IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Дааа прав си батко- трябва полека - лека да си сядаш на задника. За брака какво ти пречи ти като улегнеш и поспреш с 4промишления алкохол и брака по ще ти върви- зависи много и от жената де. Баща ми казваше- гледаи маика и и как е възпитана от малка - дари е възпитана в уважение и труд- мисля че е прав.За боя какво да ти кажа- разбира се че армията си е школа- сравнение с нея тези палета и педалчета са деца.Те мислят че като се бият по чалготеките и са големи герои. Имал съм възможност да говоря и живея и с хора от легиона с по няколко мисии и в русия с истински афганци, а и с момче завършило Уест поинт- никога никои от тях не се е хвалил изобщо или пък че е голям бияч- приемали са го труден период от живота си минал успешно. С много болка за смърта и изгубените другари и даже са ми казвали за спомени от които не могат да се освободят. Тези гъзета нямат представа какво е истинската битка..и смърта.Сега с усмивка си спомням за ранната си младост, когато искахме големи мускули тренирахме, биехме се и все спорехме кои са по- добрите спортове- джудото, самбото, бокса или борбата- ха-ха. Пак тогава имахме един приятел нищо не е тренирар ни голяма жила и много лек и гъвкав. Та тои имаше дарба в уличните боеше- разпиляваше ги без стил- рита скача, удря много бързо, глави крака..Абе роден боец много смел и луд. Тогава разбрах че и боя е дарба.Уличния бои няма нищо общо с тренирането- затова е и стремежа да се направят такива стилове- крафт мага например и СЕРЕБЕ. Но разбира се много по- добре е да не се биеш изобщо освен когато не те нападнат..
    Пък аз макар и малко понатежал съм много енергичен, бърз, мисля нестандартно и съм коварен. Но на почти 50 вече едва ли съм кой знае какъв боец. Последното ми сбиване е преди повече от четвърт век. Предпочитам словесната борба. Нали знаеш "Стари мъже говорят, млади мъже умират".
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Космо
      аз също обичам много мекици
      като бяхме в Банско,сутрин ходех да
      купувам мекици до общината
      топли,току що направени,
      поръсени с пудра захар
      или с конфитюр с ягоди,
      или с мед...
      майната им на диетите
      е до догодина
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Дааа прав си батко- трябва полека - лека да си сядаш на задника. За брака какво ти пречи ти като улегнеш и поспреш с 4промишления алкохол и брака по ще ти върви- зависи много и от жената де. Баща ми казваше- гледаи маика и и как е възпитана от малка - дари е възпитана в уважение и труд- мисля че е прав.За боя какво да ти кажа- разбира се че армията си е школа- сравнение с нея тези палета и педалчета са деца.Те мислят че като се бият по чалготеките и са големи герои. Имал съм възможност да говоря и живея и с хора от легиона с по няколко мисии и в русия с истински афганци, а и с момче завършило Уест поинт- никога никои от тях не се е хвалил изобщо или пък че е голям бияч- приемали са го труден период от живота си минал успешно. С много болка за смърта и изгубените другари и даже са ми казвали за спомени от които не могат да се освободят. Тези гъзета нямат представа какво е истинската битка..и смърта.Сега с усмивка си спомням за ранната си младост, когато искахме големи мускули тренирахме, биехме се и все спорехме кои са по- добрите спортове- джудото, самбото, бокса или борбата- ха-ха. Пак тогава имахме един приятел нищо не е тренирар ни голяма жила и много лек и гъвкав. Та тои имаше дарба в уличните боеше- разпиляваше ги без стил- рита скача, удря много бързо, глави крака..Абе роден боец много смел и луд. Тогава разбрах че и боя е дарба.Уличния бои няма нищо общо с тренирането- затова е и стремежа да се направят такива стилове- крафт мага например и СЕРЕБЕ. Но разбира се много по- добре е да не се биеш изобщо освен когато не те нападнат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Що не идеш пак на плаж.. Дават го 35 градуса.
          На Созополи е як бахър в момента

