IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не се ядосвай, Анон! В този форум човек трябва да разпуска, а не да се товари.
    Ядосвам се и още как....
    Милом не позна защо съм ядосан, дори напротив.

От известно време се ядосвам на телевизиите, защото не ми работи автоматичното регулиране на нивото на звука на телевизора. Не се траят рекламните блокове с този увеличен звук. Третират ни като животни.

П.П. Ядосан съм и на шибания производител на телевизора.
    Last edited by anon6706; 07.06.2012, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Аз ти се ядосвам, защото беше написала нещо, което ме заинтригува. Нямаше "здравейте", нямаше утрини, омара, трева, залези, изгреви и т.н. и т.н. и тнм и тнм...

И затова се ядосах, когато разбрах за какво става дума.....
      Имаше "добро утро", имаше слънце, облаци, вятър и т.н и т.н и тнм и тнм. Не мога да пропусна да пожелая хубав ден на Мечо и тайфата

Прав си, че аз обичам повече да се шегувам и да пиша кратки, неангажиращи постове. Днес написах тези двадесет реда, провокирана от думите на Кев за вземането на решения. Споделих какво ми се е случило и как съм приела действията на сина си.
      Не се ядосвай, Анон! В този форум човек трябва да разпуска, а не да се товари.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Хубава история Тн- добре сте постъпили. Нека малкия пич се научи сам да взема решения и да си носи последсвията. Момчета тази тема се отличава защото не си ги мерим не си хвалим децата . Всеки може да сподели своята история и другите поради възпитание, опит и възраст да я оценят и разберат. Не трябва да се допуска в нея да има лични нападки и оценки, а още по малко тъпи тролове комплексари. Приятна вечер и наздраве с Хаинекен и сирене, кашкасвал и пастърмаКосмо как си брат- оправи ли се
        Кире брат добре съм. Ходих до Билла за бира и вурстове и чипс и разни други бирени мезета, че нали утре почва европейското (аз гледам мачове много)... Та напълних багажника. 60 бири си купих. Различни. Има вайс, обикновенна, няколко кенчета итн. Сега се прибрах и ще лягам че съм уморен... Днес имах голям екшън.. Минали двама тъпанари от бившата ми фирма с една фадрома през една Дачия Логан. Добре че не е имало хора вътре и нали застраховките още са на мое име та се разправях два часа с полоиция и застрахователи.... Кретените оставили машината да работи и слезли нещо да ръчкат по двигателя и като потегли тоя звяр, та през Дачията и те чак тогава успели да се качат в движение та я спрели... Малоумници.. Ама всичките бачкатори са такива.. Грам мисъл нема у тия хора...

Как и да е мился да се отдам на безпаметно пиянство тоя уикенд.. Само и утре да мине..

Коментар

Хайде, не обвинявай мен за липсата на прозорливост в теб!
          Ако искаш прочети отново поста ми и помисли дали бих наричала "ангелче" и "дяволче" някой 19 годишен дивак
          Аз ти се ядосвам, защото беше написала нещо, което ме заинтригува. Нямаше "здравейте", нямаше утрини, омара, трева, залези, изгреви и т.н. и т.н. и тнм и тнм...

И затова се ядосах, когато разбрах за какво става дума.....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            днес май не ти е ден на форекса
            Не мешам форекса с тая тема.

Коментар

Ако искаш прочети отново поста ми и помисли дали бих наричала "ангелче" и "дяволче" някой 19 годишен дивак
              Свидетел съм за 30+, 40+, че и понякога 50+ годишни (при живи майки) "ангелчета" и "дяволчета".

П.П. Ама тъй е то. Чета Вманков, че се радва за неговия син, който си избирал дали да ходи или не на бал. Все едно ВМанков не си спомня как точно е станал мъж. Едно време имаше едно място, където те вкарваха за 2 години в среда която не можеш да си избереш. После животът ти ставаше доста по-лесен с Y-хромозома.

Коментар

• Хубава история Тн- добре сте постъпили. Нека малкия пич се научи сам да взема решения и да си носи последсвията. Момчета тази тема се отличава защото не си ги мерим не си хвалим децата . Всеки може да сподели своята история и другите поради възпитание, опит и възраст да я оценят и разберат. Не трябва да се допуска в нея да има лични нападки и оценки, а още по малко тъпи тролове комплексари. Приятна вечер и наздраве с Хаинекен и сирене, кашкасвал и пастърмаКосмо как си брат- оправи ли се

Коментар

Защото заблуждаваш. То е вярно, че и седмокласниците имат матури, но така написаното от теб звучи като за зрелостник.
                  Съвсем различни размисли би събудил у четящите поста ти за един младеж, който тръгва по широкия свят, съвсем други за един седмокласник, който още поне 5 години ще папа у мама и тате.

Мечо

Коментар

Защото заблуждаваш. То е вярно, че и седмокласниците имат матури, но така написаното от теб звучи като за зрелостник.
                    Съвсем различни размисли би събудил у четящите поста ти за един младеж, който тръгва по широкия свят, съвсем други за един седмокласник, който още поне 5 години ще папа у мама и тате.
                    днес май не ти е ден на форекса
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Аз не съм те карала. Решението да напишеш поста си е лично твое
                      И къде има ограничения за броя на редовете на постовете?
                      Съжалявам, ако написаното от мен те е подразнило, ама това си е твой проблем. Не е мой.

