Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз пък ще ти пратя една снимка на 2 приятелки (мои много добри), която ще те накара да се усъмниш в горното...
Наздраве! Допивам с бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАди ве!? Тоз Силви Вартан от коя махала беше!?
http://www.youtube.com/watch?v=o0V0wL0N0vsПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМаалиии ся стана тя. Като смекчаващо вината обстоятелство бих изтъкнал, че не го бях планирал тъй. Мислех, че ще се сетиш. Милост
http://www.youtube.com/watch?v=hms_G...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКев приятелю, аз съм много добър в този майсторлък.. Мога да повръщам без проблем и така на времто им събирах очите по рани новобрански и сватби с изпитите количества... Сега по рядко сиган до там.. А ония ден беше голяма излагация. Някой ден на лични ще ти раправям шоу... Направо и усетих хранопровода и сливиците със....
А за силиконовите цици - аз съм им голям фен... Намерил съм поне 10 неща дето със естествени гърди не можеш да ги правиш а с огромни силикони може..
Ха наздраве.. Мале днес как ми върви глътка.
Наздраве! Допивам с бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение...или на главата Космо, зададох контра-въпрос на манков, ма ти се намеси Иначе си прав че е така, с тая разлика че понякога просто нямаш време да си бръкнеш в устата Иначе после е в пъти по-добре, независимо дали ще спиш или ще продължаваш...
А за силиконовите цици - аз съм им голям фен... Намерил съм поне 10 неща дето със естествени гърди не можеш да ги правиш а с огромни силикони може..
Ха наздраве.. Мале днес как ми върви глътка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение...или на главата Космо, зададох контра-въпрос на манков, ма ти се намеси Иначе си прав че е така, с тая разлика че понякога просто нямаш време да си бръкнеш в устата Иначе после е в пъти по-добре, независимо дали ще спиш или ще продължаваш...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВМанков, благодаря ти за хубавите шлагери, които ми пусна миналата вечер.
Имам някакви съвсем бледи спомени от детството ми, когато баща ми ме водеше заедно с майка в един заведение - нещо средно между сладкарница и ресторант. В едната зала имаше джубокс и аз пусках вътре жетони. Със сигурност имаше плоча с песни на Силви Вартан. Другите не ги помня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТо по скоро човек вомотира за да си отвори място за още пиене... Някак е доброволен акт съпроводен с бъркане в устата и натискане на езика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА-а-а!
Повръщането си е велико като самокритика.
Ибах мааму колко пъти съм повръщал нарочно, щот съм се забравил с пиенето.
След повръщането се чувствах много облекчен и много замислен.
Що да повръщам кът преяла свиня? Не, кът препила?
Са вече не повръщам. Тялото почна да поема тези количества отрова. Черния дроб май се научи ... или поне засега. Спирам преди повръщането.
Аз доволен.
Са мацките и мъженцета-мацки ше кажат - ма защо требе да пиеш до повръщане?
Мъжът ще отговори - защо не?
Имам някакви съвсем бледи спомени от детството ми, когато баща ми ме водеше заедно с майка в едно заведение - нещо средно между сладкарница и ресторант. В едната зала имаше джубокс и аз пусках вътре жетони. Със сигурност имаше плоча с песни на Силви Вартан. Другите не ги помня.Last edited by tnm; 07.06.2012, 10:14.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНо защо трябва да пиеш до вомотиране!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОоооо, пиле шарено Побутнал си ме по наклонената плоскост Ответният удар ще бъде изненадващ и ... няколкократенБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе ми е необходима подобна визуализация.
Повръщането не винаги се дължи на здравословни неразположения. Самият му акт е отхвърляне.
Повръщането си е велико като самокритика.
Ибах мааму колко пъти съм повръщал нарочно, щот съм се забравил с пиенето.
След повръщането се чувствах много облекчен и много замислен.
Що да повръщам кът преяла свиня? Не, кът препила?
Са вече не повръщам. Тялото почна да поема тези количества отрова. Черния дроб май се научи ... или поне засега. Спирам преди повръщането.
Аз доволен.
Са мацките и мъженцета-мацки ше кажат - ма защо требе да пиеш до повръщане?
Мъжът ще отговори - защо не?
Коментар
Коментар