Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...фантазьорът пое за пореден и последен път в този свят - щафетата, за да докаже, че "Смъртта е занимание самотно"...
Нека почива в мир!
http://www.youtube.com/watch?v=ril8g...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПочина Рей Бредбъри- хроникьорът на Марс.
Нека почива в мир!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми разбери се с тези писали малко по-рано. Големи мераци за лидиране и то в какво.
... ми то - в какво друго? - само тук ми остана да ме обявят за лидер и вече - шапка на тояга: лягам си на лаврите: Кой - кат мен!..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми разбери се с тези писали малко по-рано. Големи мераци за лидиране и то в какво.
... аха - ми да прочета, за да схвана по-добре..., но някои неща ги прескачам по условие /с извинения към Космо/ - но най-лошо ми влияе думичката "силикон"... Някак - не мога да видя някакви предимства в тия "разкрасявания"...
Преди време имах колежка, която /съжалявам за определението/ - направо ми приличаше на птицечовка - толкова силикон си беше набила в устните... Ми те заемаха половината й лице... И такова нещо трябваше да гледам няколко часа на ден...
Ееее, ама време е да се смилят над нас /някои жени/ - и ние сме хора, не можем да сънуваме кошмари всяка нощ...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми разбери се с тези писали малко по-рано. Големи мераци за лидиране и то в какво.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеДе са воайорите, че не ги видя - да им се представя - като най-старши - аз ще им бъда капитанА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного е мой тип.. Представи си Памела Андерсън но малко по висока и с малко по тъмна коса.. И уникално перверзан, макар че малко преиграва със виковете и красъщите и одите на възхвала по врем на секс..
Повръщането не винаги се дължи на здравословни неразположения. Самият му акт е отхвърляне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного е мой тип.. Представи си Памела Андерсън но малко по висока и с малко по тъмна коса.. И уникално перверзан, макар че малко преиграва със виковете и красъщите и одите на възхвала по врем на секс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКосмо, тези вомотирания в деликатни моменти са доста сексуално фрустриращи. Обаче ти си корав и не ти се скапва самочувствието. Някаква спортна злоба проявяваш към тази професионалистка.
Много е мой тип.. Представи си Памела Андерсън но малко по висока и с малко по тъмна коса.. И уникално перверзан, макар че малко преиграва със виковете и красъщите и одите на възхвала по врем на секс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМного воайори имало тук.
Арти, тИле или вИзнЪ?
Де са воайорите, че не ги видя - да им се представя - като най-старши - аз ще им бъда капитанА!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
хихи шЪ оставя прозореца лекинко открехнат, тъй че да се вее лекото бяло перде и да не се вижда кой, кога влиза и излиза обаче не знам ромео-алпиниста как ще се покатери чак на втория етаж... , че да инспектира хладилника ми. Навярно ще остане твърде силно разочарован от факта, че в хладилника може да срещне едно ехо ама пък знае ли човек по пътя натам или в обратната посока може да изкочи от нейде заЙЕЦ
п.п. хубава музикална селекция чак ми се приходи в някой нощен клуб с хубава червеня рокля с гол гърбец, токчета абе както си му е реда казах ви аз, тази Венера само глупости прави
http://www.youtube.com/watch?v=BK7Lt...eature=related
...ахаааа - сФанах вече: при теб се идва само и единствено с пълни чанти, а Кубрат - зад хладилника следи - първо да се мине оттам... Ето как щях да сгреша - да оставя хладилника за накрая - и щях да се нанижа рано-рано на нечие дясно кроше - доста силничко, независимо, че човекът залита от глад зад хладилника...
Ейййй, тВа - жените - Ноооого сте безжалостни - дай ви - талии и килограмЕ да пазите, но не отчитате факта, че бодигарДИРАЩИТЕ - не са фотосинтезиращЕ..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар