Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеАха пишеш нещо и аз като го цитирам, ти цитираш мен и вадиш някаква рецепта.ахахах
Ама ти си много голям трол.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Русото, въвеждам забрана за писане на рецепти за манджи във форума.
Днес ми се наложи да работя на компа на мъника и му отстъпих моя лаптоп. Обаче съвсем случайно забравих за изляза от форума.
По едно време китката росна се появява и като започва да ми опява за мекици и бухти...
Ти и Милом вече сте с жълти картониПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Преди да се нанижат, на пилетата се правят два отвора в корема на около 2 сантиметра встрани от горните бутове.През отворите се прокарват краката след което крилата се чупят (изкълчват е по точната дума) назад ....Следва набиването на шиш и марш в грила под строй където за около 2 часа са добре изпечени и е хубаво да се консумират докато са топли....Единственият проблем е,че на грил се пекат дърти пилчоци на възраст над 40 дни
Ама ти си много голям трол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеС какво вървят повече грилните с бира или с виноДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение... подготвили за грил....
Преди да се нанижат, на пилетата се правят два отвора в корема на около 2 сантиметра встрани от горните бутове.През отворите се прокарват краката след което крилата се чупят (изкълчват е по точната дума) назад ....Следва набиването на шиш и марш в грила под строй където за около 2 часа са добре изпечени и е хубаво да се консумират докато са топли....Единственият проблем е,че на грил се пекат дърти пилчоци на възраст над 40 дни
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Да е*Ва и темата - за малко да я оставя и пак се почва с простотии.
Бря - като не можете да кажете нещо хубаво за някого е по-добре да се замълчи, че излизат дивотии.
Демек - "Говоренето е сребро, а Мълчанието злато." - така са ви го завещали бабите и дядовците някйога и определено са били по-умни от нас.
100 пъти ви казах, че думите ( словото ), което уж ви е завещал Христос се ползват да:
1. Лекуват.
2. Благославят.
3. Помагат.
Всичко останало е неприемливо и ще има шамари и плющяне - хихи
------------------------------------------------------------------
П.П. Баси битовизмите правих досега. Ходих да се мъча да правя галета, щот' една секси мацка ми каза да не се трепя с консерванти от магазините и нали съм послушно почнах.
Тоя робот умрелия, дет' му ръгнах уж подходящата приставка за целта още за 1 мин. ми подсказа, че т'ва количество дет' съм забил ще стане около 3562 година.
И аз да се таковам в нервака Рус и само помолих тати с усмивка: "Викам ще слезеш ли до мазата да ми вземеш 1 буркан с винтова капачка?"
И той докато се обърна още и Русото грабнах 1 дървена шпатула, отворих капака на робото и взех да натискам ръчно да стане галетата и за 2 мин. се класирах.
П.П.П. Ама цяла седмица се мъча да казвам на Тати как да работи с някои от приставките му и да ги ползва и изришно съм забранил да затяга приставките докрай, защото роботът работи, ако барне без да иска някой команда за пускане и винаги да е с капак. И никога да не си помисля да бърка вътре с отворен капак, докато работи.
И просто т'ва дет' съм го инструктирал да го спазва винаги като условия за безопасност - го пратих малко да не гледа и синът му направи точно обратното на това, дет' съм му говорил да се таковам в кифлата - хихи
Ай, да къркаме, че днес времето е страхотно! ( даже и на синя луна няма да се обидя довечера, ако се появи )Last edited by marandi; 02.09.2012, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМечо, таз гарга дето вчера я оскубахте и подготвихте за грил с Равновесие, що още грачи / и то в нашата изискана тема/!?
Болни инсинуации, та вие говорите за човек които не познавате.Както говорят с "аргументи" и равновесие и двуутробното.ахахах Ужас толкова ви е нивото пълно с помия и суета, подигравки, обиди, омаловажаване, омаскаряване. И така и ти как така стигна до извода ,че са ме подготвили за грил и ти мислиш, като тях и в израз на тролска злоба си помисли същото ли? аххаха.
Ама нека да е ясно на това ниво не ми се слиза.
Много леки,много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа времето имаше един много велик персонаж във форума - ПРАСЕТО. Добряк, много свеж хумор. Много умен. Гаргата се амбицира срещу него и го изгони от форума. Можеш ако не ми вярваш да четеш стари постове - ник Фицката. Затова основно го скубя аз и благодаря на Гигов и Равновесие за помощта.
Къде заби сега с прасето, аххаха ама ти наистина имаш диагноза.В другата тема е. аххаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не ви сърбят младите дупета, че се бъркате в темите на старите кучета
Коментар
Коментар