Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тц, велик беше моментта в един от филмите, където 100К избиха 50К а на сутринта честваха празника на хризантемата....
Тнм, малко късно е за коментар, но свясно ти е дечкото.....на мама си прилича....
пп малко красота..
http://www.youtube.com/watch?v=M3bUC...eature=relatedLast edited by 4i40; 07.06.2012, 23:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного са велики тези с летящото кунгфу, и когато вървят по водата.
http://www.youtube.com/watch?v=ChJpy...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ любовта вълнува, но музиката и бойните сцени са голямата магия на този филм, поне за мен. Гледах го няколко пъти и все ми беше интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного Фъркат теЗ китайци. И задължително се шмугват в някоя баНбукова горичка
П.П. И аз съм им фен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение"Кил Бил" си е обяснение в любов към нискобюджетното кино, а и самият той е любовен филм ако и да прелива от насилие и фетишизъм.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВал, аз по-скоро слушам телевизия докато довършвам нещо на компютъра. Няколко пъти се пробвах да работя и да чета какви ги творите у форума и на другия ден си намирах по една камара грешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеToрент сайтове за вас няма ли?
Аз съм киноман и обръщам внимание и на това- заснето преди рождението ми.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз разбрах, че не си гледала Кил Бил. Голям пропуск. И аз обичам да гледам бойни филми. Най ми харесват китайски и хонконгски филми за кунгфу.
П.П. И аз съм им фен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз разбрах, че не си гледала Кил Бил. Голям пропуск. И аз обичам да гледам бойни филми. Най ми харесват китайски и хонконгски филми за кунгфу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение30+ съм, но не с чак толкова плюсове, че само Чаплин и нямото кино да са преди рождението ми.
Че много сладникаво и "волатилно" взе да става тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ по-сериозно:
Когато става дума за кино-вечер, да - има и торент сайтове. Но когато става дума за фоново слушане и гледане на ТВ, тогава торентите не вършат работа.
Коментар
Коментар