IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ПС. Наздарве... Ей гений е бил този дето е измислил руската салата и водката...
    Оливие е измислил руската салата. За водката не знам. Пиячите да кажат.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ПС. Наздарве... Ей гений е бил този дето е измислил руската салата и водката...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Аз пък ще ти пратя една снимка на 2 приятелки (мои много добри), която ще те накара да се усъмниш в горното...
        Наздраве! Допивам с бира.
        Биих ги видял с най голямо удоволствие..

Коментар

Ади ве!? Тоз Силви Вартан от коя махала беше!?
          От Искрец!
          http://www.youtube.com/watch?v=o0V0wL0N0vs
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Маалиии ся стана тя. Като смекчаващо вината обстоятелство бих изтъкнал, че не го бях планирал тъй. Мислех, че ще се сетиш. Милост
            Не ми се оправдавай! Сега съм заела силна позиция и търпеливо ще те изчакам ти да заемаш слаба.
            http://www.youtube.com/watch?v=hms_G...eature=related
            Мечо

Коментар

Кев приятелю, аз съм много добър в този майсторлък.. Мога да повръщам без проблем и така на времто им събирах очите по рани новобрански и сватби с изпитите количества... Сега по рядко сиган до там.. А ония ден беше голяма излагация. Някой ден на лични ще ти раправям шоу... Направо и усетих хранопровода и сливиците със....

А за силиконовите цици - аз съм им голям фен... Намерил съм поне 10 неща дето със естествени гърди не можеш да ги правиш а с огромни силикони може..

Ха наздраве.. Мале днес как ми върви глътка.
              Аз пък ще ти пратя една снимка на 2 приятелки (мои много добри), която ще те накара да се усъмниш в горното...
              Наздраве! Допивам с бира.

Коментар

...или на главата Космо, зададох контра-въпрос на манков, ма ти се намеси Иначе си прав че е така, с тая разлика че понякога просто нямаш време да си бръкнеш в устата Иначе после е в пъти по-добре, независимо дали ще спиш или ще продължаваш...
                Кев приятелю, аз съм много добър в този майсторлък.. Мога да повръщам без проблем и така на времто им събирах очите по рани новобрански и сватби с изпитите количества... Сега по рядко сиган до там.. А ония ден беше голяма излагация. Някой ден на лични ще ти раправям шоу... Направо и усетих хранопровода и сливиците със....

А за силиконовите цици - аз съм им голям фен... Намерил съм поне 10 неща дето със естествени гърди не можеш да ги правиш а с огромни силикони може..

Ха наздраве.. Мале днес как ми върви глътка.

Коментар

...или на главата Космо, зададох контра-въпрос на манков, ма ти се намеси Иначе си прав че е така, с тая разлика че понякога просто нямаш време да си бръкнеш в устата Иначе после е в пъти по-добре, независимо дали ще спиш или ще продължаваш...
                  Само не можах да разбера защо зададе точно този въпрос. Дали се бъзикаш или не прочете внимателно поста.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    ВМанков, благодаря ти за хубавите шлагери, които ми пусна миналата вечер.
                    Имам някакви съвсем бледи спомени от детството ми, когато баща ми ме водеше заедно с майка в един заведение - нещо средно между сладкарница и ресторант. В едната зала имаше джубокс и аз пусках вътре жетони. Със сигурност имаше плоча с песни на Силви Вартан. Другите не ги помня.
                    Ади ве!? Тоз Силви Вартан от коя махала беше!?

Коментар

То по скоро човек вомотира за да си отвори място за още пиене... Някак е доброволен акт съпроводен с бъркане в устата и натискане на езика...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        А-а-а!
                        Повръщането си е велико като самокритика.

Ибах мааму колко пъти съм повръщал нарочно, щот съм се забравил с пиенето.
                        След повръщането се чувствах много облекчен и много замислен.
                        Що да повръщам кът преяла свиня? Не, кът препила?

Са вече не повръщам. Тялото почна да поема тези количества отрова. Черния дроб май се научи ... или поне засега. Спирам преди повръщането.
                        Аз доволен.

Са мацките и мъженцета-мацки ше кажат - ма защо требе да пиеш до повръщане?
                        Мъжът ще отговори - защо не?
                        ВМанков, благодаря ти за хубавите шлагери, които ми пусна миналата вечер.
                        Имам някакви съвсем бледи спомени от детството ми, когато баща ми ме водеше заедно с майка в едно заведение - нещо средно между сладкарница и ресторант. В едната зала имаше джубокс и аз пусках вътре жетони. Със сигурност имаше плоча с песни на Силви Вартан. Другите не ги помня.
                        Last edited by tnm; 07.06.2012, 10:14.
                        Мечо

Коментар

Но защо трябва да пиеш до вомотиране!??
                          То по скоро човек вомотира за да си отвори място за още пиене... Някак е доброволен акт съпроводен с бъркане в устата и натискане на езика...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Ооооо, пиле шарено Побутнал си ме по наклонената плоскост Ответният удар ще бъде изненадващ и ... няколкократен
                            Маалиии ся стана тя. Като смекчаващо вината обстоятелство бих изтъкнал, че не го бях планирал тъй. Мислех, че ще се сетиш. Милост
                            tnm

Коментар

• Но защо трябва да пиеш до вомотиране!??

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Не ми е необходима подобна визуализация.
                                Повръщането не винаги се дължи на здравословни неразположения. Самият му акт е отхвърляне.
                                А-а-а!
                                Повръщането си е велико като самокритика.

Ибах мааму колко пъти съм повръщал нарочно, щот съм се забравил с пиенето.
                                След повръщането се чувствах много облекчен и много замислен.
                                Що да повръщам кът преяла свиня? Не, кът препила?

Са вече не повръщам. Тялото почна да поема тези количества отрова. Черния дроб май се научи ... или поне засега. Спирам преди повръщането.
                                Аз доволен.

Са мацките и мъженцета-мацки ше кажат - ма защо требе да пиеш до повръщане?
                                Мъжът ще отговори - защо не?

Коментар

Working...
                                X