IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Мечо, таз гарга дето вчера я оскубахте и подготвихте за грил с Равновесие, що още грачи / и то в нашата изискана тема/!?
    На времето имаше един много велик персонаж във форума - ПРАСЕТО. Добряк, много свеж хумор. Много умен. Гаргата се амбицира срещу него и го изгони от форума. Можеш ако не ми вярваш да четеш стари постове - ник Фицката. Затова основно го скубя аз и благодаря на Гигов и Равновесие за помощта.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      От друга страна погледнато
      почти 50 не са почти 50
      Мечо, таз гарга дето вчера я оскубахте и подготвихте за грил с Равновесие, що още грачи / и то в нашата изискана тема/!?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Виж да уредиш Вин Дизел! По-ша му ходи на фигурата и килограмите на Космо
        Другия е вейка
        Мое да е слаб, ама кърка почти колкот Космо. По-лесно ще се впише в образа. Пък кат трябва - ша напълней.
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
          трогнах се ...Веднага звъннах на едни авери в Холивуд ( 3 години бях асистент режисьор на няколко касови филма , но друг път ще разправям ) , та пратих им историята и страшно се впечатлиха и понеделник тръгва екип за България ..като дойдат ще ти се обадя космонавтче да направим среща..страхотен филм ще стане ..сто процента или Вим Дизел или Колин Фарел ще са главната роля....сега ще мисля за ролята на полицайката от Интерпол коя актриса да бъде , че ми се върти в главата паралелно някой шпионски момент да вкараме във филма...Виждам го трилогия най-малко ..та Космонавт другата седмица се вкарвай в още историйки ..ще са нужни...
          Виж да уредиш Вин Дизел! По-ша му ходи на фигурата и килограмите на Космо
          Другия е вейка

Коментар

• Да не ви сърбят младите дупета, че се бъркате в темите на старите кучета

Коментар

• АХАХАХАХХАХАХА
              Тука и тука се разбира за какво става въпрос.Само суета и папагали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Ха добро утро...
                Пуснаха ме към 5 сутринта.. Понеже колата ми беше чак в Надежда, помиолих майката на едното набито момче, тази шефката на Интерпол, оказа се много свястна жена, на нашите години, много красива, разведена, живее в Брюксел, да ме закара до жилището на моята приятелка, като докато пътувахме към студентски град, изчетох една лекция на набитият и 100 килограмов син, за койот тя знае че е шампион по карате, а той на практика е развеждач на фолкаджийки и шмъркащ кока дебил, та тема жиовта от говорностите, рисковете, доброто и лошото и как да различава едното от другото.... Стгнахме.. Извиних се на жената, че съм и набил детето, раменихме визитки... Мноог е красива в интерес на истината.. Наш набор но яка мацка..А да спя с полицайка (и по принцип със жена в униформа) винаги ми е било фетиш.. Правил съм го няколко пъти докато бях в министерството... Та стигнахме.. Качих се в апартамента на момичето (аз съм и го купил преди време и сградата аз съм я строил), портиера взе да ме целува (палтих лечението на жена му преди време) и ми даде някакъв дезодорант да се пръсна че миришех вече на пор... Качих се горе и я намерих цялата в сълзи.. Прегърнах я.. Казах и че напикаването е естествена реакция на страха... Че маскираните полицаи не са страшни.. Видях я че е под стрес и веднага я взех на ръце, викнахме едно такси и я докарах в къщи...Дадох и два ксанакса по 50 милиграма и почти веднага заспа... А аз се срихах.. Пуснах копа и реших да споделя с бате Киро и Маранди... И с другите разбира се... Сега ще пия едно уиски два ред була, че като се събуди момичето да не се уплаши ако е само и още днес ще пратя две лъвчета да и пренесат багажа у нас и ще и дам втори шанс... Заслужава... После и аз ще посля.. Интересно нещо е нервната ситема на човека, като си под стрес и може да не спиш с дни.. Като мине стресаи се смазваш.. Адреналин... А колко е гаден живота... А каква ни е гнусна държавата.. И аз не знам до кога ще издържа.. Може да мина след обед да си нагледам парцела на гробищата... И пак пропуших вчера от нерви.... И ми е подута дясната ръка и е разкървавена....Не ми се говори... Добре бе тия кретени как са я направили тая тапа на уискито, счупих шишето като я напънах да я отворя.. Ще взема друга бутилка.. Чао за сега...

