш лампата външния вид изчезва.......Както съм казвал и друг път красивите са за путкоразвеждачите из София.Развеждача да се фука пред приятели каква готина мацка е хванал а тя пред приятелки какъв паралия е намерила.[/QUOTE

Е те тук си много прав бате Пешо... И се ловя че вече повече чукам не да ми е кеф, ами да се фукам пред приятелите какво съм думнал... Това явно развивам тоя комплекс на застаряващите мъже, коиот си доказват че още им става и че още жените ги търсят... Ха наздраве... Поразмина ми и вече трета бира отварям.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Хихи ....

добре, че и ти пишеш ( тя тая тема си е ваша на Съни и тИбя ) - Русото ви е на "гости" и Благодаря, за което, че ме изтрайвате.

Страхотен "старомоден" чар блика от тИбя, а ти не го осъзнаваш и точно това ти е Чар-а и винаги ме караш да се разсмивам като те чета

П.П. По принцип Александра Рипли пише в подобен стил продълженията на "Отнесени от вихъра" и за този Чар на романтизма някога си, но не ти я препоръчвам, че и аз много се изнервих докато ги прочета някога си, че върви всичко много мудно и тегаво, а чета по диагонал, т.е. доста бързо.
          ----------------------------------------------------------------
          Сега, писах ти и преди - "думни" подаръка на момчето, щот' ще го бастисате иначе и то няма да направи нищо, а точно това, което описваш как ще протече ценоразписа.

В случая плащате за "време", а не за "бройка" - та дай шанс на момето да си го заработи, а като гледам май само ти си Шанса това да се случи.

Малкият ще го хлъзнат със сапуна и няма да разбере.

Хубаво е, че си запазил детското в себе си, батка и си толкова чист вътрешно ( затова са и тия угризения ). "Битката" си струва за онова .... - детското някога

Абе то накрая така ще стане.... Поне да си изкара парите.. А не като преди време пак викаме скъпа курва на един травестит от моя квартал и отиват те в другата стая и по едно врем след около 30 минути викам я да ида да ги видя тия какво правят.... И каво да вида - Тоя и спи пиян в скута, а тя го гали по косата и си пише СМСи... И ела да видиш дедо Гого - Само я хванах за главата, така от страни и от там да видиш какъв микс между френска любов и класически секс се получи... И чак ми вика "Ти си много лош..."... Странни мерки за парите има новото поколение... Е една ми разправя как не можело 4 членно семейство да оцелее с под 5х/лв в София.... На питането ми как вижда живота на двам пенсионери или на няякои с ниски фдоходи отговора и бепшше - Те ги издържат разни роднини от чужбина или имат черни доходи... Хората, и най вече хората по София, изобщо нямат идея че из страната цели семйства живеят с една пенсия на бабата например и не купуват нищо друго освен хляб и това са не по малко от половин милион човека.... Ама те така.. Едни за свирка и мек секс, нема и 20 минути взимат три бона, други за 40 години трудов стаж взимат 250 лв месечно... Ебем ти живота...

Коментар

• [QUOTE=Kosmonavta;1059307874]Абе аз не съм м най големия фен на провинциланите фолк курви и плеймейтки... Те на живо са си и бая грозни, явно много играе фотошопа като ги снимат...[/QUOTE
            Kосмо одъртя и акъла ти не дойде.Умението да се прави секс и външния вид са две различни неща.Хубавия външен вид не гарантира хубав секс.Като пиеш няколко ракии и угасиш лампата външния вид изчезва.......Както съм казвал и друг път красивите са за путкоразвеждачите из София.Развеждача да се фука пред приятели каква готина мацка е хванал а тя пред приятелки какъв паралия е намерила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Прав си космо- народа го е казал- Каквато на царицата такава и на магарицата

Абе аз не съм м най големия фен на провинциланите фолк курви и плеймейтки... Те на живо са си и бая грозни, явно много играе фотошопа като ги снимат...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Чай ся. Ми ако някой друг плаща масрафа, тя вече не е три бона, а е по любов !!! На момчето нали вие ще му платите масрафа !!!
                Така излиза май..

Коментар

• Прав си космо- народа го е казал- Каквато на царицата такава и на магарицата

Коментар

Значи от опит трябва да ти кажа че секса с курва за 3 бона е много по лош от този с кварталната курва на някоя пейка в парка... Защото курвите от 3 бона са едни мърли с огромно самочувствие, дето им го помпат жълтите медии (за да стигнеш 3 бона задължително изискване е да е светска личност), иначе има и същото качество за 1500 ама никой не ги познава и не може да се фукаш... Та това са мърли с тон претенции - без целувки, без анал, без да мачкаш силикона, не мърда, ама миришеш и на лук, ама на чесън, ама преди това требе да се къпе (разбирай времето си тече).. И за неопитният ебач това значи сто процента невдигане на самолета... Та и аз като теб мисля че една такава мърла най много да скапе момчето сексуално преди брака....

