IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Цветето може да е жълто или синьо
    Върбата може да е сребриста
    Лопатата може да е гребло
    Чичо може да е "душата на компанията"
    Не го изтълкува правилно коанина

Става въпрос за червено цвете
    Става въпрос за зелена върба
    Става въпрос за лопата като лопата
    Става въпрос за Чичо, който по душа е интригант, но има шанс, някаква ръждясала съвест някога да го вкара у правия път
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Комсомолското 30 +
      Обясни на момчето младо какво означава "комсомолско", защото може да тъне в неведение
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Цветето не е червено
        Върбата не е зелена
        Лопатите не са лопати
        Чичо не е интригант
        Цветето може да е жълто или синьо
        Върбата може да е сребриста
        Лопатата може да е гребло
        Чичо може да е "душата на компанията"
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Пука ли ти кой какъв ( трети път те питам ) или просто си от фенската "маса", дет' лепи етикетчета без някой да ги иска
          Приеми ме за лек летен грип, който имунната система на темата ще убие безпроблемно.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Т'ва не е "отношение", а просто позиция. Дано ме разбереш правилно, че никой не ти иска мнението, за да го даваш ( смигам ).
          Ти не си ми го искал, но постваш разни проценти успеваемост на форекса. От сорта на 96% ДНЕВНО.

Но защо не уточняваш, че играеш с микролотове и си направил от 2 (два) долара - 4 (четири) долара?

Знаеш, че хвърлям око на тази тема, знаеш и с какво се занимавам през повечето време, а пък си взел да ме "обиждаш" с постове, все едно съм от 4-то помощно училище.

Коментар

Младежката формация на "3 0 + "да не се права на много умнА, щото върви по стъпките ни
            Комсомолското 30 +
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              А уж улегналите хора не правили глупости от възрастта ще да е почват хорицата да дават фира
              Младежката формация на "3 0 + "да не се права на много умнА, щото върви по стъпките ни
              Мечо

Коментар

[/B]

Колко невинно, колко скромно.

П.П. Готина си е тайфата.
                Пък и всички "изглеждаме" силни и здрави - носим на пердах
                Цветето не е червено
                Върбата не е зелена
                Лопатите не са лопати
                Чичо не е интригант
                tnm

Коментар

• А уж улегналите хора не правили глупости от възрастта ще да е почват хорицата да дават фира

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Знаех си, че ще вземеш "отношение" по поста ми към Космонавта.

Май ще трябва да се готвя и за други постове.

П.П. Викам си Космонавта да не е ебач, колкото ти си форекс играч.
                    Пука ли ти кой какъв ( трети път те питам ) или просто си от фенската "маса", дет' лепи етикетчета без някой да ги иска

П.П. Иначе си много "заразителен" - 10 мин. гледах как един татко учи детето си на улицата пред нас с футбулна топка.

Накрая не издържах ( понеже ме зарази на тема критика ) и си взех кафето и една цигара и слязох долу при тях. То се оказа комшията ми, дет' дядо му почина и от поне 20 годни не сме се виждали, а това с късата коса било дъщеря му, а не момче, както ми се стори през прозореца.

Та, тъкмо й показвах на момичето видовете удари с топка, фалцове и т.н. и тя па вкара топката в градинката и там се пукна на едно изсъхнало нещо, която я набоде.

Сега ще ходят пак до магазина да купуват друга топка, че тая я метнаха в кофата. Казах им да я дадат на чичо им, щот' си е майстор и ще им я лепне със силикон, ама явно и Таткото реши да ми се надува кат' тИбя в момента.

Кротко си пожелахме на добър час, ако не се видим пак, щот' живеят в Южна България

П.П.П. Демек не се готви за никакви постове, а си избий "филмите" от главата, че някой те е чувал или му пика за тИбя, ако влошиш тона на хубавата тема.

Т.е. удари 2 шамара на жена си и не се чувствай "длъжен" да си избиваш комплексите тук срещу хора, които не познаваш и не си им виждал очите през живота си.

Т'ва не е "отношение", а просто позиция. Дано ме разбереш правилно, че никой не ти иска мнението, за да го даваш ( смигам ).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Темата заприлича на пиянско меле.....Не знаеш откъде ще ти дойде тупаника....
                      Космо, ти по дузини ли ги поръчваш мацките......Три бона за каталог....