.
                трогнах се ...Веднага звъннах на едни авери в Холивуд ( 3 години бях асистент режисьор на няколко касови филма , но друг път ще разправям ) , та пратих им историята и страшно се впечатлиха и понеделник тръгва екип за България ..като дойдат ще ти се обадя космонавтче да направим среща..страхотен филм ще стане ..сто процента или Вим Дизел или Колин Фарел ще са главната роля....сега ще мисля за ролята на полицайката от Интерпол коя актриса да бъде , че ми се върти в главата паралелно някой шпионски момент да вкараме във филма...Виждам го трилогия най-малко ..та Космонавт другата седмица се вкарвай в още историйки ..ще са нужни...

Коментар

• От друга страна погледнато
                  почти 50 не са почти 50
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Ха добро утро... Предната вечер се вкарах в голям екшън.. Както го бях планирал отидох да взема фитнес инструктурката.. Имаше индивидуален час с някакъв посланник и я изчках... Уникална жена - няма такова тяло - уникално дупе, дълги крака, убийствено перверзна физиономия, лек но много отиващ на тялото и силикон и изключително добър избор на татуировки..Само като я гледах как тренира и свърших два пъти... Съжалих хиляди пъти че скъсахме така неприятно преди месеци и се разнасяхме из цяля София дълго време след това... Та взех една орхидея от пазара Иван Вазов.. Изчаках я да се изкъпе, пропуснах ходенето до Горубляне за нотариалните актове на имота дето ще продавам и звъннах на собственика на ресторанта дето щяхме да ходим че ще закъснея... Полсанника с охранат си тръгна и останахме двамата във фитнеса.... Навя ми много спомени, защото този фитнес е на един мой приятел, дето аз го финансирах на времето и всичките машини двамата сме ги монтирали.. Идеята беше да си тренираме само ние (беше ми колега в старата фирма), ама се оказа че в елитните квартали на София да имаш фитнес е много добър бизнес и човека го разви... Мани фитнеса... Не издържах (а и го бях намислил), а явно и на момичето това му беше в главата и правихме много секс на всиките уреди.. Направо се разбих... Припламнаха стари чувства, НО... Както съм Ви разправял че аз съм обречен в любовта до там беше хубавото на вечерта..