Иначе аз бих думнал нещо такова само ако ме снимат.. Иначе после като се похвалим нема да ми верват...
                    Хихи ....

добре, че и ти пишеш ( тя тая тема си е ваша на Съни и тИбя ) - Русото ви е на "гости" и Благодаря, за което, че ме изтрайвате.

Страхотен "старомоден" чар блика от тИбя, а ти не го осъзнаваш и точно това ти е Чар-а и винаги ме караш да се разсмивам като те чета

П.П. По принцип Александра Рипли пише в подобен стил продълженията на "Отнесени от вихъра" и за този Чар на романтизма някога си, но не ти я препоръчвам, че и аз много се изнервих докато ги прочета някога си, че върви всичко много мудно и тегаво, а чета по диагонал, т.е. доста бързо.
                    ----------------------------------------------------------------
                    Сега, писах ти и преди - "думни" подаръка на момчето, щот' ще го бастисате иначе и то няма да направи нищо, а точно това, което описваш как ще протече ценоразписа.

В случая плащате за "време", а не за "бройка" - та дай шанс на момето да си го заработи, а като гледам май само ти си Шанса това да се случи.

Малкият ще го хлъзнат със сапуна и няма да разбере.

Хубаво е, че си запазил детското в себе си, батка и си толкова чист вътрешно ( затова са и тия угризения ). "Битката" си струва за онова .... - детското някога
                    Last edited by marandi; 31.08.2012, 17:26.

Коментар

ТНМ е стахотна като интелект и е логично да се защити прекрасно.

Цитирам пак какво само й подчетах:

"Семенцата му са били с почти идентична големина и тегло. Нямало е нищо друго в древния свят, което да е толкова еднакво."
                      -----------------------------------------
                      Да ме извини тнм, че вече няколко пъти я споменавам. Сега се надявам да е за последно.

Да ти кажа пък аз защо написах днес на тнм, че си я нападнал.

Цитат (началото) от твоя пост към нея.
                      -----------------
                      Офф ...

моля те не почвай и ти, че една мечка ми стига в тоя форум да ми тормози единствената гънка с дивотии. Много е уморително да се четат/слушат глупости.
                      ----------------

Аз ли не разбирам български език или от горното изречение се разбира, че някой (този към когото е насочен поста) пише глупости?

Ти си съчетал лека атака към Мечобиков, но не предвиждаш, че добавяш адресата на твоя пост (тнм) към глупаците, за какъвто смяташ Мечобиков.

Коментар

Значи от опит трябва да ти кажа че секса с курва за 3 бона е много по лош от този с кварталната курва на някоя пейка в парка... Защото курвите от 3 бона са едни мърли с огромно самочувствие, дето им го помпат жълтите медии (за да стигнеш 3 бона задължително изискване е да е светска личност), иначе има и същото качество за 1500 ама никой не ги познава и не може да се фукаш... Та това са мърли с тон претенции - без целувки, без анал, без да мачкаш силикона, не мърда, ама миришеш и на лук, ама на чесън, ама преди това требе да се къпе (разбирай времето си тече).. И за неопитният ебач това значи сто процента невдигане на самолета... Та и аз като теб мисля че една такава мърла най много да скапе момчето сексуално преди брака....

Иначе аз бих думнал нещо такова само ако ме снимат.. Иначе после като се похвалим нема да ми верват...
                        Чай ся. Ми ако някой друг плаща масрафа, тя вече не е три бона, а е по любов !!! На момчето нали вие ще му платите масрафа !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Не виждам защо да се извинявам по това.
                          Ти пишеш публичен пост до някого и аз си казвам мнението как ми е прозвучал.

тнм достатъчно дискретно намекна нещо, но ти, покрай своята увереност в непогрешимостта в знанията си и отношенията с хората, го пропусна.

цитат от поста на тнм (биолога ):
                          ------------------------
                          П.П. Аз написах "според преданието", а не според Библията, ама няма значение.
                          ------------------------
                          ТНМ е стахотна като интелект и е логично да се защити прекрасно. Ти също си такъв и затова много ви харесвам.

Цитирам пак какво само й подчетах:

"Семенцата му са били с почти идентична големина и тегло. Нямало е нищо друго в древния свят, което да е толкова еднакво."
                          -----------------------------------------
                          Т.е. не може да се смесват различни системи за измервания като "големина" и "тегло" и да се прави извод, че са идентични и вече кощунството, че са "еднакви".

Просто са с различни дименсии и в различни мерки. Няма все още такъв Природен закон, който да ги обедини да се каже по този начин.

