If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
бях се наточил моят любимец Федерер, че ще му се опънат малко и ще стане мач, ама то си е наказателна акция. Да'еВа изрода му да го таковам у гърбЪ.
Трябва да връща парите от билети на 'орицата по трубуните - баси той не е тъп и трябваше да му пусне 4-5 гейма на тоя, а не да го приключва кат' на тренировка.
П.П. Днес па и Родик се отказал официално и той с прес-конференция - тия диванета одъртяха и ги перна съчмата нещо.
Ще ги учим на български и да идат в темата 30+ да списват и те - усещам. Космо ще ги урежда с мацки и така ...
Иначе Рафаел наистина липсва на турнира и него много го харесвам. Много се раздава на корта.
"Другата седмица ще ти мятам транзакции с по 150% нет профит"
Хмм, мерси! Не, че ще ти ги следвам, ама ще ми е много интересно. Надявам се да не забравиш, какво си казал. Хайде, лека ти нощ...
Хъх ...
не ставай нагъл кат' Мечката ( че той нещо се опита да ми иска обяснение ), моля те. Все едно ми пълни всеки ден хладилника и ми плаща режийните, че па и "обяснения" по форуми да давам
Ако искам ще ти пратя транзакции да видиш, че е така. Ти какво предлагаш насреща като бас-че? Ще кихаш ли по толкова насреща, колкото ти извадя с прикачен файл или лафче да става?
П.П. Тоя абитуриентският "манталитет" 'ноу ме кефи. Всичко и всички са ми длъжни, щот' съм млад, 'ноу готин и всички са ми длъжни да ме дондуркат на коляно и да ми пеят и свирят на китара кат' заспивам?
Нали съм "клоун" и да те гоня как да правиш над 150% профит дневно и то от всяка точка на света?
"Нетна печалба за този период щеше да е почти 400%."
Щеше, ама не е! То и Левски, ако беше с ботуши, ама не е бил... Та..., нещо да ми кажеш...?
Нали това съм написал на бебе Наивник - че нарочно я закрих позицията и пак щях да я отворя, да види, че 150% ще ги хвана от раз.
П.П. Влезе баща ми - скъса ми нервите за някакви глупости от типа едната ми леля на едната градина била изскубала доматите, ама сега засяла краставици и пипер.
Много съм уморен вече от месеци, после съм заспал за няколко часа ( около 2-3 часа ). Демек емоционално съм пълен парцал, но не мога да "убия" баща си, защото това е най-важното за човека в момента и се чувства полезен с нещата, които прави. Какво да му кажа - "Марш оттук или нещо подобно ...?" - нали ще го убия така действително.
Кое не ти е ясно?
Другата седмица ще ти мятам транзакции с по 150% нет профит, просто тази платформа не ми позволява да се удължава позиция след уикенд-а, ако е над ливърийдж 1:100.
Т.е. в петък ( вече по-малко от 24ч ) не мога да гарантирам, че ще се появи такова движение и да го направя. Затова се "денси" в началото на всяка седмица до средата - после става рисковано, а Русото не е по рисковете, въпреки че "отстрани" може би изглежда така
Велико Търновският клоун, хайде поспри се мъничко, че нещо взе да досаждаш със смехориите си...
Кое ти е трудно да схванеш, бе малоумнико мой?
При ливърийдж 1:400 = 10 пипса умножено по 4% = 40%
В момента лирата е 1.5787, т.е. почти 100 пипса разлика от 1.5866 кат' я играх, т.е. когато съм го писал това в 16ч досега са минали 9-10 ч ориентировъчно.
Нетна печалба за този период щеше да е почти 400%.
Дал съм й "картинка" от десктоп-а си с дата и час. Другата седмица, ако не ме домързи ще ти цъкна 1 транзакция с над 150% нетна печалба за по-малко от 1 ден, щот' често ги правя, т.е. за няколко часа как се прайка.
П.П. Въпросът е струва ли да се разправяш с идиоти и какво значение има къде живея? Мо'а си отида дет' си искам - само да има и-нет, да ме кефи и да няма идиоти.
Ай, отивам за бира, а ти умувай дотогава, гледай "картинката", извади си калкулатора, смятай и ще ти изслушам поредната кретения с удоволствие после, която ще измъдръш, щот' явно ти се отдава ( ъъ ... смигам )
П.П.П. Тая Мечка такова мамата на готината тема, не ми стигаше оня малоумник Зарко, ами сега се развъждат олигофрени кат' хлебарките.
Да'е*а заразата - вече не могат да сметнат колко е 2 + 2 и ползват "елки"
Значи махай 3 часа от постовете ми и дет' се скалпира от 1.5870.
Тая позиция я закрих и тъкмо ти пишех, че ще я пусна пак за скаплене да видиш, че ще излязат 150% профит, ама старчокът ми влетя и да го изслушам.
Вече наистина е на 1.5810, както и да е, т.е. при ливъридж 1:400, както я отиграх го хващах отвсякъде.
П.П. Пак казвам стинките са ми последния проблем, а ти не си видял файл-а, който си снимах десктоп-а.
Мислех да ви избазикам, че е идеално време за скалп, ама ако ви подведа - к'во правим - т.е. еврото имах предвид.
Иначе сега съм на злато и петрол от 2 дена и днес просто ме досърбяха ръцете - нищо повече. ( 150-300% нет профит се правят без проблем и то за ден - няма и седмица - т'ва за протокола само ).
Асенката ме е разсмивал като каже, че няма как да се правят повече от 30% на ден от акаунт ( смигам )
Чиърс!
Велико Търновският клоун, хайде поспри се мъничко, че нещо взе да досаждаш със смехориите си...