Отидохме в кръчмата в мутренският и работнически квартал Надежда.. Естествено беше парад на мутри, силиконки, мамини синчета итн.. Собственика е мой човек и ни беше поканил старите момчета да се видим... Събрахме се 5-6 човека с общо тегло 1 тон... Загиоворихме се.. Беше поканил една от най популярните фолк певици на Пайнер.. Абе идилия.. И изведнъж едно от моите момчета се сети че давали мача на любимият му отбор в момента и казахме на певицата да спре и пуснахме мача на една огромна видео стена... Това не знам защо толкова разгневи някаква чалгарска компания (типично някакви бойци били, боксьори итн около 10 човека) и единият взе и счупи дитанционното на телевизора.. Ами припомнихме си добрите стари времена... Пребихме ги точно за 5 секунди, и изпочупихме всички МПСта с коиот бяха дошли, без едно - еднио разкошно Субару Импреца, защото аз на такава кола ръка не мога да вдигна... И пак си седнахме на масата.. Но което не бяхме преценили е че хората каращи коли за хиляди левовеи и разхождащи фолкаджийки, в днешно врем не са миъже и точно след един час долетяха два джипа от ГДБОП с маски и пълно бойно снаряжение и ни прибраха... Оказа се че едната "мутра" се разплакала пред "мама", някаква шефка на Интерпол.. Па то едно едро татуирано цялото и шмъркащо кокаин лайно.. Да не повярваш... И хайде всики заедно с гаджетата в районното.. Моеот момиче мноог се уплаши от маскираните полицаи и се напика.. Това я притесни допъллнително... Веднага взех да въртя телефони на всички познат шефове на МВР, ама никой не ми вдигна... Мислех дори на ЦЦ да звънна ма не знаех дали ще се сети кой съм... Добре че по едно време един бивш секретар на МВР ми върна обаждане и му казах, та пуснаха жените... Минути след това дойдоха родителите на набитите и самите те, с един куп медицински свидетелства за нанесени леки и средни повреди... Кога ууспяха да ги извадят да не повярваш. Добре че бащата на единият (някакъв наркопласьор с официлаен бизнес строителство) се оказа че ми е бил новобранец в спортаната школа на времто (мале колко удъртяхме - вече бием като мутри децата на нашите набори) и човека каз ана другите родители че децата им са лиглювци и знесе едно много прочуствено слово на тема пропуснато възпитание итн.. та и полицаите се размекнаха.. И от 10 набити (8 мъже и две жени - тия момичета кога сме ги били не знам, ама бяхме много пияни та е възможно), оплакване подадоха двама, но мился че с тях ще се разберем, защото и двамата са синове на много мастити бизнесмени и като разберат татковците какво творят децата им в големият град ще си сменят мнението... А и всичките отказаха да дадат проба за наркотици така според моя адвокат, неизбежната самоотбрана ни е в кърпа вързана...

Пуснаха ме към 5 сутринта.. Понеже колата ми беше чак в Надежда, помиолих майката на едното набито момче, тази шефката на Интерпол, оказа се много свястна жена, на нашите години, много красива, разведена, живее в Брюксел, да ме закара до жилището на моята приятелка, като докато пътувахме към студентски град, изчетох една лекция на набитият и 100 килограмов син, за койот тя знае че е шампион по карате, а той на практика е развеждач на фолкаджийки и шмъркащ кока дебил, та тема жиовта от говорностите, рисковете, доброто и лошото и как да различава едното от другото.... Стгнахме.. Извиних се на жената, че съм и набил детето, раменихме визитки... Мноог е красива в интерес на истината.. Наш набор но яка мацка..А да спя с полицайка (и по принцип със жена в униформа) винаги ми е било фетиш.. Правил съм го няколко пъти докато бях в министерството... Та стигнахме.. Качих се в апартамента на момичето (аз съм и го купил преди време и сградата аз съм я строил), портиера взе да ме целува (палтих лечението на жена му преди време) и ми даде някакъв дезодорант да се пръсна че миришех вече на пор... Качих се горе и я намерих цялата в сълзи.. Прегърнах я.. Казах и че напикаването е естествена реакция на страха... Че маскираните полицаи не са страшни.. Видях я че е под стрес и веднага я взех на ръце, викнахме едно такси и я докарах в къщи...Дадох и два ксанакса по 50 милиграма и почти веднага заспа... А аз се срихах.. Пуснах копа и реших да споделя с бате Киро и Маранди... И с другите разбира се... Сега ще пия едно уиски два ред була, че като се събуди момичето да не се уплаши ако е само и още днес ще пратя две лъвчета да и пренесат багажа у нас и ще и дам втори шанс... Заслужава... После и аз ще посля.. Интересно нещо е нервната ситема на човека, като си под стрес и може да не спиш с дни.. Като мине стресаи се смазваш.. Адреналин... А колко е гаден живота... А каква ни е гнусна държавата.. И аз не знам до кога ще издържа.. Може да мина след обед да си нагледам парцела на гробищата... И пак пропуших вчера от нерви.... И ми е подута дясната ръка и е разкървавена....Не ми се говори... Добре бе тия кретени как са я направили тая тапа на уискито, счупих шишето като я напънах да я отворя.. Ще взема друга бутилка.. Чао за сега...