Коментар

• Добрутро!
            Click image for larger version

Name:	IMG_0254[1].jpg
Views:	1
Size:	90.1 КБ
ID:	3037269

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Добро утро лъвове и лъвици- приятна почивка
              Бате Космо хубава и много поучителна история. Показателна за времето и странаста в която живеем. Значи тези мамини синчета може да си чупят и мутреят , а когато срещат отпор да се излагат и да хленчат. Това за отказа на проба за наркотици е показателно. Тази страна много се изроди- това мутренско младо поколение съвсем.Вие може да сте пракалили с чупенете на колите, но и тези панаири с родителите са прекомерни.Не са хубави тези работи дето се чувстват безнаказани- то и това са критиките на ЕС към правителствата де. Добре , че родителите са излезли по- разбрани, а за маикста браво- обади и се да пиете кафе и да и благодариш за жеста и съдеиствието и непременно пак с орхидея- тук си уцелил ваксатаПък може и нещо да излезе от тази работа.. Добре е и че успокояваш момичето-явно е по чувствително и за багажа бравоСега почини , че не са ти вече годините за спане по килиите
              Бате Кирчо както винаги си прав.... Добре че има хора като теб. Май малко ставам смешен с тия си изпълнения? Така ми вика и най добрият ми приятел, дето се виждаме рядко ама тия дни ще жени дъщшеря си (има 4 деца)... Не ми отива да се държа като мутра от 1993та... И тоя двоиствен живот дето го водя.. Дето вика една позната - Ти си осъзнат шизофреник - в теб живеят 5 човека.... Май ми е време да кротна... Е това момиченце като стане ще взема да го взема по на сериозно, пък да видим.. Може на 4 път да успея със брака... Ха наздраве... Тов аБушмолс от евтините уискита е най - доброто май.. Много е пивко... Па тия моите глупаци вместо ред бул са ми купили пит бул... Много са ми смотани служителите. Как и да е.... Обаче само между нас - станал съм страхлив.. Вчера тия с маските като ни нахвърляха по земята и бая се уплаших... Преди години въобще не им се давах - полицаи, барети, мафиоти - всичко през оная работа...

На полицайката така или иначе ще звънна защото това си е полезен контакт. Интерпол си е институция.. Ще ми дотребе пак да търся някое рускинче и каво по добро от интерпол... Може и на 20 годишния, друсащ се дебелак с мерцедес за 100 х евро и разхождащ половин телевизия Планета, да му стана татко и да почна да го наказвам и да го пляскам по дупето.... Майтап.... Но мацката става.. Явно млада го е родила тоя дебил защото като я гледам няма и 40 а със син на около 20 години.. МОже и по млад да е, ама изглежда голям щото е висок и много едър... и с много синьо око... Единия от моята компания (беше на времто по затвори в Арабския свят, синя каска в камбоджа, инструктор по бойни спортове беше на специалните сили в армията преди това) го е бил снощи и тоя дебелия такъв с едно окол дето не се отваря и с два избити зъба, в колата вика на майка си" Аз можех да го набия, ама го съжалих..".. От там ми тръгна поучителната лекция и му обясних за каъв човек говорим и че факта че е жив след среща с него се равнява на 5 от тотото, защото това е човек участвал в истински бойни действия, убивал, раняван и не би се поколебал да го направи отново.. А едно дебело мамино синче дето ходи на "карате..." е на два шамара живот... Чакай да ида да видя мацката, че на два пъти се навеждам да я чуя дали диша - така спи...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- приятна почивка
                Бате Космо хубава и много поучителна история. Показателна за времето и странаста в която живеем. Значи тези мамини синчета може да си чупят и мутреят , а когато срещат отпор да се излагат и да хленчат. Това за отказа на проба за наркотици е показателно. Тази страна много се изроди- това мутренско младо поколение съвсем.Вие може да сте пракалили с чупенете на колите, но и тези панаири с родителите са прекомерни.Не са хубави тези работи дето се чувстват безнаказани- то и това са критиките на ЕС към правителствата де. Добре , че родителите са излезли по- разбрани, а за маикста браво- обади и се да пиете кафе и да и благодариш за жеста и съдеиствието и непременно пак с орхидея- тук си уцелил ваксатаПък може и нещо да излезе от тази работа.. Добре е и че успокояваш момичето-явно е по чувствително и за багажа бравоСега почини , че не са ти вече годините за спане по килиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Имам малко работа и с плаж ще стане натоварено. Май приключих с плажа за това лято.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm
                    Добро утро Космо

Хубава история. Аз май ще отида да бягам по някое време. Снощи излъгах. Ходенето отнема много време. Не, че нямам врене, но нещо нямам нерви, не знам що.

