IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ...
    нещо от недолюбваният от мен Нед. Петро..

Когато изглежда,
    че няма надежда,
    че всичко е свършено вече –
    недей се смущава,
    недей се прощава,
    недей се предава, човече.
    Кажи – не ми пука
    от таз несполука –
    аз мога, аз вярвам, аз зная,
    че въпреки факта,
    това е антракта,
    това е антракта – не края.

...
    Само спОко и пАзи нервите ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Айде малко лирика...

Когато си на дъното на пъкъла,
      когато си най-тъжен, най-злочест,
      от парещите въглени на мъката
      си направи сам стълба и излез

Когато от безпътица премазан си
      и си зазидан в четири стени,
      от всички свои пътища прерязани
      нов път си направи и пак тръгни.

Светът когато мръкне пред очите ти
      и притъмнява в тези две очи
      сам слънце си създай и от лъчите му
      с последния до него се качи.

Трънлив и сляп е на живота ребусът,
      на кръст разпъва нашите души.
      Загубил всичко, не загубвай себе си -
      единствено така ще го решиш!

Дамян Дамянов, "Към себе си"

О, не бъдете лоши с мен, добри!
      Не ме дразнете даже с дума празна!
      Не ща да бъда лош с вас, да ви мразя!
      Дори когато зли сте с мен, дори
      Щом плащате милувка със шамар
      И за приятел пращате ми Юда.
      Че и във мен спи сън не непробуден
      Не бог Исус, а бог Човекозвяр.
      Едвам съм го приспал, да не мори
      Ни мен, ни вас, в които спи той също!
      С добри ръце, о, лоши, ви прегръщам!
      Бъдете като мен! И по-добри!

Дамян Дамянов, "О, НЕ БЪДЕТЕ ЛОШИ С МЕН, ДОБРИ!"

Аз трябва да работя всеки ден!
      Работи ми се – не работи – трябва!
      Закон. Повеля. Смисъл съкровен.
      И – хляб. И – нещо повече от хляба.
      Тъй както някой – с чук, а друг – със плуг,
      С мотика – трети, много или малко
      Един – с едно, а пък със друго – друг,
      Така и аз – със своята писалка.
      Какво ли ще измайсторя, не знам.
      Дали ще го измайсторя? Едва ли.
      Но знам и друго: трябва аз да дам
      На всички, дето всичко са ми дали.
      Живот е туй: дадеш ли му – даде.
      А да го върнеш, нужен е труд къртов.
      О, труд свещен, без тебе – закъде?
      Бе тебе ли осъмна някой ден,
      Ще бъда първият събуден мъртъв!

"АЗ ТРЯБВА ДА РАБОТЯ ВСЕКИ ДЕН!"
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        На мене обикновенно ми отговаря с...мълчание.....
        Ти с тези кросове и стихове, направо отнемаш въздуха в темата.....
        п.п. мълчанието е признак на съгласие...не винаги, но обикновено

http://www.youtube.com/watch?v=mGuy-TYZIuM

Коментар

• Хайдее още едничка ))))))))))

Laura Pausini & Raf - Mi rubi l'anima - http://www.youtube.com/watch?v=IIFbR...eature=related

Коментар

• момичета и момчета пък колко работа имам, а ми се спинка сладко сладко..знам прави сте не бива да се претоварвам, ама аз и не се...вместо да чета цял семестър сядам за три дни и айде йоп явявам се. Не го препоръчвам много затормозяващо и после само ми се разнообразява значииии

Cafe Del Mar - Love My Soul - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=h31T8D5Cq5k

Чичо, Заре много обичам да ви чета, понякога като ме задърпат задълженията не остава време да отговоря но зоркото ми око следи ФнимателнУ кой, какво, защо и как

за мечо малко латино ама не съвсем, различно е - http://www.youtube.com/watch?v=hOiNE...t=HL1338900665