Така казват хората.....

Колко невинно, колко скромно.

П.П. Готина си е тайфата.
                      Пък и всички "изглеждаме" силни и здрави - носим на пердах
                      Мечо

Коментар

• Темата заприлича на пиянско меле.....Не знаеш откъде ще ти дойде тупаника....
                        Космо, ти по дузини ли ги поръчваш мацките......Три бона за каталог....

Така казват хората.....

Коментар

• То и аз като слушам Космо какви пари харчи месечно за секс - с тях може да изплати външния дълг на някоя африканска д-ва.

Коментар

• Не съм чела целия спор, а и не съм ботаник, но рожковите дървета са доста разпространени. Край "Червен площад" има няколко улици озеленени с тях. Височки са, което не знам добре или зле е за бесене. Клей от рожкови се използва като средство за облекчаване на рефлукс при бебета.
                            Last edited by val/she; 31.08.2012, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Бе, то само май ти си мислиш, че се "караш" с някого, ама както и да е, щот' Русото не вижда някой да се "кара" с теб, както го изкарваш, ама "разгеле ..."

И дори да му е бизнес на Космо тия неща, на теб какво ти пречи, ако не е тайна?

П.П. Поръчай си от Унгария, там цена/качество са по-добре от българките, щот' от българка курва не става. В Украйна па още по-тънко ще ти е, за Куба няма да говоря.

Колко пъти съм го писал т'ва, но опитите продължават, че от българка курва не става

И к'во? Утре кат' ти дойдат контрагенти от "Запада" и си поискат курви като част от сделката - ти к'во ще им разправяш? Че "размазваш" по форумите Космо и сие и сделка няма да видиш, колкото и да се напъваш.

Капиш? ( но ще си в хармония със себе си, че си бил "пич" на място ), а отстрани си изглеждал като пълен убитак, щот' не можеш и 1 курва да пазариш за някого, а те им се водят "командировъчни" тия средства и естествено, че гледат да ги изхарчат, защото иначе трябва да ги връщат пак в заложения им бюджет
                              Знаех си, че ще вземеш "отношение" по поста ми към Космонавта.

Май ще трябва да се готвя и за други постове.

П.П. Викам си Космонавта да не е ебач, колкото ти си форекс играч.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Абе ти малко ни почна тук като някои други в темата за "понижението на имотите". Почвам да се съмнявам дали не "държиш" цена на тези услуги като някое АНИ в имотите.

Тия по 3 бона изчезнаха яко дим още преди 1-2 години по чужбина, а на останалите тук им разбиха "агенциите" Да не говорим, че"плащачите" на 3 хиляди лева за секс от 60 минути останаха на пръстите на едната ни ръка. Поне тези, които не ги е страх от компромати..

За много-много скъпа и уж качествена к*рва, тарифата е 1000 лева и то за цяла нощ.

Ама хайде да се спра, че ще се изпокарам и с теб днес.
                                Бе, то само май ти си мислиш, че се "караш" с някого, ама както и да е, щот' Русото не вижда някой да се "кара" с теб, както го изкарваш, ама "разгеле ..."

И дори да му е бизнес на Космо тия неща, на теб какво ти пречи, ако не е тайна?

П.П. Поръчай си от Унгария, там цена/качество са по-добре от българките, щот' от българка курва не става. В Украйна па още по-тънко ще ти е, за Куба няма да говоря.

Колко пъти съм го писал т'ва, но опитите продължават, че от българка курва не става

И к'во? Утре кат' ти дойдат контрагенти от "Запада" и си поискат курви като част от сделката - ти к'во ще им разправяш? Че "размазваш" по форумите Космо и сие и сделка няма да видиш, колкото и да се напъваш.

Капиш? ( но ще си в хармония със себе си, че си бил "пич" на място ), а отстрани си изглеждал като пълен убитак, щот' не можеш и 1 курва да пазариш за някого, а те им се водят "командировъчни" тия средства и естествено, че гледат да ги изхарчат, защото иначе трябва да ги връщат пак в заложения им бюджет
                                Last edited by marandi; 31.08.2012, 18:37.

Коментар

Working...
                                X