Първоначално изпратено от SoKoLoVv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеАха пишеш нещо и аз като го цитирам, ти цитираш мен и вадиш някаква рецепта.ахахах
Ама ти си много голям трол.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Русото, въвеждам забрана за писане на рецепти за манджи във форума.
Днес ми се наложи да работя на компа на мъника и му отстъпих моя лаптоп. Обаче съвсем случайно забравих за изляза от форума.
По едно време китката росна се появява и като започва да ми опява за мекици и бухти...
Ти и Милом вече сте с жълти картониПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Преди да се нанижат, на пилетата се правят два отвора в корема на около 2 сантиметра встрани от горните бутове.През отворите се прокарват краката след което крилата се чупят (изкълчват е по точната дума) назад ....Следва набиването на шиш и марш в грила под строй където за около 2 часа са добре изпечени и е хубаво да се консумират докато са топли ....Единственият проблем е,че на грил се пекат дърти пилчоци на възраст над 40 дни
Ама ти си много голям трол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеС какво вървят повече грилните с бира или с виноДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение... подготвили за грил....
Преди да се нанижат, на пилетата се правят два отвора в корема на около 2 сантиметра встрани от горните бутове.През отворите се прокарват краката след което крилата се чупят (изкълчват е по точната дума) назад ....Следва набиването на шиш и марш в грила под строй където за около 2 часа са добре изпечени и е хубаво да се консумират докато са топли ....Единственият проблем е,че на грил се пекат дърти пилчоци на възраст над 40 дни
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Да е*Ва и темата - за малко да я оставя и пак се почва с простотии.
Бря - като не можете да кажете нещо хубаво за някого е по-добре да се замълчи, че излизат дивотии.
Демек - "Говоренето е сребро, а Мълчанието злато." - така са ви го завещали бабите и дядовците някйога и определено са били по-умни от нас.
100 пъти ви казах, че думите ( словото ), което уж ви е завещал Христос се ползват да:
1. Лекуват.
2. Благославят.
3. Помагат.
Всичко останало е неприемливо и ще има шамари и плющяне - хихи
------------------------------------------------------------------
П.П. Баси битовизмите правих досега. Ходих да се мъча да правя галета, щот' една секси мацка ми каза да не се трепя с консерванти от магазините и нали съм послушно почнах.
Тоя робот умрелия, дет' му ръгнах уж подходящата приставка за целта още за 1 мин. ми подсказа, че т'ва количество дет' съм забил ще стане около 3562 година.
И аз да се таковам в нервака Рус и само помолих тати с усмивка: "Викам ще слезеш ли до мазата да ми вземеш 1 буркан с винтова капачка?"
И той докато се обърна още и Русото грабнах 1 дървена шпатула, отворих капака на робото и взех да натискам ръчно да стане галетата и за 2 мин. се класирах.
П.П.П. Ама цяла седмица се мъча да казвам на Тати как да работи с някои от приставките му и да ги ползва и изришно съм забранил да затяга приставките докрай, защото роботът работи, ако барне без да иска някой команда за пускане и винаги да е с капак. И никога да не си помисля да бърка вътре с отворен капак, докато работи.
И просто т'ва дет' съм го инструктирал да го спазва винаги като условия за безопасност - го пратих малко да не гледа и синът му направи точно обратното на това, дет' съм му говорил да се таковам в кифлата - хихи
Ай, да къркаме, че днес времето е страхотно! ( даже и на синя луна няма да се обидя довечера, ако се появи )Last edited by marandi; 02.09.2012, 16:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМечо, таз гарга дето вчера я оскубахте и подготвихте за грил с Равновесие, що още грачи / и то в нашата изискана тема/!?
Болни инсинуации, та вие говорите за човек които не познавате.Както говорят с "аргументи" и равновесие и двуутробното.ахахах Ужас толкова ви е нивото пълно с помия и суета, подигравки, обиди, омаловажаване, омаскаряване. И така и ти как така стигна до извода ,че са ме подготвили за грил и ти мислиш, като тях и в израз на тролска злоба си помисли същото ли? аххаха.
Ама нека да е ясно на това ниво не ми се слиза.
Много леки,много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа времето имаше един много велик персонаж във форума - ПРАСЕТО. Добряк, много свеж хумор. Много умен. Гаргата се амбицира срещу него и го изгони от форума. Можеш ако не ми вярваш да четеш стари постове - ник Фицката. Затова основно го скубя аз и благодаря на Гигов и Равновесие за помощта.
Къде заби сега с прасето, аххаха ама ти наистина имаш диагноза.В другата тема е. аххаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не ви сърбят младите дупета, че се бъркате в темите на старите кучета
Коментар
Коментар