за колчо - http://www.youtube.com/watch?v=wHylQRVN2Qs

зарко - http://www.youtube.com/watch?v=C5sWJ54Duug

tnm - http://www.youtube.com/watch?v=YTOl7...eature=related

4i4o - http://www.youtube.com/watch?v=oXblX...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Той, и съпругът ми се пробва да ми приложи твоя метод /още като бяхме гаджета/, ама като ме закара в Бърза помощ на 7 или 8 ден от почивката ни, се отказа.
              Лошо
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Meчо аз плажа го почвам от месец май.Като стане топло и ходя гол из градината.До средата на юни ставам като мангал.И никога не съм изгарял.Като почернее човек после не мое да изгори
                Така е най хубаво. Още с първите топли дни.
                Обаче аз съм изгарял и на нивата. Една година се бях върнал от студени земи през май, тук беше вече топло. Посадихме трима човека за един ден 120 дръвчета с допотопно въоръжение. От сутринта до вечерта бачкахме. Трябвало да не се събличам, ама имала глава да пати. Изгорях като рак.
                tnm

Коментар

Той и съпругът ми се пробва да ми приложи твоя метод /още като бяхме гаджета/, ама като ме закара в Бърза помощ на 7 или 8 ден от почивката ни, се отказа.

... аз Що казвам, че съпрузите са адекватни само и единствено към един човек - към гаджето..., което съждение не е във връзка с нечий пол......, без значение, че му/й харесва да гледа стройни тела И по плажа...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Вие западняците изгаряте щото не разбирате от море. Мазилата не помагат !!! Само си харчите парите. То първия ден човек ако стои цял ден на плажа и най черния циганин да е, пак ще изгори. Ако обаче увеличава стоенето постепенно, както предписах преди малко, и най нежната русалка да е, пак няма да изгаря, а само ще фаща тен.
                    Той, и съпругът ми се пробва да ми приложи твоя метод /още като бяхме гаджета/, ама като ме закара в Бърза помощ на 7 или 8 ден от почивката ни, се отказа.
                    Last edited by tnm; 05.06.2012, 15:30.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Дай малко надежда с "Да бе , да...."
                      Да бе - да! Ще ти отговори, но интригата ще се изгуби..., т.е. - трябва да й се молиш, да обещаваш, да пълзиш в крачетата..., тогава чак тя ще вземе окончателното си решение, че видиш ли - може да направи своята голяма отстъпка, дори - защо не - и жертва...., разбира се - при едно единствено условие: миииии - то е толкова незначително..., а именно - да се съгласиш с нейното мнение...

... извън горното - аз съм вече със супер-тен /не съм го търсил нарочно/, до който много не достигат и в края на лятото..., въпросът е да се почне още с първите пролетни лъчи, а не с най-силните летни... /което си е отново лично и неангажиращо мнение/...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Вие западняците изгаряте щото не разбирате от море. Мазилата не помагат !!! Само си харчите парите. То първия ден човек ако стои цял ден на плажа и най черния циганин да е, пак ще изгори. Ако обаче увеличава стоенето постепенно, както предписах преди малко, и най нежната русалка да е, пак няма да изгаря, а само ще фаща тен.
                        Meчо аз плажа го почвам от месец май.Като стане топло и ходя гол из градината.До средата на юни ставам като мангал.И никога не съм изгарял.Като почернее човек после не мое да изгори

Коментар

• Вие западняците изгаряте щото не разбирате от море. Мазилата не помагат !!! Само си харчите парите. То първия ден човек ако стои цял ден на плажа и най черния циганин да е, пак ще изгори. Ако обаче увеличава стоенето постепенно, както предписах преди малко, и най нежната русалка да е, пак няма да изгаря, а само ще фаща тен.
                          tnm

Коментар

Тц
                            Дай малко надежда с "Да бе , да...."

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              ЧувАл съм, че когато имало смисъл - хората правели отстъпки... Така - единият ден - ТОЙ ще те маже с маслата против изгаряне на плажа, а на другия ден - ще ти се оставя на ласките - да го мажеш в къщи - с кВот там си решиш..., после отново - по същата схема - и времето, което прекарвате /с обичащият плажа/ - ще е пълно с красиви преживявания и за двамата..

/неангажиращо мнение/...
                              Тц
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

..., ти си тъй прекрасен!
                                Втора степен слънчево изгаряне - зачервяване, мехури и висока температура. Предпочитам да се въздържа
                                Яваш, яваш, както казват някои братски славянски народи.

1. Първия ден се събличаш по бански за 5 минути.
                                2. Втория ден за 10 минути.
                                3. Третия за 15
                                4. После лайф из лайф. На на на на на
                                tnm

Коментар

Working...
                                X