IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Космо, тези вомотирания в деликатни моменти са доста сексуално фрустриращи. Обаче ти си корав и не ти се скапва самочувствието. Някаква спортна злоба проявяваш към тази професионалистка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добре, де. Като няма нищо друго, дай подробности за съвкуплението!
      Секстан, така беше на български, сетих се.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• То значи най древния занаят бил като шофьорлъка.
        Първо и даваш да духа катаджийския балон и ако излезе, че е трезва и разрешаваш да кара колата на удоволствието манипулирайки с лоста. Ако не - вземаш и книжката за жрица на любовта.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Много воайори имало тук.

Арти, тИле или вИзнЪ?
          кантар
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Много воайори имало тук.

Арти, тИле или вИзнЪ?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Разбира се - аз имам свой план - да дойда в късни доби, когато пазачът на хладилника е заспал..., но ще видя откъде ще почна в тъмното - хладилника ще го оставя за последно... Така де - равнопоставеност да имаме - някаква!

http://www.youtube.com/watch?v=xzCq3...ture=endscreen

хихи шЪ оставя прозореца лекинко открехнат, тъй че да се вее лекото бяло перде и да не се вижда кой, кога влиза и излиза обаче не знам ромео-алпиниста как ще се покатери чак на втория етаж... , че да инспектира хладилника ми. Навярно ще остане твърде силно разочарован от факта, че в хладилника може да срещне едно ехо ама пък знае ли човек по пътя натам или в обратната посока може да изкочи от нейде заЙЕЦ

п.п. хубава музикална селекция чак ми се приходи в някой нощен клуб с хубава червеня рокля с гол гърбец, токчета абе както си му е реда казах ви аз, тази Венера само глупости прави

http://www.youtube.com/watch?v=BK7Lt...eature=related
              Last edited by artemida_sofyanska; 06.06.2012, 18:53.
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                И Гай Ричи би се справил добре, но това едно на ръка Виж обаче ти какъв стил на изразяването внесе преди време в темата, с няколко леки намека и вкарване на няколко научни термина за по принцип не толкова лицеприятни, макар и чисто физиологически нормални човешки действия
                Та това, наред с готиното настроение, приятелските отношения и високата информационна култура, според мен прави тази тема толкова освежаваща, неангажираща, но и полезна и ценна!

Космо, чудех се къде си и защо не пишеш няколко дни, пък то виж к'ви неща са ти се случвали през това време... Нищо, важното е че си жив и здрав, другото ще се оправи!
                Точно - мислех си , кой беше третия подходящ режисьор .
                Ха ха , наистина - тогава Космо тоооолкова образно разказваше за сутрешните си изживявания в супертоалетната и за последвалите опустошителни аромати .....беше много , много смешно , макар и толкова прозаично . Ама като е добре разказано .... и най - първосигналните действия носят ухания , които разнообразяват четящите . Е , надявам се да е все така индиректно .
                Last edited by rinaa1; 06.06.2012, 17:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                  Зарко много са ти хубави снимките, ще си "открадна" една за десктопа уведомен си

Благодаря за пожеланията, нека всички бъдем успешни в нещата, които правим и обичаме да правим

......

п.п. да ме изинете за малко лиричните поздрави ала нали сега маршрута на Венера бил малкинко по-различен, та като неразривно свързана именно с нея го давам по-лирично

Арти, благодаря за твоята загриженост по отношение интелектуалната /МИ/ собственост...

По принцип съм запленен от свежарски идеи - като тая твоя - да ме запознаеш с Кубрат Пулев, скрит зад големия ти хладилник... /когато дойда да хапна - защото съавторите се подкрепяме: едни - като мен - се мъчат да творят, а други - като теб - с удоволствие пълнят през това време хладилниците си....../...

Разбира се - аз имам свой план - да дойда в късни доби, когато пазачът на хладилника е заспал..., но ще видя откъде ще почна в тъмното - хладилника ще го оставя за последно... Така де - равнопоставеност да имаме - някаква!

В интерес на истината - толкова коректен служител на Темида като теб - май не съм срещал, или именно поради това си такава... За да заслужа среднощните си похождения, предлагам да ти дам още един аванс, а именно - да ти изпратя снимката, която те интересува в мащаб 1:1, защото тук всички съм форматирал, за да не ги точа с часове...

Поздрави!

http://www.youtube.com/watch?v=xzCq3...ture=endscreen
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    До къде повече....
                    Да не работиш с микроскоп, че да имаш професионално изкривяване......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Е, свалял съм я със секс...(забравих как беше на български), ама нищо друго.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Луда работа. Ще ме уморите от смях, бре.
                        Произведението на Космо и всички последвали постове трябва да бъдат прехвърлени в тема "Бисери".
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Мани мани.. А какво беше яла не знам ама цялото купе на колата още вони дори след автомивката... Ще видим кост'ма след химическото.. Нема да ти кажа че съм си мил оная работа 40 минути от разни чушки, люспи от домати, нещо като китайска храна итн....
                          Космо добре че не сте правили анален секс и после да имаш една люспа от домат или чушка на самолетоносача

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                            Вървят си едни неангажиращи и леко скучновати диалози и изведнъж " влетява " Космо . И сравнително скучното ежедневие вече се е пооцветило . Поне за мен е така . А това - разказаното си го представих , как го режисира например Кеунтин Тарантино . Може и Костурица - в балкански стил ще е още по откачено .
                            Много художествено го изкара....
                            Космо влага нов смисъл в приказката - "От вратата за краката" като я космополитира в " от вратата за косата..."
                            Направо Хайтов с неговият "Мерак" ще се обърне в гроба........
                            Last edited by 4i40; 06.06.2012, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                              Вървят си едни неангажиращи и леко скучновати диалози и изведнъж " влетява " Космо . И сравнително скучното ежедневие вече се е пооцветило . Поне за мен е така . А това - разказаното си го представих , как го режисира например Кеунтин Тарантино . Може и Костурица - в балкански стил ще е още по откачено .
                              И Гай Ричи би се справил добре, но това едно на ръка Виж обаче ти какъв стил на изразяването внесе преди време в темата, с няколко леки намека и вкарване на няколко научни термина за по принцип не толкова лицеприятни, макар и чисто физиологически нормални човешки действия
                              Та това, наред с готиното настроение, приятелските отношения и високата информационна култура, според мен прави тази тема толкова освежаваща, неангажираща, но и полезна и ценна!

Космо, чудех се къде си и защо не пишеш няколко дни, пък то виж к'ви неща са ти се случвали през това време... Нищо, важното е че си жив и здрав, другото ще се оправи!
                              Last edited by kev; 06.06.2012, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Ще им давам въпросник преди секс - яла лиси? Пушила ли си? Имаш ли стомашно разстройство?
                                именно ...
                                Ама ти пак слагай по един по-еФтин чаршаф за секи случай...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X