Русото, виждал ли си див рожков? https://www.google.bg/search?q=див+р...bm=isch&tbo=u&
Това е малко дърво с красиви цветове. Според преданието на него се е обесил Юда след като е предал Христос. Затова го наричат още Дървото Юда.
Древните римляни много са го ценили. Събирали са семената му и с тях са хранели конете си, за да здрави и издръжливи по време на походите, засаждали са го в дворовете си и са го отглеждали, защото е медоносно растение.
Но са го ценели и поради една друга много интересна причина. Семенцата му са били с почти идентична големина и тегло. Нямало е нищо друго в древния свят, което да е толкова еднакво.
Познай за какво са го използвали?
Измервали са каратите на скъпоценните камъни. Определен брой семенца измерват определен карат. От латинското му име Cercis, произлиза думата карат.
В България се среща като естествено насаждение само в резервата Патлейна, до Велики Преслав.
Чиърс!
Офф ...
моля те не почвай и ти, че една мечка ми стига в тоя форум да ми тормози единствената гънка с дивотии. Много е уморително да се четат/слушат глупости.
Дефинирай ми това в черничкото какво значи?!? ( цитат: "Семенцата му са били с почти идентична големина и тегло.Нямало е нищо друго в древния свят, което да е толкова еднакво." .... )
И след тая тъпотия ми вкарваш нЕкъв сакрален въпрос тип Мечка да се сещам колко съм Рус и прост - хихи
П.П. Иначе виждал съм го си мисля, навремето играехме на Том Сойер и Хъкълбери Хин - обикаляхме кат' диви по разни пещери, прилепи и т.н.
Лапешка работа, ама пиши и това в списъка за изпроводяк на Мечката да види 'убау ли е. Кат' се връща и такова дръвче да носи
Много обичам ония малките картончета като списък, дет' стават кат' тарележ по джобовете. Пиша такива на Тати да не забравя за какво е тръгнал някъде, правя му дубликати и на хладилника и му ги лепя с магнитчета, да вижда че и това е забравил даже, дет' му е в джоба и някой му го е написал да му е по-лесно.
Демек тръгва за магазина за едно нещо, което съм казал да вземе, а се връща с 5 други, но не и с това, за което е пратен. После Русото почва да ма'а с гащи за корекция.
-----------------------------------------------------------
Наскоро пак я преглеждах Библията ( 3 пъти, че много бавно се чете ) и там не пише такова нещо в нито едно от четирите евангелия ( за това дърво ), ама ако Юда се е обесил на него е бил баси садо-мазото, щот' бая се е напъвал да се обеси на такова дръвче.
Инженерната ми мисъл пак няма да заспи, щот' практически ще е било голям зор котка да обесиш на него, а камо ли човек.
И въобще пак ме замисли: "На тия хора кога са имали време да си мислят и правят глупости?" Русото няма време да пукне - те еПаси ларжа са били тия
Аз няма да съм толкоз капризен кат' тИбя. Не ме бърка и да ме прецака с розови диаманти, че тия 3 розови ризи и 2 розови тениски няма с какво да ги нося.
И да са от карат и половина нагоре
П.П. Виж как цяло лято стоически го изтърпяхме да ни разправя колко температура е водата на морето, за цвета на пясъка, за познаниеТО и аксиомиТЕ.
Ай ся у списъко - хихи
Русото, виждал ли си див рожков? https://www.google.bg/search?q=див+р...bm=isch&tbo=u&
Това е малко дърво с красиви цветове. Според преданието на него се е обесил Юда след като е предал Христос. Затова го наричат още Дървото Юда.
Древните римляни много са го ценили. Събирали са семената му и с тях са хранели конете си, за да здрави и издръжливи по време на походите, засаждали са го в дворовете си и са го отглеждали, защото е медоносно растение.
Но са го ценели и поради една друга много интересна причина.
Семенцата му са били с почти идентична големина и тегло. Нямало е нищо друго в древния свят, което да е толкова еднакво.
Познай за какво са го използвали?
Измервали са каратите на скъпоценните камъни. Определен брой семенца измерват определен карат. От латинското му име Cercis, произлиза думата карат.
В България се среща като естествено насаждение само в резервата Патлейна, до Велики Преслав.
Чиърс!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Значи махай 3 часа от постовете ми и дет' се скалпира от 1.5870.
Тая позиция я закрих и тъкмо ти пишех, че ще я пусна пак за скаплене да видиш, че ще излязат 150% профит, ама старчокът ми влетя и да го изслушам.
Вече наистина е на 1.5810, както и да е, т.е. при ливъридж 1:400, както я отиграх го хващах отвсякъде.
П.П. Пак казвам стинките са ми последния проблем, а ти не си видял файл-а, който си снимах десктоп-а.
Мислех да ви избазикам, че е идеално време за скалп, ама ако ви подведа - к'во правим - т.е. еврото имах предвид.
Иначе сега съм на злато и петрол от 2 дена и днес просто ме досърбяха ръцете - нищо повече. ( 150-300% нет профит се правят без проблем и то за ден - няма и седмица - т'ва за протокола само ).
Асенката ме е разсмивал като каже, че няма как да се правят повече от 30% на ден от акаунт ( смигам )
Няма лоша печалба. Дори и при курс 1,5811 половин час след това
Не, бря - 1.5866 на 1.5856 я открих и затворих. Сложил съм ти и час, но махай 3 надолу, че платформата не е българска. Т.е., когато ти писах часа е същия по БГ.
П.П. Прав си и все се чудя защо най-близките ти хора - най-много те ядосват. Не се базикам взеха да ми излизат бели косми в косата и засега ги скубя - смешно ми е защо трябва да се стига до бели коси?
Русото много алтернативни въпроси си задава, както и да е и все се смее - т.е. най-много със себе си.
Хубаво разпускане с таласъмите и половинката желая
Коментар