Русото е прост инженер и само това я измайтапих - останалото са твои предположения да го наречем, които за ЕН-ти път подчертавам, че са лично твои, а не мои и малко да поспреш да ме "тълкуваш" ( ъъ ... смигам )

Ай, наздраве! Мисля, че приключихме кой какво е визирал в постовете си
                          Last edited by marandi; 31.08.2012, 16:56.

Коментар

Внимавайте да не му сринете самочувствието на момчето.

Не всеки има такова и да пори мацки за по 3 бона.

Ти си врял и кипял и ги озаптявай "твоите" идео-съзидатели. Външна мотивация ( като в случая може да "убие" вътрешната мотивация на момчето ). Редовно допускана грешка при много мениджъри и добронамерени приятели.

П.П. Има там една басня на Крилов за Човекът и неговата сянка, ще ти я потърся след малко да ти дам линк, ама големи глупости при мен в момента 3 пъти излизах и 2 часа дрънкам по телефони - само ме прекъсват.

Майната му за лапето, гледай ти да си ОК. Ако ти си ОК и то ще бъде винаги ОК.

Ако то не може да я опъне - я опъни ти, да не бастисате подаръка

-----------------------------------------------------------------------

Намерих я баснята, че тя ми е в 1 сайтовете, дет' правя като хоби.

-----------------------------------------------------------------------

Басня от Иван Крилов: Човекът и неговата сянка
                            Имало едно време един чудак, който се опитвал да улови сянката си, но все не успявал. Щом пристъпвал една-две крачки, тя веднага се отмествала още по-напред. Тогава ускорявал крачките си, ала пак не успявал да настигне своята вечно изплъзваща се сянка. Накрая се вбесил и се затичал с все сили, само че, колкото по-бързо бягал, толкова по-бързо се отмествала сянката му – явно била решила да му избяга и никога да не попадне в ръцете му, като че ли била безценно съкровище.

Но ето, виж! Тази неразделна спътница на чудатия преследвач, която само допреди миг го следвала предано по петите, сега изведнъж се озовала пред него.

Читателю любезни, лично аз неведнъж съм наблюдавал Фортуна как се отнася към нас. Един човек може да върши какво ли не, само и само да привлече вниманието на капризната богиня, ала накрая да се окаже не само, че си е губел напразно времето, но дори сам си е навлякъл на главата куп неприятности. Докато друг, както по всичко си личи, бяга от нея като дявол от тамян, а на нея като че ли й доставя наслада да го преследва, за да го дари с щастие.

http://anekdoti-basni.blogspot.com/2...g-post_10.html

----------------------------------------------------------
                            Имах предвид това в черничкото, което съм болднал

Ще се справиш страхотно, спокич, както винаги!

Коментар

1. Ти не се извини, че се опита да ми нарушиш връзка с човек, на когото държа ( ТНМ ).
                              Не виждам защо да се извинявам по това.
                              Ти пишеш публичен пост до някого и аз си казвам мнението как ми е прозвучал.

тнм достатъчно дискретно намекна нещо, но ти, покрай своята увереност в непогрешимостта в знанията си и отношенията с хората, го пропусна.

цитат от поста на тнм (биолога ):
                              ------------------------
                              П.П. Аз написах "според преданието", а не според Библията, ама няма значение.
                              ------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Добре - манипулирал съм четящите, щом казваш.

Интересно ми е кога ли ще дойде времето, когато ще кажеш (в писмен вид) по някоя тема: "Не знам" или "Сгреших".

Времето е пред нас.

Успех!
                                Никъде не са използвани подобни думи, които се опита да припишеш.

П.П. По принцип съм го казвал много пъти, но ще го кажа пак.

Грешките, които Русото е допускало и постоянно допуска са повече от космите на главата му, а е тя е доста обилна.

Грешал, греша и ще греша - просто не съм светец на икона в църква, а обикновен чиляк.

П.П.П. Спазвам само 3 правила:

1. Първо се извинявам винаги, ако допусна грешка и нараня човек без да искам.
                                2. Винаги казвам "Благодаря!"
                                3. Винаги помагам, доколкото мога на всеки, който ме вдъхновява.

---------------------------------------------------
                                Сега ще ти го завъртя "наобратно".

1. Ти не се извини, че се опита да ми нарушиш връзка с човек, на когото държа ( ТНМ ).
                                2. Не каза "Благодаря!", че те накарах да отвориш Библията и да видиш, че никъде няма такова нещо за конкретно дърво да е описано.
                                3. Станал си Мечката номер 2 - и той е същият, неблагодарен и крив на целия свят.

Русото утре ще пукне - спокич. Тогава "криви" ще ви станат поредните "руси" и така докато 99.9% вече ще виждате само "руси" около себе си, които не можете да понасяте.

Логичния въпрос е, а тия 99.9% останали какво ли си мислят за вас? ( смигам )

Коментар

Working...
                                X