IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    ..., ти си тъй прекрасен!
    Втора степен слънчево изгаряне - зачервяване, мехури и висока температура. Предпочитам да се въздържа

ЧувАл съм, че когато имало смисъл - хората правели отстъпки... Така - единият ден - ТОЙ ще те маже с маслата против изгаряне на плажа, а на другия ден - ще ти се оставя на ласките - да го мажеш в къщи - с кВот там си решиш..., после отново - по същата схема - и времето, което прекарвате /с обичащият плажа/ - ще е пълно с красиви преживявания и за двамата..

/неангажиращо мнение/...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Аз тъкмо бях похвалил слънцето, че прилича на тебе, пък ти го оплю.

Малииииии, юли и август като изляза от морето и да си легна на горещия пясък и слънцето да пече. О сладък миг поспри !!!
      ..., ти си тъй прекрасен!
      Втора степен слънчево изгаряне - зачервяване, мехури и висока температура. Предпочитам да се въздържа
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Зарко, в резултат на високите атмосферни температури и продължителното слънчево греене през лятото, в каквато и конфигурация да се наредят небесните тела, на мен все ще ми е зле. "Бойният ми дух" ще се завърне около септември.
        ... не съм чувАл за толкова упорити /няколкомесечни/ цикли, независимо от причината за тях..., но уникалните хора около нас - никога не са преставали да бъдат оригиналнЕ...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Нека е приятен за всички денят!

И аз си го обяснявам с някакви "колебания" на планети и създаване на условия /и промяна в магнитни полета.... или кВоТ там.../..., по повод наближаващо небесно явление при "подреждане" на небесните тела ... Пък и резки колебания в температури, сравнено с предни дни - за вчера 30-32 градуса... Т.е. - хората винаги правим опити, за да обясним неща, които не са според нас - логически обусловени..., обобщаваме, сравняваме - и като цяло - се тревожим...

...после удряме по биричка с пресни картофки /или друго - с друго/ - и "бойният дух" се завръща у нас, хоризонтите са чисти и ясни - точно като пред новородено...

http://nao-rozhen.org/astronomical_phenomena/fr6.htm

..
          Зарко, в резултат на високите атмосферни температури и продължителното слънчево греене през лятото, в каквато и конфигурация да се наредят небесните тела, на мен все ще ми е зле. "Бойният ми дух" ще се завърне около септември.
          Мечо

Коментар

Ти на това плюене ли му викаш!?. Почакай да стане август и тогава да видиш какво се казва плюене

П.П. Към слънцето подхождам винаги с повишено внимание
            Аз тъкмо бях похвалил слънцето, че прилича на тебе, пък ти го оплю.

Малииииии, юли и август като изляза от морето и да си легна на горещия пясък и слънцето да пече. О сладък миг поспри !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

.....

...т.е. - много внимаваш - да не те "лизне" от неправилната страна, защото се зачервява, смъдииии и болииии...

Коментар

Нищо не разбрах. Баш сега ли намери да плюеш слънцето
                Ти на това плюене ли му викаш!?. Почакай да стане август и тогава да видиш какво се казва плюене

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  На мене обикновенно ми отговаря с...мълчание.....
                  Ти с тези кросове и стихове, направо отнемаш въздуха в темата.....
                  Помниш ли на времето един детски филм "Васко да Гама от село Рупча". Детето каза на моряка:

- Ех лошо, нямаше буря !!!
                  - Сакън не викай дявола. Що ти е буря.
                  - Ами като се върна в България да мога да разказвам.
                  - Че какво ти пречи и така да разказваш.
                  tnm

Коментар

Чичо, мъдри думи, веднъж и аз и дадох подобен съвет, но тя ми се озъби. А да видим сега на тебе какво ще ти отговори.

ПП
                    Браво Арти !!!
                    На мене обикновенно ми отговаря с...мълчание.....
                    Ти с тези кросове и стихове, направо отнемаш въздуха в темата.....

Коментар

Дремнах му още 2 часа и сънувах чуден сън .....
                      Пускам компа и Артемидчето се появило.....
                      Браво Арти !!!
                      Само един съвет - гледай с по-малко труд да постигаш повече.....
                      Пясъка изтича и човек трябва да дава само толкова , колкото е нужно да постига целите си ......Другото е преразход на енергия и бели коси, но не от удоволствия.....
                      ... миии - не е точно така..., все пак - ако има други мнения - нещата вече не могат да се обобщават по един и същ начин...

...най-малко - поради това, че всеки най-добре познава себе си..., а не само - колко му е необходимо, за да се подготви за един изпит - защото именно тук нещата са вън от всяка логика: преподавателите често смятат, че единствено необходим в живота е именно техният предмет..., а се оказва - че никой от предметите /в най-големите им подробности/ - много често - не ползваме при никое свое начинание в живота...

... какъв е смисълът?..., може би тоя - да държим будна нагласата си за по-общи умозаключения и вземане на нестандартни решения, с които е пълен живота...

... а преподавателят мисли само как да сложи повече в портфейла си...

Личното ми мнение е, че в по-младата възраст човек се товари с всичко, до откат..., да си взема кетапите за образованиЯ и правоспособностите, защото по-късно нещата тръгват по различен начин...

Така - и Арти - ще си вземе ЦЕЛЕНАСОЧЕНО кетапите и ще се подготви за щурм в живота, когато.... СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ще срещне принца с палат на Хаваите...... и тогава му мислете, кой ще ви пуска музиката тук...

Да бъде!

Коментар

Може би, ама след " Събличай се, полека се събличай"
                        "Години мина от тогас"....сега не е така.... Бързаме в завчас да не пропуснем момента, че другия е след седмица.....

Коментар

Дремнах му още 2 часа и сънувах чуден сън .....
                          Браво Арти !!!
                          Пясъка изтича и човек трябва да дава само толкова , колкото е нужно да постига целите си ......Другото е преразход на енергия и бели коси, но не от удоволствия.....
                          Чичо, мъдри думи, веднъж и аз и дадох подобен съвет, но тя ми се озъби. А да видим сега на тебе какво ще ти отговори.

ПП
                          Браво Арти !!!
                          tnm

Коментар

Гадно време...Вчера Го вдигнах кръвното..., пазя леглото и ще се дивя( защото не съм ги чел...) от стиховете на Мечо.
                            Те са образни и красиви и може би ще завършат с " Девойката, която ми постла легло"......
                            Може би, ама след " Събличай се, полека се събличай"
                            Мечо

Коментар

• Дремнах му още 2 часа и сънувах чуден сън .....
                              Браво Арти !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                За протокола след почти седемдесетчасово безсъние мина изпита по данъчен процес

Chambers Feat Ruby Rose Mulcahy Extra tea rest y'all - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=96HTgPXmlW8

Поздрав за всички и хубав ден

Feels like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=rcr3M...feature=fvwrel

нямам сили сега да се ядосвам какво не съм казала или написала, дано резултата ме удовлетвори

...баси безсънието..., то също като на един от ония - специфични "маратони", когато само някой от участниците се пресяга, за да вземе ягодка /може и със сметана/ - и после отново се хвърля в "битката"...

...неизказаните думи са най-красноречиви в мислите на хората край нас...

Коментар

Working...
                                X