Коментар

• Добро утро tnm
                      Добро утро Космо

Хубава история. Аз май ще отида да бягам по някое време. Снощи излъгах. Ходенето отнема много време. Не, че нямам врене, но нещо нямам нерви, не знам що.
                      tnm

Коментар

• Ха добро утро... Предната вечер се вкарах в голям екшън.. Както го бях планирал отидох да взема фитнес инструктурката.. Имаше индивидуален час с някакъв посланник и я изчках... Уникална жена - няма такова тяло - уникално дупе, дълги крака, убийствено перверзна физиономия, лек но много отиващ на тялото и силикон и изключително добър избор на татуировки..Само като я гледах как тренира и свърших два пъти... Съжалих хиляди пъти че скъсахме така неприятно преди месеци и се разнасяхме из цяля София дълго време след това... Та взех една орхидея от пазара Иван Вазов.. Изчаках я да се изкъпе, пропуснах ходенето до Горубляне за нотариалните актове на имота дето ще продавам и звъннах на собственика на ресторанта дето щяхме да ходим че ще закъснея... Полсанника с охранат си тръгна и останахме двамата във фитнеса.... Навя ми много спомени, защото този фитнес е на един мой приятел, дето аз го финансирах на времето и всичките машини двамата сме ги монтирали.. Идеята беше да си тренираме само ние (беше ми колега в старата фирма), ама се оказа че в елитните квартали на София да имаш фитнес е много добър бизнес и човека го разви... Мани фитнеса... Не издържах (а и го бях намислил), а явно и на момичето това му беше в главата и правихме много секс на всиките уреди.. Направо се разбих... Припламнаха стари чувства, НО... Както съм Ви разправял че аз съм обречен в любовта до там беше хубавото на вечерта..

Отидохме в кръчмата в мутренският и работнически квартал Надежда.. Естествено беше парад на мутри, силиконки, мамини синчета итн.. Собственика е мой човек и ни беше поканил старите момчета да се видим... Събрахме се 5-6 човека с общо тегло 1 тон... Загиоворихме се.. Беше поканил една от най популярните фолк певици на Пайнер.. Абе идилия.. И изведнъж едно от моите момчета се сети че давали мача на любимият му отбор в момента и казахме на певицата да спре и пуснахме мача на една огромна видео стена... Това не знам защо толкова разгневи някаква чалгарска компания (типично някакви бойци били, боксьори итн около 10 човека) и единият взе и счупи дитанционното на телевизора.. Ами припомнихме си добрите стари времена... Пребихме ги точно за 5 секунди, и изпочупихме всички МПСта с коиот бяха дошли, без едно - еднио разкошно Субару Импреца, защото аз на такава кола ръка не мога да вдигна... И пак си седнахме на масата.. Но което не бяхме преценили е че хората каращи коли за хиляди левовеи и разхождащи фолкаджийки, в днешно врем не са миъже и точно след един час долетяха два джипа от ГДБОП с маски и пълно бойно снаряжение и ни прибраха... Оказа се че едната "мутра" се разплакала пред "мама", някаква шефка на Интерпол.. Па то едно едро татуирано цялото и шмъркащо кокаин лайно.. Да не повярваш... И хайде всики заедно с гаджетата в районното.. Моеот момиче мноог се уплаши от маскираните полицаи и се напика.. Това я притесни допъллнително... Веднага взех да въртя телефони на всички познат шефове на МВР, ама никой не ми вдигна... Мислех дори на ЦЦ да звънна ма не знаех дали ще се сети кой съм... Добре че по едно време един бивш секретар на МВР ми върна обаждане и му казах, та пуснаха жените... Минути след това дойдоха родителите на набитите и самите те, с един куп медицински свидетелства за нанесени леки и средни повреди... Кога ууспяха да ги извадят да не повярваш. Добре че бащата на единият (някакъв наркопласьор с официлаен бизнес строителство) се оказа че ми е бил новобранец в спортаната школа на времто (мале колко удъртяхме - вече бием като мутри децата на нашите набори) и човека каз ана другите родители че децата им са лиглювци и знесе едно много прочуствено слово на тема пропуснато възпитание итн.. та и полицаите се размекнаха.. И от 10 набити (8 мъже и две жени - тия момичета кога сме ги били не знам, ама бяхме много пияни та е възможно), оплакване подадоха двама, но мился че с тях ще се разберем, защото и двамата са синове на много мастити бизнесмени и като разберат татковците какво творят децата им в големият град ще си сменят мнението... А и всичките отказаха да дадат проба за наркотици така според моя адвокат, неизбежната самоотбрана ни е в кърпа вързана...