ПС. Много ми се ядат от няколко дни мекици... Влязло ми нещо в главата... Ама от тия пухкавите големи мекици, дето се ядат със сирене и с мед...
                    Е да*Ва и простотиите, щях да ти викам нужда от помощ, ама ти си се оправил кат' чета.

Виж мацката първо дано не се е стресирала нещо и го изкарай на майтап и после си погледни ръката и дано нямаш някое пукната костица по китката нейде, че много бавно зарастват.

П.П. "Стари" сме вече за тия работи, ама същата простотия и тук. Ходих при 1 приятел вчера да се видим - тя кръчмата му е с 300 места и е много приятна. Той профи боксьор с над 20 мача, ама някакви се бяха надрусали и неадекватни и той ходи дръпна единият настрани и го избазикал нещо, щот' излязоха охилени, а па аз викам да не се притеснява от тия нищо, че бяха здравички. Викам му остави момчетата да се размазват и не ги притеснявай, не ти притесняват персонала/момичетата, плащат ли си, той вика "засега да" - е викам не ги притеснявай, че ще стане от нищо нещо и ще ме караш да се надигам и аз от задника си, а съм излязал да си къркам - не да правя глупости.

После па на съседната маса едни мангали извъртяха 2 курви на масата да ги предлагат ( бели момиченца около 22-23 г. ). Персоналът му па 1-ното барманче май си пафнаха 1 трева след работно време, щот' се хилна нещо и той. Ама само гледам и си къркам кротко.

И аз към 2:30ч вече ми дойде много къркането и викам на приятелчето, имаш ми телефона само дрънни, ако нещо вземе да става и ги оставих, че съм много скапан и аз нещо. Иначе километър и половина, както бях фиркан ще ги взема за 4-5 мин., ама явно всичко е минало добре.

Ай, дзън, че от тоя джин тоник вчера ми е една мътна главата и си отворих 1 бира да изтрезнея

П.П. Космо, не съм правил готини мекици/бухти. Иначе щях да ти пратя 1 колет веднага - хихи

Комшийката горе, една пенсия прави страхотни бухти с пудра захар и все не мога да я засека да я питам за рецептата как го прави тестото и как го опича, щот' явно си има чалъми за всяко нещо, ама 2 пъти пробвах и не мога да ги докарам кат' нея.

Тя ги прави като сфера и отстрани с много финна златисто-кафява коричка около половин милиметър, запържена и после има втора сфефа вътре с жълто тесто около сантиметър и предполагам ги прави като техника тип "пържен" сладолед на топка с кора от кокосови стърготини, дет' го предлагат по 5 звездните хотели, ама не съм толкова добър. И нямам представа дали ще стана - хихи
                    Last edited by marandi; 02.09.2012, 12:26.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=lcEW2...eature=related

Коментар

• Май никой от вас не е ходил снощи на концерта на "Ред хот..".

http://www.youtube.com/watch?v=SdFRVM5iIAc

http://www.youtube.com/watch?v=Sb5aq5HcS1A

Коментар

• Хааааааааааа да битки има, но някои жени напоследък също се правят много често на биткаджиики и кучки. Това разбира се според мен е техен минус

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Добрутро!
                            [ATTACH]1944[/ATTACH]
                            Точно такова море харесвам.
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Момчета, вие пак си водите битките. Само че, бойните ви полета са други.
                              То и в това се състои разликата между момчетата и порасналите момчета / за по-кратко "мъже"
                              Мечо

Коментар

• Така е Мечо- и аз отдавна не съм се бил сериозно- то след 50 е инфантилно да го правиш и даже да си го мислиш

Коментар

Working...
                                X