IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз пък съм го пробвал това в леглото.... и слава Богу - досега нямам "грешки"...., които са вече във втори-трети клас
    Хвала!!!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Тц, велик беше моментта в един от филмите, където 100К избиха 50К а на сутринта честваха празника на хризантемата....

Тнм, малко късно е за коментар, но свясно ти е дечкото.....на мама си прилича....

пп малко красота..
      http://www.youtube.com/watch?v=M3bUC...eature=related
      Last edited by 4i40; 07.06.2012, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Много са велики тези с летящото кунгфу, и когато вървят по водата.
        И като танцуват
        http://www.youtube.com/watch?v=ChJpy...eature=related
        Мечо

Коментар

И любовта вълнува, но музиката и бойните сцени са голямата магия на този филм, поне за мен. Гледах го няколко пъти и все ми беше интересно.
          Taрантино и Скорсезе си озвучат филмите с актуални за епохата групи/шлагери, а не със специално създадени теми. Понякога това е и слабост, защото музиката подсилва внушението.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Не-е!
            Не се говори по твоя начин!

А, така:
            http://masters-tb.com/details.php?id=76697
            Серги приятелю аз не съм регидтриран в този сайт и не ме пуска да видя съдържанието на линка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Много Фъркат теЗ китайци. И задължително се шмугват в някоя баНбукова горичка

П.П. И аз съм им фен.
              Много са велики тези с летящото кунгфу, и когато вървят по водата.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                "Кил Бил" си е обяснение в любов към нискобюджетното кино, а и самият той е любовен филм ако и да прелива от насилие и фетишизъм.
                И любовта вълнува, но музиката и бойните сцени са голямата магия на този филм, поне за мен. Гледах го няколко пъти и все ми беше интересно.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Вал, аз по-скоро слушам телевизия докато довършвам нещо на компютъра. Няколко пъти се пробвах да работя и да чета какви ги творите у форума и на другия ден си намирах по една камара грешки.
                  Аз пък съм го пробвал това в леглото.... и слава Богу - досега нямам "грешки"...., които са вече във втори-трети клас

Коментар

Toрент сайтове за вас няма ли?
                    Аз съм киноман и обръщам внимание и на това- заснето преди рождението ми.
                    Вал, аз по-скоро слушам телевизия докато довършвам нещо на компютъра. Няколко пъти се пробвах да работя и да чета какви ги творите у форума и на другия ден си намирах по една камара грешки. Много сте колоритни, забавни, интересни и приятни за четене
                    Мечо

Коментар

• Аз не си падам по кунг-фу филми.
                      Гледах си колекцията и установих, че преобладават силно депресивните сюжети.

Коментар

Аз разбрах, че не си гледала Кил Бил. Голям пропуск. И аз обичам да гледам бойни филми. Най ми харесват китайски и хонконгски филми за кунгфу.
                        Много Фъркат теЗ китайци. И задължително се шмугват в някоя баНбукова горичка

П.П. И аз съм им фен.
                        Мечо

Коментар

Аз разбрах, че не си гледала Кил Бил. Голям пропуск. И аз обичам да гледам бойни филми. Най ми харесват китайски и хонконгски филми за кунгфу.
                          "Кил Бил" си е обяснение в любов към нискобюджетното кино, а и самият той е любовен филм ако и да прелива от насилие и фетишизъм.

Коментар

• Не знам дали сте обръщали внимание, но вижте за какъв брой посещения става дума в тази тема.

Огромната заслуга за това е на Космонавта!!!!

Коментар

30+ съм, но не с чак толкова плюсове, че само Чаплин и нямото кино да са преди рождението ми.
                              Само така.
                              Че много сладникаво и "волатилно" взе да става тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                И по-сериозно:
                                Когато става дума за кино-вечер, да - има и торент сайтове. Но когато става дума за фоново слушане и гледане на ТВ, тогава торентите не вършат работа.
                                Съгласна. Сериалите ги приемам като фон, но пък този фон, който ми харесва го излъчват по никое време.

Коментар

Working...
                                X