Пуснаха ме към 5 сутринта.. Понеже колата ми беше чак в Надежда, помиолих майката на едното набито момче, тази шефката на Интерпол, оказа се много свястна жена, на нашите години, много красива, разведена, живее в Брюксел, да ме закара до жилището на моята приятелка, като докато пътувахме към студентски град, изчетох една лекция на набитият и 100 килограмов син, за койот тя знае че е шампион по карате, а той на практика е развеждач на фолкаджийки и шмъркащ кока дебил, та тема жиовта от говорностите, рисковете, доброто и лошото и как да различава едното от другото.... Стгнахме.. Извиних се на жената, че съм и набил детето, раменихме визитки... Мноог е красива в интерес на истината.. Наш набор но яка мацка..А да спя с полицайка (и по принцип със жена в униформа) винаги ми е било фетиш.. Правил съм го няколко пъти докато бях в министерството... Та стигнахме.. Качих се в апартамента на момичето (аз съм и го купил преди време и сградата аз съм я строил), портиера взе да ме целува (палтих лечението на жена му преди време) и ми даде някакъв дезодорант да се пръсна че миришех вече на пор... Качих се горе и я намерих цялата в сълзи.. Прегърнах я.. Казах и че напикаването е естествена реакция на страха... Че маскираните полицаи не са страшни.. Видях я че е под стрес и веднага я взех на ръце, викнахме едно такси и я докарах в къщи...Дадох и два ксанакса по 50 милиграма и почти веднага заспа... А аз се срихах.. Пуснах копа и реших да споделя с бате Киро и Маранди... И с другите разбира се... Сега ще пия едно уиски два ред була, че като се събуди момичето да не се уплаши ако е само и още днес ще пратя две лъвчета да и пренесат багажа у нас и ще и дам втори шанс... Заслужава... После и аз ще посля.. Интересно нещо е нервната ситема на човека, като си под стрес и може да не спиш с дни.. Като мине стресаи се смазваш.. Адреналин... А колко е гаден живота... А каква ни е гнусна държавата.. И аз не знам до кога ще издържа.. Може да мина след обед да си нагледам парцела на гробищата... И пак пропуших вчера от нерви.... И ми е подута дясната ръка и е разкървавена....Не ми се говори... Добре бе тия кретени как са я направили тая тапа на уискито, счупих шишето като я напънах да я отворя.. Ще взема друга бутилка.. Чао за сега...

ПС. Много ми се ядат от няколко дни мекици... Влязло ми нещо в главата... Ама от тия пухкавите големи мекици, дето се ядат със сирене и с мед...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Като оставим настрана факта, че хващам морска болест още на брега, винаги ми е било чудно как хората издържат без да стъпят на твърда земя седмици и месеци дори!? Сигурно с времето се свиква.

П.П. Ти с тези разходки из горите да не си някой буканиер!?
                          Не, мирен човек съм. Гледам си здравето.

Дълго време без да видиш бряг не е хубаво. Но когато слезеш, гората изглежда красива !!! Когато кораба приближава брега, ако духне вятъра откъм сушата се усеща мириса на гората.
                          tnm

Коментар

Така е, угаждам си докато съм безработен. Лошото е, че иде време и да се работи. Пък работата ми не позволява бягане и разходки из гората. Щот няма гора. За това докато съм айляк ще скитосвам !!!
                            Като оставим настрана факта, че хващам морска болест още на брега, винаги ми е било чудно как хората издържат без да стъпят на твърда земя седмици и месеци дори!? Сигурно с времето се свиква.

П.П. Ти с тези разходки из горите да не си някой буканиер!?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Дебелото псе е най-пълноправния член на семейството. Разиграва всички ни по ред на номерата - когато е гладно започва да вие пред вратата на килера /там е храната/, когато е жадно блъска по вратата на банята, когато иска разходка си взема повода / ако го докопа/ и застава пред входната врата и започва да ръмжи и лае - лудница

Бягане, плуване, разходки из гората, самодиви ... да ти завиди човек
                              Така е, угаждам си докато съм безработен. Лошото е, че иде време и да се работи. Пък работата ми не позволява бягане и разходки из гората. Щот няма гора. За това докато съм айляк ще скитосвам !!!
                              tnm

Коментар

Сега чак разбрах. Хората са пълноправни, а кучето е непълноправно. Аз мисля няколко дни да не бягам, а да се разхождам из гората. За разнообразие.
                                Дебелото псе е най-пълноправния член на семейството. Разиграва всички ни по ред на номерата - когато е гладно започва да вие пред вратата на килера /там е храната/, когато е жадно блъска по вратата на банята, когато иска разходка си взема повода / ако го докопа/ и застава пред входната врата и започва да ръмжи и лае - лудница

Бягане, плуване, разходки из гората, самодиви ... да ти завиди човек
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X