Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
Как и да е мился да се отдам на безпаметно пиянство тоя уикенд.. Само и утре да мине..
Не-е!
Не се говори по твоя начин!
А, така:
http://masters-tb.com/details.php?id=76697
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеToрент сайтове за вас няма ли?
Аз съм киноман и обръщам внимание и на това- заснето преди рождението ми.
Когато става дума за кино-вечер, да - има и торент сайтове. Но когато става дума за фоново слушане и гледане на ТВ, тогава торентите не вършат работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеToрент сайтове за вас няма ли?
Аз съм киноман и обръщам внимание и на това- заснето преди рождението ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМечо, аз обичам когато гледам телевизия, да събирам цветни и черни метали - гилзи, куршуми, хладно оръжиеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе кои сериали са по хубави.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе я бях чувал тази притча, но я научих по трудния начин. Трябваха ми около 20-25 години осъзнато живуркане, докато стигна до нея.
Мога само да мечтая някой ден да успявам толкова синтезирано да се изразявам.
Чиърс-а, дан' забрайкам!
П.П. Пратих тати за салата, репички, краставица - другото го има, понеже метнах 1 кило зелена салата в коша преди малко и сега му обещах да му спретна 1 салата с дресинг отгоре и т.н.
Демек, да плеснем по 1 ракия, че кат' го гледам има нужда. Ама, той доста си хапва, вчера като видях, че свършва 3 кила лобода/лапад ( както го наричат там ) с ориз и кисело мляко, дет' му бях направил - демек 4 кила манджа.
Той я отнесе за ден и половина, вчера му вкарах 1 грах, днес гледам го изял и него ( 3 литра тенджера ). Сложих му боб да се изкисва за утре и сега го пратих за салата.
----------------------------------------------------------
Баси ужаса, не мога да му смогвам, но щом има апетит - значи е здрав ( смигам ). Т'ва е важното
Баща ти е щастливец, че има син като теб.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ моят телевизор има същата функция, но и на него звука гръмва като пуснат рекламите. То, не че има какво да се гледа
Анон, да те попитам като специалист в областта на икономиката, Турция кога ще ги тръшне кризата? Да престанат да бълват толкава филми, че да няма нашите телевизии какво да купуват. Мъка, мъкааа е да се опитваш да гледаш телевизия в България.
За сериалите - там работата е по-засукана. Ако Чарли Шийн го приравним с Лимън Брадърс в икономиката/пазарите, то сметни за колко време ще застигне кризата във филмопроизводството Турция, като имаш предвид "Двама мъже и половина".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ моят телевизор има същата функция, но и на него звука гръмва като пуснат рекламите. То, не че има какво да се гледа
Анон, да те попитам като специалист в областта на икономиката, Турция кога ще ги тръшне кризата? Да престанат да бълват толкава филми, че да няма нашите телевизии какво да купуват. Мъка, мъкааа е да се опитваш да гледаш телевизия в България.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТо, ако ставаше само с четене и цитиране (прилагане на прочетеното), аз щях да ходя гол и бос.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЯдосвам се и още как....
Мелом не позна защо съм ядосан, дори напротив.
От известно време се ядосвам на телевизиите, защото не ми работи автоматичното регулиране на нивото на звука на телевизора. Не се траят рекламните блокове с този увеличен звук. Третират ни като животни.
Анон, да те попитам като специалист в областта на икономиката, Турция кога ще ги тръшне кризата? Да престанат да бълват толкава филми, че да няма нашите телевизии какво да купуват. Мъка, мъкааа е да се опитваш да гледаш телевизия в България.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСерго ги е чел дебелите книги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе я бях чувал тази притча, но я научих по трудния начин. Трябваха ми около 20-25 години осъзнато живуркане, докато стигна до нея.
Чиърс-а, дан' забрайкам!
П.П. Пратих тати за салата, репички, краставица - другото го има, понеже метнах 1 кило зелена салата в коша преди малко и сега му обещах да му спретна 1 салата с дресинг отгоре и т.н.
Демек, да плеснем по 1 ракия, че кат' го гледам има нужда. Ама, той доста си хапва, вчера като видях, че свършва 3 кила лобода/лапад ( както го наричат там ) с ориз и кисело мляко, дет' му бях направил - демек 4 кила манджа.
Той я отнесе за ден и половина, вчера му вкарах 1 грах, днес гледам го изял и него ( 3 литра тенджера ). Сложих му боб да се изкисва за утре и сега го пратих за салата.
Баси ужаса, не мога да му смогвам, но щом има апетит - значи е здрав ( смигам ). Т'ва е важнотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение..........
Попитали мъдреца : - Как да вляза в душата на любимия човек? - През рана. - отвърнал той. - А ако няма рана? - Направи я !
Чиърс-а, дан' забрайкам!
Баси ужаса, не мога да му смогвам, но щом има апетит - значи е здрав ( смигам ). Т'ва е важното
Коментар
Коментар