Коментар

Глупости на търкалета.
                        20 реда пост за седмокласник!!!!
                        Що ме караш да се хабя за детски работи??!!?!
                        Аз не съм те карала. Решението да напишеш поста си е лично твое
                        И къде има ограничения за броя на редовете на постовете?
                        Съжалявам, ако написаното от мен те е подразнило, ама това си е твой проблем. Не е мой.
                        Мечо

Коментар

синът ми завършва седми клас.
                          Глупости на търкалета.
                          20 реда пост за седмокласник!!!!
                          Що ме караш да се хабя за детски работи??!!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Тая история е твърде жалка. Дотам ли стигнахте?

Дъщеря ми и синът ми въобще не отидоха на така нареченитe абитуриентски балове. Просто не им е кеф с чалгарските свинчета.

Съответно нема снимки, нема това-онова, нема насилна любоф, има - глейте си работата!.

Никой учител от училищата им не коментира, па - камо ли да дръзне да ме вика по повода и да ни учи как да живеем.

Хора... осъзнайте се, че сте родени като хора.

Хвала на сина на съпруга на tnm!
                            ВМанков, синът ми завършва седми клас. Твърде вероятно е да постъпи като твоите деца като стане абитуриент.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              И ще я върна ли жената от "горе"?

Отдавна се отказах да доказвам на някого, че някога за нещо си съм бил прав, а той "крив" ( хипотетично ).

Гледа се крайния резултат, а той е, че аз се издъних! Даже дочух ехидно подмятане: "Нали беше обещал да ги правиш столетници "старците-разбойници".

Както и да е другото "бебе" още циври от време на време, но сякаш психически го закрепих и самомотивирах да продължи напред.

П.П. Аз също цивря, но само когато съм сам и не ме гледа никой. Пред външни лицемери съм кат' сфинкс. Даже и това коментирали, защо не съм пуснал една сълза. Е, как да стане? Да им направя кефа ли? Нема как да стане

Чиърс и след малко ще излитам да видя какво стана с менюто в кръчмето и колко ще стъпи на чиляк, понеже заръчах 20 бройки, ама и аз не знам колко ще са + опция за доплащане на място или опция, ако остане нещо да се прибира в кутии и да се раздаде на другите после.
                              Е, така де!
                              По-добро от това не можеш и да сториш.
                              Което е право - право си е .

И реването си требе.
                              Направо е задължително.
                              Щото, така обгръщаш душата на любимия човек с всичко хубаво което имаш и я притегляш в себе си, та да си хортувате двамката.
                              Това, мъжкото реване си е божа работа.

Попитали мъдреца : - Как да вляза в душата на любимия човек? - През рана. - отвърнал той. - А ако няма рана? - Направи я !

Коментар

Вчера сутринта тръгвам за работа и на входа срещам сина си, който се прибира с дебелото псе от сутрешна разходка.
                                С една такава невинна, ангелска физиономия ми съобщава, че класната му ме вика на аудиенция. Усмивката не слиза от лицето му, чувам как крилцата лекичко пърхат ... същинско ангелче. Ама на мен не ми е за първи път и започвам да гледам дали отзад размахва опашка. Размахва я, на мама дяволчето.
                                Първата ми мисъл е да изпратя баща му на срещата.
                                Обаче се усещам, че синът ми е резултат от полово размножение и на добра комбинация от гени само когато печели олимпиади и състезания. Когато има "строй се, преброй се", детето е резултат от пъпкуване, т.е носи белезите само на майчиния организъм
                                Цял ден се чудя какво ли е направил пак!? Знам, че си е взел матурите, защото видях оценките в нета... Само някое намалено поведение ни липсва, така да се каже.
                                Както и да е. Отивам на срещата с госпожата и като започваме едно обсъждане на времето, международната обстановка /май пропуснахме само глада в Сомалия/, цените на основните стоки и услуги, за да стигнем най-накрая до големия проблем: синът ми отказва да си направи обща снимка с класа и въобще не иска албум за завършването. И аз съм трябвала да го принудя по някакъв начин да се включи в мероприятието.
                                Прибирам се в къщи, събирам семейния съвет и правя разследване. Оказва се, че синът ми не иска снимка със своите съученици, защото не ги харесва и не одобрява постъпките им. След като поисках повече разяснение, ми обясни, че не може да се снима с хора, които са причина най-добрата му приятелка да е болна от анорексия.
                                От техните подигравки и обиди, в момента момичето няма и 40 килограма.
                                Знам, че сега синът ми е ядосан и може би после ще съжалява за тази обща снимка, но не смятам да го принуждавам да променя решението си - дори и то да не е най-правилното и удачното.
                                Тая история е твърде жалка. Дотам ли стигнахте?

Дъщеря ми и синът ми въобще не отидоха на така нареченитe абитуриентски балове. Просто не им е кеф с чалгарските свинчета.

Съответно нема снимки, нема това-онова, нема насилна любоф, има - глейте си работата!.

Никой учител от училищата им не коментира, па - камо ли да дръзне да ме вика по повода и да ни учи как да живеем.

Хора... осъзнайте се, че сте родени като хора.

Хвала на сина на съпруга на tnm!
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X