IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Секстан, така беше на български, сетих се.
    Ооооо, пиле шарено Побутнал си ме по наклонената плоскост Ответният удар ще бъде изненадващ и ... няколкократен
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      ...фантазьорът пое за пореден и последен път в този свят - щафетата, за да докаже, че "Смъртта е занимание самотно"...

Нека почива в мир!
      Навлезли сме в епохата на "451 градуса по Фаренхайт". Все още липсват аутодафетата.

http://www.youtube.com/watch?v=ril8g...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Почина Рей Бредбъри- хроникьорът на Марс.
        ...фантазьорът пое за пореден и последен път в този свят - щафетата, за да докаже, че "Смъртта е занимание самотно"...

Нека почива в мир!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ами не ги разбирам "дамите", които си причиняват подобни неща, за да удовлетворят моментния интерес на някой з....к. Все едно, че са целунали гореща ютия , нооо вкусове всякакви. Леки корекции тук-там, които да не се усещат- Да, но такива гротески- Не.

Коментар

Ами разбери се с тези писали малко по-рано. Големи мераци за лидиране и то в какво.

... ми то - в какво друго? - само тук ми остана да ме обявят за лидер и вече - шапка на тояга: лягам си на лаврите: Кой - кат мен!...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ами разбери се с тези писали малко по-рано. Големи мераци за лидиране и то в какво.

... аха - ми да прочета, за да схвана по-добре..., но някои неща ги прескачам по условие /с извинения към Космо/ - но най-лошо ми влияе думичката "силикон"... Някак - не мога да видя някакви предимства в тия "разкрасявания"...

Преди време имах колежка, която /съжалявам за определението/ - направо ми приличаше на птицечовка - толкова силикон си беше набила в устните... Ми те заемаха половината й лице... И такова нещо трябваше да гледам няколко часа на ден...

Ееее, ама време е да се смилят над нас /някои жени/ - и ние сме хора, не можем да сънуваме кошмари всяка нощ....

Коментар

Значи не съм аз. Аз първи се направих на воайор ама то беше отдавна. Че кои са другите.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Де са воайорите, че не ги видя - да им се представя - като най-старши - аз ще им бъда капитанА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Много е мой тип.. Представи си Памела Андерсън но малко по висока и с малко по тъмна коса.. И уникално перверзан, макар че малко преиграва със виковете и красъщите и одите на възхвала по врем на секс..
                    Не ми е необходима подобна визуализация.
                    Повръщането не винаги се дължи на здравословни неразположения. Самият му акт е отхвърляне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Много е мой тип.. Представи си Памела Андерсън но малко по висока и с малко по тъмна коса.. И уникално перверзан, макар че малко преиграва със виковете и красъщите и одите на възхвала по врем на секс..
                      Е Космо баш тая не мое да вдигне самолета бе.При нея с готов да ида ще спадне...

Коментар

• Почина Рей Бредбъри- хроникьорът на Марс.

Коментар

• Аз бре, Зарко. Вал преувеличава. Само двама сме.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Космо, тези вомотирания в деликатни моменти са доста сексуално фрустриращи. Обаче ти си корав и не ти се скапва самочувствието. Някаква спортна злоба проявяваш към тази професионалистка.

Коментар

Много воайори имало тук.

Арти, тИле или вИзнЪ?

Де са воайорите, че не ги видя - да им се представя - като най-старши - аз ще им бъда капитанА!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

хихи шЪ оставя прозореца лекинко открехнат, тъй че да се вее лекото бяло перде и да не се вижда кой, кога влиза и излиза обаче не знам ромео-алпиниста как ще се покатери чак на втория етаж... , че да инспектира хладилника ми. Навярно ще остане твърде силно разочарован от факта, че в хладилника може да срещне едно ехо ама пък знае ли човек по пътя натам или в обратната посока може да изкочи от нейде заЙЕЦ

п.п. хубава музикална селекция чак ми се приходи в някой нощен клуб с хубава червеня рокля с гол гърбец, токчета абе както си му е реда казах ви аз, тази Венера само глупости прави

http://www.youtube.com/watch?v=BK7Lt...eature=related

...ахаааа - сФанах вече: при теб се идва само и единствено с пълни чанти, а Кубрат - зад хладилника следи - първо да се мине оттам... Ето как щях да сгреша - да оставя хладилника за накрая - и щях да се нанижа рано-рано на нечие дясно кроше - доста силничко, независимо, че човекът залита от глад зад хладилника...

Ейййй, тВа - жените - Ноооого сте безжалостни - дай ви - талии и килограмЕ да пазите, но не отчитате факта, че бодигарДИРАЩИТЕ - не са фотосинтезиращЕ...

Коментар

Working...
                                X