IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
    ще наблюдаваме това рядко явление, само дано няма странични ефекти...

... извинявай, Поли - не смяташ ли, че тия "редки" явления напоследък - доста настоятелно почнаха да се внедряват в делниците ни?... Пък - това е свързано ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и със странични явления...

... ми - достатъчно е да поразсъждаваме "логически" ..., че то - колкото Слънца във Вселената - толкова и мъже - на Земята..., достатъчно е една Венера да се "помотае" пред тях - с ъгълчето на очето си само да я зърнат - Те ти го в същият миг - и "страничният ефект" - станалллл...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Браво, Арти!Умно момиче си!

Мерси за поздрава!Умното момиче има и богат репертоар от хубава музика.
      Добър да е денят и за тебе.

Коментар

• БРАВО АРТЕМИДЧЕ. УСПЕХ И НА ДРУГИТЕ ИЗПИТИ

Коментар

• За протокола след почти седемдесетчасово безсъние мина изпита по данъчен процес

Chambers Feat Ruby Rose Mulcahy Extra tea rest y'all - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=96HTgPXmlW8

Поздрав за всички и хубав ден

Feels like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=rcr3M...feature=fvwrel

нямам сили сега да се ядосвам какво не съм казала или написала, дано резултата ме удовлетвори
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Нека е приятен за всички денят!

И аз си го обяснявам с някакви "колебания" на планети и създаване на условия /и промяна в магнитни полета.... или кВоТ там.../..., по повод наближаващо небесно явление при "подреждане" на небесните тела ... Пък и резки колебания в температури, сравнено с предни дни - за вчера 30-32 градуса... Т.е. - хората винаги правим опити, за да обясним неща, които не са според нас - логически обусловени..., обобщаваме, сравняваме - и като цяло - се тревожим...

...после удряме по биричка с пресни картофки /или друго - с друго/ - и "бойният дух" се завръща у нас, хоризонтите са чисти и ясни - точно като пред новородено...

http://nao-rozhen.org/astronomical_phenomena/fr6.htm

..
            ще наблюдаваме това рядко явление, само дано няма странични ефекти...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              ....... И друг съм виждала безпомощни птици, но никога две за един ден.
              Като се прибрах в къщи, по новините чух, че имало слънчево изригване.
              Хубав ден, момичета и момчета!
              Нека е приятен за всички денят!

И аз си го обяснявам с някакви "колебания" на планети и създаване на условия /и промяна в магнитни полета.... или кВоТ там.../..., по повод наближаващо небесно явление при "подреждане" на небесните тела ... Пък и резки колебания в температури, сравнено с предни дни - за вчера 30-32 градуса... Т.е. - хората винаги правим опити, за да обясним неща, които не са според нас - логически обусловени..., обобщаваме, сравняваме - и като цяло - се тревожим...

...после удряме по биричка с пресни картофки /или друго - с друго/ - и "бойният дух" се завръща у нас, хоризонтите са чисти и ясни - точно като пред новородено...

http://nao-rozhen.org/astronomical_phenomena/fr6.htm

..
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Гадно време...Вчера Го вдигнах кръвното..., пазя леглото и ще се дивя( защото не съм ги чел...) от стиховете на Мечо.
                Те са образни и красиви и може би ще завършат с " Девойката, която ми постла легло"......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Добро утро лъвове и лъвици. Пешо ти от отричането на Ботев мина и на критика на любовната лирика. Или си гениален и неразбран или си станал литературен критик, или си станал с д... нагоре. И какво против имаш против тази слепота на тебе не ти ли се е случвало
                  ААА, че той така си става всеки ден....

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Пешо ти от отричането на Ботев мина и на критика на любовната лирика. Или си гениален и неразбран или си станал литературен критик, или си станал с д... нагоре. И какво против имаш против тази слепота на тебе не ти ли се е случвало

Коментар

Хубави стихове, Мечо, много хубави! .
                      Това е всичко друго но не и хубаво.Но влюбените са слепи

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Добро утро tnm

Рисунка 3

Слушам твоя глас по телефона
                        и те виждам: в ранна ранина
                        ти вървиш усмихната по склона
                        на една зелена планина.

Ти вървиш през дъхава морава,
                        ти вървиш през росна тишина.
                        А над тебе слънцето изгрява
                        като страж от стари времена.

И лъчи в нозете ти разстила,
                        и трепти над твойте рамена.
                        И под тази слънчева закрила
                        ставаш просто слънчева жена.

Матей Шопкин
                        Хубави стихове, Мечо, много хубави! .
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Вчера беше някакъв кофти ден. Времето беше тежко - високи температури и голяма влага. По обяд видях един синигер да лежи на оградата, а като си тръгвах едно врабче беше кацнало на стълбището пред сградата и едва дишаше. И друг съм виждала безпомощни птици, но никога две за един ден.
                          Нищо не разбрах. Баш сега ли намери да плюеш слънцето
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Вчера беше някакъв кофти ден. Времето беше тежко - високи температури и голяма влага. По обяд видях един синигер да лежи на оградата, а като си тръгвах едно врабче беше кацнало на стълбището пред сградата и едва дишаше. И друг път съм виждала безпомощни птици, но никога две за един ден.
                            Last edited by tnm; 05.06.2012, 11:51.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Добро утро tnm

Рисунка 3

Слушам твоя глас по телефона
                              и те виждам: в ранна ранина
                              ти вървиш усмихната по склона
                              на една зелена планина.

Ти вървиш през дъхава морава,
                              ти вървиш през росна тишина.
                              А над тебе слънцето изгрява
                              като страж от стари времена.